Evet artık her an gelebilirler nisan anneleri hep martta doğurdu :) iyiyim canım ben de giriyorum ama geçmişi okuyamiyorum .ben de bişey almadım kendime :) gelmesineler daha hazır değiliz :)Arıvercim tatlim burdayım ama ara sira girebilhyorum artik zaman yaklastı bebişin eksiklerini tamamlamaya çalisixorum henüz kendim için hiç bişeyde alamadım nasıl yetışecekse bizım kızın sağı solu bellı olmaz bıde baktın doğvrmusum :) sen napıyosun nasıksin bende senı özledim canim
Hadi hayırlı olsun iznin canım kan ilacını ihmal etme, ne kadar yeterli beslenirsen beslen yeterli şekilde alamıyormuşsun dışardan. Oğluşun da döner canım benim de o haftalarda dönmüştü yavrum :)Slm kızlar çalışamaz raporumu aldım.şükür artık dinlenmeye geçebilirim. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu çıktı.ilaç verdi doktor.kalsızlık da 9.9a kadar gerilemiş.doktor şu anda kan verilme durumuna gelmişsin dedi.günde 2 kere kan ilacını kullanıcam.inşallah artar kanım.bu şekilde ameliyata girersen zor kalkarsın dedi.ama kabahat bende ilaçları hiç düzgün kullanmadım.bide oğkuşumu gördük.hala ters ve popo ve bacaklar aşağıda dedi.kafa kaburgalara doğru duruyor.şükür sorun yok.bizden haberler böyle.
Demekki takılmış annesi kıyamam :) benim de ayaklarım şiş ama otururken daha çok şişiyoraynen çok fazla sürmedi zaten tepiniyodu o acıyı hissettiğim an içimde.dedim tırnağını felan batırdı sanırım :)...yürümekte çok zorlanıyorum artık bende ya.
Oo yalnız değilmişim. Evet yaz olması çok iyi yıkarız gezdiririz yürütürüz. Çok güzel olacak inşallah ya :). Bende 20 kilo aldım. Ben 60 kg hamile kaldım ewlendikten sonra almıştm çünkü.. Umarım kolay veririz canm yaa yazda geliyor. Hem ilk aylarında hava güzel olacak rahat yıkarız ederiz diye seviniyorum. Bi yandan da yaz geliyor kendimiz için ne yapıcaz diye düşünüyorum :)
Amin canım inşallah :) onun Doğumu 11 Mayıs'tı sanırım biraz daha var oyüzden. Bence çok güzel ya tadını çıkaralım :))toist Günaydın canım, yok ya henüz doğurmadı çok şükür , daha
ikiz olunca dedim erken mi doğum oldu haftasını da hatırlamıyorum iyi bari sevindim herkesi n bebisi zamanında doğsun ama sanki zaman artık geçıkıyor gibi geliyor bana
Aa öylemi benim için de geçerli bu ozaman :) bakalım bize ne dicek doktor ama bir sıkıntın yoksa normal canım üzme kendini :)Evet canım kiz doktor bu haftayı atlatta ne zaman gelirse gelsin dedi ayinı tamamlamıs oluxo dedi suyun gelirse sancın 5dakikaxa bir düserre kanaman olursa hemen gel dedi ya bide taaa nısanin 20 sinde çaırdı çok uzun deilmi arası artık daha sık gitmek gerekmiyomu nts ye de girdirmiyo anlamadim bu doktoqu
selam millet şimdi kontolden geldik 2800 olmuş 47.74 cm çatı muaynesı oldum daha doğum kanalına girmemiş bebiş nts girdim sancım çıkmadı bakalım artık haftada 1 gitçez
Maşallah bebişlerinize kilosu boyu gayet iyi ikisinin de.Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
Canım benim şözvm bi zorunluluk xokken sezeqyana alanlara herşexin doğala olanakk varken ameliyata yapılmasına karşıyim bu benim görüsvm he şoyle çatı müsait olmaz veya bi sağlık sorunlası olur amenna ona sözûm yok ben kendi isteğiyle sezeryan olan arkadaşlarimda var oda tercih meselesi bahsettiğin hastalıklarin hepsi doıumdan kaynakli deildir tabikide ben doıum yapmadim daha önce ama hemoroidim var kalp hastaliğı vs. Herkeste olabilir yine altıni çizdrek söxlûxorum gereksz sezeryana karsıyım kendi adima 4kilo ve 5 e yakın gayet saıliklı