Eki Görüntüle 1477600 Eki Görüntüle 1477601 Eki Görüntüle 1477602
Kızlar hastane odası için masa örtüsü ve lohusa kadehlerim hazır. Teyzem yaptı :) Ben bebeğin tüm kıyafetlerini ütüledim.
Merhabalar,bende premium care 100 adet kadar var,bize hediye gelmişti daha da almadık gerçi doktorum bol olsun ishal olursa falan yetmez dedi ama artık her şey elimizin altında bir paket bile yeter bence,duruma göre devamını alırsınız,bakım ürünleri konusunda da ben tamamen doğal olmasından yanayım o yüzden de Töpfer ve organicare arasındaydım biri Alman biri Türk markası organicare temin etmek daha kolay olacağı için onda karar kıldım kendi sitesinde satışını yapan eczanelerin listesi de var ben int.ten yeni siparişini verdim bekliyorum,ama hem eczacı hem de int taramalarımda çok olumlu yorumlar aldım umarım memnun kalırızBence çok şanslısın doktorundan yana, bizim ödümüz kopuyo bişey deyip moralimizi bozacaklar diye tadını çıkar, bu arada ben de çok spor yapan biriyim inşallah kolayca veririz aldıklarımızı doğumdan sonra, 62 ile başlamıştım 72yim şu an, hava müsait oldukça yürüyüş yapıyorum aslında yüzme imkanım da var ama vakit yok ve birazda üşengeçlik oldu nedense.
Bugün evde temizlik var ama İstanbul yağmurlu ne zaman cam sildirsem yağmur yağıyor, bebeğin ve benim kıyafetlerimizi yıkadım, ütülendi. Geriye perdeler ve halılar kalacak, halıları yıkatmaya vericem perdeleri de değiştirmek istiyorum zaten. Bebeğin yatağını, ana ucağı ve arabasını almam lazım bir de. Karar vermekte zorlanıyorum. Şampuan ve bakım ürünlerinin markasına da karar veremedim tavsiyesi olan varsa sevinirim. Benim oğlum 3 kilo gibi doğacak premium care 50lik yenidoğan bezini kaç paket alsam bilemedim bir de, tavsiye bekliyorum. bak ben de uzun yazdım hepinizi öpüyorum.
İlk gebeliğimde 17 kilo aldım 1 sene sonra 20 kilo ermiştim. Bebeğm 3850 doğmuştu. Bu gebeliğimdede 33+4 deyim 17 kilo aldım. Doktorum her gittiğimde sinirlerimi bozuyor. Şeker hastası olucaksın, tansiyon hastası olucaksın, bebek iri hiç iyi değil vs. Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor. Bütün değerlerim normal. Kilo alımı tamamen vucut yapısıyla ilgili, ben aşırı yiyen bir hamile olmadım hiç, abartmıyorumda. Tabiki bende 10-13 kiloyla hamileliğimi bitirmek isterdim ama olmayınca olmuyor. Sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım başka bişey düşünmüyorum zaten. Doktorun süpermiş gerçekten kıskandım arkadaşım:) haftaya randevum var kadınyine kiloma laf edecek diye oğlumu görmeye hevesle gidemiyorum
kızlar hastane ve mevlüt için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyosunuz ? hastane için neler ikram edilir genelde ? ve süsler nasıl olur yardımcı olurmusunuz hiçç tecrübem yok
Baya bi pahalıymış canım. Benim gittiğim hastanede 1800-2100 doğum fiyatı. Muayene ücreti 55 tl238 evt canım bana da paha geldı bı de bugun doktormun dogum ucretnı sordum memorıalda atasehır 7500-8500 cıvarında soylendı.Bebek yogun bakımı da 3000 tl den baslıyor,ucmuslar bunlar
akıntı oluyor evt sut gıbı beyaz bazen bı seyler geldıgını hısedıyorum kosuyorum lavobaya dırek,ama doktora soyledıgımde bakmadı bıle bebek ıcın hıc bı tehlıkesı yokmus,ben de agrı degıl de boyle rahatsız etme sankı fazlalık var gıbı bı sey oluyorJ jasminka83 canim ben de hafif agri ölüyor. Dediğin gibi dudaklar şiş durumda. Peki akintin var mi. Bugün oturduğun yerden kaltim islakti.suyum geldi sandim. Kivamli akintim artti. Normal mi acaba
cok pahalıya bastırmışsınz cnm ya burda A4 KAGIıdına 25 civarı flan yapıyolar 2 lira sayfası.cnm ben elazığdayım burda bastırdık 75 tanesini 25 tl verdik..
ben pahalı buldum ama eşim olacağı bu dedi
Çok ciciler güle güle kullanın inş,bardaklar kullan at şeklindeki plastiklerden mi?ve öyleyse nerden temin ettiğnizi öğrenebilir miyim?
