Canım ben bursadayım. Buna benzer yaptım terliklericanm bende terlik aldım kendim süslemek için ama eminönünde bulamadım çok karışık kalabalık kafam karıştı sen nerden ne süs aldın terlik için ?
Ben sadece detaylı ultrasonda gördüm canımbizde cogu zaman göremiyoruz cnm en son geçen ay gördük tam ekrana dönmüştü ama foto cekmemiş doktor gördüğümzle kaldık sadece 3 boyutluda bikaçtane war düzgün resmimiz.
Canım ben bursadayım. Buna benzer yaptım terlikleriEki Görüntüle 1478300
Hayir canim prof. Oldugu icinmis dr benim sezeryan olucakMerhaba. Bende bahçelievler medicalparka gidiyorum. en son sorduğumda doğum fiyatlarını 2.900 normal,3.300 de sezeryan demişlerdi. ama benim doktorum orada görev yapıyor. Siz dışarından mı gelecek doktorunuz?
Gözün aydın :)) aman çok yorma kendini dinlenerek yap baby shower ını fotoğraflarını bekliyoruz :)selam kızlar... işyerinde bu günü de tamalayınca sadece 1 günüm kalıyor:) Cumartesi günü baby shower yapıyorum. Bakalım nasıl gececek
Kızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?
Gözün aydın canım çok sevindim inan maşallah boyuna posuna da :) amiin inşallah amiin :))Kızlar geldim eve nihayet, destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız,gerçekten çok rahatlattınız dün beniDediğiniz gibi oldu,hiç sancım çıkmadı :) Her şey çok iyiydi bugün, kalp atışları da iyiymiş. Kilosu 2154 gr, boyu 44 cm olmuş kuzumun. En çok da sancı çıkmamasına sevindim ve rahatladım. Hepimiz vaktinde, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.
merhaba kızlar,
oğlumun kapı süsünü, hastane ve mevlüt de dağıtılacaklarını ve şerbet bardaklarını süsledim yaptım bitirdim. eşim bana iş kurmayı düşünmeye başladı bile:) bakalım siz beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 1478183 Eki Görüntüle 1478184 Eki Görüntüle 1478185 Eki Görüntüle 1478186 Eki Görüntüle 1478187 Eki Görüntüle 1478188
Hepsi harika olmuş gerçekten düşün derim :) güle güle dağıt, kullan inşallah :)Eki Görüntüle 1478200 Eki Görüntüle 1478202 Eki Görüntüle 1478203
bunlarda mevlutluklerimiz ve hediyelik verilecek havlular. eksiklerimizde bitti şükür. kağan beyime geldi sıra :)
evet canımMeleklerim20 kızlar sizin hep 3 boyutluyla mı kontrol ediyo doktorunuz?
yussem canim fotograflamaya calistim. Ben lavanta kesesi, çikolata kutusu, gul suyu şişesi, mevlut sekeri külahi, lolipop vs. 50 şer adet hazirladim. Bir kismini hastane odasi icin bir kisminida mevlut icin. Birde musluklu ayakli cam damacana aldim serbet için onu resimleyemedim kutuda henuz cikarip yikamadim. Fikir olsun diye paylasiyorum. Masa ve bebek yatagi ortulerini mavi beyaz iki kat organze kumastan diktik sadece fiyonklarinin resmini cektim
Eki Görüntüle 1478190 Eki Görüntüle 1478194 Eki Görüntüle 1478198 Eki Görüntüle 1478205 Eki Görüntüle 1478207 Eki Görüntüle 1478208 Eki Görüntüle 1478213 Eki Görüntüle 1478215 Eki Görüntüle 1478216 Eki Görüntüle 1478217 Eki Görüntüle 1478219 Eki Görüntüle 1478223 Eki Görüntüle 1478225 Eki Görüntüle 1478231 Eki Görüntüle 1478232 Eki Görüntüle 1478244
Hepsi harika olmuş, çok becerikli ve zevklidir maşallah sana :) özellikle tacına ve terliğine bayıldımBana kayinvalidem taç terlik takim yaptirmis mavi, bende beyaz taç ve terligimi kendim yaptim çokda güzel oldu. Havlu terliklerimi madam cocodan cok ucuza aldim. Çiçek ve incili broş aldim aksesuarcidan silikon tabancasiyla yapistirdim. Aksesuar satan yerlerden alabilirsin canım, ben Osmanbeyden almiştim.Eki Görüntüle 1478281 Eki Görüntüle 1478287
Yok canim ne kusuru:) bende cok aradim, gittigidiyorda buldum afişi ve stickerlari ordan yaptirdim canim.link vermek dogrumu bilmiyorum amaçok saol canmm yanıtların için teşekkür ederim bende oralara 3 kere gittim etiket bulamadım canm özellikle etiketi nerden aldın cnm kusura bakma çok soru sordum
Canim çok tesekkur ederim, daha güzelleri sizin olsun inşHepsi harika olmuş, çok becerikli ve zevklidir maşallah sana :) özellikle tacına ve terliğine bayıldım
4 kilo mu?:) şaka gibi harikasın valla bravo sana canım:)dün ebeyle olan son randevuma gittim. bana emzirme ve doğum nasıl başlayacak, süreç nasıl olacak onları anlattı. kimsede yoktu uzun uzun konuştuk. hamilelik şekeri olduğundan doktorun sezeryanı önerirse karşı çıkma, normal doğumun riskli olabilir, çünkü bebeğinde iri olacaktır dedi. doktor şuanki gidişatıyla 3,5 kilo civarında doğacak demişti. ben nedense sezeryandan çok korkuyorum. normal olsun çok istiyordum ama kısmet artık. kilo yine almamışım. diyetimde iyi gidiyor sanırım. 4 kilo alarak doğum yapan bi ben olucam aranızda galiba :)
