Normal canim bende aynen ruyamda bebek emziriyorum doguruyorum vsmerhaba güzel annişler kontrole gitmiş ve gidecek olanlar güzel haberlerle gelin inşaAllahkızlar ben nerdeyse hergün 10 tane rüya görüyorum sizdede öyle mi hele bugünki cok garipti kız cocugu doguruyordum ama benimki erkekti deyip hastaneye gidiyorum ne garip rüyalar ya
Bazen emzirince bebeğimiz kucagimizda olunca çok güzel oluyo rüyalar ama bazen de kabus gibi oluyo nasıl da gerçekmiş gibi yaşıyoruzNormal canim bende aynen ruyamda bebek emziriyorum doguruyorum vs
Bna ocak annelerinden duydum herkes çok ama çok memnun kalmış mevlüt için bile sipariş vermişler canımben de hacı şerifin şubesine uğrayacağım...baktın mı hiç tatlarına? nasıl canım çikolatanın kalitesi?
Bnde mayısta halledeyim 10 15 mayıs gibi 1 günde geliyormuş gerçektenÇikolataya bişey olmuyor güneşte ve dolapta bekletmezsen. Beklenen doğum tarihinden 15 gün önce sipariş vericem ben de. Bir günde geliyor zaten.
Ben simdi bugunlerde siparis vermeyi dusunuyorum canim son bir ay kaldi.Kızlar hastajane de dağıtılacak çikolataları ne zaman sipariş vereceksiniz
Benn hacı şerif ten sipariş vereceğim ama ne zaman alsam diye düşünüyorum
Canım çok teşekkür ederim. Bende kesin sezeran yada kesin normal demiyorum. 35-36. Haftamda 4 boyutlu ultrasona giricem onların ölçümleri çok daha doğru oluyor eğer bu sefer bebeğim doktorumun dediği gibi çok daha iriyse ve 4 kilonun üzerinde doğacağı doğruysa hiç riske atmıycam canım çok çektim çünki. Allah hayırlı olanını nasip etsin hepimize inş. Bu sefer doktor sözü dinlemek istiyorum diretmiycem hiçbir şey için. Bu arada ben kullan at bardakları Eminönünden aldım süsler zaten lastikli, istediğin bardağa takabilirsin.
ellerine sağlık gerçekten güzel olmuşErken doğum riskiyle işi erken bıraktım raporluyum canım o yüzden bol boş vaktim olduHazır almak icin nette arastirirken fiyatlari gorunce abarti geldi ben bu isi yaparim dedim
malzeme alip kendim yaptim maliyeti kapi tuluyle beraber 25 tl ye falan geldi. Defterde 10tl tutmadi..
Endişelenme canım henüz olmadım ama kendini kasmadığın sürece sıkıntı olmadığını duydum,banada 37 de yapacağını ve ona göre doğum şeklini konuşabileceğimizi söyledi dr um,rahat geçer güzel de haberler alırsın inş :)Kızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorumhiç giren oldu mu çatı muaynesine
Kızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorumhiç giren oldu mu çatı muaynesine
oezyy canım ben çikolatalarının tadına bakmadım ama eşimle deneme amaçlı çok da güzel göründüğü için tatlılarından sipariş edelim bakalım nasıl dedik..tatlıları bugün getirdiler biz Trabzondayız taa İstanbuldan gelmesine rağmen tazecik mis gibi ve çok lezzetli,içinde % 20 indirim kuponu ve bir ufak tatlıyı da hediye olarak koymuşlar ayrıca,çok memnun kaldım yani ben,tatlılar böyleyse çikolata da da sıkıntı olacağını sanmıyorum :)
masallah kılosuda cok guzel bebısın bakalım bızım kac olucak yarın gorcez ınsallah cok merak edıyorum sankı bu ay ben cok ıyı beslenmedım gıbı gelıyor ama gorcez bana dr 36 dan once donmesı bısey ıfade etmez sekıl degıstırebılır demıstı onemlı olan 36 dan sonrası demıstı o zmndan sonra tekrar donme zormusBiz Kontrolden geldik kızlar,
Doktor bey bayagı bi yogundu 3 tane dogum warmış sabahtan normal hepsi, yogun oldugu içinde pek ilgilenmedi , zaten devlet hastanesi.Neyse oglum gayet iyi yüzünü göremedim amabugun itibariyle 31+4 üz ve 2600 gram olmuşuz boy söylemiyor ama uzun oldugnu biliyoruz,bende bu ay fazla kilo almamışım cok sevimdim 2.5 kilo almışım 1.100 gramını oğlum almış,ultrasonda 35 haftalık gözüküyoruz ama doktor erken dogucagı anlamına gelmiyor dedi mayısın 15inden sonra bekliyoruz baş çevresi biraz geniş normal olmayabilir , kafasını aşagıya cevirmiş ama tam dogum pozisyonunu almamış cok önemli değil zaten :) artık 2 haftada bir gidicez ve her hafta nts ye giricez , bizde durumlar böyle :)))
luckymum ellerine sağlık canım güle güle kullanın,ben daha başlayamadım o işlere bakalım inş halledebilirim :)darısı bize..
bizimki geçen kontrolde bi ayda 750 gram almıştı , bu ay hersabah bi tne köy yumurtası yedim sadece gerisine bende hiç dikkt etmedm 1.100 gram almış doktor normal biraz zor olur dedi:) farketmz bnm için hayırlısı diyorum geçiyorum öyle ciddi ciddi plan yapanlardan değilim akışına bırakıyorm nasip kısmet :)masallah kılosuda cok guzel bebısın bakalım bızım kac olucak yarın gorcez ınsallah cok merak edıyorum sankı bu ay ben cok ıyı beslenmedım gıbı gelıyor ama gorcez bana dr 36 dan once donmesı bısey ıfade etmez sekıl degıstırebılır demıstı onemlı olan 36 dan sonrası demıstı o zmndan sonra tekrar donme zormus
gozunaydın canım, bu haftadan sonra yarıcak seyler yersın ara kapanır hıc sıkıntı yapma o hepımızde oluyor bır gıdıyoruz onde bır gıdıyoruz gerı saglıgı yerındeyse problem yok :)kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
son haftalara dogru uyum sağlıyormuşlar canım , haftasını yakalıyorlarmış merak etme yumurta,yoğurt eksit etme bizde göremedik yüzünü hiç zevkli olmadı bu kontrol ama neyseki kontrollemiz sıklaştı.kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?