güle güle giysin bebişin,inşallah güzeldir,bende geri göndermeye güvenerek alacam.0-3 aldım canım..ilk aldıklarımı küçük olmasın diye 3-6 almıştım..bakıyorum şimdi onlar çok büyük..2 tane tulum aldım 0-3...biri kelebekli, biri tavşanlı..bir de kaplumbağalı pazen batteniyeyi aldım, pek sevimli geldi :) beğenmezsem gönderirim geriye napalım..inşallah güzel çıkar..
Aynen benimki de hazır değil.daha çanta bile yok benim.haftasonu bakıcam çantaya.sonra da bebeğin kıyafetlerini yıkar koyarım.ben doğuma giderken kızlarıma ve eşime de valiz yapıcam malum memlekette doğum yapıcam.en azından 35. Hafta onları da halletmem lazım.yaparım yaa yavaş yavaş yarın izne çıkıyorum hayırlısıyla yapar dururum.kasamıycam kendimi çokta.temizlik yapsam akşamına dağılır heryer.camdır koltuktur dolaptır onları da ben yapamayacağıma göre sona ne kadar geç yaptırırsam o kadar idare eder beni.hatta deliliğime geliyor bazen doğumdan sonra mı yaptırsam diyorum.bebek görmeye gelenler olursa hemen doğum ertesi gelcek değiller sonuçta.Off yaparız yaaa kasmayın boşverin.bnm o bıle hazır degıl ben butun kıyafetlerı bı anda yıkarım parca parca yapmam ne zmn yıkarsamda cantamı o zmn hazırlıcam artık hepsı evde sonucta bır sekılde olur gerısı
snn memleket olayıyla ıslerın gercekten bıraz daha fazla ama hepsı olur bır sekılde bende cok cok rahat bır ınsanım normalde acelecıyımdır ama bu konuda neden bılmıyorum cok cok rahatım annem gecen dıyor yıkayalım dıye ben ızın vermedım daha cok erken dıye bnm dogum 15 mayısla 29 mayıs arası hazır bekle dedı dr nedense ben bnm kızımın hep 40. haftada dogcagına karsı bır hıs beslıyorum belkıde onun rahatlıgı var ıcımde bakalım neler yasıcaz hayırlısı olsun artık :)Aynen benimki de hazır değil.daha çanta bile yok benim.haftasonu bakıcam çantaya.sonra da bebeğin kıyafetlerini yıkar koyarım.ben doğuma giderken kızlarıma ve eşime de valiz yapıcam malum memlekette doğum yapıcam.en azından 35. Hafta onları da halletmem lazım.yaparım yaa yavaş yavaş yarın izne çıkıyorum hayırlısıyla yapar dururum.kasamıycam kendimi çokta.temizlik yapsam akşamına dağılır heryer.camdır koltuktur dolaptır onları da ben yapamayacağıma göre sona ne kadar geç yaptırırsam o kadar idare eder beni.hatta deliliğime geliyor bazen doğumdan sonra mı yaptırsam diyorum.bebek görmeye gelenler olursa hemen doğum ertesi gelcek değiller sonuçta.Off yaparız yaaa kasmayın boşverin.
cok sekerler bunlar :)Eki Görüntüle 1477600 Eki Görüntüle 1477601 Eki Görüntüle 1477602
Kızlar hastane odası için masa örtüsü ve lohusa kadehlerim hazır. Teyzem yaptı :) Ben bebeğin tüm kıyafetlerini ütüledim.
Benim kızlarım erken doğdular canım.37+3-4 de doğdular ama gene de erken yaa.daha o zaman bile 45-50 gün var.erkenden onları yaparsak sonra ne yapcaz? Hele temizlik öyle nankörki hemen kirleniyor herşey.birde ilk doğumu olanlar normal beklerlerse 42.haftaya kadar yolu var.35. Haftada temizlik yaptırdın diyelim 40 gün de ondan sonra bekledin ne olcak gene kirlencek.ne kadar geç o. Kadar iyi boşverin.snn memleket olayıyla ıslerın gercekten bıraz daha fazla ama hepsı olur bır sekılde bende cok cok rahat bır ınsanım normalde acelecıyımdır ama bu konuda neden bılmıyorum cok cok rahatım annem gecen dıyor yıkayalım dıye ben ızın vermedım daha cok erken dıye bnm dogum 15 mayısla 29 mayıs arası hazır bekle dedı dr nedense ben bnm kızımın hep 40. haftada dogcagına karsı bır hıs beslıyorum belkıde onun rahatlıgı var ıcımde bakalım neler yasıcaz hayırlısı olsun artık :)
Bebislerimize kavusmaya az kaldi insaallah !!!!! :)))))
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Heyecan var mi heyecan
Pazartesi kontrolum vardi, oglusumun karin bolgesi ust sinirda cikti, gobekliymis yani aanliycaginiz :) kilosu su an normal ama dikkat etmezsen kilolu bebek olcak dedi. Su an 2300, cok degil di mi? Diet verdi, tatli hamurisi ekmek hicbi sey yok :/ bi dr bir hafta sekerini olc surekli, not et, bana goster dedi. Biraz abartan bi doktorum var bna kalirsa. Ama az kaldi artik, yapcaz dedigini. Kizim da 3920 dogmustu, tekrar kilolu bir bebek dogurmak istemiyorum acikcasi ama saglikli olsun da.