Merhabalar,bende premium care 100 adet kadar var,bize hediye gelmişti daha da almadık gerçi doktorum bol olsun ishal olursa falan yetmez dedi ama artık her şey elimizin altında bir paket bile yeter bence,duruma göre devamını alırsınız,bakım ürünleri konusunda da ben tamamen doğal olmasından yanayım o yüzden de Töpfer ve organicare arasındaydım biri Alman biri Türk markası organicare temin etmek daha kolay olacağı için onda karar kıldım kendi sitesinde satışını yapan eczanelerin listesi de var ben int.ten yeni siparişini verdim bekliyorum,ama hem eczacı hem de int taramalarımda çok olumlu yorumlar aldım umarım memnun kalırız
Merhaba canım,konuyla alakası yok ama ne zamandır sana yazmak istiyordum,ilk doğumunun bebek iri olduğu için zor olduğunu sonrasında sıkıntı çektiğini ve bunda da doğum konusunda kararsız olduğunu yazmıştın diye hatırlıyorum,belki sana moral olur diye ablamın durumundan bahsetmek istedim,onun da ilk bebeği 4100 gr doğdu dr u çatın müsait değil iri bir bebek zor olur sezeryan yapalım demesine rağmen normal istediler,doğumda zor oldu ama sonrası dikişleri fazla olduğu için çok daha zordu hatta bebeğini kucağına almak istemediği vakitler olmuştu ama ikincisinde ki o da küçük değildi 3750 gr dı ,o kadar rahat oldu ki hastaneye gitmişler eniştem yatış işlerini yapıp geldiğinde ablam doğumdan çıkıyormuş ki lohusalığı da çok güzel ve rahat geçti,demem o ki sende hiç endişelenme vücut ikincisinde daha rahat oluyor umarım seninde öyle rahat olur..tabi hepimizin doğumu bu ikinciye benzer inş :)
yaaa öylemiicok pahalıya bastırmışsınz cnm ya burda A4 KAGIıdına 25 civarı flan yapıyolar 2 lira sayfası.
ben lohusa şerbeti, çikolata ve bebek şekerlerimizi, bir de kurabiye standında kurabiyeler ikram etmeyi düşünüyorum... oda süslemesini kendimiz yapacağız balonlarla, bir de kapı süsü yaptım, onu asacağız, profil resmimdeki :)
yok kazık değilde biraz abartıyolar fiyatlarııste ozel ounca boyle malesef ama resmen kazıklıyorlar
Günaydın kızlar :):) Bazılarınızın doktoru beni tedirgin ediyor açıkçası kendi doktorum çok mu umursamaz diyorum ama beni çok rahatlatan bi adam :) Mesela ben hamileliğe 68.8 kg ile başladım Pazartesi 88.8 kg idim tam 20 kilo :) Doktorum da takıldı hataa daha 90 olamadın mı sen diye, normal doğum yanlısı ve bana sen sporcusun doğumdan sonra vereceksin bu kadar takma kiloyu diyor ve her seferinde çocuğumu güzel beslediğim ve ben de sağlıklı beslendiğim için teşekkür ediyor :) öyle deli gibi abur cubur yemiyorum ama muhakkak 6 öğün yiyorum bi günde :) Anlattığımda da aferin diyor çünkü bütün değerlerimiz güzel gidiyor, demek o ki; kendi kilolarınızı ve bebeğin kilolarını bu kadar takmayın kafanıza, kaderden öte yol yok, rabbim zaten gideceğimiz yolu belirledi :) Bir de henüz hazırlık yapmayan arkadaşlar yalnız değilsiniz ben haftaya başlayacağım 2 hafta sonu hem temizlik hem de bebeğin ve benim kıyafetlerimi halledeceğim, çok yazdım :):) Öptüm
bebişler günde yarım litre idrar yapar ve onu tekrar yutarmış.. bende bir yazıda okumuştum şaşkınlık verici
evet cnm bebisler anne karninda idrari yapar amnion sivisina o idrar karisir sonra amnion sivisini icerler yeniden idrar yaparlar seklinde dongu devam eder bizim sipacik iste bu sureci bozup cisi yapmayinca mesanesi dolmus bu da bobrekleri artik zorlamaya baslamis.
saat 3 gbi randevum var perinatoloji uzmani ile gorusecgm. ins bi sknti cikmaz. detaylari paylasicam zaten bilgi amacli
bu arada bu tarz durumlara yani bebegin cisini tutmasina, bebegin pipisinin tikanikligi neden olabiliyormus. boyle durumdalarda da bebek dogunca sunnet ettirmek cok cok saglikli oluyormus ki zaten sunnet kesinlikle istedgm bisey.
bakalim artik sonuclar ins aksama dogru
kızlar hastane ve mevlüt için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyosunuz ? hastane için neler ikram edilir genelde ? ve süsler nasıl olur yardımcı olurmusunuz hiçç tecrübem yok
çok güzel olmuşGünaydın annişler. .
Kapı süsü müz, anı defterimiz.. Güzel mi?
Takı yastıgımız ve seker icin sepeti hazirliyorum.
Eki Görüntüle 1477746 Eki Görüntüle 1477747 Eki Görüntüle 1477748
Cok fazlaymis canim 7500-8500 bence.ben bahcelievler medicalparka gidiyorum 4000 dedilerkızlar medıpol kosuyoluna gıdenınız var mı pekı ,sızın dogum fıyatları nasıl,benım doktor 7500-8500 gıbı fıyata doguruyor bana cok geldı ama .Medıpolda ssk lı fıyat 2000-3000 arası
hayırlı olsun gözün aydın..Biz Kontrolden geldik kızlar,
Doktor bey bayagı bi yogundu 3 tane dogum warmış sabahtan normal hepsi, yogun oldugu içinde pek ilgilenmedi , zaten devlet hastanesi.Neyse oglum gayet iyi yüzünü göremedim amabugun itibariyle 31+4 üz ve 2600 gram olmuşuz boy söylemiyor ama uzun oldugnu biliyoruz,bende bu ay fazla kilo almamışım cok sevimdim 2.5 kilo almışım 1.100 gramını oğlum almış,ultrasonda 35 haftalık gözüküyoruz ama doktor erken dogucagı anlamına gelmiyor dedi mayısın 15inden sonra bekliyoruz baş çevresi biraz geniş normal olmayabilir , kafasını aşagıya cevirmiş ama tam dogum pozisyonunu almamış cok önemli değil zaten :) artık 2 haftada bir gidicez ve her hafta nts ye giricez , bizde durumlar böyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?