2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet artık her an gelebilirler nisan anneleri hep martta doğurdu :) iyiyim canım ben de giriyorum ama geçmişi okuyamiyorum .ben de bişey almadım kendime :) gelmesineler daha hazır değiliz :)

Hadi hayırlı olsun iznin canım kan ilacını ihmal etme, ne kadar yeterli beslenirsen beslen yeterli şekilde alamıyormuşsun dışardan. Oğluşun da döner canım benim de o haftalarda dönmüştü yavrum :)

aynen çok fazla sürmedi zaten tepiniyodu o acıyı hissettiğim an içimde.dedim tırnağını felan batırdı sanırım :)...yürümekte çok zorlanıyorum artık bende ya.
Demekki takılmış annesi kıyamam :) benim de ayaklarım şiş ama otururken daha çok şişiyor

Oo yalnız değilmişim. Evet yaz olması çok iyi yıkarız gezdiririz yürütürüz. Çok güzel olacak inşallah ya :)

Amin canım inşallah :) onun Doğumu 11 Mayıs'tı sanırım biraz daha var oyüzden. Bence çok güzel ya tadını çıkaralım :))

Aa öylemi benim için de geçerli bu ozaman :) bakalım bize ne dicek doktor ama bir sıkıntın yoksa normal canım üzme kendini :)

selam millet şimdi kontolden geldik 2800 olmuş 47.74 cm çatı muaynesı oldum daha doğum kanalına girmemiş bebiş nts girdim sancım çıkmadı bakalım artık haftada 1 gitçez

Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
Maşallah bebişlerinize kilosu boyu gayet iyi ikisinin de. shine-15 hiç üzülme bence önemli olan sağlıklı olması ve haftasına göre kilosu da iyi görünüyor. Hem son haftalarda artık hızlı büyümüyolar ki.

Canım benim şözvm bi zorunluluk xokken sezeqyana alanlara herşexin doğala olanakk varken ameliyata yapılmasına karşıyim bu benim görüsvm he şoyle çatı müsait olmaz veya bi sağlık sorunlası olur amenna ona sözûm yok ben kendi isteğiyle sezeryan olan arkadaşlarimda var oda tercih meselesi bahsettiğin hastalıklarin hepsi doıumdan kaynakli deildir tabikide ben doıum yapmadim daha önce ama hemoroidim var kalp hastaliğı vs. Herkeste olabilir yine altıni çizdrek söxlûxorum gereksz sezeryana karsıyım kendi adima 4kilo ve 5 e yakın gayet saıliklı olan bebekler ve anneleri de uar sen neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım canım

selam millet şimdi kontolden geldik 2800 olmuş 47.74 cm çatı muaynesı oldum daha doğum kanalına girmemiş bebiş nts girdim sancım çıkmadı bakalım artık haftada 1 gitçez
canım geçmiş olsun.. ilk çatı muayenesi olan sen oldun galiba aramızda.. zor muydu?.. nasıl oluyor.. ben korkuyorum da biraz..

MasaAllah bebisine canım günlerimız aynı seninle ben henvz çatı muayenesi olmadım nasildi zor geçmemıstir umarım

toist
H hukukcu_
BurcuMelek
Mytwin
Kızlar sizi görmüyorum sanki artık Özledim valla
Ben buralardayım aslında canım, denk gelemiyorum sanırım :)) son ayın tadını çıkarıyorum

Kendimden de öyle bir performans bekliyorum bakalım :)) ben diyete karşıyım canım ya dukan evet protein ağırlıklı ama ben doğru bulmuyorum geleneksel biriyim sanırım. Doydun tosbağam ben veririm kilolaları bir ara :)

Selam canım, hayırlı olsun ilk çatı muayenemiz. Bana da yapabilir demekki doktorum. Kilosu boyu çok güzel canım maşallah bebişine

Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
Maşallah kuzuna :)) canım 2600 çooook iyi bir kilo ki az almasına bakma :) şu dönem 2500 iyi ki önden gidiyordur önceden yavrun gününü bulmuştur.

MasaAllah bebeıne canım kilosu gayet iyi takilma kiloya benimkhde 1hafta da az kilo almıstı ama takılmıyorum doğumdan sonrasi önemli üzülme canim

Rahat verirsin zaten bende diet yapmam hiç yapmadım zaten.arksdaşım dedi canı hiç bişi yemek istemiyormuş yeterki bebek doysun diye kaygım var dedi

Rahat verirsin zaten bende diet yapmam hiç yapmadım zaten.arksdaşım dedi canı hiç bişi yemek istemiyormuş yeterki bebek doysun diye kaygım var dedi

Benim açılan iştahım bir anda duracak mı yani :) hadi bakalım yaşayıp göreceğiz.

Merhabalar. Hayırlı cumalar :-*

Maşallah size

ya ne istiyosunuz bu çocuklardan akışına bırakın, canınızı sıkmayın senin bu yaptığın hesapla 40. haftaya kadar bebeğin en az 260 gr daha alacak toplamda 2861 gr olacak yani normal bebek boyutunda, şartlamayın kendinizi kızıcam haa

aynen canım bende de oluyor.bacaklarımın arası çok fena.bende bu aralar sandalyede çok oturdum.üniversitede çalışıyorum vize dönemi olduğu için sınav görevlerinde ayakta durmaktansa sandalyeye oturuyorum ondan daha fazlaa ağrıyor sanki.ama hafta başında doktora söyledim.burası ağrıyo diye çok ciddiye bile almadı.normal tabi genişlemeler oluyo dedi. işallah önemli değildir.

Tepki göstermedim. Bilgilendirme de bulundum. Ailemde doktor ve sağlıkçılar çok olduğu için, bildiklerimi paylaştım :)

prof olmuş ama insalıktan nasibini alamamış..çok kızdım...önce karşısındaki gebeye ve dünyaya gelmeye hazırlanan o güzel bedene saygılı olsun, sonra zamanı düşünürüz.. bu düşüncedeki doktorlar yok olmalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…