Guzel haberlerle gelin inskızlar nasılsınız iyisiniz inşallah bende pek fazla giremiyorum alışveriş telasi var bizde de birazdan kontrole gidecegiz bakalım paşa ne durumda bir ay oldu özledik
BURDADA 60 TANESINI 20TL DEDI BANADA PAHALI GELDI AMA PIYASAYI BILMIYORUM ODA VAR BELKIDE BUDUR CIDDENcnm ben elazığdayım burda bastırdık 75 tanesini 25 tl verdik..
ben pahalı buldum ama eşim olacağı bu dedi
Masallah canim bebisin iri cok gyzel buyumus.hersey yolunda hadi gozun aydinBiz Kontrolden geldik kızlar,
Doktor bey bayagı bi yogundu 3 tane dogum warmış sabahtan normal hepsi, yogun oldugu içinde pek ilgilenmedi , zaten devlet hastanesi.Neyse oglum gayet iyi yüzünü göremedim amabugun itibariyle 31+4 üz ve 2600 gram olmuşuz boy söylemiyor ama uzun oldugnu biliyoruz,bende bu ay fazla kilo almamışım cok sevimdim 2.5 kilo almışım 1.100 gramını oğlum almış,ultrasonda 35 haftalık gözüküyoruz ama doktor erken dogucagı anlamına gelmiyor dedi mayısın 15inden sonra bekliyoruz baş çevresi biraz geniş normal olmayabilir , kafasını aşagıya cevirmiş ama tam dogum pozisyonunu almamış cok önemli değil zaten :) artık 2 haftada bir gidicez ve her hafta nts ye giricez , bizde durumlar böyle :)))
Balon patlar mı diye korkuyorum almadım benCanım balon bende aldım ama, helyum olmadığı için havada duramayacaklar. Onu nasıl çözeceksin. Yerde güzel durmazlar sanırım.
Suslemecilerde isimsiz hosgeldin bebek yazlar var besik logo lu vs 10 tanesi 2 bucuk lira bilginiz olsunBURDADA 60 TANESINI 20TL DEDI BANADA PAHALI GELDI AMA PIYASAYI BILMIYORUM ODA VAR BELKIDE BUDUR CIDDEN
saol cnm ıyıymıs fıyatıda cok basıt bır seyde ıstemıyorum dıyorum ya pıyasayı bılmedıgım ıcın sızlere sorıyım dedımSuslemecilerde isimsiz hosgeldin bebek yazlar var besik logo lu vs 10 tanesi 2 bucuk lira bilginiz olsun
Istanbuldayim ben kadirhasta gordum bebe seker vs susleme var orda stiker sekilli baskilar uzerindede hosgeldin bebegim yaziyordu.ama internetten siparis edilirse genelde 50 tanesi 20 ilac35 arasi degisiyor canimsaol cnm ıyıymıs fıyatıda cok basıt bır seyde ıstemıyorum dıyorum ya pıyasayı bılmedıgım ıcın sızlere sorıyım dedım
demekkı pıyasa da boyle baskılılar ıstedıgın gıbılerı bastırmak 20 den baslıyor saol cnmIstanbuldayim ben kadirhasta gordum bebe seker vs susleme var orda stiker sekilli baskilar uzerindede hosgeldin bebegim yaziyordu.ama internetten siparis edilirse genelde 50 tanesi 20 ilac35 arasi degisiyor canim
Benim drumda gicik isini yapiyor ama sinir ediyor yuxunu bebegin gormek isteyince napican cikinca gorursun diyorbi kiloya takmis dikkat et diye sinirlerimi bozuyor bebegin kac kilo canim ikinizide beslemen iyi
kızlar hastane ve mevlüt için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyosunuz ? hastane için neler ikram edilir genelde ? ve süsler nasıl olur yardımcı olurmusunuz hiçç tecrübem yok
kız benimki 26 haftalıkken ultrasondan doktorumuz ciş yaptgı anı gösterdi şok oldum:)cnm benim oğlumada böbreklerinde genişleme var dedi dr.
