2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de 35+5 te ayrılacağım artık çok zorlanıyorum..benim de uyuşuyor, şiş de..ayaklarım da..acaba normal mi?..doktorumu arayıp sorayım diyorum hep unutuyorum..
Canim bende de ayni sikayet vsr ellerim ayaklarim balon gibi

Canım çikolata siparişi vereceğim kapı süsü siparişi verdim kavanozlarım hazır şeker alıp koyacam nisan sonu gibi kolonya şişeleride hazır kavanoz ve şişe için etiket tasarladım onları da hallederim bir günlük iş

öyle kendimce birşeyler hazırladım canım

Bence çok şanslısın doktorundan yana, bizim ödümüz kopuyo bişey deyip moralimizi bozacaklar diye tadını çıkar, bu arada ben de çok spor yapan biriyim inşallah kolayca veririz aldıklarımızı doğumdan sonra, 62 ile başlamıştım 72yim şu an, hava müsait oldukça yürüyüş yapıyorum aslında yüzme imkanım da var ama vakit yok ve birazda üşengeçlik oldu nedense.

Bugün evde temizlik var ama İstanbul yağmurlu ne zaman cam sildirsem yağmur yağıyor, bebeğin ve benim kıyafetlerimizi yıkadım, ütülendi. Geriye perdeler ve halılar kalacak, halıları yıkatmaya vericem perdeleri de değiştirmek istiyorum zaten. Bebeğin yatağını, ana ucağı ve arabasını almam lazım bir de. Karar vermekte zorlanıyorum. Şampuan ve bakım ürünlerinin markasına da karar veremedim tavsiyesi olan varsa sevinirim. Benim oğlum 3 kilo gibi doğacak premium care 50lik yenidoğan bezini kaç paket alsam bilemedim bir de, tavsiye bekliyorum. bak ben de uzun yazdım hepinizi öpüyorum.

yok cnm ne kusuru bende yazıyorum bencede esının gıdıp gelcegı parayı kadına ayırıp yaptırmak en guzelı, bıde evı kullanmayıp orda burda kalıcaksanızda temızde kalır ev boylelıkle hersey cozulur bnm kayınvalıde saolsun dedı hatta annemler gelınce mecburen onuda cagırırım ayıp olmasın dıye temızlık ıcın artık hepsı bırseyler yaparlar...

olsun canım hemen odada mı yatcak sanki..giysilerin, giysileri hazır olsun yeter...
bizde cok sakiniz vaktinde gelir diye gerçi doktor iri erken gelebilir diyor ama kısmet bakalım birazda sezeryan olcakmış gibi geliyor o yüzden telas yapmıyorm,dogru soyluyosun cnm araba dgumdan sonrada alınabilir ama pusetle birlikte olanlardan istediğimz için hastane cıkısnda lazım olcak.simdikiler cok sanslı ben abimn besignde yatmısım hep, bi beşiğim bile olmamış ama biz herseyi tastamam olsun istiyoruz,sağlıklı olsunlarda hepsi olur sırayla :)

aynen ya hemde ne sanslılar dedıgın gıbı hersey tam olsun mantıgı bende asırı var hatta gecen esımı bebek ıcın bır sey almaya yolladım satıcı dıyomus kı bebegınız kac aylık esım de daha dogmadı demıs kadın guluyormus:) araba olayıda dedıgın gıbı ıstıyorsan alman lazım uygun seyler var ama arastırınca ınsallah gonlune gore bulursun bızım tek eksıgımız dolap onuda aldıkmı tamamdır ewet saglıklı olsunlarda hersey olur rabbım bızı bızden daha cok dusunuyor sonucta :)

Benim kızlar da aynı beşikte yattılar canım.oğlum da aynı beşikte yatıcak hatta.boyna yeni alacak halimiz de yok gerek de yok.Park yatakta 3 yaşına kadar bile yatabiliyorlar.sonra da güzel bir oda alırız olur biter. Ben portbebe kullandım ilk zamanlar pusette rahat olmadı nedense.ama yeni arabalı pusetler çok güzel.biz ayrı ayrı almıştık.ikisi de çok kaliteli şeyler değildi.oğlumda da onları kullanırım diyorum çünkü yenisini almak hem israf hem de şımarıklık gibi geliyor bana.ilk bebekte ne aldınız aldınız zaten.ikincide elde olan kullanılıyor.

Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık :)

Beyasmelek aynı günde doğuralım tam olsun :):) Sıkı takipte kalalım belki olur :):) Çalışmak çok güzel ya her an hareket halindeyim, çalışmasam 100 kilo olacakmışım zaten :):) Hayırlısı olsun hakkınmızda :)

:) Ben de şanslı hissediyorum her şerde vardır bir hayır diyorum 3 doktor değiştirdim sonuncusu çok iyiydi, kötü bir olay iyi bir şeye vesile olmuş oldu :) Veririz ya ben ondan korkmuyorum, normal de doğurursun dedi doktorum annelerimiz nasıl yaptılar diye hatta beni yüreklendiriyor :):) Doktorum doğumdan 3 hafta sonra aktif spora başlayabilirsin dedi ben bebek 3 aylık olunca ailecek yüzmeye başlayacağız bebeği de götürücem :) Bu arada daha zamanın var hepsini halledersin meraklanma :) ben 1 paket aldım yenidoğan belki daha sonra 1 numaraya geçeriz diye geçmezsek yenisini alır eşim :)

terliği alsaydım evde giyecektim canım. Hastane de pis olur diye giymeyecektim. Almamaya karar verdim sizlerde öyle yazınca.

benim ikinci doğumum olacak canım. Bir daha doğum yapmayı düşünmediğim için içimde bir şey kalmasın son hakkımı iyi kullanayım diye geçiyor içimden :) ama terlik almasam içimde kalmaz. Dediğiniz gibi o paraya daha rahat kaliteli bir terlik alıp herzaman giyebilirim. En iyisi öyle yspmak

Çok güzel olmuş, çok beğendim :) eline sağlık teyzenin

Sen yaz biz OKUYALIM Ayşe böyle tecrübeliler yazınca Hevesle okuyup öğreniyoruz, çok güzel oluyor. Bu arada sen Mayıs'ın sonusun. Ben nisan Ortası gibi halledeceğim işlerini inşallah. 2 hafta da üstten yaparım :)

Istanbul dün ne güzeldi bugün ne bu böyle diye uyandım :) şampuan ve bakım ürünleri için sebamed önerebilirim yeğenlerinde kullandık Konak olmadı. Mustela da çok iyi. Pişik kremi destina mor olandan aldım. Bir de bezi bir paket al canım 5 gün yeter aldığın zaten nasıl bir bebiş doğuracağız belli değil

Maşallah ya burda 7-8 haftalıkken konuşuyoduk ilk kalp atışı duyuldumu muhabbeti vardı sonra 2 li test sonra ilk tekmeyi yedik mi onu konuştuk...tetenos aşısı sonra sora şeker yüklemesi şimdi 30 lu haftalardayız 36 ya girmiş anneler var herkese 41 kez maşallah ne emekle büyüttük...her doktora gidişimizde kalbimiz güm güm attı....şimdi alışveriş kısmındayız tatlı bir yorgunluk Allah sağsalim kucağımızada almayı nasip etsin tatlı annişler...burda herkese moral veren bir indirim oldumu paylaşan el emeğini paylaşan herkese selam olsun....

cnm benim oğlumada böbreklerinde genişleme var dedi dr.
şu an takipdeyim...senden yeni duydum anne karnında bebekler çiş yaparmı..
inşallah bi iyi haber alırsın bize haber ver sonucu..

Evet ya dimi, nasıl başladık kese var mı bebiş var mı, kalp atışı var. Testler falan. Çok şükür büyük yollar katettik :) amin inşallah alalım hepimiz. Doktora göre bugün 37 e girdim ki ben Ama sat ı baz almak istiyorum. Hamilelik çok güzel Şükürler olsun biraz daha dursun bebiş :)

Tabi tatlım sizinle bizim aramızda nerdeyse 1 ay oynuyor.benim sezeryan olacağı için 15i gibi doğar gibime geliyor ki kızlarım 20 gün erken doğdukları için erken bekliyorum ben.siz bence bu ayın 15inden sonra herşeyinizi bitirmiş olmalısınız.mayısın ilk haftası gözükenler nisanda doğurma ihtimaliniz çok yüksek.önce çantaları sonra temizliği halledin derim naçizane tecrübelerime göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…