Bende pek süslü mavi olanini hastanede giyicem, kendi yaptigimi evde. Canim niye kaysin diger terliklerden daha emin bence havlu çünki altiCanım bir şey daha sorcam terlik taç çok hoş olmuş ama o banyo terliklerinin altı kaymaz mı? ben onu düşünüyorum sadece..benim evde kullandığım banyo terliğimi süsleyeyim orda kullanıp sonrada atarım diyorum,eşim kullanacağım terliği eve getirmeyelim istiyor hijyen açısından ama altı kayar mı korkusundan emin olamadım bir türlü..
kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
Kızlar hergün süt, yogurt, çiğ badem, ceviz, fındık, yumurta yiyin. Her sabah iki kaşık pekmez yiyin. Yemeklerden sonra yarım saat kadar solunuza yatın. Hiç üzülmeyin mutlaka kilo alır bebişleriniz. Asıl önemli olan sağlıklı olmalarıUzulme canimm, benin bebegim 2 bucuk hafta geride ve 1950 gram. Hic zayif degill senin miniginnn. Sagligi yerindeyse dert etme. Ben uzuldugumle kaldim bosu bosuna. Operim senide meleginide
canım siz suan 31+4 değilsiniz ki 32+3 günlüksünüz suan sata göre:)bizimde bugndu randevumuz canm 31+4 üz 20 nisandan sonra başlicaz ntsye girmeye henüz sendn de istemez sanırım.
sağol canım destegin için şimdiye kadar herşey yolundaydı bu ay böyle olunca çok takmasamda üzüldüm yine de bizde sizi operiz annesiUzulme canimm, benin bebegim 2 bucuk hafta geride ve 1950 gram. Hic zayif degill senin miniginnn. Sagligi yerindeyse dert etme. Ben uzuldugumle kaldim bosu bosuna. Operim senide meleginide
Ben kızıma tüllü elbise aldim :)Canım güzel hazırlıklar yapmışsın beğendim hepsini ben şerbet işine girmicem mavi puanlı bardağa etiket tasarladım yapıştırın meyve suyu ikram edicem
Bende ekerim bitirdiğim zaman mavi sosyete şekerlerinden bende sipariş vereceğim etiketi uçan balonlu tasarladım senin gibi kolonya şişesi süsledim bide minik kavanozları kolonya koymak kaydı
Mevlüt içinde 100 tane tesbih hazırladım yetmezse diye de 70 tane de kavanoz hazırlıcam kalabalık olacak mevlüdümüz
Kızlar bebeklere mevlüt kıyafetlerini aldınız mı ben Smokin alıcam şu sıra Şehzade kıyafetleri çok moda ama tercihim onlardan yana olmayacak
Bende hamilelikten önce de vardı canım. Sanki bir tek ben yapabiliyorum gibi geliyor:)Ben de öyle canım, içimden söylenip duruyorum bu niye böyle diye. Hamilelikten oluyo herlde
Aynen canım ya. Kaynanam diyor doğumdan sonra her hafta cagirirsin bu kadını. Kendim yaparım bi daha cagirmam ayda 500 tl mi verecem temizlige dedim. Sen yapamazsın diyor. Senden ondan güzel yaparım dedim hıh :) :)o bende de var canım kendı annemlerı bıle begenmıyorum kı bızımkıler cok cok temız tıtızdır ama ılla ben yapcam dogurmayı dort gozle beklıom evımı ele alıyım dıye..
