2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben balon almıştım ama mevlütte süslerim kapı süsü ve hediyeler kafi fazlasına ve abartılı şeylere gerek yok gibi geliyor bana

Canım balon bende aldım ama, helyum olmadığı için havada duramayacaklar. Onu nasıl çözeceksin. Yerde güzel durmazlar sanırım.

balonları özellikle bekletiyorum, internetten sipariş vermemek için..parti dünyası diye bir yer buldum..mağazadan alıp, onlardan fikir almak istiyorum bu konuda...evimize baya yakın, kasılmalar başlayınca mağazada helyumla şişirtiriz..sonra hastaneye giderken yanımıza alırız diye düşünüyorum...

Ben sebamedin ürünlerini aldım

hayırlı olsun gözün aydın..
kötü bişe yok ya sevin bence
cok sagol canm.
Masallah canim bebisin iri cok gyzel buyumus.hersey yolunda hadi gozun aydin
evet cnm cok sukur hersey yolunda , darısı kontrole gideceklern basına :)
masaAllah bebişe canım:)
tesekkur edrzz :)
Oh maşallah tosununa :)) hayırlısı olsun da normal sezeryan farketmez artık.
tessekkur ederiz canım bncede normal sezeryan farketmez cok takmıyorum akışına bıraktım hayırlısı :))

Anladım canım. Mantıklı olmuş. Ama ben aldım bile. Bizim oralarda öyle bir dükkanda yok. Duvara tutturucam falan artık :)

Oğluşumun teyzeleri :) :) biz kıyafetlerimızi yıkadık ananemızle :) çantamızi sipariş ettik ama daha gelmedi stylo thermo markafoniden ,çanta geldiğinde hastane için hazirliklar tamammm. Bu arada okuyorum ama kaç gündür fırsat bulup yazamıyorum ama hepinız iyisnz bu bile çok güzel :) :)

Eklentiler

• 20150401_153014.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 170
  • 20150401_153020.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 161
  • 20150401_153048.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar hastajane de dağıtılacak çikolataları ne zaman sipariş vereceksiniz

Benn hacı şerif ten sipariş vereceğim ama ne zaman alsam diye düşünüyorum

Canım çok teşekkür ederim. Bende kesin sezeran yada kesin normal demiyorum. 35-36. Haftamda 4 boyutlu ultrasona giricem onların ölçümleri çok daha doğru oluyor eğer bu sefer bebeğim doktorumun dediği gibi çok daha iriyse ve 4 kilonun üzerinde doğacağı doğruysa hiç riske atmıycam canım çok çektim çünki. Allah hayırlı olanını nasip etsin hepimize inş. Bu sefer doktor sözü dinlemek istiyorum diretmiycem hiçbir şey için. Bu arada ben kullan at bardakları Eminönünden aldım süsler zaten lastikli, istediğin bardağa takabilirsin.

Masallah kuzuya ..canim duymszdan gel ben oyle yapiyorum dr siraliyor hemen kiloya iliskin elestirileri cevap verince uzuyor hic muhatab olmuyorum bu konuda konusuyor ben sorumu soruyorum )

Ben balon almıştım ama mevlütte süslerim kapı süsü ve hediyeler kafi fazlasına ve abartılı şeylere gerek yok gibi geliyor bana
Ben isterdim açıkcası hastane odası Süslü çok güzel oluyor ama cesaret edemedim çocuklar patlatır falan diye. Ama evet mevlütte olabilir masanın olduğu bölüm :)

Selam mayıs ayının ilk annelerindensin :)

Nst sirasi bekliyorum kizlar insallah iyi cikar sonuclar
Hayırlı haberlerle gel canım, aklımız sen de habersiz Bırakma bizi :)

al benden de o kadar, ciddi ciddi dr. değiştirmeyi düşünüyorum bu haftadan sonra...
Simdiden sonrada degismek guc canim farkli bir hastaneye gecmeden ayni hastsnede ayni ekipte dr var ama surekli karsilasicaz etik olmaz diye degismiyorum suan

Merak etme cnm aynı Dr dan bir tanede bende var en son randevuda 16 kg aldım diye demedigini bırakmadı resmen gözlerim doldu odadan çıkarken ama diyet yapıyormuyum tabiki hayir

Çikolataya bişey olmuyor güneşte ve dolapta bekletmezsen. Beklenen doğum tarihinden 15 gün önce sipariş vericem ben de. Bir günde geliyor zaten.

ben de hacı şerifin şubesine uğrayacağım...baktın mı hiç tatlarına? nasıl canım çikolatanın kalitesi?

Merak etme cnm aynı Dr dan bir tanede bende var en son randevuda 16 kg aldım diye demedigini bırakmadı resmen gözlerim doldu odadan çıkarken ama diyet yapıyormuyum tabiki hayir

Aynen canım, kaç senelikte doktorum değiştiremiyorumda hayır benide biliyor hiç bir zaman kilolu olmadım hep çok dikkat ederim ve biliyorumki bir sene sonra eski kiloma döneceğim ama kadın felaket tellalı gibi okadar olumsuz konuşuyorki sinirlerim bozuluyor güle oynaya gideceğim yerde hiç gitmek istemiyorum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun inş, sütümüz bol olsun gerisi hiç önemli değil, keşke biraz hamile psikolojisinden anlasalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…