2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çok ciciler güle güle kullanın inş,bardaklar kullan at şeklindeki plastiklerden mi?ve öyleyse nerden temin ettiğnizi öğrenebilir miyim?

Merhabalar,bende premium care 100 adet kadar var,bize hediye gelmişti daha da almadık gerçi doktorum bol olsun ishal olursa falan yetmez dedi ama artık her şey elimizin altında bir paket bile yeter bence,duruma göre devamını alırsınız,bakım ürünleri konusunda da ben tamamen doğal olmasından yanayım o yüzden de Töpfer ve organicare arasındaydım biri Alman biri Türk markası organicare temin etmek daha kolay olacağı için onda karar kıldım kendi sitesinde satışını yapan eczanelerin listesi de var ben int.ten yeni siparişini verdim bekliyorum,ama hem eczacı hem de int taramalarımda çok olumlu yorumlar aldım umarım memnun kalırız

Merhaba canım,konuyla alakası yok ama ne zamandır sana yazmak istiyordum,ilk doğumunun bebek iri olduğu için zor olduğunu sonrasında sıkıntı çektiğini ve bunda da doğum konusunda kararsız olduğunu yazmıştın diye hatırlıyorum,belki sana moral olur diye ablamın durumundan bahsetmek istedim,onun da ilk bebeği 4100 gr doğdu dr u çatın müsait değil iri bir bebek zor olur sezeryan yapalım demesine rağmen normal istediler,doğumda zor oldu ama sonrası dikişleri fazla olduğu için çok daha zordu hatta bebeğini kucağına almak istemediği vakitler olmuştu ama ikincisinde ki o da küçük değildi 3750 gr dı ,o kadar rahat oldu ki hastaneye gitmişler eniştem yatış işlerini yapıp geldiğinde ablam doğumdan çıkıyormuş ki lohusalığı da çok güzel ve rahat geçti,demem o ki sende hiç endişelenme vücut ikincisinde daha rahat oluyor umarım seninde öyle rahat olur..tabi hepimizin doğumu bu ikinciye benzer inş :)

kızlar hastane ve mevlüt için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyosunuz ? hastane için neler ikram edilir genelde ? ve süsler nasıl olur yardımcı olurmusunuz hiçç tecrübem yok

ben lohusa şerbeti, çikolata ve bebek şekerlerimizi, bir de kurabiye standında kurabiyeler ikram etmeyi düşünüyorum... oda süslemesini kendimiz yapacağız balonlarla, bir de kapı süsü yaptım, onu asacağız, profil resmimdeki :)

238 evt canım bana da paha geldı bı de bugun doktormun dogum ucretnı sordum memorıalda atasehır 7500-8500 cıvarında soylendı.Bebek yogun bakımı da 3000 tl den baslıyor,ucmuslar bunlar
Baya bi pahalıymış canım. Benim gittiğim hastanede 1800-2100 doğum fiyatı. Muayene ücreti 55 tl

J jasminka83 canim ben de hafif agri ölüyor. Dediğin gibi dudaklar şiş durumda. Peki akintin var mi. Bugün oturduğun yerden kaltim islakti.suyum geldi sandim. Kivamli akintim artti. Normal mi acaba
akıntı oluyor evt sut gıbı beyaz bazen bı seyler geldıgını hısedıyorum kosuyorum lavobaya dırek,ama doktora soyledıgımde bakmadı bıle bebek ıcın hıc bı tehlıkesı yokmus,ben de agrı degıl de boyle rahatsız etme sankı fazlalık var gıbı bı sey oluyor

Teşekkür ederiz :) Teyzem bir bebek süsleri satan mağazadan almış. (şeker vb.) ama Eminönü de bolca var. Sanırım gittigidiyordan'da alınabilir.

Canım balon bende aldım ama, helyum olmadığı için havada duramayacaklar. Onu nasıl çözeceksin. Yerde güzel durmazlar sanırım.

kızlar medıpol kosuyoluna gıdenınız var mı pekı ,sızın dogum fıyatları nasıl,benım doktor 7500-8500 gıbı fıyata doguruyor bana cok geldı ama .Medıpolda ssk lı fıyat 2000-3000 arası

aynen o model doktordan bir tane de bende var. ben de burda okudukça yaa benimki sallamıyo mu diyorum ama bir taraftanda çok güveniyorum.işin anahtarı bu galiba.
ayrıca ben de 1.80 boyundayım hamile kalmadan önce dış gebelik sebebiyle çok kilo aldım yani 80 kiloyla hamile kaldım şimdi 96 kiloyum doktorum hala sen boylusun kaldırıyosun sıkıntı yapma kendine diyor. bazen benimle dalga geçiyor evet bu hafta kafaya takmak için neyi seçtin bakalım diye
yani bazen pimpirikli doktorum olsa keşke diye özensem de diyorum demekki benim gibi panik birine böyle bir doktor hayırlıymış.sadece doktorumza güvenelim ve tevekkül edelim

bebişler günde yarım litre idrar yapar ve onu tekrar yutarmış.. bende bir yazıda okumuştum şaşkınlık verici

kızz ilk defa duydum

kızlar hastane ve mevlüt için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyosunuz ? hastane için neler ikram edilir genelde ? ve süsler nasıl olur yardımcı olurmusunuz hiçç tecrübem yok

Canım ben sabah masa örtüsünü ve lohusa şerbeti için kadeh resimlerimi paylaştım. Bak istersen.
Benim ikramlarım, bebek şekeri olacak (İçine çikolatalı badem şekeri koyacağım)
Madlen Çikolata Şekerlik içinde
Bebek kurabiyesi (paketli şekilde)
Lohusa şerbeti

Süs için,

Kapı süsü , balon yeterli olur. Aldım zaten onları da

İkram için kayın validem baklava yapacağım diyor ama, hiç umudum yok. Yapsa da yenecek gibi olmaz. Paraya kıyıp güzel bir baklava da almaz. O yüzden ben o yokmuş gibi düşünüyorum.

Biz Kontrolden geldik kızlar,
Doktor bey bayagı bi yogundu 3 tane dogum warmış sabahtan normal hepsi, yogun oldugu içinde pek ilgilenmedi , zaten devlet hastanesi.Neyse oglum gayet iyi yüzünü göremedim ama bugun itibariyle 31+4 üz ve 2600 gram olmuşuz boy söylemiyor ama uzun oldugnu biliyoruz,bende bu ay fazla kilo almamışım cok sevimdim 2.5 kilo almışım 1.100 gramını oğlum almış,ultrasonda 35 haftalık gözüküyoruz ama doktor erken dogucagı anlamına gelmiyor dedi mayısın 15inden sonra bekliyoruz baş çevresi biraz geniş normal olmayabilir , kafasını aşagıya cevirmiş ama tam dogum pozisyonunu almamış cok önemli değil zaten :) artık 2 haftada bir gidicez ve her hafta nts ye giricez , bizde durumlar böyle :)))

kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah bende pek fazla giremiyorum alışveriş telasi var bizde de birazdan kontrole gidecegiz bakalım paşa ne durumda bir ay oldu özledik

kızlar medıpol kosuyoluna gıdenınız var mı pekı ,sızın dogum fıyatları nasıl,benım doktor 7500-8500 gıbı fıyata doguruyor bana cok geldı ama .Medıpolda ssk lı fıyat 2000-3000 arası
Cok fazlaymis canim 7500-8500 bence.ben bahcelievler medicalparka gidiyorum 4000 dediler

hayırlı olsun gözün aydın..
kötü bişe yok ya sevin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…