2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Normal canim bende aynen ruyamda bebek emziriyorum doguruyorum vs

Evet dr sözünü dinlemek lazım haklısın,bende öyle düşünüyorum güveniyorum doktoruma,gerekli görmezse zaten yönlendirmez sezeryana,inş hepimiz hayırlı rahat doğumlar ve lohusalık geçiririz,canım ben Trabzondayım o yüzden int üzerinden bakıyorum o tip ürünlere ama bi kaç yerde buldum sanırım,boyuttan emin olamadım sadece fazla büyük olsunda istemiyorum bakalım artık,buarada yaptığın hazırlıkları fotğraflayıp paylaşman mümkün mü zahmet olmayacaksa?sen baya bir şey hazırlamışsın ne güzel bize de fikir olur :)

ellerine sağlık gerçekten güzel olmuş

Kızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorum hiç giren oldu mu çatı muaynesine

oezyy canım ben çikolatalarının tadına bakmadım ama eşimle deneme amaçlı çok da güzel göründüğü için tatlılarından sipariş edelim bakalım nasıl dedik..tatlıları bugün getirdiler biz Trabzondayız taa İstanbuldan gelmesine rağmen tazecik mis gibi ve çok lezzetli,içinde % 20 indirim kuponu ve bir ufak tatlıyı da hediye olarak koymuşlar ayrıca,çok memnun kaldım yani ben,tatlılar böyleyse çikolata da da sıkıntı olacağını sanmıyorum :)

Kızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorum hiç giren oldu mu çatı muaynesine
Endişelenme canım henüz olmadım ama kendini kasmadığın sürece sıkıntı olmadığını duydum,banada 37 de yapacağını ve ona göre doğum şeklini konuşabileceğimizi söyledi dr um,rahat geçer güzel de haberler alırsın inş :)

luckymum ellerine sağlık canım güle güle kullanın,ben daha başlayamadım o işlere bakalım inş halledebilirim :)darısı bize..

ben benzer bir kontrole girmiştim, neyle karşılaşacağımı biliyorum yani :) korkacak hiçbir şey yok, stres yapıp kendini kasarsan canın yanabilir, ama sakin ve rahat olmak en iyisi..

süper o zaman, teşekkürler canım..

masallah kılosuda cok guzel bebısın bakalım bızım kac olucak yarın gorcez ınsallah cok merak edıyorum sankı bu ay ben cok ıyı beslenmedım gıbı gelıyor ama gorcez bana dr 36 dan once donmesı bısey ıfade etmez sekıl degıstırebılır demıstı onemlı olan 36 dan sonrası demıstı o zmndan sonra tekrar donme zormus

luckymum ellerine sağlık canım güle güle kullanın,ben daha başlayamadım o işlere bakalım inş halledebilirim :)darısı bize..

Amin canım Halledersin inşallah, bazen beni de panik basıyor. Daha hastane için kendime gecelik vs almadım bende. Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek, ev temizliği camlar perdeler,halılar yıkamaya verilecek vs iş çookk.. Bazen aman daha var nasılsa diyorum,bazende erken doğum hikayeleriyle karşılaştıkça panik oluyorum

kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(

bizimki geçen kontrolde bi ayda 750 gram almıştı , bu ay hersabah bi tne köy yumurtası yedim sadece gerisine bende hiç dikkt etmedm 1.100 gram almış doktor normal biraz zor olur dedi:) farketmz bnm için hayırlısı diyorum geçiyorum öyle ciddi ciddi plan yapanlardan değilim akışına bırakıyorm nasip kısmet :)
darıısı sizin başınıza oldun ben dün yanlış anlamışım herlde sizin kontrolüde bugn diye biliyordum :)

kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
gozunaydın canım, bu haftadan sonra yarıcak seyler yersın ara kapanır hıc sıkıntı yapma o hepımızde oluyor bır gıdıyoruz onde bır gıdıyoruz gerı saglıgı yerındeyse problem yok :)

son haftalara dogru uyum sağlıyormuşlar canım , haftasını yakalıyorlarmış merak etme yumurta,yoğurt eksit etme bizde göremedik yüzünü hiç zevkli olmadı bu kontrol ama neyseki kontrollemiz sıklaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…