2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
haftasına göre normal kilosu cnm ama bi haftada 50 gram az geldi banada
Son adet tarihine gore canim bugun 32+4 oldun
anlamadım ki canım 24 ağustostan hesaplıyorum tam 31+5 diyor sen neye göre hesaplıyorsun :)

Eger ağrı sızı gibi bir sıkıntın yoksa sana tavsiyem idrari evde verip hastaneye ulaştırman ozaman temiz çıkıyor

haftasına göre normal kilosu cnm ama bi haftada 50 gram az geldi banada

anlamadım ki canım 24 ağustostan hesaplıyorum tam 31+5 diyor sen neye göre hesaplıyorsun :)
Canim gebelik takvimine gore 32+4 olmussun o zaman yanlis girmissin tarihi alttaki gebelik takvimi canim

Göbüş kocaman oldu valla
Çok geçmiş olsun ya ne öok şey oldu üst üste :) neyse ki iyiymiş şimdi canım. Sen de iyiymişsin daha da iyi ol inşallah :)

selam dün kontorlumuz vardı hem de çalışır raporumuzu aldık, bebek 1860 gr olmuş cumartesi günü 1590 dı, toparlamaya başamış kendini,çok sevindim
Hayırlı olsun maşallah bebişine çok iyi :)

selam dün kontorlumuz vardı hem de çalışır raporumuzu aldık, bebek 1860 gr olmuş cumartesi günü 1590 dı, toparlamaya başamış kendini,çok sevindim
masallah bebegine cnm bizfe dün aldık çalısır raporumuzu nisan sonuna kadr çalışcaz inşallah :))

Aynen yorucu bi dönemdi ama bitti şükür hepimiz iyi olalım inşallah canım

teşekkür ederim inşallah böyle gider ama hala 1 hafta geriymiş kilosu 32+1 oldum ama nette baktığım kilo aralıklarına göre nrmal görünüyor,

Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana
Canım hiç canını sıkma çoğumuzun öyle oldu muhtemelen ölçümde hata olmuştur
Canım yalancı kasılmalarda kalpte çarpıntı olurmuş düzenli değil ve günde 8i geçmiyosa sıkıntı arz etmez insaallah

Braxton Hicks kasılmaları diyolarmış canım bu dönemlerde olacak illaki, ama sık oluyorsa o zaman doktoruna git bi nstyle falan bakar belki. Sen yine de doktorunu bilgilendir. Ama bu dönemde olması normalmiş.
Maşallah canım bebeğine , inşallah böyle devam eder de annesini sevindirir bebişin :)

canım üzme kendini sakınn allahım şifa versin inşallah
başka doktorlara git olmadı belki sezeryanla biranönce almaları senin için daha iyi olur bence araştır boşu boşuna üzme kendini sakınn

aynen ben de kadının peşinde dolandim :) yarın tasinacaktik canım yatak odası bitmemiş daha haftaya kaldı artık
Canim bende dun bebek gormeye gittim 3,5 kilo dogmus ama dedigin gibi tutmaya korktum:)
Çok küçük duruyorlar canım ya :)

Bende de oluyor canım günde bir kaç defa hiç sevmiyoruum olmasını. . Karnım taş kesiliyor kalbim çıkacak gibi oluyor yüzüme ateş basıyor kafamda bir ağırlık oluyor sanki

Saol canim evet düzensiz demekkı yalancı kasilmada varmis yeni duydum

Bendede var canım kücüktv ama geçen aynayla baktım bayağa bi büyümüş ınşaAllah geçer canım benim kanamam da oluyor üstelik
Ben de varım çok acıyor hem de kanamam yok ama wc ye girmeye korkuyorum ki hiç tuvalet problemi yaşamadım Afedersiniz de meme diyorlar ya ondan var normal doğuma bi etkisi var mI acaba ?

Heh canım aynisı oluyo

ev temizliğimi o da ne :) valla hiç giremem o işlere zaten çalışıyorum hala sonrada gelen giden bide yatılı kalıcak annemler kayınvalidemler ev iyice kirleniyo benim niyetim tüm millet gittikten sonra yaptırırım dip köşee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…