2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok yarın ınsallah bızımkı ,kıloyu acaıp merak edıyorum cunku farkındayım cok saglam beslenmedım bu ay gecen ay cok cok dıkkat etmıstım bu ay oyle olmadı,saglıklı olsunda oncelıkle dogumu bende ılla su olcak dıye tutturmuyum rabbım bana o gun ne nasıp etsıyse o olsun dıyorum

Aynı durumdayız demek canım:) benimde hala bebiş için olmasa da kendim için ve ikramlıklarda falan eksiğim var yıkama ütüleme temizlik :) düşününce bunalıyorum,ama halledeceğiz Allahın izniyle bizimkiler acele etmesin yeter

@asikiz2020 canım hiç moralini bozma biraz dikkat edersin kapatır açığı öyle çok zayıfta değil ki..sen moralini yüksek tut iyi beslen ki ona yarasın,valla buaralar hastalıktan sanırım benimde hiç iştahım yok,zoraki yiyorum hep..
duailemutluluk güzel haberlerle gelin inş canım :)

Hayırlı haberlerle gel canım, aklımız sen de habersiz Bırakma bizi :)
Ayy canim benim kiz nazli cikti nstye girdim bizimkinin uykusu geldi uyudu, sanci da cikmadi doktor cikolata ye bi daha cektir dedi yine sira bekliyorum :) ama demin sanci cikmadi hic
kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
canim benim saglikli olmasi en onemlisi yakalar son zamanalara dogru. Yakalamasa bile zamaninda gelsin kiloyu cok takma kafana. Nasil olsa toparlar dogduktan sonra

saol canım ınşallah :)

kızlar medıpol kosuyoluna gıdenınız var mı pekı ,sızın dogum fıyatları nasıl,benım doktor 7500-8500 gıbı fıyata doguruyor bana cok geldı ama .Medıpolda ssk lı fıyat 2000-3000 arası
canım ben bağcılar lokasyonuna gidiyorum; normal 950, sezeryan 1950

Yarın fotoğraflarım canım güzel şeyler hazırlamaya çalıştım organizasyon şirketleri uçuk fiyatlar istiyor aynılarını bende yaparım dedim ve çok daha ucuza maloldu herşey:) isteyince yapılıyor ilk oğlumda yoktu böyle cici şeyler bu sefer hevesimi alayım dedim:) internetten süslü bebekten birçok ürün bulabilirsin canım aklında olsun

Kızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorum hiç giren oldu mu çatı muaynesine

Canım kendini sıkma yeter pek canın yanmıyor ama benim nişan gelmişti 37+5 de olmuştum. Erken değil mi çatı muaynesi için?

bende hacışerifin çikolatasını hem iş yerinden arkadaşımın yaptırdığını yedim, hemde kendi yeğenimin mevlüdü için sipariş verdim, hemde kendime aldım :) çok güzel tadı. ve çok hızlılar. ayrıca tatlılarını da tavsiye ederim. çok başarılı :)

kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
Sagligi yerinde olsunda annesi alir kilo ins. Bu geri ileri olayini cozemedim zaten neye gore geri bir hafta canim kilosumu yoksa bpd fl hc ve ac olcumleri yapiyorlar onlarmi benim dr um hic oyle yorumlarda bulunmuyor bu olcumlerin kimi haftasinda kimi bir hafta geri kimi ileri mesela bende ben hic bisey anlamiyorum

Nekadar zamanda ulasiyor canim

Kızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?

Kızlar geldim eve nihayet, destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız,gerçekten çok rahatlattınız dün beni Dediğiniz gibi oldu,hiç sancım çıkmadı :) Her şey çok iyiydi bugün, kalp atışları da iyiymiş. Kilosu 2154 gr, boyu 44 cm olmuş kuzumun. En çok da sancı çıkmamasına sevindim ve rahatladım. Hepimiz vaktinde, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.

Kızlar yarın çatı muaynem var dua edin korkuyorum hiç giren oldu mu çatı muaynesine
Ben büyük kızımda girmiştim.ilk hamileliklerde bakılıyor.haznenin genişliğine bakıyorlar.bebeğin rahat doğar mı doğmaz mı diye bakıyorlar.inşallah herşey normal çıkar canım

Kızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?
bizimde bugndu randevumuz canm 31+4 üz 20 nisandan sonra başlicaz ntsye girmeye henüz sendn de istemez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…