- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
bnce cnm 10 nısandan sonra ıdeal yıkaman hmn yıkanır bır gunde kurur utulenır cok telas yapma derım ew temızlıgıne en sona bırakkı doguma daha temız gırsın ev bu bnm fıkrım ben herseyı nısan sonuna dogru yapıcam nasıpse artık erkende dogurursam kısmet :)herkese günaydın.bu akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacam.kendikilerimide elbette.umarım geç kalmadım.sabah sabah panik oldum.makineye normal çamaşır atmıştım işe gitmeden keşke bebeğinkileri ni koysaymışım.çocuk odamızda eşyalar tamam ama yerleştirmedik pencere açık mobilyayı havalandırıyorum sadece sildim.lohusa tacı ve kapı süsü siparişim ise henüz gelmedibu arada halılar ve perdeler de duruyor.ev temizliğini bitirdiniz mi
Merhaba benim kızım 34+0 da 2558 gr çıktı. Ekmek ve şekeri hep yasaklıyo bana ama canım isteyince tatlı yiyorum. Normal doğum istiyosan bunları yemeyi kesmen lazım dedi. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek.Bebislerimize kavusmaya az kaldi insaallah !!!!! :)))))
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Heyecan var mi heyecan
Pazartesi kontrolum vardi, oglusumun karin bolgesi ust sinirda cikti, gobekliymis yani aanliycaginiz :) kilosu su an normal ama dikkat etmezsen kilolu bebek olcak dedi. Su an 2300, cok degil di mi? Diet verdi, tatli hamurisi ekmek hicbi sey yok :/ bi dr bir hafta sekerini olc surekli, not et, bana goster dedi. Biraz abartan bi doktorum var bna kalirsa. Ama az kaldi artik, yapcaz dedigini. Kizim da 3920 dogmustu, tekrar kilolu bir bebek dogurmak istemiyorum acikcasi ama saglikli olsun da.
Daha hicbi sey hazirlamadim ben, 36yi bekliyorum, hata mi ediyorum acaba, kizimda 36da hazirlamistim.
Günaydın canım. Haklısıninsan son zamanlarında hamileliğin çık bunalıyor, sıkılıyor bir an önce zamanın geçip beveğin doğum vaktinin gelmesini istiyor. İlkinde bana da öyle olmuştu. Şimdi yine aynı duygulara kapılıyorum zaman zaman. Hamilelikten sıkıldığımıfalan düşünüyorum ama sonra kendime kızıyorum bugünler geri gelmeyecek sabret ve tadını çıkar diyorum kendime :)Günaydın kızlar. Maşallah 35. Haftamiza girmisiz. Sona yaklastik az kaldı :) uyuyamiyorum ama ben artık. Sürekli lavaboya gidiyorum ayaklarım ve belim ağrıyor.
Arkadaşım hastanede doğum yaptı sanırım birazdan aricam gece en son 7 cm açılması vardı. Ay ne heyecanlı :) Darısı başımıza Inşallah zamanında sağ salim gelsin bebişler. . Bir an önce dogurmak istiyorum sAnirim. Ağrılar beni mahvediyor
countryrose cum konuyla alakası yok da seni görünce aklıma geldi sorayım dedim. Ne zamandır sana sorarım diye düşünüyordum. Bebek için ikramlıkları hazırladınmı ? Neler yapacaksın? Bir ara konuşuyorduk seninle bu konuları. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Biran önce başlasam iyi olacakcanım bende sürekli lavaboya kalkar oldum gece çok zorlanıyorum ne olacak böyle
Bu arada temizlik için sen evde üşüme soğuk felansa dikkat et başkası varsa o dursun canım
günaydın :) benim ev temizliğim bitti canım. Cam, perde, halılar, koltuklar hepsi yıkandı temizlendi. Camlar doğuma kadar tekrar batar ama diğer derin işler halledildi en azından. Bebeğin çamaşırlarınında bir kısmı yıkandı ütülendi. Yıkamayı unuttuğum ve sonradan aldığım bir kaç şeyoldu onları da hafta sonu yıkayacağım inşallah. Daha dolaba yerleştiremedim kıyafetlerini. Hastane çsntamda henüz hazır değil. Onu da en önümüzdeki bir kaç gün içinde hazırlasam iyi olacak. Yaa bu arada ben lohusa tacı ve terliği siparişimi de veremedim. Annem de o terlikler şık ama kullanışlı değil. Onlara o kadar para vereceğine kaliteli güzel bir ev terliği alırsın ayakların rahat eder diyor. Lohusa sepetinde beğendiğim terlik en son 40 küsur liraydı üstelik bildiğin havlu banyo terliğiydi üstünü güzel süslemişler ama tabanı falan hiç rahat değil. Ne yapsam bilemedim :/herkese günaydın.bu akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacam.kendikilerimide elbette.umarım geç kalmadım.sabah sabah panik oldum.makineye normal çamaşır atmıştım işe gitmeden keşke bebeğinkileri ni koysaymışım.çocuk odamızda eşyalar tamam ama yerleştirmedik pencere açık mobilyayı havalandırıyorum sadece sildim.lohusa tacı ve kapı süsü siparişim ise henüz gelmedibu arada halılar ve perdeler de duruyor.ev temizliğini bitirdiniz mi
