yetişir canım, benim de eksiklerim çok...halledicez bir şekilde :) stres yapmayalım da...
.Onu ben yazdım birinin desteklemesi ya da desteklememesi için yazmadım. Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil içinden geliyorsa cevap verir. Orada öyle bir yazmış ki sanki herkesin o yazdiginda ona cevap verme yükümlülüğü varmış gibi. Ben su an sana cevap veriyorsam zorunda olduğum için değil içimden geldiği için veriyorum. Doktora gittim bilgileri paylaştım bana yazan tüm arkadaşlar zorunlu mu hissediyor Hayır sevindiler iyi olmama bebeğimin iyi olmasına içlerinden geldi yazdılar. Hem burayı sanal bir yer diye elestirip hem de bana yazmak zorundalar gibi bir ifade
Ya bir de eşimin arkadaşı canım çok rica ettim yalvardim hatta.. tamam yenge senin için yapacam ama yok nerdeeee
Evet canım uzak :)
Ev temizlendi canım eşyaların çoğu gitti bir yatak odası kaldı o yarın gelecekti ama getirmiyorlar bitmemiş. Tasinacaktok yarın
Ayyy benimde aklımdan geçiyorduGünaydın kızlar uykusuz bir tek ben değilmiş im bu arada mytwin arkadaşımız vardı uzun zamandır göremiyorum doğum mu yaptı acaba ??
Inan moralim çok bozuldu canım. Sinirden patlayacak gibiyim. 10 nisana kadar getiremem diyor. Eşimin arkadaşı olmasa bırakıp başka yerden alacaksın aklı başına gelsin. Eşim de çok pasif duruyor hiç kizmiyor ee ne yapalım bu adam böyle diyor daha çok geriliyorumCanım ya bi an önce getirirler inşallah terbiyesizlik yapmış resmen sıkma canını
hafta sonlarını saymazsanson iş günüme. 37 haftam o zaman doluyor.
Uslubum Çok kibardir normalde. ve karsidakine göre de değişir. Karşımdaki kibar olursa kibar olurum. Olmazsa aynı onun gibi davranirim. Buz herkese cevap vermeye çalışıyoruz. gozumuzden kacanlar oluyor. Onlar da hemen gruplasma olmuş diyip kavgaya başlıyorlar. Ayrıca o olay yapan arkadaş gibi ayda yılda bir foruma girip bir soru sorup sadece kendi sorunlarıyla ilgilenen insanlar değiliz biz. Buz burda bir aile olduk. Birimizin derdi olsa hepimizin canı acıyor..
Zaten yanlış şeyler yazmış diye söyledim bende. İçinden gelince yZarsın tabiki ama öyle illa belirli kişilerle değil benim demek istediğim.Sizin üslubunuzda çok kibar değildi açıkcası. Herkes sadce muhabbt ettiği kişiye cvp verse bu topiğinde anlamı olmaz. Herkes elinden geldiğince cvp veriyor ama. Teşekkür ederim kendi adıma :)
saymazsam 8 iş günühafta sonlarını saymazsan
Ayy valla sanki benim eşimi anlattın madem o yapmıyo sen yap sorumsuzun tekiymiş sonuçta paranla yapmıyor musun terbiyesiz ya belki ders çıkarır bundan sonra verilen işi tam zamanında yaparInan moralim çok bozuldu canım. Sinirden patlayacak gibiyim. 10 nisana kadar getiremem diyor. Eşimin arkadaşı olmasa bırakıp başka yerden alacaksın aklı başına gelsin. Eşim de çok pasif duruyor hiç kizmiyor ee ne yapalım bu adam böyle diyor daha çok geriliyorum
. Evet biliyorum güzel bir topik. Birbirine yardımcı olmak güzel birşey. Ailelerden fazla faydalı bilgiler oluyor. Herkes birbirinin halinden anlıyor. Umarım öyle kişiler çıkmaz daha. Bu arada günümüz çok yakın. Nasıl geçiyor. Ben bel ağrısı ve uykusuzlktan duramıyorum.Uslubum Çok kibardir normalde. ve karsidakine göre de değişir. Karşımdaki kibar olursa kibar olurum. Olmazsa aynı onun gibi davranirim. Buz herkese cevap vermeye çalışıyoruz. gozumuzden kacanlar oluyor. Onlar da hemen gruplasma olmuş diyip kavgaya başlıyorlar. Ayrıca o olay yapan arkadaş gibi ayda yılda bir foruma girip bir soru sorup sadece kendi sorunlarıyla ilgilenen insanlar değiliz biz. Buz burda bir aile olduk. Birimizin derdi olsa hepimizin canı acıyor.
