2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsiyetişir canı, 1 haftada bit hepsi hiç canını sıkma

selamm kızlar..dün gece yatarken karnımın içine iğne batar gibi oldu .acaba o neydi ..bebeğin tırnağı olabilirmi?

Kızlar bu dezpack diyetini duydunuz mu? Emziren anneler de içebiliyormuş. Ayda 10 kilo net diyor. Kullanan bir tanıdığım var.çok iyi sonuç aldı. Siz ne diyorsunuz?
Hiç duymadım, dukan ı duymuştum o da hamilelik sonrası olmaz zaten. Ben 15 kg aldım ama çok zayıftım şuan sorunlu durmuyor tipim. Açıkcası çok rahat vereceğime inanıyorum, inşallah diyete falan gerek kalmaz :)

selamm kızlar..dün gece yatarken karnımın içine iğne batar gibi oldu .acaba o neydi ..bebeğin tırnağı olabilirmi?
Selam canım, olabilir geçiciydi değil mi? Bende de anlık bazı ağrılar oluyor. Mesela bu aralar kalkarken uzanırken, yatakta dönerken kasığım sıkışıyor sanki

Selam canım, olabilir geçiciydi değil mi? Bende de anlık bazı ağrılar oluyor. Mesela bu aralar kalkarken uzanırken, yatakta dönerken kasığım sıkışıyor sanki
aynen çok fazla sürmedi zaten tepiniyodu o acıyı hissettiğim an içimde.dedim tırnağını felan batırdı sanırım :)...yürümekte çok zorlanıyorum artık bende ya.

Kızlar bu dezpack diyetini duydunuz mu? Emziren anneler de içebiliyormuş. Ayda 10 kilo net diyor. Kullanan bir tanıdığım var.çok iyi sonuç aldı. Siz ne diyorsunuz?

Emzirirken diyet yapmakta herhangi bir zayıflama ürünü kullanmayıda hiç doğru bulmuyorum. Nasıl ki hamileyken bebeklerimiz gelişsin diye sağlıklı besleniyorsak emzirirkendeböyle yapmalıyız. Bebekler 6. Ayını doldurup ek gıdaya geçtiğinde spor yapabilirsiniz. Zaten abartmadan sağlıklı beslenince 1 sene içinde eski kilonuza dönüyorsunuz.

sağol tatlım inşallah kapatırız dün de kayinvalideye söylemiştim çok az kilosu bakımı zor olurmus bari 3 kilo olsaydı diyor şimdi 3 kilo olsa doğumda 4 kilo olurdu kilolu bebek doğurmak da kolay değil ki hemen sezaryen öneriyor doktorlar :-(

. Bende 20 kilo aldım. Ben 60 kg hamile kaldım ewlendikten sonra almıştm çünkü.. Umarım kolay veririz canm yaa yazda geliyor. Hem ilk aylarında hava güzel olacak rahat yıkarız ederiz diye seviniyorum. Bi yandan da yaz geliyor kendimiz için ne yapıcaz diye düşünüyorum :)

. Evet yavas yavas vermek sağlıklıymış. Ama bu ürün hap gibi bişey değil. İçinde ilaç yokmuş özellkle sordum. Araştrdım gnlük almamız gereken protein kalsiyum falan bnların toplamı varmış. Süte çocuğa bi engeli yokmuş. Bilmiorum kararsızım bnde.

toist Günaydın canım, yok ya henüz doğurmadı çok şükür , daha
ikiz olunca dedim erken mi doğum oldu haftasını da hatırlamıyorum iyi bari sevindim herkesi n bebisi zamanında doğsun ama sanki zaman artık geçıkıyor gibi geliyor bana

Canım senin de kızdı değil mi? Doktor erken gelir falan diyor mu?
Evet canım kiz doktor bu haftayı atlatta ne zaman gelirse gelsin dedi ayinı tamamlamıs oluxo dedi suyun gelirse sancın 5dakikaxa bir düserre kanaman olursa hemen gel dedi ya bide taaa nısanin 20 sinde çaırdı çok uzun deilmi arası artık daha sık gitmek gerekmiyomu nts ye de girdirmiyo anlamadim bu doktoqu

Uykusuzluk bende de var tv izlerken çok güzel uyuyorum kalkıp yatağa gittiğimde büyü bozuluyor 10 defa lavaboya kalkıyorum. Bel ağrısı bu aralar yoruluyorum tasiniyoruz ona bagliyorum ama oluyor genelde. Benim çok eksiğim var taşınmayi bekliyorum bitirmek için. Yetistiremicem diye korkuyorum. En son 20 kilo almıştım ondan sonra saymadim valla moralim bozuluyordu :) :)
Sen kaç kilo aldın

Ayy valla sanki benim eşimi anlattın madem o yapmıyo sen yap sorumsuzun tekiymiş sonuçta paranla yapmıyor musun terbiyesiz ya belki ders çıkarır bundan sonra verilen işi tam zamanında yapar
Normalde gelemez böyle şeylere ama çok sakin bu aralar. Ya da ben mi çok asabiyim. Hiç bişey yetisemicek gibi geliyor. Az önce annem de nasibini aldı bu asabiligimden. Birazdan arayıp gönlünü alayım. . Ben aricam adamı ver numarasini diyorum vermiyor yok arama bırak diyor. Faceten mi yazsam acaba :) :)

. Ben 20 kilo aldım şu ana kadar. Daha 1 ay var. Daha da alırız zaten :) :) gece 2 gibi anca uyuyorum dediğin gibi defalarca wc ye kalkıyorum.sabah 6-7 gibi eşim giderken uyanıyorum. Uykum var gözlerim acıyor resmen ama uyuyamıyorum(( bn 5-6 aylıktım taşındık. Çok zor allah yardımcın olsun.

Son ay zor derlerdi inanmazdim valla. Sağlık olsun bebişler iyi olsun da katlaniriz biz.
ne güzel erken davranmissiniz. Biz anca ev bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…