2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm benim oğlumada böbreklerinde genişleme var dedi dr.
şu an takipdeyim...senden yeni duydum anne karnında bebekler çiş yaparmı..
inşallah bi iyi haber alırsın bize haber ver sonucu..

bebişler günde yarım litre idrar yapar ve onu tekrar yutarmış.. bende bir yazıda okumuştum şaşkınlık verici

cnm benim oğlumada böbreklerinde genişleme var dedi dr.
şu an takipdeyim...senden yeni duydum anne karnında bebekler çiş yaparmı..
inşallah bi iyi haber alırsın bize haber ver sonucu..

evet cnm bebisler anne karninda idrari yapar amnion sivisina o idrar karisir sonra amnion sivisini icerler yeniden idrar yaparlar seklinde dongu devam eder bizim sipacik iste bu sureci bozup cisi yapmayinca mesanesi dolmus bu da bobrekleri artik zorlamaya baslamis.

saat 3 gbi randevum var perinatoloji uzmani ile gorusecgm. ins bi sknti cikmaz. detaylari paylasicam zaten bilgi amacli

bu arada bu tarz durumlara yani bebegin cisini tutmasina, bebegin pipisinin tikanikligi neden olabiliyormus. boyle durumdalarda da bebek dogunca sunnet ettirmek cok cok saglikli oluyormus ki zaten sunnet kesinlikle istedgm bisey.

bakalim artik sonuclar ins aksama dogru

Canım bu durum bebeğin erken alınmasına falan neden olabiliyor mu peki? Diyelim ki yapmadı yapmadı böbrekler etkilenebilir o zaman değil mi?inşallah yapar çişini annesi sorun olmaz.

selam kızlar, biz bu aralar cok yogunuz ve inanılmaz yorulmaya basladım, bacaklarım daha tasımıyor sanki beni ve calısmaya devam...

Gunaydn bugun kasik agrisiyla uyandm sil kasigim fena a oldu simdi daha iyi

Canım bu durum bebeğin erken alınmasına falan neden olabiliyor mu peki? Diyelim ki yapmadı yapmadı böbrekler etkilenebilir o zaman değil mi?inşallah yapar çişini annesi sorun olmaz.

evet ne yazikki boyle bi durumda erken alinma riski oluyor. cnku dr senin karninda veya sana yapabilecgmz bu durumda bi mudahale yok dedi. durumun devam etmesi halinde bebis sezEryanla aliniyormus.

Katiliyorum canim .bende cantalari hazirladim.seker ve kolonyakarimizda hazir.ama cikolota lokum siparis vericem onlar kaldi .10 gun icinde temizlik baslaticam kadin alicam doguma yakinda yine bi ustunden geciririz tamam dir ins

kızlar hamilelikten sonra ayak numarası buyumuyor eski numaramıza dönüyoruz diil mi ya.ona göre ayakkabı alacağım da.

İlk gebeliğimde 17 kilo aldım 1 sene sonra 20 kilo ermiştim. Bebeğm 3850 doğmuştu. Bu gebeliğimdede 33+4 deyim 17 kilo aldım. Doktorum her gittiğimde sinirlerimi bozuyor. Şeker hastası olucaksın, tansiyon hastası olucaksın, bebek iri hiç iyi değil vs. Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor. Bütün değerlerim normal. Kilo alımı tamamen vucut yapısıyla ilgili, ben aşırı yiyen bir hamile olmadım hiç, abartmıyorumda. Tabiki bende 10-13 kiloyla hamileliğimi bitirmek isterdim ama olmayınca olmuyor. Sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım başka bişey düşünmüyorum zaten. Doktorun süpermiş gerçekten kıskandım arkadaşım:) haftaya randevum var kadınyine kiloma laf edecek diye oğlumu görmeye hevesle gidemiyorum

kızlar hastane ve mevlüt için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyosunuz ? hastane için neler ikram edilir genelde ? ve süsler nasıl olur yardımcı olurmusunuz hiçç tecrübem yok

Benim drumda gicik isini yapiyor ama sinir ediyor yuxunu bebegin gormek isteyince napican cikinca gorursun diyorbi kiloya takmis dikkat et diye sinirlerimi bozuyor bebegin kac kilo canim ikinizide beslemen iyi

ben de 35+5 te ayrılacağım artık çok zorlanıyorum..benim de uyuşuyor, şiş de..ayaklarım da..acaba normal mi?..doktorumu arayıp sorayım diyorum hep unutuyorum..
normalmiş ben sordum çoksa magnezyum yanı sıra kalsiyuma da başla dedi tahlillerim yapıldı bu günde az kaldı sağlıkla kucağımıza alalımda başka dileğim yok sağlıkla kal

Kesinlikle haklısım. Çantam hazır mevlütlükler de hazır gibi. Kendim de HAZIRIM ama temizliğimi yaptırmadım henüz. Halılarımı göndericem. Gelince de temizlik bir güzel inşallah. Ben de nisan 20 den sonra doğurcakmışım gibi hissediyorum ay çok az kaldı

Harika olmuşlar el emeği, göz nuru :) Rumeysa ismini de çok severim :)

Ben 35 tl her defasında veriyorum doktor muayene ücreti hariç. Ama 238 tl mi yazdın çok değil mi canım
238 evt canım bana da paha geldı bı de bugun doktormun dogum ucretnı sordum memorıalda atasehır 7500-8500 cıvarında soylendı.Bebek yogun bakımı da 3000 tl den baslıyor,ucmuslar bunlar

soracam ben de bana telde fıyat soyleyınce sasırdım zaten bu adarı da olmaz yanı bı de bana 36 haftadan sonra gırılıyor dend,e doktor zaten 32-34 gorursunse ıyı demıs,ve sancılarım var ne yapacam 36 cı haftadan sonra nst yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…