- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
haftasına göre normal kilosu cnm ama bi haftada 50 gram az geldi banadaKizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
anlamadım ki canım 24 ağustostan hesaplıyorum tam 31+5 diyor sen neye göre hesaplıyorsun :)Son adet tarihine gore canim bugun 32+4 oldun
Eger ağrı sızı gibi bir sıkıntın yoksa sana tavsiyem idrari evde verip hastaneye ulaştırman ozaman temiz çıkıyorSlm kızlar çalışamaz raporumu aldım.şükür artık dinlenmeye geçebilirim. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu çıktı.ilaç verdi doktor.kalsızlık da 9.9a kadar gerilemiş.doktor şu anda kan verilme durumuna gelmişsin dedi.günde 2 kere kan ilacını kullanıcam.inşallah artar kanım.bu şekilde ameliyata girersen zor kalkarsın dedi.ama kabahat bende ilaçları hiç düzgün kullanmadım.bide oğkuşumu gördük.hala ters ve popo ve bacaklar aşağıda dedi.kafa kaburgalara doğru duruyor.şükür sorun yok.bizden haberler böyle.
Canim gebelik takvimine gore 32+4 olmussun o zaman yanlis girmissin tarihi alttaki gebelik takvimi canimhaftasına göre normal kilosu cnm ama bi haftada 50 gram az geldi banada
anlamadım ki canım 24 ağustostan hesaplıyorum tam 31+5 diyor sen neye göre hesaplıyorsun :)
Göbüş kocaman oldu vallaEvet canım uğramayalı uzun zaman oldu şükür biz iyiyiz annem iki haftada bir geliyor kız kardeşim yanımda artık daha iyiyim en azından balkona çıkıp oturup çay içebiliyorum kv yanımdaydı beyin kanaması geçirmişti şükür onu da köyüne gönderdik durumu daha iyi en azından sizin de iyi olmanıza çok sevindim geçen gün göbeğime bakıyordum aklıma geldiniz acaba göbekleri nasıl olmuşturdedim azıcık kkaldı yaaa bitecek inşallah bu günleri gösterene şükürler olsun
Hayırlı olsun maşallah bebişine çok iyi :)selam dün kontorlumuz vardı hem de çalışır raporumuzu aldık, bebek 1860 gr olmuş cumartesi günü 1590 dı, toparlamaya başamış kendini,çok sevindim
masallah bebegine cnm bizfe dün aldık çalısır raporumuzu nisan sonuna kadr çalışcaz inşallah :))selam dün kontorlumuz vardı hem de çalışır raporumuzu aldık, bebek 1860 gr olmuş cumartesi günü 1590 dı, toparlamaya başamış kendini,çok sevindim
Aynen yorucu bi dönemdi ama bitti şükür hepimiz iyi olalım inşallah canımGöbüş kocaman oldu valla
Çok geçmiş olsun ya ne öok şey oldu üst üste :) neyse ki iyiymiş şimdi canım. Sen de iyiymişsin daha da iyi ol inşallah :)
Hayırlı olsun maşallah bebişine çok iyi :)
teşekkür ederim inşallah böyle gider ama hala 1 hafta geriymiş kilosu 32+1 oldum ama nette baktığım kilo aralıklarına göre nrmal görünüyor,Göbüş kocaman oldu valla
Çok geçmiş olsun ya ne öok şey oldu üst üste :) neyse ki iyiymiş şimdi canım. Sen de iyiymişsin daha da iyi ol inşallah :)
Hayırlı olsun maşallah bebişine çok iyi :)
Canım hiç canını sıkma çoğumuzun öyle oldu muhtemelen ölçümde hata olmuşturKizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
Canım yalancı kasılmalarda kalpte çarpıntı olurmuş düzenli değil ve günde 8i geçmiyosa sıkıntı arz etmez insaallahYa kızlar bnim kasılmam var sanırim karnım sertleşıyo tamamı deıl ama yarısı oluyo ben bebek popo dayıynr saniyorum oyûzden doktor sordu ama kasilmam yok dedim mart nısan annelerine geçenlerde göz attim o kasılmaymıs öyle olanlar varmıs ama ağrim olmuyo oxle sertleştiğı zaman ateş basıyo kalbim çarpınti yapiyo normalmı acaba
aynen nasipse nisan sonu mayıs başına kadar çalışıp o ara tez yazıp eğitime gidip bir de sınava gircem:):):)masallah bebegine cnm bizfe dün aldık çalısır raporumuzu nisan sonuna kadr çalışcaz inşallah :))
