- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
ayyy aynı dert bende de var son iki haftadır kabızlık başladı kötü oldu şimdiye kadar iyiydiannem geçer diyor, hep olduk biz de diyip rahatlatmaya çalışıyor. beni bir de normal doğum olursa hemoroid nasıl etkilenecek acaba o düşünüyorum
Aaaa bitter sütlü die arar sorarım ben draje de sipariş vereceğim
normal tabi canım.çok ayakta durunca daha çok oluyor işte.zorlamaya başlıyor.yapacak bişey yok..aynen canım bende de oluyor.bacaklarımın arası çok fena.bende bu aralar sandalyede çok oturdum.üniversitede çalışıyorum vize dönemi olduğu için sınav görevlerinde ayakta durmaktansa sandalyeye oturuyorum ondan daha fazlaa ağrıyor sanki.ama hafta başında doktora söyledim.burası ağrıyo diye çok ciddiye bile almadı.normal tabi genişlemeler oluyo dedi. işallah önemli değildir.
Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Canim bende bundan dusunuyorum ama bunun kutusu varmi? Bide aynisinin kutulusu var ama icndeki adet az.sen napmayi dusunuyosunAaaa folyolu nasıl valla görmedim ben bunu sipariş vereceğim 70 madlen 3 liraya alacağım
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html
En iyisi canım moral bozmaya değmez. Doğumdan sonra tartilir bakarızbende 20 den sonra tartılmadım bidaha ne olacaksa olsun dedim koyverdim artık
Canım üzülme lütfen büyüdü artık bebişler hem bu hemen geleceği anlamına gelmiyor sen dikkat et kendine. Seni yoracak bişey yapma. Sağlıkla gelsin YavrularımızKızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Maşallah size, doktorun dediklerini uygula arkadaşım, rabbim zamanında hayırlı doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin..Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Canim karnimda toplaniyodu benim resmen hissediyosun toplandigini sertlesiyo oyle kasilmaymis odaBenimde öyle bazen sertlesiyor ama bende bir yerlerini dayiyor sanıyordum siz şimdi böyle diyince korktum ama aralıkları öyle az değil sadece gerildigi için çok az cnm acıyor o kadar
Canım 37. haftadan sonra normal zaten, şu 3 haftanı da dinlenerek geçir , çok yorma kendini bebiş biraz daha toparlansın. Doktorun da ne güzel demiş hemen doğum demiyorum diye. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
En son doktora gittiğimde öyleydi canım. 32+1 dim. Şimdi nasıl bilmiyorumbebeği benimki gibi yan pozisyonda duran var mı acaba ????
MasaAllah bebisine canim insaAllah zamaninda gelir bebisin canim:)Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
masaalah kızceyeKızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Ne zaman gittin en son.ve hareketleri nerede hissediyorsun canimEn son doktora gittiğimde öyleydi canım. 32+1 dim. Şimdi nasıl bilmiyorum
Pardon 32+1 de demissin gormemisim.bende 32+4 de oyleydim.bi hafta oldu gideli doktora.hareketleri ne sekilde hissediyorsunEn son doktora gittiğimde öyleydi canım. 32+1 dim. Şimdi nasıl bilmiyorum
Gecmiş olsun öncelikle 37.hafta yıda tamamla inşaAllah zaten gelişimi tamamlanmış oluxo dr.um bana dedi bu haftadan sonra gelsede önemli deil ama kendini 37ye kadar koru canım hakkınizda hayirlisi üzülme sakın annesi sağlıkla gelsin bebişinKızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Ne zaman gittin en son.ve hareketleri nerede hissediyorsun canim
değişiyor canım bazen midemde. Bazen göbek deliği etrafında bazen kasıklarımda. Ama kafa yukarda sanırım. Bir türlü doğru yolu bulamadı benim kiz :) sen Nerede hissediyorsunPardon 32+1 de demissin gormemisim.bende 32+4 de oyleydim.bi hafta oldu gideli doktora.hareketleri ne sekilde hissediyorsun
Ne zaman gittin en son.ve hareketleri nerede hissediyorsun canim
değişiyor canım. Bazen tam midem in altında bazen göbek deliği çevresinde bazen kasıklarımda. Her yerde yani. Ama göbek deliği min sağ tarafında avucuma bazen bir sertlik geliyor kafası mi poposu mu kestiremiyorum. Sen neevrede hissediyorsunPardon 32+1 de demissin gormemisim.bende 32+4 de oyleydim.bi hafta oldu gideli doktora.hareketleri ne sekilde hissediyorsun
Braxton Hicks kasılmaları diyolarmış canım bu dönemlerde olacak illaki, ama sık oluyorsa o zaman doktoruna git bi nstyle falan bakar belki. Sen yine de doktorunu bilgilendir. Ama bu dönemde olması normalmiş.
Maşallah canım bebeğine , inşallah böyle devam eder de annesini sevindirir bebişin :)
benim bebeğim de yan duruyor:)bebeği benimki gibi yan pozisyonda duran var mı acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?