2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyiyiz bizde Allaha şükür canım,doğumu düşünür oldum hep son zamanlarda,ara sıra bakıp çıkıyorum girmiyorum internete fazla,korku merak heyecan herşey var işte

Aaaa bende unutkanlık ve anlam sorunu başladı normal de fil hafızalı biriyim acaba bebde b12 düşük olalir mi aile hekimine bir kan vermeye gideyim belkide düştü
normal de b12 yüksekti bende
git baktır canım hamilelikte düşebiliyormuş çünkü hafızam çok iyi normalde ama bir aydır ufacık şeyi unutur oldum bende

Ama bunlar çok güzel yaa
Gule gule kullansn fistik
git baktır canım hamilelikte düşebiliyormuş çünkü hafızam çok iyi normalde ama bir aydır ufacık şeyi unutur oldum bende
Canım hamilelikte herkeste oluyo galiba ben neyi nereye koyduğumu bile hatırlamiyorm artık :) :)

toist canım iyi geceler nasılsın en son griptin giremedim sonra
AdaisyLove canım ev işi nasıl oldu kendini çok yormamaya çalış Allah şu zamanda yardımcın olsun
Ya bi arkadaş vardı doğumu olacaktı linkini hatırlayamadım umarım o da iyidir. Gerçi umarım herkes iyidir

Eki Görüntüle 1478200 Eki Görüntüle 1478202 Eki Görüntüle 1478203

bunlarda mevlutluklerimiz ve hediyelik verilecek havlular. eksiklerimizde bitti şükür. kağan beyime geldi sıra :)

Canım ben bursadayım. Buna benzer yaptım terlikleriEki Görüntüle 1478300

Bende pek süslü mavi olanini hastanede giyicem, kendi yaptigimi evde. Canim niye kaysin diger terliklerden daha emin bence havlu çünki altiEki Görüntüle 1478407 Eki Görüntüle 1478410
Maşallah kızlar elinize sağlık çok güzel olmuş hepsi

Teşekkür ederim canım, evet boşuna stres yapmışım Ama öyle bi ruh halindeyim ki şimdi de niye stres yaptım diye stres yapıcam nerdeyse.. Şaka şaka , şimdi çok iyiyim :)
Canım önemli birşey yoktur umarım geçmiş olsun

[QUOTE="myhsa, post: 40284161, member: 636409"ldim eve nihayet, destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız,gerçekten çok rahatlattınız dün beni Dediğiniz gibi oldu,hiç sancım çıkmadı :) Her şey çok iyiydi bugün, kalp atışları da iyiymiş. Kilosu 2154 gr, boyu 44 cm olmuş kuzumun. En çok da sancı çıkmamasına sevindim ve rahatladım. Hepimiz vaktinde, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.[/QUOTE]

masallah canim sevindim demistim tasa etme bosuna diye cok sukur

Canım önemli birşey yoktur umarım geçmiş olsun
Canım geçti çok şükür, bi gün önce sancılarım çıkmıştı , erken doğum riski deyince doktor korkmuştum. Neyseki dün kontrolde normal çıktı. Teşekkür ederim :)

masallah canim sevindim demistim tasa etme bosuna diye cok sukur [/QUOTE]
Evet canım beni çok rahatlattınız teşekkür ederim tekrar

Ya bir de eşimin arkadaşı canım çok rica ettim yalvardim hatta.. tamam yenge senin için yapacam ama yok nerdeeee
uzakmısın hastaneye canım,gerçi belli olur sancı durumundan,doğum başlar ama hemen olmaz tabi :)
Evet canım uzak :)
Ev temizlendi canım eşyaların çoğu gitti bir yatak odası kaldı o yarın gelecekti ama getirmiyorlar bitmemiş. Tasinacaktok yarın

Canım dur Benn yaparım o kadar para verme ev taşıyorsunuz paraya ihtiyaç var deseydi keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…