Hepsiyetişir canı, 1 haftada bit hepsi hiç canını sıkmagünaydın kızlar nasılsınız? Benim de son 1 haftam kaldı işallah çabucak gecer de evde dinlenirim gerçi yapacak o kadar çok işim var ki , halıları yıkatıcam , evdeki fazlalıkları atıcam , daha nevresim takımızı yok onu alıp yıkayıp ütüleyip bebeğimin yatağını sericem ,kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim, ne kapı süsü ne kurabiye ne gecelikhiç bişey yok yetişir mi sizce?
Hiç duymadım, dukan ı duymuştum o da hamilelik sonrası olmaz zaten. Ben 15 kg aldım ama çok zayıftım şuan sorunlu durmuyor tipim. Açıkcası çok rahat vereceğime inanıyorum, inşallah diyete falan gerek kalmaz :)Kızlar bu dezpack diyetini duydunuz mu? Emziren anneler de içebiliyormuş. Ayda 10 kilo net diyor. Kullanan bir tanıdığım var.çok iyi sonuç aldı. Siz ne diyorsunuz?
Selam canım, olabilir geçiciydi değil mi? Bende de anlık bazı ağrılar oluyor. Mesela bu aralar kalkarken uzanırken, yatakta dönerken kasığım sıkışıyor sankiselamm kızlar..dün gece yatarken karnımın içine iğne batar gibi oldu .acaba o neydi ..bebeğin tırnağı olabilirmi?
Canım senin de kızdı değil mi? Doktor erken gelir falan diyor mu?Kucağına aldiğinda inanırsın canim bende öxleyım çünkı bu arada Allah nasib ederse 3cuma sonra kızima kavuşuyorum :)
aynen çok fazla sürmedi zaten tepiniyodu o acıyı hissettiğim an içimde.dedim tırnağını felan batırdı sanırım :)...yürümekte çok zorlanıyorum artık bende ya.Selam canım, olabilir geçiciydi değil mi? Bende de anlık bazı ağrılar oluyor. Mesela bu aralar kalkarken uzanırken, yatakta dönerken kasığım sıkışıyor sanki
Günaydın :) uzun zamandır yok gibi geldi de banaAyyy benimde aklımdan geçiyordubu arada bi de günaydın
Kızlar bu dezpack diyetini duydunuz mu? Emziren anneler de içebiliyormuş. Ayda 10 kilo net diyor. Kullanan bir tanıdığım var.çok iyi sonuç aldı. Siz ne diyorsunuz?
sağol tatlım inşallah kapatırız dün de kayinvalideye söylemiştim çok az kilosu bakımı zor olurmus bari 3 kilo olsaydı diyor şimdi 3 kilo olsa doğumda 4 kilo olurdu kilolu bebek doğurmak da kolay değil ki hemen sezaryen öneriyor doktorlar :-(Moralini bozma sakın, iyi beslenmeye dikkat et meyveni sebzeni sütünü yumurtanı ve yoğurdunu ihmal etme bak 2 haftaya nasıl kapatıyorsun açığı, çok öptüm yavrunu :*
Ben demiştimmm :) Maşallah yavruna öptük :*
. Bende 20 kilo aldım. Ben 60 kg hamile kaldım ewlendikten sonra almıştm çünkü.. Umarım kolay veririz canm yaa yazda geliyor. Hem ilk aylarında hava güzel olacak rahat yıkarız ederiz diye seviniyorum. Bi yandan da yaz geliyor kendimiz için ne yapıcaz diye düşünüyorum :)Hiç duymadım, dukan ı duymuştum o da hamilelik sonrası olmaz zaten. Ben 15 kg aldım ama çok zayıftım şuan sorunlu durmuyor tipim. Açıkcası çok rahat vereceğime inanıyorum, inşallah diyete falan gerek kalmaz :)
çok güzel olmuş canım insanın içini açıyor kızın çok şanslıBunlar da benim kızımın :) Kapı süsümüz, mevlid magnetlerimiz ve sepetimiz :):)
Eki Görüntüle 1478923 Eki Görüntüle 1478924 Eki Görüntüle 1478925 Eki Görüntüle 1478926 Eki Görüntüle 1478927
. Evet yavas yavas vermek sağlıklıymış. Ama bu ürün hap gibi bişey değil. İçinde ilaç yokmuş özellkle sordum. Araştrdım gnlük almamız gereken protein kalsiyum falan bnların toplamı varmış. Süte çocuğa bi engeli yokmuş. Bilmiorum kararsızım bnde.Emzirirken diyet yapmakta herhangi bir zayıflama ürünü kullanmayıda hiç doğru bulmuyorum. Nasıl ki hamileyken bebeklerimiz gelişsin diye sağlıklı besleniyorsak emzirirkendeböyle yapmalıyız. Bebekler 6. Ayını doldurup ek gıdaya geçtiğinde spor yapabilirsiniz. Zaten abartmadan sağlıklı beslenince 1 sene içinde eski kilonuza dönüyorsunuz.
