2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet artık her an gelebilirler nisan anneleri hep martta doğurdu :) iyiyim canım ben de giriyorum ama geçmişi okuyamiyorum .ben de bişey almadım kendime :) gelmesineler daha hazır değiliz :)
canım ben de 10 gün falan önce taşındım.sözde annemle kayınvalidem yardım etti ama benim kontrol manyaklığım yüzünden sanki onlar kadar yoruldum gibi geliyor:)) yok onu oraya koymayalım.yok bunun yeri değişcek derken bende aynı işi yaptım ve bir hafta kadar ağrım oldu.ama iki gün dinlenince bile geçiyor herşey.taşınmak zor ama herşey bitince oh ya iyi yaptık diyosun.:)işaallah sen de biran önce otur yeni evinde sağlıkla mis ggibi.Ç:)))

Evet canım uğramayalı uzun zaman oldu şükür biz iyiyiz annem iki haftada bir geliyor kız kardeşim yanımda artık daha iyiyim en azından balkona çıkıp oturup çay içebiliyorum kv yanımdaydı beyin kanaması geçirmişti şükür onu da köyüne gönderdik durumu daha iyi en azından sizin de iyi olmanıza çok sevindim geçen gün göbeğime bakıyordum aklıma geldiniz acaba göbekleri nasıl olmuşturdedim azıcık kkaldı yaaa bitecek inşallah bu günleri gösterene şükürler olsun

Canim bende dun bebek gormeye gittim 3,5 kilo dogmus ama dedigin gibi tutmaya korktum:)

selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı
prensesim 1978 gr ve 42 cm

ama hala dönmemiş, mayıs 15 e kadar dönebilir dedi doktor hayırlısı bakalımm
benim karnım hep aşağıdaydı hala da öle:)

Ya kızlar bnim kasılmam var sanırim karnım sertleşıyo tamamı deıl ama yarısı oluyo ben bebek popo dayıynr saniyorum oyûzden doktor sordu ama kasilmam yok dedim mart nısan annelerine geçenlerde göz attim o kasılmaymıs öyle olanlar varmıs ama ağrim olmuyo oxle sertleştiğı zaman ateş basıyo kalbim çarpınti yapiyo normalmı acaba

kızlar yaaa hamilelik hemoroidi yaşayan var mı
Çok canım sıkılıyor öyle mi kalacak orası kafama taktım resmen

Canim bebde 3hafta once hastanede yattim bu durumdan karnim tas gbi oluyodu ama 3dk da bi olmaya baslamisti gece olmustu bide ihmal etme kac dk da bi oluyo takip et

Hadi gözün aydın canım aman kan ilacını ihmal etme besinlerle alımı zor oluyormuş daha döner annesi bizim cadının kafası aşağıya bakıyordu yine ters dönmüş doktor 36ya kadar döner dedi ne yapalım bekleyeceğiz bizde

Canım yaaa annene yazık bağırma ona varsa facesi at mesaj tüm sinirini ondan çıkar haketti sonuçta

kızlar yaaa hamilelik hemoroidi yaşayan var mı
Çok canım sıkılıyor öyle mi kalacak orası kafama taktım resmen
Bendede var canım kücüktv ama geçen aynayla baktım bayağa bi büyümüş ınşaAllah geçer canım benim kanamam da oluyor üstelik

Canim bebde 3hafta once hastanede yattim bu durumdan karnim tas gbi oluyodu ama 3dk da bi olmaya baslamisti gece olmustu bide ihmal etme kac dk da bi oluyo takip et
Günde bı kaç defa oluyo ama bu aralar sıklaşti gibi sanada geçmıs olşun canim şuan ıyisindır umarim

Bendede var canım kücüktv ama geçen aynayla baktım bayağa bi büyümüş ınşaAllah geçer canım benim kanamam da oluyor üstelik

ben aynayla bakmaya bile korkuyorum... Ne illet bişeymiş ya geçer mi acaba doğumdan sonra.. Kan basıncı aşağıda doğru arttığı için büyüyorlarmış rahimde sıkıştırınca iyice dışarı atıyorlar kendilerini sanırım. Ben kan görmedim henüz ama varlığı huzursuz olmam için yetiyor zaten

Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
Canim her hafta ayni seyirde gitmiyor kilo alimj bi anda cokta alabilir az da alabilir masaAllah bebisine canim benimde p.tesi tekrar kontrolum var bakalim bizimki bir haftada Ne kdr almis

Anladım canım geçmiş olsun peki çatin normal doıuma uygunmu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…