MasaAllah bebisine canım günlerimız aynı seninle ben henvz çatı muayenesi olmadım nasildi zor geçmemıstir umarım[
zor değildi de işte biraz acıyo kendini kasmassan hiç bişi yok tabi
canım ben de 10 gün falan önce taşındım.sözde annemle kayınvalidem yardım etti ama benim kontrol manyaklığım yüzünden sanki onlar kadar yoruldum gibi geliyor:)) yok onu oraya koymayalım.yok bunun yeri değişcek derken bende aynı işi yaptım ve bir hafta kadar ağrım oldu.ama iki gün dinlenince bile geçiyor herşey.taşınmak zor ama herşey bitince oh ya iyi yaptık diyosun.:)işaallah sen de biran önce otur yeni evinde sağlıkla mis ggibi.Ç:)))Evet artık her an gelebilirler nisan anneleri hep martta doğurdu :) iyiyim canım ben de giriyorum ama geçmişi okuyamiyorum .ben de bişey almadım kendime :) gelmesineler daha hazır değiliz :)
Evet canım uğramayalı uzun zaman oldu şükür biz iyiyiz annem iki haftada bir geliyor kız kardeşim yanımda artık daha iyiyim en azından balkona çıkıp oturup çay içebiliyorum kv yanımdaydı beyin kanaması geçirmişti şükür onu da köyüne gönderdik durumu daha iyi en azından sizin de iyi olmanıza çok sevindim geçen gün göbeğime bakıyordum aklıma geldiniz acaba göbekleri nasıl olmuşturdedim azıcık kkaldı yaaa bitecek inşallah bu günleri gösterene şükürler olsunCanım nasılsın, seni görmeyeli okadar çok oldu ki. Biz iyiyiz büyüyoruz, bir sıkıntı yok çok şükür. Ben de şişmeye başladım, son ay olacakmış kaçınılmaz :) sen nasılsın bebişin nasıl, ailen yanında mı hala ?
Hadi gözünaydın helal olsun iyi çalıştınız :)
Senin de gözünaydın, rahat rahat yaparsınız daha vakit bol :)
Canim bende dun bebek gormeye gittim 3,5 kilo dogmus ama dedigin gibi tutmaya korktum:)Kızlar kiloyu takmayınn o kadar ya :):)enim gibi yapın 20 kilodan sonra hiç tartilmadim bilmek istemiyorumgerçi kilo almıyorum artık hissetmiyorum aldigimi
dün doğum yapan arkadaşımı görmeye gittim. Maşallah bebiş 3 buçuk kilo doğmuş ama sanki minicik bişey taşımaya korktum dokunamadim bile. Hoşgeldin dedim ona bir gözünü açıp baktı öylece. Ayy bir heyecanlandim hiç sormayın. mayıs gelse ya artık kızımı görsem ama nasıl tasicam ki ben korkarım valla
bu arada normal doğum yaptı arkadaş ne güzel hiç doğum yapmış gibi değildi sanki.
selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı
prensesim 1978 gr ve 42 cm
ama hala dönmemiş, mayıs 15 e kadar dönebilir dedi doktor hayırlısı bakalımm
benim karnım hep aşağıdaydı hala da öle:)Kızlar Merhaba int. bitmişti ne zamandır giremiyorum doğum iznine ayrıldım artık evdeyim bebis altıma çok vuruyor 3 gündür cikivercek gibi geliyor ve idrara çıkıyorum çok. hareketleri de yavaşladı sanki bu dönemde uyurlarmis ama bilemedim böyle bi durum yaşıyor musunuz? sanki dogurcakmisim gibi geliyor Karnım çok asagida gibi
Bilmiyorum ki canim bebde anlamadim neden byle olmaya basladiBu aralar bendef uar bulantı ama asirı deil canım sabahlari bulanıyosa belki uykuda üzerinı açıyoson mığdenı üşütûyo olabilirsin
Canim bebde 3hafta once hastanede yattim bu durumdan karnim tas gbi oluyodu ama 3dk da bi olmaya baslamisti gece olmustu bide ihmal etme kac dk da bi oluyo takip etYa kızlar bnim kasılmam var sanırim karnım sertleşıyo tamamı deıl ama yarısı oluyo ben bebek popo dayıynr saniyorum oyûzden doktor sordu ama kasilmam yok dedim mart nısan annelerine geçenlerde göz attim o kasılmaymıs öyle olanlar varmıs ama ağrim olmuyo oxle sertleştiğı zaman ateş basıyo kalbim çarpınti yapiyo normalmı acaba
Bir yerlerden bi doktorluk sezmistım zaten ;-)Tepki göstermedim. Bilgilendirme de bulundum. Ailemde doktor ve sağlıkçılar çok olduğu için, bildiklerimi paylaştım :)
Hadi gözün aydın canım aman kan ilacını ihmal etme besinlerle alımı zor oluyormuş daha döner annesi bizim cadının kafası aşağıya bakıyordu yine ters dönmüş doktor 36ya kadar döner dedi ne yapalım bekleyeceğiz bizdeSlm kızlar çalışamaz raporumu aldım.şükür artık dinlenmeye geçebilirim. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu çıktı.ilaç verdi doktor.kalsızlık da 9.9a kadar gerilemiş.doktor şu anda kan verilme durumuna gelmişsin dedi.günde 2 kere kan ilacını kullanıcam.inşallah artar kanım.bu şekilde ameliyata girersen zor kalkarsın dedi.ama kabahat bende ilaçları hiç düzgün kullanmadım.bide oğkuşumu gördük.hala ters ve popo ve bacaklar aşağıda dedi.kafa kaburgalara doğru duruyor.şükür sorun yok.bizden haberler böyle.
Onu bilmiyorum girip girmediğini de sanki doğumu olmuş gibi geldi bana daGünaydın :) uzun zamandır yok gibi geldi de bana
Canım yaaa annene yazık bağırma ona varsa facesi at mesaj tüm sinirini ondan çıkar haketti sonuçtaNormalde gelemez böyle şeylere ama çok sakin bu aralar. Ya da ben mi çok asabiyim. Hiç bişey yetisemicek gibi geliyor. Az önce annem de nasibini aldı bu asabiligimden. Birazdan arayıp gönlünü alayım. . Ben aricam adamı ver numarasini diyorum vermiyor yok arama bırak diyor. Faceten mi yazsam acaba :) :)
Bendede var canım kücüktv ama geçen aynayla baktım bayağa bi büyümüş ınşaAllah geçer canım benim kanamam da oluyor üstelikkızlar yaaa hamilelik hemoroidi yaşayan var mı
Çok canım sıkılıyor öyle mi kalacak orası kafama taktım resmen
:) evet canım var ailede çok. O yüzde biraz fazla bilimsel oluyor bazen yazdıklarımBir yerlerden bi doktorluk sezmistım zaten ;-)
Günde bı kaç defa oluyo ama bu aralar sıklaşti gibi sanada geçmıs olşun canim şuan ıyisindır umarimCanim bebde 3hafta once hastanede yattim bu durumdan karnim tas gbi oluyodu ama 3dk da bi olmaya baslamisti gece olmustu bide ihmal etme kac dk da bi oluyo takip et
Bendede var canım kücüktv ama geçen aynayla baktım bayağa bi büyümüş ınşaAllah geçer canım benim kanamam da oluyor üstelik
Canim her hafta ayni seyirde gitmiyor kilo alimj bi anda cokta alabilir az da alabilir masaAllah bebisine canim benimde p.tesi tekrar kontrolum var bakalim bizimki bir haftada Ne kdr almisKizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?