Evet ben de mayısın 15 gibi doğum olacağını düşünüyyorum.o nedenle nisan sonunda halıları verecem.temizliği de halılar gelince yaptırıcam.ya da gelmesine yakın.daha bebeğin hiçbişeyini yıkamadım.benim pijamaları yıkayıp kaldırdım.ama bebeğinkileri artık yıkarım bu hafta.daha zaman var ya.sirtes yapmaya gerek yok bence.bnce cnm 10 nısandan sonra ıdeal yıkaman hmn yıkanır bır gunde kurur utulenır cok telas yapma derım ew temızlıgıne en sona bırakkı doguma daha temız gırsın ev bu bnm fıkrım ben herseyı nısan sonuna dogru yapıcam nasıpse artık erkende dogurursam kısmet :)
cok güzeller cnm güle güle kullanın ,dağıtın :)Kapı süsümüz ve hediyelik sabunlsrımız hazır
Ben çantamı hazırladım ama ev temizliğine hiç başlamadım. Hala kararsızım zamanı konusundaherkese günaydın.bu akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacam.kendikilerimide elbette.umarım geç kalmadım.sabah sabah panik oldum.makineye normal çamaşır atmıştım işe gitmeden keşke bebeğinkileri ni koysaymışım.çocuk odamızda eşyalar tamam ama yerleştirmedik pencere açık mobilyayı havalandırıyorum sadece sildim.lohusa tacı ve kapı süsü siparişim ise henüz gelmedibu arada halılar ve perdeler de duruyor.ev temizliğini bitirdiniz mi
Az kaldı canım sabredicez artık. Anne olmak kolay değilmiş. Yavrularımız iyi olsun da biz her acıya raziyiz :)canım bende sürekli lavaboya kalkar oldum gece çok zorlanıyorum ne olacak böyle
Bu arada temizlik için sen evde üşüme soğuk felansa dikkat et başkası varsa o dursun canım
Aynen canım ben de önce şikayet ediyorum sonra aman tadını çıkar bugunleri de aricaksin diyorum :)Günaydın canım. Haklısıninsan son zamanlarında hamileliğin çık bunalıyor, sıkılıyor bir an önce zamanın geçip beveğin doğum vaktinin gelmesini istiyor. İlkinde bana da öyle olmuştu. Şimdi yine aynı duygulara kapılıyorum zaman zaman. Hamilelikten sıkıldığımıfalan düşünüyorum ama sonra kendime kızıyorum bugünler geri gelmeyecek sabret ve tadını çıkar diyorum kendime :)
countryrose cum konuyla alakası yok da seni görünce aklıma geldi sorayım dedim. Ne zamandır sana sorarım diye düşünüyordum. Bebek için ikramlıkları hazırladınmı ? Neler yapacaksın? Bir ara konuşuyorduk seninle bu konuları. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Biran önce başlasam iyi olacak
günaydın :) benim ev temizliğim bitti canım. Cam, perde, halılar, koltuklar hepsi yıkandı temizlendi. Camlar doğuma kadar tekrar batar ama diğer derin işler halledildi en azından. Bebeğin çamaşırlarınında bir kısmı yıkandı ütülendi. Yıkamayı unuttuğum ve sonradan aldığım bir kaç şeyoldu onları da hafta sonu yıkayacağım inşallah. Daha dolaba yerleştiremedim kıyafetlerini. Hastane çsntamda henüz hazır değil. Onu da en önümüzdeki bir kaç gün içinde hazırlasam iyi olacak. Yaa bu arada ben lohusa tacı ve terliği siparişimi de veremedim. Annem de o terlikler şık ama kullanışlı değil. Onlara o kadar para vereceğine kaliteli güzel bir ev terliği alırsın ayakların rahat eder diyor. Lohusa sepetinde beğendiğim terlik en son 40 küsur liraydı üstelik bildiğin havlu banyo terliğiydi üstünü güzel süslemişler ama tabanı falan hiç rahat değil. Ne yapsam bilemedim :/
aynı kafadayız canım bende cok rahatım hep cok war diyorum :)Günaydııın.