Evet canım kiz doktor bu haftayı atlatta ne zaman gelirse gelsin dedi ayinı tamamlamıs oluxo dedi suyun gelirse sancın 5dakikaxa bir düserre kanaman olursa hemen gel dedi ya bide taaa nısanin 20 sinde çaırdı çok uzun deilmi arası artık daha sık gitmek gerekmiyomu nts ye de girdirmiyo anlamadim bu doktoquCanım senin de kızdı değil mi? Doktor erken gelir falan diyor mu?
Uykusuzluk bende de var tv izlerken çok güzel uyuyorum kalkıp yatağa gittiğimde büyü bozuluyor 10 defa lavaboya kalkıyorum. Bel ağrısı bu aralar yoruluyorum tasiniyoruz ona bagliyorum ama oluyor genelde. Benim çok eksiğim var taşınmayi bekliyorum bitirmek için. Yetistiremicem diye korkuyorum. En son 20 kilo almıştım ondan sonra saymadim valla moralim bozuluyordu :) :). Evet biliyorum güzel bir topik. Birbirine yardımcı olmak güzel birşey. Ailelerden fazla faydalı bilgiler oluyor. Herkes birbirinin halinden anlıyor. Umarım öyle kişiler çıkmaz daha. Bu arada günümüz çok yakın. Nasıl geçiyor. Ben bel ağrısı ve uykusuzlktan duramıyorum.. Hazırlıklarda bitti uğrasacak bişey kalmadı. Kaç kilo aldın cnm
Normalde gelemez böyle şeylere ama çok sakin bu aralar. Ya da ben mi çok asabiyim. Hiç bişey yetisemicek gibi geliyor. Az önce annem de nasibini aldı bu asabiligimden. Birazdan arayıp gönlünü alayım. . Ben aricam adamı ver numarasini diyorum vermiyor yok arama bırak diyor. Faceten mi yazsam acaba :) :)Ayy valla sanki benim eşimi anlattın madem o yapmıyo sen yap sorumsuzun tekiymiş sonuçta paranla yapmıyor musun terbiyesiz ya belki ders çıkarır bundan sonra verilen işi tam zamanında yapar
. Ben 20 kilo aldım şu ana kadar. Daha 1 ay var. Daha da alırız zaten :) :) gece 2 gibi anca uyuyorum dediğin gibi defalarca wc ye kalkıyorum.sabah 6-7 gibi eşim giderken uyanıyorum. Uykum var gözlerim acıyor resmen ama uyuyamıyorumUykusuzluk bende de var tv izlerken çok güzel uyuyorum kalkıp yatağa gittiğimde büyü bozuluyor 10 defa lavaboya kalkıyorum. Bel ağrısı bu aralar yoruluyorum tasiniyoruz ona bagliyorum ama oluyor genelde. Benim çok eksiğim var taşınmayi bekliyorum bitirmek için. Yetistiremicem diye korkuyorum. En son 20 kilo almıştım ondan sonra saymadim valla moralim bozuluyordu :) :)
Sen kaç kilo aldın
Son ay zor derlerdi inanmazdim valla. Sağlık olsun bebişler iyi olsun da katlaniriz biz.. Ben 20 kilo aldım şu ana kadar. Daha 1 ay var. Daha da alırız zaten :) :) gece 2 gibi anca uyuyorum dediğin gibi defalarca wc ye kalkıyorum.sabah 6-7 gibi eşim giderken uyanıyorum. Uykum var gözlerim acıyor resmen ama uyuyamıyorum(( bn 5-6 aylıktım taşındık. Çok zor allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?