- 28 Mart 2015
- 139
- 104
- 33
Benimde öyle bazen sertlesiyor ama bende bir yerlerini dayiyor sanıyordum siz şimdi böyle diyince korktum ama aralıkları öyle az değil sadece gerildigi için çok az cnm acıyor o kadarCanim bebde 3hafta once hastanede yattim bu durumdan karnim tas gbi oluyodu ama 3dk da bi olmaya baslamisti gece olmustu bide ihmal etme kac dk da bi oluyo takip et
Senle doğum zamanımız hemen hemen aynı bende ay sonu gibi mi versem diye düşündüm şimdi verirsem konsolda saklarım
Bide ben etiket tasarladım onlara soracağım benim tasarladığımı basarlar mı acaba
inşaAllah canım :/
inşaAllah yakalar, zaten başından beri 2 hafta gerideydi , bi ara 1 haftaya kadar düştü gerilemesi ama şimdi yine geriliyor. Umarım düzelir. Bacağıma randavu alıp gideceğm bu hafta, teşekkür ederim canım.
Önümüzdeki 2 hafta bol bol süt yumurta peynirle beslenicem , bakalım :/
Saglıgında bir sorun yok çok şükür , ama bi türlü ilerlemiyor hep geriliyor, son haftalar çok stresli geçti, daha dikkat edicem.
inşAllah canım teşekkürler.
Kilosu değilde sürekli gerilemesi çok üzüyor beni, 2 hafta dikkat edicem daha çok inşAllah gerilemez.
Normalde 35+2 olmamız lazım bizim ama benim bebeğim bi türlü ilerleyemiyor, her gittiğimizde biraz daha geriliyor. Saglıgı iyi diyor doktor ama üzülüyorum elden bi şey gelmiyor.
Haftasıyla uyumlu gitsin çok mutlu olacağım, yoksa zayıf olması çok üzmüyor beni. 35+2 olmalıydı miniğim ama 33+2 ye kadar geriledi. İnşaAllah düzelecek.
Saglıgı iyi diyor doktor canım, tek tesellim o. Seninle aramızda 1 gün var normalde, ama biliyorsun benim kızım hep geriden geliyor. Arayı kapatacağı yerde , daha da açıp 33+2 lere kadar geriledi. Üzüntüm bu. Ama inşAllah düzelecek. Bacağıma randevu alıp gideceğim bu hafta, bel fıtıgıda var; sanırım çalışabilir raporumu bozduracağım bu cumadan sonra evde olurum. Bebeğimi beslemem lazım .
inşaAllah canım, Allah razı olsun
Çok şükür doktor bi sorun yok diyor, inşaAllah toparlar.
Kızlar kiloyu takmayınn o kadar ya :) benim gibi yapın 20 kilodan sonra hiç tartilmadim bilmek istemiyorumgerçi kilo almıyorum artık hissetmiyorum aldigimi
dün doğum yapan arkadaşımı görmeye gittim. Maşallah bebiş 3 buçuk kilo doğmuş ama sanki minicik bişey taşımaya korktum dokunamadim bile. Hoşgeldin dedim ona bir gözünü açıp baktı öylece. Ayy bir heyecanlandim hiç sormayın. mayıs gelse ya artık kızımı görsem ama nasıl tasicam ki ben korkarım valla
bu arada normal doğum yaptı arkadaş ne güzel hiç doğum yapmış gibi değildi sanki.
Noqmal doğumda ikinmadan dolayı o meme daha çok firlıyo diyolar umaqim bizde oyle bisiz olmaz tatlım bende onu dûşünür oldum pofffBen de varım çok acıyor hem de kanamam yok ama wc ye girmeye korkuyorum ki hiç tuvalet problemi yaşamadım Afedersiniz de meme diyorlar ya ondan var normal doğuma bi etkisi var mI acaba ?
Tamam saol canim :) normal olmasina sevindimBraxton Hicks kasılmaları diyolarmış canım bu dönemlerde olacak illaki, ama sık oluyorsa o zaman doktoruna git bi nstyle falan bakar belki. Sen yine de doktorunu bilgilendir. Ama bu dönemde olması normalmiş.