şu an takipdeyim...senden yeni duydum anne karnında bebekler çiş yaparmı..
inşallah bi iyi haber alırsın bize haber ver sonucu..
çok güzel olmuş
senmi yaptın hazırmı..
güle güle kullan
al benden de o kadar, ciddi ciddi dr. değiştirmeyi düşünüyorum bu haftadan sonra...Benim drumda gicik isini yapiyor ama sinir ediyor yuxunu bebegin gormek isteyince napican cikinca gorursun diyorbi kiloya takmis dikkat et diye sinirlerimi bozuyor bebegin kac kilo canim ikinizide beslemen iyi
masaAllah bebişe canım:)Biz Kontrolden geldik kızlar,
Doktor bey bayagı bi yogundu 3 tane dogum warmış sabahtan normal hepsi, yogun oldugu içinde pek ilgilenmedi , zaten devlet hastanesi.Neyse oglum gayet iyi yüzünü göremedim amabugun itibariyle 31+4 üz ve 2600 gram olmuşuz boy söylemiyor ama uzun oldugnu biliyoruz,bende bu ay fazla kilo almamışım cok sevimdim 2.5 kilo almışım 1.100 gramını oğlum almış,ultrasonda 35 haftalık gözüküyoruz ama doktor erken dogucagı anlamına gelmiyor dedi mayısın 15inden sonra bekliyoruz baş çevresi biraz geniş normal olmayabilir , kafasını aşagıya cevirmiş ama tam dogum pozisyonunu almamış cok önemli değil zaten :) artık 2 haftada bir gidicez ve her hafta nts ye giricez , bizde durumlar böyle :)))
kimerhaba güzel annişlerkontrole gitmiş ve gidecek olanlar güzel haberlerle gelin inşaAllahkızlar ben nerdeyse hergün 10 tane rüya görüyorum sizdede öyle mi hele bugünki cok garipti kız cocugu doguruyordum ama benimki erkekti deyip hastaneye gidiyorum ne garip rüyalar ya
Çok pahalı değil mi canım bemce hiç gerek yok okadar masrafa. Güzel bir tatil yaparsınız o masrafla mis gibi :) bu arada yoğun bakım yeni doğan ünitesi heryerde ücretsiz siz de neden öyle. Böyle bir yasa var.238 evt canım bana da paha geldı bı de bugun doktormun dogum ucretnı sordum memorıalda atasehır 7500-8500 cıvarında soylendı.Bebek yogun bakımı da 3000 tl den baslıyor,ucmuslar bunlar
Kaçta randevun annesi, güzel haberlerle dön inşallah :)kızlar nasılsıniz iyisiniz inşallah bende pek fazla giremiyorum alışveriş telasi var bizde de birazdan kontrole gidecegiz bakalım paşa ne durumda bir ay oldu özledik
Oh maşallah tosununa :)) hayırlısı olsun da normal sezeryan farketmez artık.Biz Kontrolden geldik kızlar,
Balon patlar mı diye korkuyorum almadım benbalon dışında ne aldınız kızlar?
Ben de öyle canım, içimden söylenip duruyorum bu niye böyle diye. Hamilelikten oluyo herldeKızlar bende mi bir sorun var yoksa hepiniz mi oylesinizkimsenin yaptığı işi begenemiyorum sanki ben daha güzel yapıyorum.ggelen kadında da öyle eşimin akrabası olduğu için de pek bişey diyemiyorum oturdum bir köşeye bekliyorum yoksa deli olucam :)
o bende de var canım kendı annemlerı bıle begenmıyorum kı bızımkıler cok cok temız tıtızdır ama ılla ben yapcam dogurmayı dort gozle beklıom evımı ele alıyım dıye..Kızlar bende mi bir sorun var yoksa hepiniz mi oylesinizkimsenin yaptığı işi begenemiyorum sanki ben daha güzel yapıyorum.ggelen kadında da öyle eşimin akrabası olduğu için de pek bişey diyemiyorum oturdum bir köşeye bekliyorum yoksa deli olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?