2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
güle güle giysin bebişin,inşallah güzeldir,bende geri göndermeye güvenerek alacam.

bnm o bıle hazır degıl ben butun kıyafetlerı bı anda yıkarım parca parca yapmam ne zmn yıkarsamda cantamı o zmn hazırlıcam artık hepsı evde sonucta bır sekılde olur gerısı
Aynen benimki de hazır değil.daha çanta bile yok benim.haftasonu bakıcam çantaya.sonra da bebeğin kıyafetlerini yıkar koyarım.ben doğuma giderken kızlarıma ve eşime de valiz yapıcam malum memlekette doğum yapıcam.en azından 35. Hafta onları da halletmem lazım.yaparım yaa yavaş yavaş yarın izne çıkıyorum hayırlısıyla yapar dururum.kasamıycam kendimi çokta.temizlik yapsam akşamına dağılır heryer.camdır koltuktur dolaptır onları da ben yapamayacağıma göre sona ne kadar geç yaptırırsam o kadar idare eder beni.hatta deliliğime geliyor bazen doğumdan sonra mı yaptırsam diyorum.bebek görmeye gelenler olursa hemen doğum ertesi gelcek değiller sonuçta.Off yaparız yaaa kasmayın boşverin.

@Ariver canım Allah kolaylık versin kadını çalıştırmak için başında olmak şart.yoksa sallıyor çoğu.inşallah güzel temizler de rahat edersin canım.

snn memleket olayıyla ıslerın gercekten bıraz daha fazla ama hepsı olur bır sekılde bende cok cok rahat bır ınsanım normalde acelecıyımdır ama bu konuda neden bılmıyorum cok cok rahatım annem gecen dıyor yıkayalım dıye ben ızın vermedım daha cok erken dıye bnm dogum 15 mayısla 29 mayıs arası hazır bekle dedı dr nedense ben bnm kızımın hep 40. haftada dogcagına karsı bır hıs beslıyorum belkıde onun rahatlıgı var ıcımde bakalım neler yasıcaz hayırlısı olsun artık :)

Benim kızlarım erken doğdular canım.37+3-4 de doğdular ama gene de erken yaa.daha o zaman bile 45-50 gün var.erkenden onları yaparsak sonra ne yapcaz? Hele temizlik öyle nankörki hemen kirleniyor herşey.birde ilk doğumu olanlar normal beklerlerse 42.haftaya kadar yolu var.35. Haftada temizlik yaptırdın diyelim 40 gün de ondan sonra bekledin ne olcak gene kirlencek.ne kadar geç o. Kadar iyi boşverin.

canım senle doğum tarihimiz aynı bizede 33+2 de 2270 dedi senle aynı yani....salı günü gitmiştik.. dieti senin kilonu bilemem ama bebek çok iri değil merak etme...bana tam ağırlığında bir bebek sonuna kadar durursa 3400 doğar dedi yani tamamen normal bu haftada 2300 iri bebek değil yani...

şafakmeley senle herşey aynı bebiş kiloları hemen hemen aynı:)işten ayrılış aynı doğum aynı doktora gidiş tarihleri aynı hadi bakalım hayırlısı çok öptüm

dedıgın gıbı 37 de bıle olsa erken sımdılık ewet ya bu temızlık cok nankor sıl arkana bak toz gene delı oluyorum bnm annem ve kız kardeslerım yapcak o yuzden onlar sona yakın bır hafta sonu gelırler temızler cıkarlar doguma kadar da gelır sıler supurur gıderler sık sık hatta ben emınım ben doguma gıttıgım gun bıle gelıp temızlerler ewı sılme supurme ısınıkı ılk geldıgımde ewı temız gorıyım dıye

Anneniz doğru söylemiş bence de, ben de lohusa terliği almadım gittim güzel ve kaliteli bir ev terliği aldım onları kullanıcam, bana pek hitap etmiyor incili tüylü şeyler başıma da sade bir bandana bulup alıcam inşallah terliği kırmızı aldım bandanayı da kırmızı alırsam takım yaparım, size de tavsiye ederim diycem ama hevesiniz varsa alın gitsin kaç kere yaşanacak bir şey ki sonuçta hele bir de ilkse sizinki...

bizde daha ne arabasını ne odasını aldık hep war dhaa diyoruz tabi maddi durumdan da kaynaklanıyor biraz nisan 15ten sonraya bıraktık bu işleri :) ama olsun bitek arabası odası ve beşiği kaldı eksik.aman bu aralar süprizlere ack değiliz yapmasınlar mümkünse :)

hepsı olur sen kendını maddı manevı ne zmn hazır hıssedıyorsan o zmn al cnm hatta bnm bır arkadasım var bebek arabasını bebek dogunca aldı onemlı olan yatagı fln onlar olsunda araba fln her zmn alınır, haklısın bende hıc acık degılım vaktınde gelırse cok sevınırım bnm kızım ztn hep agırdan alıyor kendını cok gec oynadı ben o yuzden kendımı hep 40 haftaya hazırladım :) ben 37 den sonra hazır olurumda ama bana vaktınde gelcek gıbı gelıyor bakalım rabbım hayırlısını nasip etsın her konuda

olsun canım hemen odada mı yatcak sanki..giysilerin, giysileri hazır olsun yeter...

bizimde 11 de randevu kızlar 3ümzde aynı saatlerde gorucez bebisleri bizde gittikmi biraz bekliyoruz aama 1 ay beklemişiz acızık daha bekleriz :)))
Yarın aklıma geldikçe kalbim güm gümm gümmm atıyor

İyiler çok şükür kuzum ben de iyiyim, artık iyice ağırlaşsam da idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın güzel kızın nasıl ? :)
bizde iyiyiz çok şükür ama artık gece yatakta dönmek bile sıkıntı olmaya başladı ve daha zaman var, Allah sabırlar versin hepimize

ne guzel hepımızın aynı zamanlarda gormesı, aynen 1 ay beklıyen bırazcık bekler nekı :)
aynen öyle, yarın kısmetse güzel bir kahvaltı yapıp çikilatamıda yiyip doktor teyzemize gideceğizzzyuppi.!

Oh mis.valla ne güzel tabi yaparlar yaa oh süper.ağır temizliği de önceden yaptıktan sonra süper olur arada elden geçirmek.benim öyle bir şansım yok.annemler köye gitti.sağolsun eşin bizi alır gelir yaparım işlerini dedi ama bende dedim gel git hem külfetli olur hem de o paraya ben temizletirim evi dedim.kaynanamdan tık yok.ne geliyim der ne elini bir işe uzatır.bende para ayırıp doğumdan önce temizletirim evi diyorum.doğumdan sonra da bir şöyle elden geçirtirim yarım gün falan birini alıp.zaten yazın biraz da annemlere kayınvaldelere falan gider geliriz geçer zaman.doğurduktan sonrası çok zor değil aslında ya.toparlandıktan sonra yapılıyor herşey.ay ne çok yazıyorum böyle kusura bakmayın kızlar yaa.

bizm de odamız nisanın son haftası gelicek ben öyle istedim çok erken gelmesini istemedim niyeyse.. yanımıza park yatağımızıda aldık ama kurmadık... lohusa takımlarımı bebiş hastane çıkışlarını yıkadık ütüledik emziği bezi biberonunu falan aldık koyduk izne çıkınca dahada hızlanıcam perde de alınıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…