2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende pek süslü mavi olanini hastanede giyicem, kendi yaptigimi evde. Canim niye kaysin diger terliklerden daha emin bence havlu çünki alti

kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(

Uzulme canimm, benin bebegim 2 bucuk hafta geride ve 1950 gram. Hic zayif degill senin miniginnn. Sagligi yerindeyse dert etme. Ben uzuldugumle kaldim bosu bosuna. Operim senide meleginide

Uzulme canimm, benin bebegim 2 bucuk hafta geride ve 1950 gram. Hic zayif degill senin miniginnn. Sagligi yerindeyse dert etme. Ben uzuldugumle kaldim bosu bosuna. Operim senide meleginide
Kızlar hergün süt, yogurt, çiğ badem, ceviz, fındık, yumurta yiyin. Her sabah iki kaşık pekmez yiyin. Yemeklerden sonra yarım saat kadar solunuza yatın. Hiç üzülmeyin mutlaka kilo alır bebişleriniz. Asıl önemli olan sağlıklı olmaları

Kızlar cevaplarınız icin tesekkür ederim Bence de abartıyor, zaten her seyi abartmasından bazen agrım olunca soylesem mi soylemesem mi bilemiyorum, artık idare etcez. Cok kilolu olacagını ben de dusunmuyorum, ama insan acaba mı diyor. Burda tekim, doguma da kimse gelmiycekm gibi duruyor, 2.5 yasında bir kızım var, o yuzden kilolu olursa dogumda zorlanırsam daha gec iyilesirsem falan gibi bir sürü soru geliyo aklıma. Kızımda iç dikişim biraz fazlaydı, 1 haftaya yakın agrı kesici kullandım. Normal dogum olunca tabi daha cabuk ayaklanıyosuın ama, bir cocuk daha olunca insan dogurayım kalkayım diye hayal ediyor Saglıklı olsun da artık gerisi hallolur insaaallah.
Kiloları verirsiniz kızlar Allah ın izniyle. Kızımda 20 kilo aldım, eşim dalga geciyordu, ama dogumdan sonra cok kısa bir sürede ekstra bi sey yapmadan hepsini verdim, üstüne bi de 3 4 kilo daha verdim

sağol canım destegin için şimdiye kadar herşey yolundaydı bu ay böyle olunca çok takmasamda üzüldüm yine de bizde sizi operiz annesi

Ben kızıma tüllü elbise aldim :)

Kızlar aranızda B12 düşük olan var mi bu ay baya düşmüş benim unutkanlık buna bağlı herhalde 5 günde bir iğne vurulacagım

Ben de öyle canım, içimden söylenip duruyorum bu niye böyle diye. Hamilelikten oluyo herlde
Bende hamilelikten önce de vardı canım. Sanki bir tek ben yapabiliyorum gibi geliyor:)
o bende de var canım kendı annemlerı bıle begenmıyorum kı bızımkıler cok cok temız tıtızdır ama ılla ben yapcam dogurmayı dort gozle beklıom evımı ele alıyım dıye..
Aynen canım ya. Kaynanam diyor doğumdan sonra her hafta cagirirsin bu kadını. Kendim yaparım bi daha cagirmam ayda 500 tl mi verecem temizlige dedim. Sen yapamazsın diyor. Senden ondan güzel yaparım dedim hıh :) :)

Kızlar Moralim Çok bozuldu. Yatak odası takımı yaptırdık sözde cumartesi getireceklerdi getirmixeklermis bu haftasonu taşınmayi düşünüyorduk. Eşyaların çoğu bugün gitti. Bu esnaflar neden bu kadar yalancı oluyorlar ya

Aman zaten birkrz olsun söylediklerinde getirseler şaşarım zaten.biz de evlenirken koltuk sipariş ettik düğünden önce gelicekti sözde düğünden nerdeyse 1 ay sonra geldi.Sırf rengi değişecekti sözde. Allah kolaylık vetsin canım.inşallah çabucak gelir.

Kızlar aranızda B12 düşük olan var mi bu ay baya düşmüş benim unutkanlık buna bağlı herhalde 5 günde bir iğne vurulacagım
Aaaa bende unutkanlık ve anlam sorunu başladı normal de fil hafızalı biriyim acaba bebde b12 düşük olalir mi aile hekimine bir kan vermeye gideyim belkide düştü
normal de b12 yüksekti bende

Çok güzel ve kokoşlar güzel günlerde kullanın :):)
Bencede bu kilo işi bünye işi ben de çok sağlıklı besleniyorum ama çok kilo aldım ki uzun azmandır çalışıyorum ve her gun en az 30 dk yürüyorum :):) Doktorun doğuracak sanki ona neyse :)

Oh oh ne güzel yalnız değilsin :):) Ben de 1.80 im devasayız ama kabul et :):):) Büyük görünüyorum ya :)

Maşallah baya iri bi bebek :):)

kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
Moralini bozma sakın, iyi beslenmeye dikkat et meyveni sebzeni sütünü yumurtanı ve yoğurdunu ihmal etme bak 2 haftaya nasıl kapatıyorsun açığı, çok öptüm yavrunu :*

Ben demiştimmm :) Maşallah yavruna öptük :*

Kızlar hepinizinki çok ama çok güzel süslü püslü bayıldım :) Güzelce kullanın sağlıkla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…