2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar uykusuz bir tek ben değilmiş im bu arada mytwin arkadaşımız vardı uzun zamandır göremiyorum doğum mu yaptı acaba ??

.

Zaten yanlış şeyler yazmış diye söyledim bende. İçinden gelince yZarsın tabiki ama öyle illa belirli kişilerle değil benim demek istediğim.Sizin üslubunuzda çok kibar değildi açıkcası. Herkes sadce muhabbt ettiği kişiye cvp verse bu topiğinde anlamı olmaz. Herkes elinden geldiğince cvp veriyor ama. Teşekkür ederim kendi adıma :)

Son düzenleme:
Canım ya bi an önce getirirler inşallah terbiyesizlik yapmış resmen sıkma canını

Canım ya bi an önce getirirler inşallah terbiyesizlik yapmış resmen sıkma canını
Inan moralim çok bozuldu canım. Sinirden patlayacak gibiyim. 10 nisana kadar getiremem diyor. Eşimin arkadaşı olmasa bırakıp başka yerden alacaksın aklı başına gelsin. Eşim de çok pasif duruyor hiç kizmiyor ee ne yapalım bu adam böyle diyor daha çok geriliyorum

Uslubum Çok kibardir normalde. ve karsidakine göre de değişir. Karşımdaki kibar olursa kibar olurum. Olmazsa aynı onun gibi davranirim. Buz herkese cevap vermeye çalışıyoruz. gozumuzden kacanlar oluyor. Onlar da hemen gruplasma olmuş diyip kavgaya başlıyorlar. Ayrıca o olay yapan arkadaş gibi ayda yılda bir foruma girip bir soru sorup sadece kendi sorunlarıyla ilgilenen insanlar değiliz biz. Buz burda bir aile olduk. Birimizin derdi olsa hepimizin canı acıyor.

Kızlar bu dezpack diyetini duydunuz mu? Emziren anneler de içebiliyormuş. Ayda 10 kilo net diyor. Kullanan bir tanıdığım var.çok iyi sonuç aldı. Siz ne diyorsunuz?

Ayy valla sanki benim eşimi anlattın madem o yapmıyo sen yap sorumsuzun tekiymiş sonuçta paranla yapmıyor musun terbiyesiz ya belki ders çıkarır bundan sonra verilen işi tam zamanında yapar

günaydın kızlaaarrrrr
çoğunuz bugün izine ayrılıyor ne büyük mutluluk yaaa ben haftaya cuma ayrılacağım.
Ne çabuk geçti bu zaman doğum iznine ayrılacağım zaman hiç gelmeyecek sanıyordum. Bu kadar yaklaştık mı yavrularımıza kavuşmamıza. İçimde sabırsızlanan bir kızım var onu göreceğim günün geleceğine inanamıyorum, anne olacağıma, bir evladım olacağına inanamıyorum.

. Evet biliyorum güzel bir topik. Birbirine yardımcı olmak güzel birşey. Ailelerden fazla faydalı bilgiler oluyor. Herkes birbirinin halinden anlıyor. Umarım öyle kişiler çıkmaz daha. Bu arada günümüz çok yakın. Nasıl geçiyor. Ben bel ağrısı ve uykusuzlktan duramıyorum. . Hazırlıklarda bitti uğrasacak bişey kalmadı. Kaç kilo aldın cnm

gunaydin kizlarrr :)
Okula gelmektn cok biktim artik her sabah... Evimde uzak... surekli sinavlarda gozetmen oluyorum 3 saat ayakta/oturarak geciyor...

Canım nasılsın, seni görmeyeli okadar çok oldu ki. Biz iyiyiz büyüyoruz, bir sıkıntı yok çok şükür. Ben de şişmeye başladım, son ay olacakmış kaçınılmaz :) sen nasılsın bebişin nasıl, ailen yanında mı hala ?

günaydınn , bugün iş yerinde son günüm
Hadi gözünaydın helal olsun iyi çalıştınız :)

benim de :) nihayet evle ve eksiklerle ilgilenebileceğim..
Senin de gözünaydın, rahat rahat yaparsınız daha vakit bol :)

Kucağına aldiğinda inanırsın canim bende öxleyım çünkı bu arada Allah nasib ederse 3cuma sonra kızima kavuşuyorum :)

canım tam 37+0 da çıkmıosun demi aynı çünkü tarihler ben 20 nisanda çıkıcam çünkü...bnde çok sabırsızlanıyorum eksikler var hala...sonuna kadar dursunlar inşallah....♥

Slm kızlar çalışamaz raporumu aldım.şükür artık dinlenmeye geçebilirim. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu çıktı.ilaç verdi doktor.kalsızlık da 9.9a kadar gerilemiş.doktor şu anda kan verilme durumuna gelmişsin dedi.günde 2 kere kan ilacını kullanıcam.inşallah artar kanım.bu şekilde ameliyata girersen zor kalkarsın dedi.ama kabahat bende ilaçları hiç düzgün kullanmadım.bide oğkuşumu gördük.hala ters ve popo ve bacaklar aşağıda dedi.kafa kaburgalara doğru duruyor.şükür sorun yok.bizden haberler böyle.

Oh ne güzel çok heyecanlı bizim daha var randevuya, çok özlüyoruz sıpaları :) kilosuna üzülmemeye çalış lütfen, bazı dönemler çok alıyorlar bazı dönemler az. Belki öyle bir döneme denk geldi. Inşallah toparlamıştır, güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar uykusuz bir tek ben değilmiş im bu arada mytwin arkadaşımız vardı uzun zamandır göremiyorum doğum mu yaptı acaba ??
Günaydın canım, yok ya henüz doğurmadı çok şükür , daha var ona da :)

gunaydin kizlarrr :)
Okula gelmektn cok biktim artik her sabah... Evimde uzak... surekli sinavlarda gozetmen oluyorum 3 saat ayakta/oturarak geciyor...
Günaydınnnn :)
Allah yardımcın olsun, normal zamanda bile zorken hamilelikte çok daha zor. Ben artık istemiyorum maalesef, çünkü ayaklarım isyan ediyor. Iznine az kaldı sanırım, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…