- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ben balon almıştım ama mevlütte süslerim kapı süsü ve hediyeler kafi fazlasına ve abartılı şeylere gerek yok gibi geliyor banaÇok pahalı değil mi canım bemce hiç gerek yok okadar masrafa. Güzel bir tatil yaparsınız o masrafla mis gibi :) bu arada yoğun bakım yeni doğan ünitesi heryerde ücretsiz siz de neden öyle. Böyle bir yasa var.
Kaçta randevun annesi, güzel haberlerle dön inşallah :)
Oh maşallah tosununa :)) hayırlısı olsun da normal sezeryan farketmez artık.
misslarut kızlar yüne siz daha iyi bilirsiniz tabi ama balonlar patlayabilir. Benim hastanem balonla süslemeyi tercih etmeyin diye uyardı özellikle. Balon patlayınca ödü patlayan bebek olmuş Allah korusun.
Canım balon bende aldım ama, helyum olmadığı için havada duramayacaklar. Onu nasıl çözeceksin. Yerde güzel durmazlar sanırım.
Ben sebamedin ürünlerini aldımBence çok şanslısın doktorundan yana, bizim ödümüz kopuyo bişey deyip moralimizi bozacaklar diye tadını çıkar, bu arada ben de çok spor yapan biriyim inşallah kolayca veririz aldıklarımızı doğumdan sonra, 62 ile başlamıştım 72yim şu an, hava müsait oldukça yürüyüş yapıyorum aslında yüzme imkanım da var ama vakit yok ve birazda üşengeçlik oldu nedense.
Bugün evde temizlik var ama İstanbul yağmurlu ne zaman cam sildirsem yağmur yağıyor, bebeğin ve benim kıyafetlerimizi yıkadım, ütülendi. Geriye perdeler ve halılar kalacak, halıları yıkatmaya vericem perdeleri de değiştirmek istiyorum zaten. Bebeğin yatağını, ana ucağı ve arabasını almam lazım bir de. Karar vermekte zorlanıyorum. Şampuan ve bakım ürünlerinin markasına da karar veremedim tavsiyesi olan varsa sevinirim. Benim oğlum 3 kilo gibi doğacak premium care 50lik yenidoğan bezini kaç paket alsam bilemedim bir de, tavsiye bekliyorum. bak ben de uzun yazdım hepinizi öpüyorum.
cok sagol canm.hayırlı olsun gözün aydın..
kötü bişe yok ya sevin bence
evet cnm cok sukur hersey yolunda , darısı kontrole gideceklern basına :)Masallah canim bebisin iri cok gyzel buyumus.hersey yolunda hadi gozun aydin
tesekkur edrzz :)masaAllah bebişe canım:)
tessekkur ederiz canım bncede normal sezeryan farketmez cok takmıyorum akışına bıraktım hayırlısı :))Oh maşallah tosununa :)) hayırlısı olsun da normal sezeryan farketmez artık.
balonları özellikle bekletiyorum, internetten sipariş vermemek için..parti dünyası diye bir yer buldum..mağazadan alıp, onlardan fikir almak istiyorum bu konuda...evimize baya yakın, kasılmalar başlayınca mağazada helyumla şişirtiriz..sonra hastaneye giderken yanımıza alırız diye düşünüyorum...
Çok ciciler güle güle kullanın inş,bardaklar kullan at şeklindeki plastiklerden mi?ve öyleyse nerden temin ettiğnizi öğrenebilir miyim?