Evet ben de mayısın 15 gibi doğum olacağını düşünüyyorum.o nedenle nisan sonunda halıları verecem.temizliği de halılar gelince yaptırıcam.ya da gelmesine yakın.daha bebeğin hiçbişeyini yıkamadım.benim pijamaları yıkayıp kaldırdım.ama bebeğinkileri artık yıkarım bu hafta.daha zaman var ya.sirtes yapmaya gerek yok bence.
Çok ama çok güzeller güzel günlerde kullanın :):)Kapı süsümüz ve hediyelik sabunlsrımız hazır
Merhaba tabii ki heyecan var :):) Ben de pazartesi gittim doktora 2200 gr idi gayet iyi dedi doktorum hiç de şişman bi bebek olucak filan demedi :) Ben de Nisanın 2 ve 3. hafta sonlarında hem temizlik hem kıyafetleri hazırlayacağım bence geç değil :) 36. hafta bitiminde herşey hazır olacak zaten nisan 24'de izne ayrılacağım sonrada bol bol spor yaparım :):)Bebislerimize kavusmaya az kaldi insaallah !!!!! :)))))
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Heyecan var mi heyecan
Pazartesi kontrolum vardi, oglusumun karin bolgesi ust sinirda cikti, gobekliymis yani aanliycaginiz :) kilosu su an normal ama dikkat etmezsen kilolu bebek olcak dedi. Su an 2300, cok degil di mi? Diet verdi, tatli hamurisi ekmek hicbi sey yok :/ bi dr bir hafta sekerini olc surekli, not et, bana goster dedi. Biraz abartan bi doktorum var bna kalirsa. Ama az kaldi artik, yapcaz dedigini. Kizim da 3920 dogmustu, tekrar kilolu bir bebek dogurmak istemiyorum acikcasi ama saglikli olsun da.
Daha hicbi sey hazirlamadim ben, 36yi bekliyorum, hata mi ediyorum acaba, kizimda 36da hazirlamistim.
mayıs 15 ten sonra dogum olanlar ıcın erken bence bu durumlar bız daha bebek kıyafetlerı ıcın dolap alcaz oooo ben herseyı sallıyorum vakıt var dıye baklaım kızım suprız yapmasa ıyı olur yaparsa da yapılcak bırsey yok kendımı bu konuda kasamıcam :)Günaydııın.
Evet ben de mayısın 15 gibi doğum olacağını düşünüyyorum.o nedenle nisan sonunda halıları verecem.temizliği de halılar gelince yaptırıcam.ya da gelmesine yakın.daha bebeğin hiçbişeyini yıkamadım.benim pijamaları yıkayıp kaldırdım.ama bebeğinkileri artık yıkarım bu hafta.daha zaman var ya.sirtes yapmaya gerek yok bence.