Dogum kasilmalari basliyo istr canim saol Allah razi olsun iyiyim hamd olsun simdiGünde bı kaç defa oluyo ama bu aralar sıklaşti gibi sanada geçmıs olşun canim şuan ıyisindır umarim
Braxton Hicks kasılmaları diyolarmış canım bu dönemlerde olacak illaki, ama sık oluyorsa o zaman doktoruna git bi nstyle falan bakar belki. Sen yine de doktorunu bilgilendir. Ama bu dönemde olması normalmiş.Ya kızlar bnim kasılmam var sanırim karnım sertleşıyo tamamı deıl ama yarısı oluyo ben bebek popo dayıynr saniyorum oyûzden doktor sordu ama kasilmam yok dedim mart nısan annelerine geçenlerde göz attim o kasılmaymıs öyle olanlar varmıs ama ağrim olmuyo oxle sertleştiğı zaman ateş basıyo kalbim çarpınti yapiyo normalmı acaba
Maşallah canım bebeğine , inşallah böyle devam eder de annesini sevindirir bebişin :)selam dün kontorlumuz vardı hem de çalışır raporumuzu aldık, bebek 1860 gr olmuş cumartesi günü 1590 dı, toparlamaya başamış kendini,çok sevindim
Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
aynen ben de kadının peşinde dolandim :) yarın tasinacaktik canım yatak odası bitmemiş daha haftaya kaldı artıkcanım ben de 10 gün falan önce taşındım.sözde annemle kayınvalidem yardım etti ama benim kontrol manyaklığım yüzünden sanki onlar kadar yoruldum gibi geliyor:)) yok onu oraya koymayalım.yok bunun yeri değişcek derken bende aynı işi yaptım ve bir hafta kadar ağrım oldu.ama iki gün dinlenince bile geçiyor herşey.taşınmak zor ama herşey bitince oh ya iyi yaptık diyosun.:)işaallah sen de biran önce otur yeni evinde sağlıkla mis ggibi.Ç:)))
Çok küçük duruyorlar canım ya :)Canim bende dun bebek gormeye gittim 3,5 kilo dogmus ama dedigin gibi tutmaya korktum:)
Bende de oluyor canım günde bir kaç defa hiç sevmiyoruum olmasını. . Karnım taş kesiliyor kalbim çıkacak gibi oluyor yüzüme ateş basıyor kafamda bir ağırlık oluyor sankiYa kızlar bnim kasılmam var sanırim karnım sertleşıyo tamamı deıl ama yarısı oluyo ben bebek popo dayıynr saniyorum oyûzden doktor sordu ama kasilmam yok dedim mart nısan annelerine geçenlerde göz attim o kasılmaymıs öyle olanlar varmıs ama ağrim olmuyo oxle sertleştiğı zaman ateş basıyo kalbim çarpınti yapiyo normalmı acaba
Saol canim evet düzensiz demekkı yalancı kasilmada varmis yeni duydumCanım hiç canını sıkma çoğumuzun öyle oldu muhtemelen ölçümde hata olmuştur
Canım yalancı kasılmalarda kalpte çarpıntı olurmuş düzenli değil ve günde 8i geçmiyosa sıkıntı arz etmez insaallah
Ben de varım çok acıyor hem de kanamam yok ama wc ye girmeye korkuyorum ki hiç tuvalet problemi yaşamadım Afedersiniz de meme diyorlar ya ondan var normal doğuma bi etkisi var mI acaba ?Bendede var canım kücüktv ama geçen aynayla baktım bayağa bi büyümüş ınşaAllah geçer canım benim kanamam da oluyor üstelik
Heh canım aynisı oluyoaynen ben de kadının peşinde dolandim :) yarın tasinacaktik canım yatak odası bitmemiş daha haftaya kaldı artık
Çok küçük duruyorlar canım ya :)
Bende de oluyor canım günde bir kaç defa hiç sevmiyoruum olmasını. . Karnım taş kesiliyor kalbim çıkacak gibi oluyor yüzüme ateş basıyor kafamda bir ağırlık oluyor sanki
Kızlar mayısın ilk haftası doğumu görünenler, ne zaman ev temizliğine başlıcaksınız? Ben çok kararsız kaldım. 13 nisanda halıları yıkamaya versem, ir de temizliğe yardımcı gelecek 19 nisan erken mi olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?