2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bnce cnm 10 nısandan sonra ıdeal yıkaman hmn yıkanır bır gunde kurur utulenır cok telas yapma derım ew temızlıgıne en sona bırakkı doguma daha temız gırsın ev bu bnm fıkrım ben herseyı nısan sonuna dogru yapıcam nasıpse artık erkende dogurursam kısmet :)

Merhaba benim kızım 34+0 da 2558 gr çıktı. Ekmek ve şekeri hep yasaklıyo bana ama canım isteyince tatlı yiyorum. Normal doğum istiyosan bunları yemeyi kesmen lazım dedi. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek.

Günaydın canım. Haklısıninsan son zamanlarında hamileliğin çık bunalıyor, sıkılıyor bir an önce zamanın geçip beveğin doğum vaktinin gelmesini istiyor. İlkinde bana da öyle olmuştu. Şimdi yine aynı duygulara kapılıyorum zaman zaman. Hamilelikten sıkıldığımıfalan düşünüyorum ama sonra kendime kızıyorum bugünler geri gelmeyecek sabret ve tadını çıkar diyorum kendime :)
canım bende sürekli lavaboya kalkar oldum gece çok zorlanıyorum ne olacak böyle

Bu arada temizlik için sen evde üşüme soğuk felansa dikkat et başkası varsa o dursun canım
countryrose cum konuyla alakası yok da seni görünce aklıma geldi sorayım dedim. Ne zamandır sana sorarım diye düşünüyordum. Bebek için ikramlıkları hazırladınmı ? Neler yapacaksın? Bir ara konuşuyorduk seninle bu konuları. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Biran önce başlasam iyi olacak

günaydın :) benim ev temizliğim bitti canım. Cam, perde, halılar, koltuklar hepsi yıkandı temizlendi. Camlar doğuma kadar tekrar batar ama diğer derin işler halledildi en azından. Bebeğin çamaşırlarınında bir kısmı yıkandı ütülendi. Yıkamayı unuttuğum ve sonradan aldığım bir kaç şeyoldu onları da hafta sonu yıkayacağım inşallah. Daha dolaba yerleştiremedim kıyafetlerini. Hastane çsntamda henüz hazır değil. Onu da en önümüzdeki bir kaç gün içinde hazırlasam iyi olacak. Yaa bu arada ben lohusa tacı ve terliği siparişimi de veremedim. Annem de o terlikler şık ama kullanışlı değil. Onlara o kadar para vereceğine kaliteli güzel bir ev terliği alırsın ayakların rahat eder diyor. Lohusa sepetinde beğendiğim terlik en son 40 küsur liraydı üstelik bildiğin havlu banyo terliğiydi üstünü güzel süslemişler ama tabanı falan hiç rahat değil. Ne yapsam bilemedim :/

Günaydııın.
Evet ben de mayısın 15 gibi doğum olacağını düşünüyyorum.o nedenle nisan sonunda halıları verecem.temizliği de halılar gelince yaptırıcam.ya da gelmesine yakın.daha bebeğin hiçbişeyini yıkamadım.benim pijamaları yıkayıp kaldırdım.ama bebeğinkileri artık yıkarım bu hafta.daha zaman var ya.sirtes yapmaya gerek yok bence.

Ben çantamı hazırladım ama ev temizliğine hiç başlamadım. Hala kararsızım zamanı konusunda

canım bende sürekli lavaboya kalkar oldum gece çok zorlanıyorum ne olacak böyle

Bu arada temizlik için sen evde üşüme soğuk felansa dikkat et başkası varsa o dursun canım
Az kaldı canım sabredicez artık. Anne olmak kolay değilmiş. Yavrularımız iyi olsun da biz her acıya raziyiz :)
Bekleyecek kimse yok malesef canimsin. Burda havalar ısındı bayağı çok soğuk olmuyor artık.
Aynen canım ben de önce şikayet ediyorum sonra aman tadını çıkar bugunleri de aricaksin diyorum :)

aynı kafadayız canım bende cok rahatım hep cok war diyorum :)
nisan sonunda ayrılıcam bnde izine ozman vericem halıları flan yıkmaya kıyafetlerimizide bu hafta sonu yıkıcam hastaneye gidicekleri ütülicem sadece diğerlerini odamız glince ütüleyip yerleştiricem :)

Kapı süsümüz ve hediyelik sabunlsrımız hazır
Çok ama çok güzeller güzel günlerde kullanın :):)

Merhaba tabii ki heyecan var :):) Ben de pazartesi gittim doktora 2200 gr idi gayet iyi dedi doktorum hiç de şişman bi bebek olucak filan demedi :) Ben de Nisanın 2 ve 3. hafta sonlarında hem temizlik hem kıyafetleri hazırlayacağım bence geç değil :) 36. hafta bitiminde herşey hazır olacak zaten nisan 24'de izne ayrılacağım sonrada bol bol spor yaparım :):)

mayıs 15 ten sonra dogum olanlar ıcın erken bence bu durumlar bız daha bebek kıyafetlerı ıcın dolap alcaz oooo ben herseyı sallıyorum vakıt var dıye baklaım kızım suprız yapmasa ıyı olur yaparsa da yapılcak bırsey yok kendımı bu konuda kasamıcam :)

