Güzel haberler al inş canım,valla ben geçen hafta gittiğimde 31+2 ydik beni aldı nst ye,yarında gidip gireceğim bundan sonra her hafta nst ye gelirsin dedi yanlış anlamadıysam,dr una göre değişiyor sanırım,bende beklemiyordum nst deyince şaşırdım ama başladık bakalım :) çikolatanı yemeden gitme o yüzden biz zor uyandırdık bizim paşayıKızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?
Kızlar geldim eve nihayet, destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız,gerçekten çok rahatlattınız dün beniDediğiniz gibi oldu,hiç sancım çıkmadı :) Her şey çok iyiydi bugün, kalp atışları da iyiymiş. Kilosu 2154 gr, boyu 44 cm olmuş kuzumun. En çok da sancı çıkmamasına sevindim ve rahatladım. Hepimiz vaktinde, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.
Benim normalle bakıyo herzaman ama yüzünü bir türlü göremiyorum. Doktordan mı kaynaklı anlamadımhayır canım devletteki randevumuzda hep normal bakıyorlar 3 boyutlu yok,özeldede değişiyor canı nasıl isterse sanırım :)
Teşekkür ederim canım, evet boşuna stres yapmışımGözün aydın canım çok sevindim maşallah prensese :) bak sancı da yok streste,bidaha üzme sen kendini sakın :) hep böyle güzel haberler alalım inş..
Ellerine sağlık canım, becerikliymişsin valla çok güzel olmuşlar :) İş kurma işini düşün derimmerhaba kızlar,
oğlumun kapı süsünü, hastane ve mevlüt de dağıtılacaklarını ve şerbet bardaklarını süsledim yaptım bitirdim. eşim bana iş kurmayı düşünmeye başladı bile:) bakalım siz beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 1478183 Eki Görüntüle 1478184 Eki Görüntüle 1478185 Eki Görüntüle 1478186 Eki Görüntüle 1478187 Eki Görüntüle 1478188
ayy çok sevindim :) teşekkür ederim. valla ilk defa yapmama rağmen bende şaşırdım kendime. sevdimde çok zevkli birşey :)Ellerine sağlık canım, becerikliymişsin valla çok güzel olmuşlar :) İş kurma işini düşün derim
bizde cogu zaman göremiyoruz cnm en son geçen ay gördük tam ekrana dönmüştü ama foto cekmemiş doktor gördüğümzle kaldık sadece 3 boyutluda bikaçtane war düzgün resmimiz.Benim normalle bakıyo herzaman ama yüzünü bir türlü göremiyorum. Doktordan mı kaynaklı anlamadım
Yarın fotoğraflarım canım güzel şeyler hazırlamaya çalıştım organizasyon şirketleri uçuk fiyatlar istiyor aynılarını bende yaparım dedim ve çok daha ucuza maloldu herşey:) isteyince yapılıyor ilk oğlumda yoktu böyle cici şeyler bu sefer hevesimi alayım dedim:) internetten süslü bebekten birçok ürün bulabilirsin canım aklında olsun
Cok fazlaymis canim 7500-8500 bence.ben bahcelievler medicalparka gidiyorum 4000 dediler
@ragy ben beyaz havlu terliklerden alıp kendim süsledim tacımı da kendim yaptım ama hastaneye terlikleri götürmiycem. Normal önü kapalı evde giydiğim pembe terliklerimi alıcam. Beyaz hemen kirlenir
Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlikmerhaba kızlar,
oğlumun kapı süsünü, hastane ve mevlüt de dağıtılacaklarını ve şerbet bardaklarını süsledim yaptım bitirdim. eşim bana iş kurmayı düşünmeye başladı bile:) bakalım siz beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 1478183 Eki Görüntüle 1478184 Eki Görüntüle 1478185 Eki Görüntüle 1478186 Eki Görüntüle 1478187 Eki Görüntüle 1478188
yussem canim fotograflamaya calistim. Ben lavanta kesesi, çikolata kutusu, gul suyu şişesi, mevlut sekeri külahi, lolipop vs. 50 şer adet hazirladim. Bir kismini hastane odasi icin bir kisminida mevlut icin. Birde musluklu ayakli cam damacana aldim serbet için onu resimleyemedim kutuda henuz cikarip yikamadim. Fikir olsun diye paylasiyorum. Masa ve bebek yatagi ortulerini mavi beyaz iki kat organze kumastan diktik sadece fiyonklarinin resmini cektim
Eki Görüntüle 1478190 Eki Görüntüle 1478194 Eki Görüntüle 1478198 Eki Görüntüle 1478205 Eki Görüntüle 1478207 Eki Görüntüle 1478208 Eki Görüntüle 1478213 Eki Görüntüle 1478215 Eki Görüntüle 1478216 Eki Görüntüle 1478217 Eki Görüntüle 1478219 Eki Görüntüle 1478223 Eki Görüntüle 1478225 Eki Görüntüle 1478231 Eki Görüntüle 1478232 Eki Görüntüle 1478244
Bana kayinvalidem taç terlik takim yaptirmis mavi, bende beyaz taç ve terligimi kendim yaptim çokda güzel oldu. Havlu terliklerimi madam cocodan cok ucuza aldim. Çiçek ve incili broş aldim aksesuarcidan silikon tabancasiyla yapistirdim. Aksesuar satan yerlerden alabilirsin canım, ben Osmanbeyden almiştim.canm bende terlik aldım kendim süslemek için ama eminönünde bulamadım çok karışık kalabalık kafam karıştı sen nerden ne süs aldın terlik için ?