olan bebekler ve anneleri de uar sen neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım canımCanım yüksek kilolu çocuk doğurmanın, kadın vücudu üzerinde, onarılmaz hasarlara yol açtığı bilenen bir gerçektir. Bebeğe olduğu gibi annede de ciddi hasarlara yol açabilmektedir. Özellikle anne üzerinde ki etkisi kalp ve damar sistemi üzerinde etkili olur. 5 kilo çocuk doğurup sapasağlam kalabilen hiç olmayacağı gibi, doğumda kalbi duran anneler vardır. Varis, hemoroit, kalp kası hasarları vb. hiç bahsetmiyorum. Sonuç itibari ile, elbette ki normal doğum normal şartlarda güzel ve sağlıklıdır. Ama eskiden 5 kilo doğuruyorlardı ne olmuş mantığı bu noktada çelişkili hale gelmektedir. Eskiden insanlar kızamıktan ölüyorlardı. O zaman aşıda yaptırmayalım. Yani sırf yaratılan algılara kapılıp, gerçekleri göz ardı etmemek gerek.
canım geçmiş olsun.. ilk çatı muayenesi olan sen oldun galiba aramızda.. zor muydu?.. nasıl oluyor.. ben korkuyorum da biraz..selam millet şimdi kontolden geldik 2800 olmuş 47.74 cm çatı muaynesı oldum daha doğum kanalına girmemiş bebiş nts girdim sancım çıkmadı bakalım artık haftada 1 gitçez
MasaAllah bebisine canım günlerimız aynı seninle ben henvz çatı muayenesi olmadım nasildi zor geçmemıstir umarımselam millet şimdi kontolden geldik 2800 olmuş 47.74 cm çatı muaynesı oldum daha doğum kanalına girmemiş bebiş nts girdim sancım çıkmadı bakalım artık haftada 1 gitçez
Ben buralardayım aslında canım, denk gelemiyorum sanırım :)) son ayın tadını çıkarıyorum
Kendimden de öyle bir performans bekliyorum bakalım :)) ben diyete karşıyım canım ya dukan evet protein ağırlıklı ama ben doğru bulmuyorum geleneksel biriyim sanırım. Doydun tosbağam ben veririm kilolaları bir ara :)Canım zaten 15 kilo bir haftada gidiyormuş doğum sonrası arkadaşım 2 hafta önce doğurdu 30 kilo almıştı 15 i gitti
Bide başka biri de 2 aylık hamile olduğunu bilmeden dulan yapmış sonuçta protein ağırlıklı dopum sonrası yapmak isteyen doktor onayı ile dukan yapabilir galiba
Selam canım, hayırlı olsun ilk çatı muayenemiz. Bana da yapabilir demekki doktorum. Kilosu boyu çok güzel canım maşallah bebişineselam millet şimdi kontolden geldik 2800 olmuş 47.74 cm çatı muaynesı oldum daha doğum kanalına girmemiş bebiş nts girdim sancım çıkmadı bakalım artık haftada 1 gitçez
Maşallah kuzuna :)) canım 2600 çooook iyi bir kilo ki az almasına bakma :) şu dönem 2500 iyi ki önden gidiyordur önceden yavrun gününü bulmuştur.Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
MasaAllah bebeıne canım kilosu gayet iyi takilma kiloya benimkhde 1hafta da az kilo almıstı ama takılmıyorum doğumdan sonrasi önemli üzülme canimKizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
Rahat verirsin zaten bende diet yapmam hiç yapmadım zaten.arksdaşım dedi canı hiç bişi yemek istemiyormuş yeterki bebek doysun diye kaygım var dediBen buralardayım aslında canım, denk gelemiyorum sanırım :)) son ayın tadını çıkarıyorum
Kendimden de öyle bir performans bekliyorum bakalım :)) ben diyete karşıyım canım ya dukan evet protein ağırlıklı ama ben doğru bulmuyorum geleneksel biriyim sanırım. Doydun tosbağam ben veririm kilolaları bir ara :)
Selam canım, hayırlı olsun ilk çatı muayenemiz. Bana da yapabilir demekki doktorum. Kilosu boyu çok güzel canım maşallah bebişine
Maşallah kuzuna :)) canım 2600 çooook iyi bir kilo ki az almasına bakma :) şu dönem 2500 iyi ki önden gidiyordur önceden yavrun gününü bulmuştur.
