2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayyy
annem geçer diyor, hep olduk biz de diyip rahatlatmaya çalışıyor. beni bir de normal doğum olursa hemoroid nasıl etkilenecek acaba o düşünüyorum
ayyy aynı dert bende de var son iki haftadır kabızlık başladı kötü oldu şimdiye kadar iyiydi

Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....

normal tabi canım.çok ayakta durunca daha çok oluyor işte.zorlamaya başlıyor.yapacak bişey yok..

Ahh canım olsun ya büyüdü sayılır artık. Şimdi bol bol yatki bebiş biraz daha toplarlasın. Yanında yardımcın olacak birileri olsa süper olur. En çok da ayaklar yukarı doğru yatmaya çalış.

bende 20 den sonra tartılmadım bidaha ne olacaksa olsun dedim koyverdim artık
En iyisi canım moral bozmaya değmez. Doğumdan sonra tartilir bakarız
Canım üzülme lütfen büyüdü artık bebişler hem bu hemen geleceği anlamına gelmiyor sen dikkat et kendine. Seni yoracak bişey yapma. Sağlıkla gelsin Yavrularımız

Maşallah size, doktorun dediklerini uygula arkadaşım, rabbim zamanında hayırlı doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Benimde öyle bazen sertlesiyor ama bende bir yerlerini dayiyor sanıyordum siz şimdi böyle diyince korktum ama aralıkları öyle az değil sadece gerildigi için çok az cnm acıyor o kadar
Canim karnimda toplaniyodu benim resmen hissediyosun toplandigini sertlesiyo oyle kasilmaymis oda

Canım 37. haftadan sonra normal zaten, şu 3 haftanı da dinlenerek geçir , çok yorma kendini bebiş biraz daha toparlansın. Doktorun da ne güzel demiş hemen doğum demiyorum diye. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

MasaAllah bebisine canim insaAllah zamaninda gelir bebisin canim:)

masaalah kızceye
bol bol dinlen canm doktorn dediklerini uygula, bizimki rahim ağzı flan ölçmedi sanırım gerçi nasıl yapıldıgınıda bilmiyorm ama

Gecmiş olsun öncelikle 37.hafta yıda tamamla inşaAllah zaten gelişimi tamamlanmış oluxo dr.um bana dedi bu haftadan sonra gelsede önemli deil ama kendini 37ye kadar koru canım hakkınizda hayirlisi üzülme sakın annesi sağlıkla gelsin bebişin

Ne zaman gittin en son.ve hareketleri nerede hissediyorsun canim

Pardon 32+1 de demissin gormemisim.bende 32+4 de oyleydim.bi hafta oldu gideli doktora.hareketleri ne sekilde hissediyorsun
değişiyor canım bazen midemde. Bazen göbek deliği etrafında bazen kasıklarımda. Ama kafa yukarda sanırım. Bir türlü doğru yolu bulamadı benim kiz :) sen Nerede hissediyorsun

Ne zaman gittin en son.ve hareketleri nerede hissediyorsun canim

Pardon 32+1 de demissin gormemisim.bende 32+4 de oyleydim.bi hafta oldu gideli doktora.hareketleri ne sekilde hissediyorsun
değişiyor canım. Bazen tam midem in altında bazen göbek deliği çevresinde bazen kasıklarımda. Her yerde yani. Ama göbek deliği min sağ tarafında avucuma bazen bir sertlik geliyor kafası mi poposu mu kestiremiyorum. Sen neevrede hissediyorsun

bebeği benimki gibi yan pozisyonda duran var mı acaba ????
benim bebeğim de yan duruyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…