- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
Nekadar zamanda ulasiyor canim
Senle doğum zamanımız hemen hemen aynı bende ay sonu gibi mi versem diye düşündüm şimdi verirsem konsolda saklarımbende hacışerifin çikolatasını hem iş yerinden arkadaşımın yaptırdığını yedim, hemde kendi yeğenimin mevlüdü için sipariş verdim, hemde kendime aldım :) çok güzel tadı. ve çok hızlılar. ayrıca tatlılarını da tavsiye ederim. çok başarılı :)
günaydınn , bugün iş yerinde son günüm
dün ebeyle olan son randevuma gittim. bana emzirme ve doğum nasıl başlayacak, süreç nasıl olacak onları anlattı. kimsede yoktu uzun uzun konuştuk. hamilelik şekeri olduğundan doktorun sezeryanı önerirse karşı çıkma, normal doğumun riskli olabilir, çünkü bebeğinde iri olacaktır dedi. doktor şuanki gidişatıyla 3,5 kilo civarında doğacak demişti. ben nedense sezeryandan çok korkuyorum. normal olsun çok istiyordum ama kısmet artık. kilo yine almamışım. diyetimde iyi gidiyor sanırım. 4 kilo alarak doğum yapan bi ben olucam aranızda galiba :)
Yoook canım nerde. Yapmasın zaten istemem sonra yapıp hemen hasta numarasi çekecek temizlikten oldu deyip kafamı sisirecek. Bitti zaten canım çok şükür. Ben mutfak eşyalarını da koliye yerlestirdim eşim yeni eve götürecek annem de pazartesi dizecek onları sağolsun. .Canım dur Benn yaparım o kadar para verme ev taşıyorsunuz paraya ihtiyaç var deseydi keşke
nasıl yani :)canım siz suan 31+4 değilsiniz ki 32+3 günlüksünüz suan sata göre:)
Ne guzel oylelerine bende cok ozeniyorum valla. Bende artk tartilmiyrm. Ama ellerim.ayaklarim cok sis ona canim sikiliyrKızlar kiloyu takmayınn o kadar ya :) benim gibi yapın 20 kilodan sonra hiç tartilmadim bilmek istemiyorumgerçi kilo almıyorum artık hissetmiyorum aldigimi
dün doğum yapan arkadaşımı görmeye gittim. Maşallah bebiş 3 buçuk kilo doğmuş ama sanki minicik bişey taşımaya korktum dokunamadim bile. Hoşgeldin dedim ona bir gözünü açıp baktı öylece. Ayy bir heyecanlandim hiç sormayın. mayıs gelse ya artık kızımı görsem ama nasıl tasicam ki ben korkarım valla
bu arada normal doğum yaptı arkadaş ne güzel hiç doğum yapmış gibi değildi sanki.
Son ayda normalmis canım ama yüzün de şiş ise bir tansiyonun olc. Ben sürekli olcuyorum. Benim ayaklarım sis özellikle sağ ayağım.bbileklik çorap giyiyordum artık giymiyorum sıkıyor diyeNe guzel oylelerine bende cok ozeniyorum valla. Bende artk tartilmiyrm. Ama ellerim.ayaklarim cok sis ona canim sikiliyr
Canm her tansiyonumu olcturdugumde dusuk cikiyrdu artk olcmuyrm nasilsa dusuktur diyeSon ayda normalmis canım ama yüzün de şiş ise bir tansiyonun olc. Ben sürekli olcuyorum. Benim ayaklarım sis özellikle sağ ayağım.bbileklik çorap giyiyordum artık giymiyorum sıkıyor diye
Tansiyon çok onemliymis canım. Yine de arada olc. Benim de düşük çıkıyorCanm her tansiyonumu olcturdugumde dusuk cikiyrdu artk olcmuyrm nasilsa dusuktur diye
Neye son 12 gün canımuykusuz gecenin sabahından herkesciklere günaydınnnnn. son 12 gün inşallah rabbimin izniyle. bugün sabah ilk kez parmaklarım şiş uyandım. ödem toplamak istemiyorum
son iş günüme. 37 haftam o zaman doluyor.Neye son 12 gün canım
günaydın kızlar nasılsınız? Benim de son 1 haftam kaldı işallah çabucak gecer de evde dinlenirim gerçi yapacak o kadar çok işim var ki , halıları yıkatıcam , evdeki fazlalıkları atıcam , daha nevresim takımızı yok onu alıp yıkayıp ütüleyip bebeğimin yatağını sericem ,kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim, ne kapı süsü ne kurabiye ne gecelikhiç bişey yok yetişir mi sizce?
Ben de doguracan sandım canım heyecanlandim :) :)son iş günüme. 37 haftam o zaman doluyor.
Evet canım beni çok rahatlattınız teşekkür ederim tekrarCanım geçti çok şükür, bi gün önce sancılarım çıkmıştı , erken doğum riski deyince doktor korkmuştum. Neyseki dün kontrolde normal çıktı. Teşekkür ederim :)
masallah canimsevindim demistim tasa etme bosuna diye cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?