Maşallah canım bebeğine , inşallah böyle devam eder de annesini sevindirir bebişin :)
bizde dün itibariyle 16 kilo almışız toplamda ,20yi geçeriz diye umuyorum :))))bende 20 den sonra tartılmadım bidaha ne olacaksa olsun dedim koyverdim artık
haha :):) Yok be ne doğurması :) Oğluşları ile birlikte sapasağlam zamanın geçmesini bekliyor :):)Onu bilmiyorum girip girmediğini de sanki doğumu olmuş gibi geldi bana da
Maşallahhhhhselam dün kontorlumuz vardı hem de çalışır raporumuzu aldık, bebek 1860 gr olmuş cumartesi günü 1590 dı, toparlamaya başamış kendini,çok sevindim
Bende de oluyor hem de sancıyla birlikte dakka tutuyorum bi kaç kasılmadan başka olmuyor korkma sen de :)Günde bı kaç defa oluyo ama bu aralar sıklaşti gibi sanada geçmıs olşun canim şuan ıyisindır umarim
benmde arkadasım almış indirmden 1 kutu ciikolata 70 tane flan war içinde kendim folyoya sarıp üzeri için kağıt bastırıcam tasarımınıda bitirdim az önce tarih yazmayacgm için hafta arası bastırırm sanırm :)ben kendime etiketsiz ama tek tek folyaya sarılı madlen çikolatalardan söyledim canım. dediğin gibi etiket tasarımım var, onu bastırıp kendim kaplayacam. ama arkadaşımınki ve abiminlerinkine onların sitesinden onların tasarımıyla yaptık. bi tarafında hacı şerif yazıyor bi tarafına da seçtiğin etiketi yapıştırıyolar. bende konsolda saklıyorum inşallah bişi olmaz o zamana kadar :) yoksa bi kilo çikolatam gider alimallah
Ya kızlar bnim kasılmam var sanırim karnım sertleşıyo tamamı deıl ama yarısı oluyo ben bebek popo dayıynr saniyorum oyûzden doktor sordu ama kasilmam yok dedim mart nısan annelerine geçenlerde göz attim o kasılmaymıs öyle olanlar varmıs ama ağrim olmuyo oxle sertleştiğı zaman ateş basıyo kalbim çarpınti yapiyo normalmı acaba
benmde arkadasım almış indirmden 1 kutu ciikolata 70 tane flan war içinde kendim folyoya sarıp üzeri için kağıt bastırıcam tasarımınıda bitirdim az önce tarih yazmayacgm için hafta arası bastırırm sanırm :)
bende nerde saklıyayım diye sorucaktım cnm oyle mutfakta duruyor dolaba falan koymadım
Aaaa folyolu nasıl valla görmedim ben bunu sipariş vereceğim 70 madlen 3 liraya alacağımben kendime etiketsiz ama tek tek folyaya sarılı madlen çikolatalardan söyledim canım. dediğin gibi etiket tasarımım var, onu bastırıp kendim kaplayacam. ama arkadaşımınki ve abiminlerinkine onların sitesinden onların tasarımıyla yaptık. bi tarafında hacı şerif yazıyor bi tarafına da seçtiğin etiketi yapıştırıyolar. bende konsolda saklıyorum inşallah bişi olmaz o zamana kadar :) yoksa bi kilo çikolatam gider alimallah
ben de tam sertleşme oluyordu geriliyordu rahim kasları ve ağrısızdı, adalat kullanıyorum o yüzden şimdi az oluyor. doktorum tek tarafta sertleşirse bebek diğer diğer tarafa kaçar ama tam kasılmada rahim agzına doğru bebeği itebilir, riskli olan o demişti. sertleşince kalbim hızlanıyor sanki, nefessiz kalıyor gibi oluyorum.bence serrtleşmeyi takip et ,sıklaşırsa ve tüm karnında gerilim olursa bi doktoruna danış.Ya kızlar bnim kasılmam var sanırim karnım sertleşıyo tamamı deıl ama yarısı oluyo ben bebek popo dayıynr saniyorum oyûzden doktor sordu ama kasilmam yok dedim mart nısan annelerine geçenlerde göz attim o kasılmaymıs öyle olanlar varmıs ama ağrim olmuyo oxle sertleştiğı zaman ateş basıyo kalbim çarpınti yapiyo normalmı acaba
annem geçer diyor, hep olduk biz de diyip rahatlatmaya çalışıyor. beni bir de normal doğum olursa hemoroid nasıl etkilenecek acaba o düşünüyorumkızlar yaaa hamilelik hemoroidi yaşayan var mı
Çok canım sıkılıyor öyle mi kalacak orası kafama taktım resmen
Aaaa folyolu nasıl valla görmedim ben bunu sipariş vereceğim 70 madlen 3 liraya alacağım
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html
Aaaa folyolu nasıl valla görmedim ben bunu sipariş vereceğim 70 madlen 3 liraya alacağım
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html
Tamam canım çok saolbende de bazen oluyo sertleşmeler. taş gibi oluyor tüm karnım, ama ağrı felan olmuyor. ben yorulduğum zamana sayıyorum. yorulunca yada çok ayakta durunca diye yormuştum kendi kendime. dr uma kasılmaları nasıl anlayacam dedim, o da karnın semsert olur dedi, ama bizim için önemli olan 15 dakka da bir olmaya başlarsa sorun vardır dedi. onun dışında olabilir bu haftalarda dedi. ama ben emin değilim o sertleşmelerin kasılma olup olmadığından...
Tesekkrler cevap ıçin canim hepimiz saolun içimi rahatlattınız :)ben de tam sertleşme oluyordu geriliyordu rahim kasları ve ağrısızdı, adalat kullanıyorum o yüzden şimdi az oluyor. doktorum tek tarafta sertleşirse bebek diğer diğer tarafa kaçar ama tam kasılmada rahim agzına doğru bebeği itebilir, riskli olan o demişti. sertleşince kalbim hızlanıyor sanki, nefessiz kalıyor gibi oluyorum.bence serrtleşmeyi takip et ,sıklaşırsa ve tüm karnında gerilim olursa bi doktoruna danış.
Amin canım Allah bir daha yaşatmasınAynen yorucu bi dönemdi ama bitti şükür hepimiz iyi olalım inşallah canım
Bence gayet normal canım çok daha düşük olan arkadaşlar var onlara da normal demiş doktoru. Bazısı önce alıyor sonra sıralanıyor,bazısı sonra birden alıyor bunu farkettimteşekkür ederim inşallah böyle gider ama hala 1 hafta geriymiş kilosu 32+1 oldum ama nette baktığım kilo aralıklarına göre nrmal görünüyor,
Aaaa bitter sütlü die arar sorarım ben draje de sipariş vereceğimbende bir kilosunu 48 e almışım zaten. 140 tane civarı var içerisinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?