Bence annen haklı canım.bana da hiç kullanışlı gelmiyor o terlikler.zaten hastanede giyeceksen sonra pis olacak evinde giyemiyceksin.yıkıyım desen süsü püsü bozulcak.bence sadece lohusa tacı yeter.ayağına da kolay giyilern rahat bir terlik al.40 tlye ne güzel şeyler alınır.bir terliğe vermezdim ben o parayı şahsen.Günaydın canım. Haklısıninsan son zamanlarında hamileliğin çık bunalıyor, sıkılıyor bir an önce zamanın geçip beveğin doğum vaktinin gelmesini istiyor. İlkinde bana da öyle olmuştu. Şimdi yine aynı duygulara kapılıyorum zaman zaman. Hamilelikten sıkıldığımıfalan düşünüyorum ama sonra kendime kızıyorum bugünler geri gelmeyecek sabret ve tadını çıkar diyorum kendime :)
countryrose cum konuyla alakası yok da seni görünce aklıma geldi sorayım dedim. Ne zamandır sana sorarım diye düşünüyordum. Bebek için ikramlıkları hazırladınmı ? Neler yapacaksın? Bir ara konuşuyorduk seninle bu konuları. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Biran önce başlasam iyi olacak
günaydın :) benim ev temizliğim bitti canım. Cam, perde, halılar, koltuklar hepsi yıkandı temizlendi. Camlar doğuma kadar tekrar batar ama diğer derin işler halledildi en azından. Bebeğin çamaşırlarınında bir kısmı yıkandı ütülendi. Yıkamayı unuttuğum ve sonradan aldığım bir kaç şeyoldu onları da hafta sonu yıkayacağım inşallah. Daha dolaba yerleştiremedim kıyafetlerini. Hastane çsntamda henüz hazır değil. Onu da en önümüzdeki bir kaç gün içinde hazırlasam iyi olacak. Yaa bu arada ben lohusa tacı ve terliği siparişimi de veremedim. Annem de o terlikler şık ama kullanışlı değil. Onlara o kadar para vereceğine kaliteli güzel bir ev terliği alırsın ayakların rahat eder diyor. Lohusa sepetinde beğendiğim terlik en son 40 küsur liraydı üstelik bildiğin havlu banyo terliğiydi üstünü güzel süslemişler ama tabanı falan hiç rahat değil. Ne yapsam bilemedim :/
Aynen ya.çocuk doğsun da sağ salim doğunca da yapılır bazı şeyler.Doğum çantası hazır olsun kenarda gerisi olur zaten.mayıs 15 ten sonra dogum olanlar ıcın erken bence bu durumlar bız daha bebek kıyafetlerı ıcın dolap alcaz oooo ben herseyı sallıyorum vakıt var dıye baklaım kızım suprız yapmasa ıyı olur yaparsa da yapılcak bırsey yok kendımı bu konuda kasamıcam :)
Günaydııın.
bnm o bıle hazır degıl ben butun kıyafetlerı bı anda yıkarım parca parca yapmam ne zmn yıkarsamda cantamı o zmn hazırlıcam artık hepsı evde sonucta bır sekılde olur gerısıAynen ya.çocuk doğsun da sağ salim doğunca da yapılır bazı şeyler.Doğum çantası hazır olsun kenarda gerisi olur zaten.
çok telaş etme. ben mobilyalarım kokuyor diye daha kılımı kıpırdatmadım. ne oğluşumun eşyalarını yıkadım ne temizlik yaptım ne hastane çantamı hazırladım. allaha emanetiz. ctesi görümcem evleniyor, evimde şu an bir sürü yatılı misafirim de var. ohhhh hayat bende yahu :) aslında çok sinirliyim de boşvere vurdum kendimiherkese günaydın.bu akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacam.kendikilerimide elbette.umarım geç kalmadım.sabah sabah panik oldum.makineye normal çamaşır atmıştım işe gitmeden keşke bebeğinkileri ni koysaymışım.çocuk odamızda eşyalar tamam ama yerleştirmedik pencere açık mobilyayı havalandırıyorum sadece sildim.lohusa tacı ve kapı süsü siparişim ise henüz gelmedibu arada halılar ve perdeler de duruyor.ev temizliğini bitirdiniz mi
Bence annen haklı canım.bana da hiç kullanışlı gelmiyor o terlikler.zaten hastanede giyeceksen sonra pis olacak evinde giyemiyceksin.yıkıyım desen süsü püsü bozulcak.bence sadece lohusa tacı yeter.ayağına da kolay giyilern rahat bir terlik al.40 tlye ne güzel şeyler alınır.bir terliğe vermezdim ben o parayı şahsen.
herkese günaydın.bu akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacam.kendikilerimide elbette.umarım geç kalmadım.sabah sabah panik oldum.makineye normal çamaşır atmıştım işe gitmeden keşke bebeğinkileri ni koysaymışım.çocuk odamızda eşyalar tamam ama yerleştirmedik pencere açık mobilyayı havalandırıyorum sadece sildim.lohusa tacı ve kapı süsü siparişim ise henüz gelmedibu arada halılar ve perdeler de duruyor.ev temizliğini bitirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?