Hamilelik oncesi benim cok dusuktu ilac tedavisi vermisti doktor. Yumurta süt et yemiyodum O yuzden düşmüştüKızlar aranızda B12 düşük olan var mi bu ay baya düşmüş benim unutkanlık buna bağlı herhalde 5 günde bir iğne vurulacagım
Aman zaten birkrz olsun söylediklerinde getirseler şaşarım zaten.biz de evlenirken koltuk sipariş ettik düğünden önce gelicekti sözde düğünden nerdeyse 1 ay sonra geldi.Sırf rengi değişecekti sözde. Allah kolaylık vetsin canım.inşallah çabucak gelir.Kızlar Moralim Çok bozuldu. Yatak odası takımı yaptırdık sözde cumartesi getireceklerdi getirmixeklermis bu haftasonu taşınmayi düşünüyorduk. Eşyaların çoğu bugün gitti. Bu esnaflar neden bu kadar yalancı oluyorlar ya
Aaaa bende unutkanlık ve anlam sorunu başladı normal de fil hafızalı biriyim acaba bebde b12 düşük olalir mi aile hekimine bir kan vermeye gideyim belkide düştüKızlar aranızda B12 düşük olan var mi bu ay baya düşmüş benim unutkanlık buna bağlı herhalde 5 günde bir iğne vurulacagım
Çok güzel ve kokoşlar güzel günlerde kullanın :):)Günaydın annişler. .
Kapı süsü müz, anı defterimiz.. Güzel mi?
Takı yastıgımız ve seker icin sepeti hazirliyorum.
Eki Görüntüle 1477746 Eki Görüntüle 1477747 Eki Görüntüle 1477748
Bencede bu kilo işi bünye işi ben de çok sağlıklı besleniyorum ama çok kilo aldım ki uzun azmandır çalışıyorum ve her gun en az 30 dk yürüyorum :):) Doktorun doğuracak sanki ona neyse :)İlk gebeliğimde 17 kilo aldım 1 sene sonra 20 kilo ermiştim. Bebeğm 3850 doğmuştu. Bu gebeliğimdede 33+4 deyim 17 kilo aldım. Doktorum her gittiğimde sinirlerimi bozuyor. Şeker hastası olucaksın, tansiyon hastası olucaksın, bebek iri hiç iyi değil vs. Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor. Bütün değerlerim normal. Kilo alımı tamamen vucut yapısıyla ilgili, ben aşırı yiyen bir hamile olmadım hiç, abartmıyorumda. Tabiki bende 10-13 kiloyla hamileliğimi bitirmek isterdim ama olmayınca olmuyor. Sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım başka bişey düşünmüyorum zaten. Doktorun süpermiş gerçekten kıskandım arkadaşım:) haftaya randevum var kadınyine kiloma laf edecek diye oğlumu görmeye hevesle gidemiyorum
Oh oh ne güzel yalnız değilsin :):) Ben de 1.80 im devasayız ama kabul et :):):) Büyük görünüyorum ya :)aynen o model doktordan bir tane de bende var. ben de burda okudukça yaa benimki sallamıyo mu diyorum ama bir taraftanda çok güveniyorum.işin anahtarı bu galiba.
ayrıca ben de 1.80 boyundayım hamile kalmadan önce dış gebelik sebebiyle çok kilo aldım yani 80 kiloyla hamile kaldım şimdi 96 kiloyum doktorum hala sen boylusun kaldırıyosun sıkıntı yapma kendine diyor. bazen benimle dalga geçiyor evet bu hafta kafaya takmak için neyi seçtin bakalım diye
yani bazen pimpirikli doktorum olsa keşke diye özensem de diyorum demekki benim gibi panik birine böyle bir doktor hayırlıymış.sadece doktorumza güvenelim ve tevekkül edelim
Maşallah baya iri bi bebek :):)Biz Kontrolden geldik kızlar,
