- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
yok yarın ınsallah bızımkı ,kıloyu acaıp merak edıyorum cunku farkındayım cok saglam beslenmedım bu ay gecen ay cok cok dıkkat etmıstım bu ay oyle olmadı,saglıklı olsunda oncelıkle dogumu bende ılla su olcak dıye tutturmuyum rabbım bana o gun ne nasıp etsıyse o olsun dıyorumbizimki geçen kontrolde bi ayda 750 gram almıştı , bu ay hersabah bi tne köy yumurtası yedim sadece gerisine bende hiç dikkt etmedm 1.100 gram almış doktor normal biraz zor olur dedi:) farketmz bnm için hayırlısı diyorum geçiyorum öyle ciddi ciddi plan yapanlardan değilim akışına bırakıyorm nasip kısmet :)
darıısı sizin başınıza oldun ben dün yanlış anlamışım herlde sizin kontrolüde bugn diye biliyordum :)
Aynı durumdayız demek canım:) benimde hala bebiş için olmasa da kendim için ve ikramlıklarda falan eksiğim var yıkama ütüleme temizlik :) düşününce bunalıyorum,ama halledeceğiz Allahın izniyle bizimkiler acele etmesin yeterAmin canımHalledersin inşallah, bazen beni de panik basıyor. Daha hastane için kendime gecelik vs almadım bende. Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek, ev temizliği camlar perdeler,halılar yıkamaya verilecek vs iş çookk.. Bazen aman daha var nasılsa diyorum,bazende erken doğum hikayeleriyle karşılaştıkça panik oluyorum
Ayy canim benim kiz nazli cikti nstye girdim bizimkinin uykusu geldi uyudu, sanci da cikmadi doktor cikolata ye bi daha cektir dedi yine sira bekliyorum :) ama demin sanci cikmadi hicHayırlı haberlerle gel canım, aklımız sen de habersiz Bırakma bizi :)
canim benim saglikli olmasi en onemlisi yakalar son zamanalara dogru. Yakalamasa bile zamaninda gelsin kiloyu cok takma kafana. Nasil olsa toparlar dogduktan sonrakızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
saol canım ınşallah :)@asikiz2020 canım hiç moralini bozma biraz dikkat edersin kapatır açığı öyle çok zayıfta değil ki..sen moralini yüksek tut iyi beslen ki ona yarasın,valla buaralar hastalıktan sanırım benimde hiç iştahım yok,zoraki yiyorum hep..
duailemutluluk güzel haberlerle gelin inş canım :)
canım ben bağcılar lokasyonuna gidiyorum; normal 950, sezeryan 1950kızlar medıpol kosuyoluna gıdenınız var mı pekı ,sızın dogum fıyatları nasıl,benım doktor 7500-8500 gıbı fıyata doguruyor bana cok geldı ama .Medıpolda ssk lı fıyat 2000-3000 arası
Evet dr sözünü dinlemek lazım haklısın,bende öyle düşünüyorum güveniyorum doktoruma,gerekli görmezse zaten yönlendirmez sezeryana,inş hepimiz hayırlı rahat doğumlar ve lohusalık geçiririz,canım ben Trabzondayım o yüzden int üzerinden bakıyorum o tip ürünlere ama bi kaç yerde buldum sanırım,boyuttan emin olamadım sadece fazla büyük olsunda istemiyorum bakalım artık,buarada yaptığın hazırlıkları fotğraflayıp paylaşman mümkün mü zahmet olmayacaksa?sen baya bir şey hazırlamışsın ne güzel bize de fikir olur :)
Kızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorumhiç giren oldu mu çatı muaynesine
oezyy canım ben çikolatalarının tadına bakmadım ama eşimle deneme amaçlı çok da güzel göründüğü için tatlılarından sipariş edelim bakalım nasıl dedik..tatlıları bugün getirdiler biz Trabzondayız taa İstanbuldan gelmesine rağmen tazecik mis gibi ve çok lezzetli,içinde % 20 indirim kuponu ve bir ufak tatlıyı da hediye olarak koymuşlar ayrıca,çok memnun kaldım yani ben,tatlılar böyleyse çikolata da da sıkıntı olacağını sanmıyorum :)
Sagligi yerinde olsunda annesi alir kilo ins. Bu geri ileri olayini cozemedim zaten neye gore geri bir hafta canim kilosumu yoksa bpd fl hc ve ac olcumleri yapiyorlar onlarmi benim dr um hic oyle yorumlarda bulunmuyor bu olcumlerin kimi haftasinda kimi bir hafta geri kimi ileri mesela bende ben hic bisey anlamiyorumkızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
Nekadar zamanda ulasiyor canimbende hacışerifin çikolatasını hem iş yerinden arkadaşımın yaptırdığını yedim, hemde kendi yeğenimin mevlüdü için sipariş verdim, hemde kendime aldım :) çok güzel tadı. ve çok hızlılar. ayrıca tatlılarını da tavsiye ederim. çok başarılı :)
Kızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?
Ben büyük kızımda girmiştim.ilk hamileliklerde bakılıyor.haznenin genişliğine bakıyorlar.bebeğin rahat doğar mı doğmaz mı diye bakıyorlar.inşallah herşey normal çıkar canımKızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorumhiç giren oldu mu çatı muaynesine
bizimde bugndu randevumuz canm 31+4 üz 20 nisandan sonra başlicaz ntsye girmeye henüz sendn de istemez sanırım.Kızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?
@asikiz2020 kızlar sizin hep 3 boyutluyla mı kontrol ediyo doktorunuz?son haftalara dogru uyum sağlıyormuşlar canım , haftasını yakalıyorlarmış merak etme yumurta,yoğurt eksit etme bizde göremedik yüzünü hiç zevkli olmadı bu kontrol ama neyseki kontrollemiz sıklaştı.
hayır canım devletteki randevumuzda hep normal bakıyorlar 3 boyutlu yok,özeldede değişiyor canı nasıl isterse sanırım :)@asikiz2020 kızlar sizin hep 3 boyutluyla mı kontrol ediyo doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?