Daha hicbi sey hazirlamadim ben, 36yi bekliyorum, hata mi ediyorum acaba, kizimda 36da hazirlamistim.
Çok ama çok güzeller güzel günlerde kullanın :):)
Merhaba tabii ki heyecan var :):) Ben de pazartesi gittim doktora 2200 gr idi gayet iyi dedi doktorum hiç de şişman bi bebek olucak filan demedi :) Ben de Nisanın 2 ve 3. hafta sonlarında hem temizlik hem kıyafetleri hazırlayacağım bence geç değil :) 36. hafta bitiminde herşey hazır olacak zaten nisan 24'de izne ayrılacağım sonrada bol bol spor yaparım :):)
Göz açıp kapayana kadar İnşallah bu kadar hızlı sağlıklı acısız doğumlarımız olur.ayyyyyy 36. haftaya girmişimmm. allahım inanamıyorum ne çabuk geçti
O diyilde ya bir iki haftaya başlar topikte doğumlar.günler daha var gibi geliyor ama haftalar da geçip gidiyor.hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimizede.ayyyyyy 36. haftaya girmişimmm. allahım inanamıyorum ne çabuk geçti
Benim kızlarım erken doğdular canım.37+3-4 de doğdular ama gene de erken yaa.daha o zaman bile 45-50 gün var.erkenden onları yaparsak sonra ne yapcaz? Hele temizlik öyle nankörki hemen kirleniyor herşey.birde ilk doğumu olanlar normal beklerlerse 42.haftaya kadar yolu var.35. Haftada temizlik yaptırdın diyelim 40 gün de ondan sonra bekledin ne olcak gene kirlencek.ne kadar geç o. Kadar iyi boşverin.
Anneniz doğru söylemiş bence de, ben de lohusa terliği almadım gittim güzel ve kaliteli bir ev terliği aldım onları kullanıcam, bana pek hitap etmiyor incili tüylü şeyler başıma da sade bir bandana bulup alıcam inşallah terliği kırmızı aldım bandanayı da kırmızı alırsam takım yaparım, size de tavsiye ederim diycem ama hevesiniz varsa alın gitsin kaç kere yaşanacak bir şey ki sonuçta hele bir de ilkse sizinki...Günaydın canım. Haklısıninsan son zamanlarında hamileliğin çık bunalıyor, sıkılıyor bir an önce zamanın geçip beveğin doğum vaktinin gelmesini istiyor. İlkinde bana da öyle olmuştu. Şimdi yine aynı duygulara kapılıyorum zaman zaman. Hamilelikten sıkıldığımıfalan düşünüyorum ama sonra kendime kızıyorum bugünler geri gelmeyecek sabret ve tadını çıkar diyorum kendime :)
countryrose cum konuyla alakası yok da seni görünce aklıma geldi sorayım dedim. Ne zamandır sana sorarım diye düşünüyordum. Bebek için ikramlıkları hazırladınmı ? Neler yapacaksın? Bir ara konuşuyorduk seninle bu konuları. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Biran önce başlasam iyi olacak
günaydın :) benim ev temizliğim bitti canım. Cam, perde, halılar, koltuklar hepsi yıkandı temizlendi. Camlar doğuma kadar tekrar batar ama diğer derin işler halledildi en azından. Bebeğin çamaşırlarınında bir kısmı yıkandı ütülendi. Yıkamayı unuttuğum ve sonradan aldığım bir kaç şeyoldu onları da hafta sonu yıkayacağım inşallah. Daha dolaba yerleştiremedim kıyafetlerini. Hastane çsntamda henüz hazır değil. Onu da en önümüzdeki bir kaç gün içinde hazırlasam iyi olacak. Yaa bu arada ben lohusa tacı ve terliği siparişimi de veremedim. Annem de o terlikler şık ama kullanışlı değil. Onlara o kadar para vereceğine kaliteli güzel bir ev terliği alırsın ayakların rahat eder diyor. Lohusa sepetinde beğendiğim terlik en son 40 küsur liraydı üstelik bildiğin havlu banyo terliğiydi üstünü güzel süslemişler ama tabanı falan hiç rahat değil. Ne yapsam bilemedim :/
