2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?
Güzel haberler al inş canım,valla ben geçen hafta gittiğimde 31+2 ydik beni aldı nst ye,yarında gidip gireceğim bundan sonra her hafta nst ye gelirsin dedi yanlış anlamadıysam,dr una göre değişiyor sanırım,bende beklemiyordum nst deyince şaşırdım ama başladık bakalım :) çikolatanı yemeden gitme o yüzden biz zor uyandırdık bizim paşayı

Gözün aydın canım çok sevindim maşallah prensese :) bak sancı da yok streste,bidaha üzme sen kendini sakın :) hep böyle güzel haberler alalım inş..

Gözün aydın canım çok sevindim maşallah prensese :) bak sancı da yok streste,bidaha üzme sen kendini sakın :) hep böyle güzel haberler alalım inş..
Teşekkür ederim canım, evet boşuna stres yapmışım Ama öyle bi ruh halindeyim ki şimdi de niye stres yaptım diye stres yapıcam nerdeyse.. Şaka şaka , şimdi çok iyiyim :)

Ellerine sağlık canım, becerikliymişsin valla çok güzel olmuşlar :) İş kurma işini düşün derim

Benim normalle bakıyo herzaman ama yüzünü bir türlü göremiyorum. Doktordan mı kaynaklı anlamadım
bizde cogu zaman göremiyoruz cnm en son geçen ay gördük tam ekrana dönmüştü ama foto cekmemiş doktor gördüğümzle kaldık sadece 3 boyutluda bikaçtane war düzgün resmimiz.

yussem canim fotograflamaya calistim. Ben lavanta kesesi, çikolata kutusu, gul suyu şişesi, mevlut sekeri külahi, lolipop vs. 50 şer adet hazirladim. Bir kismini hastane odasi icin bir kisminida mevlut icin. Birde musluklu ayakli cam damacana aldim serbet için onu resimleyemedim kutuda henuz cikarip yikamadim. Fikir olsun diye paylasiyorum. Masa ve bebek yatagi ortulerini mavi beyaz iki kat organze kumastan diktik sadece fiyonklarinin resmini cektim

Cok fazlaymis canim 7500-8500 bence.ben bahcelievler medicalparka gidiyorum 4000 dediler

Merhaba. Bende bahçelievler medicalparka gidiyorum. en son sorduğumda doğum fiyatlarını 2.900 normal,3.300 de sezeryan demişlerdi. ama benim doktorum orada görev yapıyor. Siz dışarından mı gelecek doktorunuz?

@ragy ben beyaz havlu terliklerden alıp kendim süsledim tacımı da kendim yaptım ama hastaneye terlikleri götürmiycem. Normal önü kapalı evde giydiğim pembe terliklerimi alıcam. Beyaz hemen kirlenir

canm bende terlik aldım kendim süslemek için ama eminönünde bulamadım çok karışık kalabalık kafam karıştı sen nerden ne süs aldın terlik için ?

canım hepsi inanılmaz güzel ellerin dert görmesin bunları nerden aldın canım genelde ? birde şeker üstündeki etiketleri nerden aldın canm ?

canm bende terlik aldım kendim süslemek için ama eminönünde bulamadım çok karışık kalabalık kafam karıştı sen nerden ne süs aldın terlik için ?
Bana kayinvalidem taç terlik takim yaptirmis mavi, bende beyaz taç ve terligimi kendim yaptim çokda güzel oldu. Havlu terliklerimi madam cocodan cok ucuza aldim. Çiçek ve incili broş aldim aksesuarcidan silikon tabancasiyla yapistirdim. Aksesuar satan yerlerden alabilirsin canım, ben Osmanbeyden almiştim.

gozunaydın canım, bu haftadan sonra yarıcak seyler yersın ara kapanır hıc sıkıntı yapma o hepımızde oluyor bır gıdıyoruz onde bır gıdıyoruz gerı saglıgı yerındeyse problem yok :)

sağolun kızlar inşallah haftasını yakalar normalde iyi besleniyordum hatta 14 kilo almışim ama bu ay diş agrisi yüzünden herhalde doğru dürüst beslenemedim benim de tek önemsediğim sağlığı su zamanları atlatsak ben beslerm oğlumu kiloyu çok takmiyordum ama insan duyunca üzülüyor yine de

canm annemde şişlide oturuyo osmanbeyde nerden aldın bu metronun orda bi düğmeci var ordan mı aldın çookkk güzell olmuşşş ellerine sağlık bravo :)

canım hepsi inanılmaz güzel ellerin dert görmesin bunları nerden aldın canım genelde ? birde şeker üstündeki etiketleri nerden aldın canm ?
Hepsi Eminonunden canim, bir kismini Şark Handan aldim bir kisminida Havuzlu Han icindeki bebek susu satan dukkanlardan aldim. İnternetten almayi dusunursen Süslü Bebekte bir çoğu var

canm annemde şişlide oturuyo osmanbeyde nerden aldın bu metronun orda bi düğmeci var ordan mı aldın çookkk güzell olmuşşş ellerine sağlık bravo :)
Osmanbeyde pangaaltina doğru bursa pazari var o hanin alt kati canim aksesuar satiyor ordan bulabilirsin istedigin gibi bişeyler ben beyaz çiçek ve incili broş aldim brosun ignesini söktüm silikon tabancasiyla yapistirdim.

Hepsi Eminonunden canim, bir kismini Şark Handan aldim bir kisminida Havuzlu Han icindeki bebek susu satan dukkanlardan aldim. İnternetten almayi dusunursen Süslü Bebekte bir çoğu var

çok saol canmm yanıtların için teşekkür ederim bende oralara 3 kere gittim etiket bulamadım canm özellikle etiketi nerden aldın cnm kusura bakma çok soru sordum

kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(

Maşallah canım bir dönem hepimizde oldu az kilo alması. Farkettiysen forumda bisürü arkadaş aynı şeyi söyledi. Olumsuz bir durum olsa doktorun söylerdi merak etme. Sağlığı yerinde az da olsa gelişim göstermiş önemli olan bu :)

Bak sen cadıya :) neyseki sancın çıkmamış canım inşallah yine çıkmaz. Meyve suyu da iyi geliyor hemen uyanıyorlar. Bu sefer bol tekme atsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…