Merhaba canım,konuyla alakası yok ama ne zamandır sana yazmak istiyordum,ilk doğumunun bebek iri olduğu için zor olduğunu sonrasında sıkıntı çektiğini ve bunda da doğum konusunda kararsız olduğunu yazmıştın diye hatırlıyorum,belki sana moral olur diye ablamın durumundan bahsetmek istedim,onun da ilk bebeği 4100 gr doğdu dr u çatın müsait değil iri bir bebek zor olur sezeryan yapalım demesine rağmen normal istediler,doğumda zor oldu ama sonrası dikişleri fazla olduğu için çok daha zordu hatta bebeğini kucağına almak istemediği vakitler olmuştu ama ikincisinde ki o da küçük değildi 3750 gr dı ,o kadar rahat oldu ki hastaneye gitmişler eniştem yatış işlerini yapıp geldiğinde ablam doğumdan çıkıyormuş ki lohusalığı da çok güzel ve rahat geçti,demem o ki sende hiç endişelenme vücut ikincisinde daha rahat oluyor umarım seninde öyle rahat olur..tabi hepimizin doğumu bu ikinciye benzer inş :)
Masallah kuzuya ..canim duymszdan gel ben oyle yapiyorum dr siraliyor hemen kiloya iliskin elestirileri cevap verince uzuyor hic muhatab olmuyorum bu konuda konusuyor ben sorumu soruyorumCanım haftaya doktor kontrolüm var ozaman yazarım kilosunu, 28.haftalıkken 1750 görünüyordu 3 hafta ilerde dedi. 32.haftamda hastaneye farklı bir doktora gittim doktorun yönlendirmesiyle iş görmezlik raporu almak için muayne olmadım. 1,5 ay sonra kendi doktoruma gitmiş olucam çok merak ediyorum bende canım ama yine kilolarıma laf edecek diyede bir yandan da gitmek istemiyorum hiç
Ben daha almadım eriyip tekrar donarsa garip oluyoKızlar hastajane de dağıtılacak çikolataları ne zaman sipariş vereceksiniz
Benn hacı şerif ten sipariş vereceğim ama ne zaman alsam diye düşünüyorum
Ben isterdim açıkcası hastane odası Süslü çok güzel oluyor ama cesaret edemedim çocuklar patlatır falan diye. Ama evet mevlütte olabilir masanın olduğu bölüm :)Ben balon almıştım ama mevlütte süslerim kapı süsü ve hediyeler kafi fazlasına ve abartılı şeylere gerek yok gibi geliyor bana
Selam mayıs ayının ilk annelerindensin :)
Hayırlı haberlerle gel canım, aklımız sen de habersiz Bırakma bizi :)Nst sirasi bekliyorum kizlar insallah iyi cikar sonuclar
Simdiden sonrada degismek guc canim farkli bir hastaneye gecmeden ayni hastsnede ayni ekipte dr var ama surekli karsilasicaz etik olmaz diye degismiyorum suanal benden de o kadar, ciddi ciddi dr. değiştirmeyi düşünüyorum bu haftadan sonra...
Merak etme cnm aynı Dr dan bir tanede bende var en son randevuda 16 kg aldım diye demedigini bırakmadı resmen gözlerim doldu odadan çıkarken ama diyet yapıyormuyum tabiki hayirİlk gebeliğimde 17 kilo aldım 1 sene sonra 20 kilo ermiştim. Bebeğm 3850 doğmuştu. Bu gebeliğimdede 33+4 deyim 17 kilo aldım. Doktorum her gittiğimde sinirlerimi bozuyor. Şeker hastası olucaksın, tansiyon hastası olucaksın, bebek iri hiç iyi değil vs. Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor. Bütün değerlerim normal. Kilo alımı tamamen vucut yapısıyla ilgili, ben aşırı yiyen bir hamile olmadım hiç, abartmıyorumda. Tabiki bende 10-13 kiloyla hamileliğimi bitirmek isterdim ama olmayınca olmuyor. Sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım başka bişey düşünmüyorum zaten. Doktorun süpermiş gerçekten kıskandım arkadaşım:) haftaya randevum var kadınyine kiloma laf edecek diye oğlumu görmeye hevesle gidemiyorum
Çikolataya bişey olmuyor güneşte ve dolapta bekletmezsen. Beklenen doğum tarihinden 15 gün önce sipariş vericem ben de. Bir günde geliyor zaten.Kızlar hastajane de dağıtılacak çikolataları ne zaman sipariş vereceksiniz
Kızlar hastajane de dağıtılacak çikolataları ne zaman sipariş vereceksiniz
ben de öyle, duymazdan gelmeye çalışıyorum ama sinir oluyorumSimdiden sonrada degismek guc canim farkli bir hastaneye gecmeden ayni hastsnede ayni ekipte dr var ama surekli karsilasicaz etik olmaz diye degismiyorum suan
Merak etme cnm aynı Dr dan bir tanede bende var en son randevuda 16 kg aldım diye demedigini bırakmadı resmen gözlerim doldu odadan çıkarken ama diyet yapıyormuyum tabiki hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?