- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım zaten 15 kilo bir haftada gidiyormuş doğum sonrası arkadaşım 2 hafta önce doğurdu 30 kilo almıştı 15 i gittiHiç duymadım, dukan ı duymuştum o da hamilelik sonrası olmaz zaten. Ben 15 kg aldım ama çok zayıftım şuan sorunlu durmuyor tipim. Açıkcası çok rahat vereceğime inanıyorum, inşallah diyete falan gerek kalmaz :)
. Ewet gercekten zor olması ayrı resmen zaman geçmiyorSon ay zor derlerdi inanmazdim valla. Sağlık olsun bebişler iyi olsun da katlaniriz biz.
ne güzel erken davranmissiniz. Biz anca ev bulduk.
Doğru canım gecen bi arkadasimh gördvm benim doktorumda doğum yaptı bebeği kilolu diye sezeryan oldusağol tatlım inşallah kapatırız dün de kayinvalideye söylemiştim çok az kilosu bakımı zor olurmus bari 3 kilo olsaydı diyor şimdi 3 kilo olsa doğumda 4 kilo olurdu kilolu bebek doğurmak da kolay değil ki hemen sezaryen öneriyor doktorlar :-(
. Kaç kiloydu canım bebeği. Bnm 2 hafta önce 2 kg du. Doktor iri bebek önden gidiyor dedi. Acaba erken yada sezeryan olurmu bnmdeDoğru canım gecen bi arkadasimh gördvm benim doktorumda doğum yaptı bebeği kilolu diye sezeryan oldu
Bu aralar bendef uar bulantı ama asirı deil canım sabahlari bulanıyosa belki uykuda üzerinı açıyoson mığdenı üşütûyo olabilirsinGnaydin ve hayirli cumalar arkadaslar bu sabah felaket migdem bulaniyo hamileligimin basinda gbiyim
Doğru canım gecen bi arkadasimh gördvm benim doktorumda doğum yaptı bebeği kilolu diye sezeryan oldu
Bilmıxorumki canım benim acil bi isim vardi soramadım öyle ayak ûstü çok kısa konuştuk. Kaç kiloydu canım bebeği. Bnm 2 hafta önce 2 kg du. Doktor iri bebek önden gidiyor dedi. Acaba erken yada sezeryan olurmu bnmde(( 31. Haftada gitmiştim. 2 hafta sonra gidicem doktora. Ne kadar oldu acaba ölcm meraktan
. Ne kadardı kilosu en son ne zaman gittiniz.ya bende bunu anlamıyorum ben 4 abim 4,5 kilo doğmuş nerdeyse 2 side normal doğum öyle çok dikişlide olmamış şimdikiler hemen sezzeryan bnm bebişin kafasında 2 hafta önde gidiyor bazen 1 haftaya düşüyor doktor aman aman önden gitmesin diyip duruyor anlamadım vallahi ben bu işi
Evet bende anlamixoqum benım kardeşimde hem boylu hem kilolu doğmus halam mesela 5kiloya yakın doğurmuş çocuklarinı simdiki doktorlar nedn hemen szeryana başvuquyolarsa ellerinden gekenh yapmak yerine işlerine geleni yapiyolar tabiki sözûm bazi doktorlara hepsi öyle deilya bende bunu anlamıyorum ben 4 abim 4,5 kilo doğmuş nerdeyse 2 side normal doğum öyle çok dikişlide olmamış şimdikiler hemen sezzeryan bnm bebişin kafasında 2 hafta önde gidiyor bazen 1 haftaya düşüyor doktor aman aman önden gitmesin diyip duruyor anlamadım vallahi ben bu işi
Evet bende anlamixoqum benım kardeşimde hem boylu hem kilolu doğmus halam mesela 5kiloya yakın doğurmuş çocuklarinı simdiki doktorlar nedn hemen szeryana başvuquyolarsa ellerinden gekenh yapmak yerine işlerine geleni yapiyolar tabiki sözûm bazi doktorlara hepsi öyle deil
Arıvercim tatlim burdayım ama ara sira girebilhyorum artik zaman yaklastı bebişin eksiklerini tamamlamaya çalisixorum henüz kendim için hiç bişeyde alamadım nasıl yetışecekse bizım kızın sağı solu bellı olmaz bıde baktın doğvrmusum :) sen napıyosun nasıksin bende senı özledim canim
Ya sen bakma kayınvalidene güzelim :) Ben de diyorum ki 3 olsun yeter, sağlıklı olması önemli olan hem doğum da kolay olur :) Sen kimseye kulak asma burada yazılan değerlerle de kendini kıyaslama bence bazılarının ki zaten yanlış ölçüm de çünkü çok abartılılar var :) Yavrun sağlıklı doğacak inşallah bol bol kalsiyum al sen :) Öptümsağol tatlım inşallah kapatırız dün de kayinvalideye söylemiştim çok az kilosu bakımı zor olurmus bari 3 kilo olsaydı diyor şimdi 3 kilo olsa doğumda 4 kilo olurdu kilolu bebek doğurmak da kolay değil ki hemen sezaryen öneriyor doktorlar :-(
Aaa bide söxlvyo göz göre göre ameliyat yapiyo demek gereksiz yere iyi yapmıssın canım yoksa senin sonunda sezeryanmışcanım malesef böyle... bn önce prof' a gidiyordum bn normal doğum istiyorum dedim adam ne dese beğenirsin benim hastalarımın vakitleri yok önemli insanlar sezeryan yapıyorum lafa bak!! asıl kendinin zamanı yok yarım gün üniversitede zaten yarım gün klinikte 10 saat sancımımı bekliyvcek benim gün verip alıveriyolar...sezeryana karsı değilim ama bi zorunluluk yoksa ameliyat olmak istemem açıkçası...o yüzden doktorumu değiştirdim hem muayewne ücreti 2 katıdıydı hemde bukadar ilgilenmiyordu...şimdiki doktorum daha iyi bebek ters gelirse kakasını yaparsa yada acil bir durum olursa sezeryan yapıyor oda Allahtan son sözü o ssöyler...
Ya sen bakma kayınvalidene güzelim :) Ben de diyorum ki 3 olsun yeter, sağlıklı olması önemli olan hem doğum da kolay olur :) Sen kimseye kulak asma burada yazılan değerlerle de kendini kıyaslama bence bazılarının ki zaten yanlış ölçüm de çünkü çok abartılılar var :) Yavrun sağlıklı doğacak inşallah bol bol kalsiyum al sen :) Öptüm
Evet bende anlamixoqum benım kardeşimde hem boylu hem kilolu doğmus halam mesela 5kiloya yakın doğurmuş çocuklarinı simdiki doktorlar nedn hemen szeryana başvuquyolarsa ellerinden gekenh yapmak yerine işlerine geleni yapiyolar tabiki sözûm bazi doktorlara hepsi öyle deil
Eki Görüntüle 1478795 kızlar bebek ürünleri geliyormuş ihtiyaçi olanlar kaçırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?