2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba. Bende bahçelievler medicalparka gidiyorum. en son sorduğumda doğum fiyatlarını 2.900 normal,3.300 de sezeryan demişlerdi. ama benim doktorum orada görev yapıyor. Siz dışarından mı gelecek doktorunuz?
Hayir canim prof. Oldugu icinmis dr benim sezeryan olucak

selam kızlar... işyerinde bu günü de tamalayınca sadece 1 günüm kalıyor:) Cumartesi günü baby shower yapıyorum. Bakalım nasıl gececek
Gözün aydın :)) aman çok yorma kendini dinlenerek yap baby shower ını fotoğraflarını bekliyoruz :)

Kızlar Cumartesi 10:30 da randevum var benimde. 1 aydır görmüyorum. Çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Acaba Nst ister mi daha erken mi ya da ?

Güzel haberlerle gel canım inşallah, ben 32 de girmiştim nst ye. Bazı doktorlar 32 Bazısı 34 de bazısı 36 da başlatıyor. Hiç belli olmaz :)

Gözün aydın canım çok sevindim inan maşallah boyuna posuna da :) amiin inşallah amiin :))

Eki Görüntüle 1478200 Eki Görüntüle 1478202 Eki Görüntüle 1478203

bunlarda mevlutluklerimiz ve hediyelik verilecek havlular. eksiklerimizde bitti şükür. kağan beyime geldi sıra :)
Hepsi harika olmuş gerçekten düşün derim :) güle güle dağıt, kullan inşallah :)

Hepsi harika olmuş, çok becerikli ve zevklidir maşallah sana :) özellikle tacına ve terliğine bayıldım

çok saol canmm yanıtların için teşekkür ederim bende oralara 3 kere gittim etiket bulamadım canm özellikle etiketi nerden aldın cnm kusura bakma çok soru sordum
Yok canim ne kusuru:) bende cok aradim, gittigidiyorda buldum afişi ve stickerlari ordan yaptirdim canim.link vermek dogrumu bilmiyorum ama

Kızlar maşallah ne güzel şeyler yapmışsınız.ellerinize sağlık.ben kızlarıma yapmamıştım ve oğluma da yapmıycam ama zaten bizim buralarda çok da yapan olmadığı için garip karşılanmaz.ben çikolata alıp mevlütte pide ayran verebiliriz diyorum.bakalım.ama siz yapın çok şirinler.
Bu arada bugün son dersime girdim geldim ve yarın raporumu alıp hayırlısıyla bebeğimi beklemeye başlıycam.Oh Bee.

dün ebeyle olan son randevuma gittim. bana emzirme ve doğum nasıl başlayacak, süreç nasıl olacak onları anlattı. kimsede yoktu uzun uzun konuştuk. hamilelik şekeri olduğundan doktorun sezeryanı önerirse karşı çıkma, normal doğumun riskli olabilir, çünkü bebeğinde iri olacaktır dedi. doktor şuanki gidişatıyla 3,5 kilo civarında doğacak demişti. ben nedense sezeryandan çok korkuyorum. normal olsun çok istiyordum ama kısmet artık. kilo yine almamışım. diyetimde iyi gidiyor sanırım. 4 kilo alarak doğum yapan bi ben olucam aranızda galiba :)

4 kilo mu?:) şaka gibi harikasın valla bravo sana canım:)

diğerlerine göre zayıf dedi sadece gelişimi hakkında birşey demedi son aydayız zaten canım bakalım hayırlısı

Ben hiç kilo almadım canım.hatta hamilelikte ben kilo veriyorum.3 hamileliğimde de en az 10 Kilo veriyorum.Ah ah bide doğumdan sonra almasam kilo var yaaa ama malesef emzirirken çok kilo alıyorum.

Canım güzel hazırlıklar yapmışsın beğendim hepsini ben şerbet işine girmicem mavi puanlı bardağa etiket tasarladım yapıştırın meyve suyu ikram edicem

Bende ekerim bitirdiğim zaman mavi sosyete şekerlerinden bende sipariş vereceğim etiketi uçan balonlu tasarladım senin gibi kolonya şişesi süsledim bide minik kavanozları kolonya koymak kaydı

Mevlüt içinde 100 tane tesbih hazırladım yetmezse diye de 70 tane de kavanoz hazırlıcam kalabalık olacak mevlüdümüz

Kızlar bebeklere mevlüt kıyafetlerini aldınız mı ben Smokin alıcam şu sıra Şehzade kıyafetleri çok moda ama tercihim onlardan yana olmayacak

Bende tesbih hazirlayacaktim bebek sabunlari hediye gelince vazgectim canım. Eminim senin hazirliklarinda cok guzel olmuştur. Ben ilk oglumda smokin giydirdim bu sefer şehzade kiyafeti aldık:)

Bende tesbih hazirlayacaktim bebek sabunlari hediye gelince vazgectim canım. Eminim senin hazirliklarinda cok guzel olmuştur. Ben ilk oglumda smokin giydirdim bu sefer şehzade kiyafeti aldık:)
Ya acaba doğum sonrası mı alsam kıyafeti idil baby dan alacağım bilemedim herkes şimdi aldı galiba

Hepsi çok güzel ellerine sağlık :)

Valla sizler pek beceriklisiniz ya :) bayıldım,her şey çok güzel olmuş ben bu kadar şeyi bu kadar zamanda zor yaparım sanırım,maşaallah her şeyden de yapmışsın..dediğin siteye baktım bir kısım şeyleri ordan temin edeceğim sahiden çok güzel şeyler var,emeğine sağlık, inş bebişler sağlıkla gelsin onlarla birlikte sefasını sürelim bu cicilerin de :)

Canım bir şey daha sorcam terlik taç çok hoş olmuş ama o banyo terliklerinin altı kaymaz mı? ben onu düşünüyorum sadece..benim evde kullandığım banyo terliğimi süsleyeyim orda kullanıp sonrada atarım diyorum,eşim kullanacağım terliği eve getirmeyelim istiyor hijyen açısından ama altı kayar mı korkusundan emin olamadım bir türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…