bizde daha ne arabasını ne odasını aldık hep war dhaa diyoruz tabi maddi durumdan da kaynaklanıyor biraz nisan 15ten sonraya bıraktık bu işleri :) ama olsun bitek arabası odası ve beşiği kaldı eksik.aman bu aralar süprizlere ack değiliz yapmasınlar mümkünse :)mayıs 15 ten sonra dogum olanlar ıcın erken bence bu durumlar bız daha bebek kıyafetlerı ıcın dolap alcaz oooo ben herseyı sallıyorum vakıt var dıye baklaım kızım suprız yapmasa ıyı olur yaparsa da yapılcak bırsey yok kendımı bu konuda kasamıcam :)
hepsı olur sen kendını maddı manevı ne zmn hazır hıssedıyorsan o zmn al cnm hatta bnm bır arkadasım var bebek arabasını bebek dogunca aldı onemlı olan yatagı fln onlar olsunda araba fln her zmn alınır, haklısın bende hıc acık degılım vaktınde gelırse cok sevınırım bnm kızım ztn hep agırdan alıyor kendını cok gec oynadı ben o yuzden kendımı hep 40 haftaya hazırladım :) ben 37 den sonra hazır olurumda ama bana vaktınde gelcek gıbı gelıyor bakalım rabbım hayırlısını nasip etsın her konudabizde daha ne arabasını ne odasını aldık hep war dhaa diyoruz tabi maddi durumdan da kaynaklanıyor biraz nisan 15ten sonraya bıraktık bu işleri :) ama olsun bitek arabası odası ve beşiği kaldı eksik.aman bu aralar süprizlere ack değiliz yapmasınlar mümkünse :)
bizde daha ne arabasını ne odasını aldık hep war dhaa diyoruz tabi maddi durumdan da kaynaklanıyor biraz nisan 15ten sonraya bıraktık bu işleri :) ama olsun bitek arabası odası ve beşiği kaldı eksik.aman bu aralar süprizlere ack değiliz yapmasınlar mümkünse :)
Yarın aklıma geldikçe kalbim güm gümm gümmm atıyorbizimde 11 de randevu kızlar 3ümzde aynı saatlerde gorucez bebisleri bizde gittikmi biraz bekliyoruz aama 1 ay beklemişiz acızık daha bekleriz :)))
bizde iyiyiz çok şükür ama artık gece yatakta dönmek bile sıkıntı olmaya başladı ve daha zaman var, Allah sabırlar versin hepimizeİyiler çok şükür kuzum ben de iyiyim, artık iyice ağırlaşsam da idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın güzel kızın nasıl ? :)
aynen öyle, yarın kısmetse güzel bir kahvaltı yapıp çikilatamıda yiyip doktor teyzemize gideceğizzzne guzel hepımızın aynı zamanlarda gormesı, aynen 1 ay beklıyen bırazcık bekler nekı :)
Oh mis.valla ne güzel tabi yaparlar yaa oh süper.ağır temizliği de önceden yaptıktan sonra süper olur arada elden geçirmek.benim öyle bir şansım yok.annemler köye gitti.sağolsun eşin bizi alır gelir yaparım işlerini dedi ama bende dedim gel git hem külfetli olur hem de o paraya ben temizletirim evi dedim.kaynanamdan tık yok.ne geliyim der ne elini bir işe uzatır.bende para ayırıp doğumdan önce temizletirim evi diyorum.doğumdan sonra da bir şöyle elden geçirtirim yarım gün falan birini alıp.zaten yazın biraz da annemlere kayınvaldelere falan gider geliriz geçer zaman.doğurduktan sonrası çok zor değil aslında ya.toparlandıktan sonra yapılıyor herşey.ay ne çok yazıyorum böyle kusura bakmayın kızlar yaa.dedıgın gıbı 37 de bıle olsa erken sımdılık ewet ya bu temızlık cok nankor sıl arkana bak toz gene delı oluyorum bnm annem ve kız kardeslerım yapcak o yuzden onlar sona yakın bır hafta sonu gelırler temızler cıkarlar doguma kadar da gelır sıler supurur gıderler sık sık hatta ben emınım ben doguma gıttıgım gun bıle gelıp temızlerler ewı sılme supurme ısınıkı ılk geldıgımde ewı temız gorıyım dıye
bizde daha ne arabasını ne odasını aldık hep war dhaa diyoruz tabi maddi durumdan da kaynaklanıyor biraz nisan 15ten sonraya bıraktık bu işleri :) ama olsun bitek arabası odası ve beşiği kaldı eksik.aman bu aralar süprizlere ack değiliz yapmasınlar mümkünse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?