gozunaydın canım, bu haftadan sonra yarıcak seyler yersın ara kapanır hıc sıkıntı yapma o hepımızde oluyor bır gıdıyoruz onde bır gıdıyoruz gerı saglıgı yerındeyse problem yok :)
son haftalara dogru uyum sağlıyormuşlar canım , haftasını yakalıyorlarmış merak etme yumurta,yoğurt eksit etme bizde göremedik yüzünü hiç zevkli olmadı bu kontrol ama neyseki kontrollemiz sıklaştı.
Ayy canim benim kiz nazli cikti nstye girdim bizimkinin uykusu geldi uyudu, sanci da cikmadi doktor cikolata ye bi daha cektir dedi yine sira bekliyorum :) ama demin sanci cikmadi hic
canim benim saglikli olmasi en onemlisi yakalar son zamanalara dogru. Yakalamasa bile zamaninda gelsin kiloyu cok takma kafana. Nasil olsa toparlar dogduktan sonra
sağolun kızlar inşallah haftasını yakalar normalde iyi besleniyordum hatta 14 kilo almışim ama bu ay diş agrisi yüzünden herhalde doğru dürüst beslenemedim benim de tek önemsediğim sağlığı su zamanları atlatsak ben beslerm oğlumu kiloyu çok takmiyordum ama insan duyunca üzülüyor yine deSagligi yerinde olsunda annesi alir kilo ins. Bu geri ileri olayini cozemedim zaten neye gore geri bir hafta canim kilosumu yoksa bpd fl hc ve ac olcumleri yapiyorlar onlarmi benim dr um hic oyle yorumlarda bulunmuyor bu olcumlerin kimi haftasinda kimi bir hafta geri kimi ileri mesela bende ben hic bisey anlamiyorum
Bana kayinvalidem taç terlik takim yaptirmis mavi, bende beyaz taç ve terligimi kendim yaptim çokda güzel oldu. Havlu terliklerimi madam cocodan cok ucuza aldim. Çiçek ve incili broş aldim aksesuarcidan silikon tabancasiyla yapistirdim. Aksesuar satan yerlerden alabilirsin canım, ben Osmanbeyden almiştim.Eki Görüntüle 1478281 Eki Görüntüle 1478287
Hepsi Eminonunden canim, bir kismini Şark Handan aldim bir kisminida Havuzlu Han icindeki bebek susu satan dukkanlardan aldim. İnternetten almayi dusunursen Süslü Bebekte bir çoğu varcanım hepsi inanılmaz güzel ellerin dert görmesin bunları nerden aldın canım genelde ? birde şeker üstündeki etiketleri nerden aldın canm ?
Osmanbeyde pangaaltina doğru bursa pazari var o hanin alt kati canim aksesuar satiyor ordan bulabilirsin istedigin gibi bişeyler ben beyaz çiçek ve incili broş aldim brosun ignesini söktüm silikon tabancasiyla yapistirdim.canm annemde şişlide oturuyo osmanbeyde nerden aldın bu metronun orda bi düğmeci var ordan mı aldın çookkk güzell olmuşşş ellerine sağlık bravo :)
Hepsi Eminonunden canim, bir kismini Şark Handan aldim bir kisminida Havuzlu Han icindeki bebek susu satan dukkanlardan aldim. İnternetten almayi dusunursen Süslü Bebekte bir çoğu var
kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
Bak sen cadıya :) neyseki sancın çıkmamış canım inşallah yine çıkmaz. Meyve suyu da iyi geliyor hemen uyanıyorlar. Bu sefer bol tekme atsın inşallah :)Ayy canim benim kiz nazli cikti nstye girdim bizimkinin uykusu geldi uyudu, sanci da cikmadi doktor cikolata ye bi daha cektir dedi yine sira bekliyorum :) ama demin sanci cikmadi hic
canim benim saglikli olmasi en onemlisi yakalar son zamanalara dogru. Yakalamasa bile zamaninda gelsin kiloyu cok takma kafana. Nasil olsa toparlar dogduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?