Doktor bey bayagı bi yogundu 3 tane dogum warmış sabahtan normal hepsi, yogun oldugu içinde pek ilgilenmedi , zaten devlet hastanesi.Neyse oglum gayet iyi yüzünü göremedim amabugun itibariyle 31+4 üz ve 2600 gram olmuşuz boy söylemiyor ama uzun oldugnu biliyoruz,bende bu ay fazla kilo almamışım cok sevimdim 2.5 kilo almışım 1.100 gramını oğlum almış,ultrasonda 35 haftalık gözüküyoruz ama doktor erken dogucagı anlamına gelmiyor dedi mayısın 15inden sonra bekliyoruz baş çevresi biraz geniş normal olmayabilir , kafasını aşagıya cevirmiş ama tam dogum pozisyonunu almamış cok önemli değil zaten :) artık 2 haftada bir gidicez ve her hafta nts ye giricez , bizde durumlar böyle :)))
Moralini bozma sakın, iyi beslenmeye dikkat et meyveni sebzeni sütünü yumurtanı ve yoğurdunu ihmal etme bak 2 haftaya nasıl kapatıyorsun açığı, çok öptüm yavrunu :*kızlar geldik doktordan oğlum sağlıklı yüzünü gostermedi bu sefer annesine küsmüş herhalde annesi besleyememis onu :-( bir hafta geride ddi doktor 2.100 gram olmuş artık iki haftada bir gideceğiz :-(
Ben demiştimmm :) Maşallah yavruna öptük :*Kızlar geldim eve nihayet, destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız,gerçekten çok rahatlattınız dün beniDediğiniz gibi oldu,hiç sancım çıkmadı :) Her şey çok iyiydi bugün, kalp atışları da iyiymiş. Kilosu 2154 gr, boyu 44 cm olmuş kuzumun. En çok da sancı çıkmamasına sevindim ve rahatladım. Hepimiz vaktinde, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.
merhaba kızlar,
oğlumun kapı süsünü, hastane ve mevlüt de dağıtılacaklarını ve şerbet bardaklarını süsledim yaptım bitirdim. eşim bana iş kurmayı düşünmeye başladı bile:) bakalım siz beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 1478183 Eki Görüntüle 1478184 Eki Görüntüle 1478185 Eki Görüntüle 1478186 Eki Görüntüle 1478187 Eki Görüntüle 1478188
@yussem canim fotograflamaya calistim. Ben lavanta kesesi, çikolata kutusu, gul suyu şişesi, mevlut sekeri külahi, lolipop vs. 50 şer adet hazirladim. Bir kismini hastane odasi icin bir kisminida mevlut icin. Birde musluklu ayakli cam damacana aldim serbet için onu resimleyemedim kutuda henuz cikarip yikamadim. Fikir olsun diye paylasiyorum. Masa ve bebek yatagi ortulerini mavi beyaz iki kat organze kumastan diktik sadece fiyonklarinin resmini cektim
Eki Görüntüle 1478190 Eki Görüntüle 1478194 Eki Görüntüle 1478198 Eki Görüntüle 1478205 Eki Görüntüle 1478207 Eki Görüntüle 1478208 Eki Görüntüle 1478213 Eki Görüntüle 1478215 Eki Görüntüle 1478216 Eki Görüntüle 1478217 Eki Görüntüle 1478219 Eki Görüntüle 1478223 Eki Görüntüle 1478225 Eki Görüntüle 1478231 Eki Görüntüle 1478232 Eki Görüntüle 1478244
Kızlar hepinizinki çok ama çok güzel süslü püslü bayıldım :) Güzelce kullanın sağlıkla inşallah :)Bana kayinvalidem taç terlik takim yaptirmis mavi, bende beyaz taç ve terligimi kendim yaptim çokda güzel oldu. Havlu terliklerimi madam cocodan cok ucuza aldim. Çiçek ve incili broş aldim aksesuarcidan silikon tabancasiyla yapistirdim. Aksesuar satan yerlerden alabilirsin canım, ben Osmanbeyden almiştim.Eki Görüntüle 1478281 Eki Görüntüle 1478287
Demiştin valla :) Teşekkür ederiz teyzesi öptük biz deBen demiştimmm :) Maşallah yavruna öptük :*
Becerikli anneler ne güzel yapmışsınız :) Güle güle kullanınBunlar da benim kızımın :) Kapı süsümüz, mevlid magnetlerimiz ve sepetimiz :):)
Eki Görüntüle 1478923 Eki Görüntüle 1478924 Eki Görüntüle 1478925 Eki Görüntüle 1478926 Eki Görüntüle 1478927
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?