Aynen canım az daha sabretsinler :))Evet artık her an gelebilirler nisan anneleri hep martta doğurdu :) iyiyim canım ben de giriyorum ama geçmişi okuyamiyorum .ben de bişey almadım kendime :) gelmesineler daha hazır değiliz :)
Rahat verirsin zaten bende diet yapmam hiç yapmadım zaten.arksdaşım dedi canı hiç bişi yemek istemiyormuş yeterki bebek doysun diye kaygım var dedi
Merhabalar. Hayırlı cumalar :-*
Maşallah sizeselam millet şimdi kontolden geldik 2800 olmuş 47.74 cm çatı muaynesı oldum daha doğum kanalına girmemiş bebiş nts girdim sancım çıkmadı bakalım artık haftada 1 gitçez
ya ne istiyosunuz bu çocuklardan akışına bırakın, canınızı sıkmayın senin bu yaptığın hesapla 40. haftaya kadar bebeğin en az 260 gr daha alacak toplamda 2861 gr olacak yani normal bebek boyutunda, şartlamayın kendinizi kızıcam haaKizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
aynen canım bende de oluyor.bacaklarımın arası çok fena.bende bu aralar sandalyede çok oturdum.üniversitede çalışıyorum vize dönemi olduğu için sınav görevlerinde ayakta durmaktansa sandalyeye oturuyorum ondan daha fazlaa ağrıyor sanki.ama hafta başında doktora söyledim.burası ağrıyo diye çok ciddiye bile almadı.normal tabi genişlemeler oluyo dedi. işallah önemli değildir.kızlar benim çatı ağrım tavan yaptı ya.dün biraz fazla yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum gece bi tarafımdan bi tarafıma dönerken bacağımı atamıyordum :) şimdide ayağımı yere bastıkca o kısım zonkluyor.iş yerindekilerde kilodan paytak yürüdüğümü sanıyor çatım ağrıyor diyemiyorum
Canım benim şözvm bi zorunluluk xokken sezeqyana alanlara herşexin doğala olanakk varken ameliyata yapılmasına karşıyim bu benim görüsvm he şoyle çatı müsait olmaz veya bi sağlık sorunlası olur amenna ona sözûm yok ben kendi isteğiyle sezeryan olan arkadaşlarimda var oda tercih meselesi bahsettiğin hastalıklarin hepsi doıumdan kaynakli deildir tabikide ben doıum yapmadim daha önce ama hemoroidim var kalp hastaliğı vs. Herkeste olabilir yine altıni çizdrek söxlûxorum gereksz sezeryana karsıyım kendi adima 4kilo ve 5 e yakın gayet saıliklı olan bebekler ve anneleri de uar sen neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım canım
Son adet tarihine gore canim bugun 32+4 oldunnasıl yani :)
canım malesef böyle... bn önce prof' a gidiyordum bn normal doğum istiyorum dedim adam ne dese beğenirsin benim hastalarımın vakitleri yok önemli insanlar sezeryan yapıyorum lafa bak!! asıl kendinin zamanı yok yarım gün üniversitede zaten yarım gün klinikte 10 saat sancımımı bekliyvcek benim gün verip alıveriyolar...sezeryana karsı değilim ama bi zorunluluk yoksa ameliyat olmak istemem açıkçası...o yüzden doktorumu değiştirdim hem muayewne ücreti 2 katıdıydı hemde bukadar ilgilenmiyordu...şimdiki doktorum daha iyi bebek ters gelirse kakasını yaparsa yada acil bir durum olursa sezeryan yapıyor oda Allahtan son sözü o ssöyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?