Canım nasılsın, seni görmeyeli okadar çok oldu ki. Biz iyiyiz büyüyoruz, bir sıkıntı yok çok şükür. Ben de şişmeye başladım, son ay olacakmış kaçınılmaz :) sen nasılsın bebişin nasıl, ailen yanında mı hala ?toist canım iyi geceler nasılsın en son griptin giremedim sonra
AdaisyLove canım ev işi nasıl oldu kendini çok yormamaya çalış Allah şu zamanda yardımcın olsun
Ya bi arkadaş vardı doğumu olacaktı linkini hatırlayamadım umarım o da iyidir. Gerçi umarım herkes iyidir
Hadi gözünaydın helal olsun iyi çalıştınız :)günaydınn , bugün iş yerinde son günüm
Senin de gözünaydın, rahat rahat yaparsınız daha vakit bol :)benim de :) nihayet evle ve eksiklerle ilgilenebileceğim..
Kucağına aldiğinda inanırsın canim bende öxleyım çünkı bu arada Allah nasib ederse 3cuma sonra kızima kavuşuyorum :)günaydın kızlaaarrrrr
çoğunuz bugün izine ayrılıyor ne büyük mutluluk yaaa ben haftaya cuma ayrılacağım.
Ne çabuk geçti bu zaman doğum iznine ayrılacağım zaman hiç gelmeyecek sanıyordum. Bu kadar yaklaştık mı yavrularımıza kavuşmamıza. İçimde sabırsızlanan bir kızım var onu göreceğim günün geleceğine inanamıyorum, anne olacağıma, bir evladım olacağına inanamıyorum.
günaydın kızlaaarrrrr
çoğunuz bugün izine ayrılıyor ne büyük mutluluk yaaa ben haftaya cuma ayrılacağım.
Ne çabuk geçti bu zaman doğum iznine ayrılacağım zaman hiç gelmeyecek sanıyordum. Bu kadar yaklaştık mı yavrularımıza kavuşmamıza. İçimde sabırsızlanan bir kızım var onu göreceğim günün geleceğine inanamıyorum, anne olacağıma, bir evladım olacağına inanamıyorum.
Oh ne güzel çok heyecanlı bizim daha var randevuya, çok özlüyoruz sıpaları :) kilosuna üzülmemeye çalış lütfen, bazı dönemler çok alıyorlar bazı dönemler az. Belki öyle bir döneme denk geldi. Inşallah toparlamıştır, güzel haberlerini bekliyoruzNe güzel yavaş yavaş herkes izne çıkmaya başlamış. Bugün benim de son günüm. Evde yapacak çok iş var ama olsun :) Yarın da randevumuz var ilk defa nst ye gireceğim bakalım hayırlısı. İki hafta önce 2050 gr dı bebeğim biraz kilosu geride kalmış bakalım şimdi nasıl oldu acaba ? İnşallah toparlamıştır biraz.
Günaydın canım, yok ya henüz doğurmadı çok şükür , daha var ona da :)Günaydın kızlar uykusuz bir tek ben değilmiş im bu arada mytwin arkadaşımız vardı uzun zamandır göremiyorum doğum mu yaptı acaba ??
Günaydınnnn :)gunaydin kizlarrr :)
Okula gelmektn cok biktim artik her sabah... Evimde uzak... surekli sinavlarda gozetmen oluyorum 3 saat ayakta/oturarak geciyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?