diğerlerine göre zayıf dedi sadece gelişimi hakkında birşey demedi son aydayız zaten canım bakalım hayırlısıMaşallah canım bir dönem hepimizde oldu az kilo alması. Farkettiysen forumda bisürü arkadaş aynı şeyi söyledi. Olumsuz bir durum olsa doktorun söylerdi merak etme. Sağlığı yerinde az da olsa gelişim göstermiş önemli olan bu :)
Bak sen cadıya :) neyseki sancın çıkmamış canım inşallah yine çıkmaz. Meyve suyu da iyi geliyor hemen uyanıyorlar. Bu sefer bol tekme atsın inşallah :)
Yok canim ne kusuru:) bende cok aradim, gittigidiyorda buldum afişi ve stickerlari ordan yaptirdim canim.link vermek dogrumu bilmiyorum ama
Ben hiç kilo almadım canım.hatta hamilelikte ben kilo veriyorum.3 hamileliğimde de en az 10 Kilo veriyorum.Ah ah bide doğumdan sonra almasam kilo var yaaa ama malesef emzirirken çok kilo alıyorum.dün ebeyle olan son randevuma gittim. bana emzirme ve doğum nasıl başlayacak, süreç nasıl olacak onları anlattı. kimsede yoktu uzun uzun konuştuk. hamilelik şekeri olduğundan doktorun sezeryanı önerirse karşı çıkma, normal doğumun riskli olabilir, çünkü bebeğinde iri olacaktır dedi. doktor şuanki gidişatıyla 3,5 kilo civarında doğacak demişti. ben nedense sezeryandan çok korkuyorum. normal olsun çok istiyordum ama kısmet artık. kilo yine almamışım. diyetimde iyi gidiyor sanırım. 4 kilo alarak doğum yapan bi ben olucam aranızda galiba :)
Canım güzel hazırlıklar yapmışsın beğendim hepsini ben şerbet işine girmicem mavi puanlı bardağa etiket tasarladım yapıştırın meyve suyu ikram edicemyussem canim fotograflamaya calistim. Ben lavanta kesesi, çikolata kutusu, gul suyu şişesi, mevlut sekeri külahi, lolipop vs. 50 şer adet hazirladim. Bir kismini hastane odasi icin bir kisminida mevlut icin. Birde musluklu ayakli cam damacana aldim serbet için onu resimleyemedim kutuda henuz cikarip yikamadim. Fikir olsun diye paylasiyorum. Masa ve bebek yatagi ortulerini mavi beyaz iki kat organze kumastan diktik sadece fiyonklarinin resmini cektim
Eki Görüntüle 1478190 Eki Görüntüle 1478194 Eki Görüntüle 1478198 Eki Görüntüle 1478205 Eki Görüntüle 1478207 Eki Görüntüle 1478208 Eki Görüntüle 1478213 Eki Görüntüle 1478215 Eki Görüntüle 1478216 Eki Görüntüle 1478217 Eki Görüntüle 1478219 Eki Görüntüle 1478223 Eki Görüntüle 1478225 Eki Görüntüle 1478231 Eki Görüntüle 1478232 Eki Görüntüle 1478244
Canım güzel hazırlıklar yapmışsın beğendim hepsini ben şerbet işine girmicem mavi puanlı bardağa etiket tasarladım yapıştırın meyve suyu ikram edicem
Bende ekerim bitirdiğim zaman mavi sosyete şekerlerinden bende sipariş vereceğim etiketi uçan balonlu tasarladım senin gibi kolonya şişesi süsledim bide minik kavanozları kolonya koymak kaydı
Mevlüt içinde 100 tane tesbih hazırladım yetmezse diye de 70 tane de kavanoz hazırlıcam kalabalık olacak mevlüdümüz
Kızlar bebeklere mevlüt kıyafetlerini aldınız mı ben Smokin alıcam şu sıra Şehzade kıyafetleri çok moda ama tercihim onlardan yana olmayacak
Ya acaba doğum sonrası mı alsam kıyafeti idil baby dan alacağım bilemedim herkes şimdi aldı galibaBende tesbih hazirlayacaktim bebek sabunlari hediye gelince vazgectim canım. Eminim senin hazirliklarinda cok guzel olmuştur. Ben ilk oglumda smokin giydirdim bu sefer şehzade kiyafeti aldık:)
Hepsi çok güzel ellerine sağlık :)merhaba kızlar,
oğlumun kapı süsünü, hastane ve mevlüt de dağıtılacaklarını ve şerbet bardaklarını süsledim yaptım bitirdim. eşim bana iş kurmayı düşünmeye başladı bile:) bakalım siz beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 1478183 Eki Görüntüle 1478184 Eki Görüntüle 1478185 Eki Görüntüle 1478186 Eki Görüntüle 1478187 Eki Görüntüle 1478188
yussem canim fotograflamaya calistim. Ben lavanta kesesi, çikolata kutusu, gul suyu şişesi, mevlut sekeri külahi, lolipop vs. 50 şer adet hazirladim. Bir kismini hastane odasi icin bir kisminida mevlut icin. Birde musluklu ayakli cam damacana aldim serbet için onu resimleyemedim kutuda henuz cikarip yikamadim. Fikir olsun diye paylasiyorum. Masa ve bebek yatagi ortulerini mavi beyaz iki kat organze kumastan diktik sadece fiyonklarinin resmini cektim
Bende tesbih hazirlayacaktim bebek sabunlari hediye gelince vazgectim canım. Eminim senin hazirliklarinda cok guzel olmuştur. Ben ilk oglumda smokin giydirdim bu sefer şehzade kiyafeti aldık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?