Bence annen haklı canım.bana da hiç kullanışlı gelmiyor o terlikler.zaten hastanede giyeceksen sonra pis olacak evinde giyemiyceksin.yıkıyım desen süsü püsü bozulcak.bence sadece lohusa tacı yeter.ayağına da kolay giyilern rahat bir terlik al.40 tlye ne güzel şeyler alınır.bir terliğe vermezdim ben o parayı şahsen.

günaydın :) benim ev temizliğim bitti canım. Cam, perde, halılar, koltuklar hepsi yıkandı temizlendi. Camlar doğuma kadar tekrar batar ama diğer derin işler halledildi en azından. Bebeğin çamaşırlarınında bir kısmı yıkandı ütülendi. Yıkamayı unuttuğum ve sonradan aldığım bir kaç şeyoldu onları da hafta sonu yıkayacağım inşallah. Daha dolaba yerleştiremedim kıyafetlerini. Hastane çsntamda henüz hazır değil. Onu da en önümüzdeki bir kaç gün içinde hazırlasam iyi olacak. Yaa bu arada ben lohusa tacı ve terliği siparişimi de veremedim. Annem de o terlikler şık ama kullanışlı değil. Onlara o kadar para vereceğine kaliteli güzel bir ev terliği alırsın ayakların rahat eder diyor. Lohusa sepetinde beğendiğim terlik en son 40 küsur liraydı üstelik bildiğin havlu banyo terliğiydi üstünü güzel süslemişler ama tabanı falan hiç rahat değil. Ne yapsam bilemedim :/[/QUOTE]

ben de lohusa terliği almadım.gerçekten pahalı ve gereksiz.ben de normal güzel bir terlik alacam.

Aynen ya.çocuk doğsun da sağ salim doğunca da yapılır bazı şeyler.Doğum çantası hazır olsun kenarda gerisi olur zaten.

Günaydın kızlar :):) Bazılarınızın doktoru beni tedirgin ediyor açıkçası kendi doktorum çok mu umursamaz diyorum ama beni çok rahatlatan bi adam :) Mesela ben hamileliğe 68.8 kg ile başladım Pazartesi 88.8 kg idim tam 20 kilo :) Doktorum da takıldı hataa daha 90 olamadın mı sen diye, normal doğum yanlısı ve bana sen sporcusun doğumdan sonra vereceksin bu kadar takma kiloyu diyor ve her seferinde çocuğumu güzel beslediğim ve ben de sağlıklı beslendiğim için teşekkür ediyor :) öyle deli gibi abur cubur yemiyorum ama muhakkak 6 öğün yiyorum bi günde :) Anlattığımda da aferin diyor çünkü bütün değerlerimiz güzel gidiyor, demek o ki; kendi kilolarınızı ve bebeğin kilolarını bu kadar takmayın kafanıza, kaderden öte yol yok, rabbim zaten gideceğimiz yolu belirledi :) Bir de henüz hazırlık yapmayan arkadaşlar yalnız değilsiniz ben haftaya başlayacağım 2 hafta sonu hem temizlik hem de bebeğin ve benim kıyafetlerimi halledeceğim, çok yazdım :):) Öptüm

ben nedense nisanın 25 ile 1-2 mayıs arası doğuracağımı düşünüyorum.o yüzden panik oldum.yalnızın her işle kendim ilgileniyom o yüzden vakit alıyo

Aynen ya.çocuk doğsun da sağ salim doğunca da yapılır bazı şeyler.Doğum çantası hazır olsun kenarda gerisi olur zaten.
bnm o bıle hazır degıl ben butun kıyafetlerı bı anda yıkarım parca parca yapmam ne zmn yıkarsamda cantamı o zmn hazırlıcam artık hepsı evde sonucta bır sekılde olur gerısı

çok telaş etme. ben mobilyalarım kokuyor diye daha kılımı kıpırdatmadım. ne oğluşumun eşyalarını yıkadım ne temizlik yaptım ne hastane çantamı hazırladım. allaha emanetiz. ctesi görümcem evleniyor, evimde şu an bir sürü yatılı misafirim de var. ohhhh hayat bende yahu :) aslında çok sinirliyim de boşvere vurdum kendimi

ragy ben beyaz havlu terliklerden alıp kendim süsledim tacımı da kendim yaptım ama hastaneye terlikleri götürmiycem. Normal önü kapalı evde giydiğim pembe terliklerimi alıcam. Beyaz hemen kirlenir

Günaydıın

Ben daha hiçbirşey yapmadım panik yapma canım daha var doğuma Bebeğin kıyafetlerini ayrı yıkamak en iyisi bir de makinada beklememesi lazım fazla .Ben 2 hafta sonra yıkarım ya da bu hafta sonu. Ev temizleme derdim yok doğum için Ankaraya gideceğim tammuzda da ev filan taşıyacağız eve derin temizlik yapmayacağım yani. Gitmeden halıları yıkatırım o kadar.yeni evde düzenimi kuracağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…