- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım ben sunum için englısh home ferforje tepsi yada aldığım bebek arabası şeklin de sepetle sunacağım yada ikea da böle beyaz tePSİ var çok severek kullanıyorum ona koyarımCanim bende bundan dusunuyorum ama bunun kutusu varmi? Bide aynisinin kutulusu var ama icndeki adet az.sen napmayi dusunuyosun
Maşallah bebişine tosun olmuşKızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Benimki yandı senin haftanda. Hatta dönmedi yavrum diyordum sonra bir gittim dönmüş kuzu.bebeği benimki gibi yan pozisyonda duran var mı acaba ????
Canım ben bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim kızimın hastane çantasına hastaneye gıtceklerı çantaya yerlestirdim battanhyesinin içine katkayip güzelce yerleştrdim bohca gibi yaptım diğer evdeki kıyafetleri de dolaba koyup üzerini örttüm yerleşthqmedim henüz onlarida anneme götürücem doğumdan sonra zaten annemf kalicam canim bi uyku seti kaldi yikancakKızlar birşey soracağım ben bebeğin kıyafetlerini şimdi yıkadım kutusun ütülicem
Ama napsam dolabına hurca koyup mu saklasam yoksa dolaba koyup üzerine örtü mü örtsem sizler naptınız
Nevresim yatak korumayı felan hep yıkadım ütüledim hurca koydum
Bende şimdi nevresim herşeyi hurca koydum zaten 5 tane hastahane çıkışı mız var 0 3 aya aitCanım ben bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim kızimın hastane çantasına hastaneye gıtceklerı çantaya yerlestirdim battanhyesinin içine katkayip güzelce yerleştrdim bohca gibi yaptım diğer evdeki kıyafetleri de dolaba koyup üzerini örttüm yerleşthqmedim henüz onlarida anneme götürücem doğumdan sonra zaten annemf kalicam canim bi uyku seti kaldi yikancak
Oh mis olmuş ne güzel bencede biran evvel hazırla canım bebişlerin saği solu belli olmuxo çok sabirsızlar zamane cocukları :)Bende şimdi nevresim herşeyi hurca koydum zaten 5 tane hastahane çıkışı mız var 0 3 aya ait
Diğer herşey 3 6 6 9 9 12 böyle büyük onlarca kıyafet o yüzden acelesi yoktu ama yıkadım 5 ütülerim dolaba da dediğin gibi bohça yapar koyarım
Hastajane çantası içinde kılıflar keselere koydum ama bavula daha koymadım onu da yakın da hazırlarım
35 haftaya kadar herşeyi halledeyim diyorum
aynen öyle canım haklısın iyi ki varsin moral kaynağım oldun bugün beşiğimiz de geldi daha mutlu oldum kurmadik daha ama çok merak ediyorum nasıl diye annemler kargoyla gönderdi çok çok opuyoruz siziYa sen bakma kayınvalidene güzelim :) Ben de diyorum ki 3 olsun yeter, sağlıklı olması önemli olan hem doğum da kolay olur :) Sen kimseye kulak asma burada yazılan değerlerle de kendini kıyaslama bence bazılarının ki zaten yanlış ölçüm de çünkü çok abartılılar var :) Yavrun sağlıklı doğacak inşallah bol bol kalsiyum al sen :) Öptüm
canım bende nevresim merak ediyorum kalitesini falan Anca gelince bakarız yani alınabilir aslında çok iyi olmasa da bende de var nasılsa yedekbende nevresim ve yorgana bakimm diyorum aslında var ama bunlarda yedek olsun. daha önceden alan oldumu aceba ?
nukun biberonlarıda güzel cam,
uni bayb ürünleride güzel :)
Yatcam cnm ztn tirstim valla şükür ailem yanımda yakinimda bnm herşeyi yapmam lazim nisan sonu yaparim diyodum ama kızım aceleci çıktı herşeyi yaparım önümüzdeki haftaAhh canım olsun ya büyüdü sayılır artık. Şimdi bol bol yatki bebiş biraz daha toplarlasın. Yanında yardımcın olacak birileri olsa süper olur. En çok da ayaklar yukarı doğru yatmaya çalış.
İlk defa bu kdr telaş oldum Rabbim hayırlı zaman neyse onu nasip etsin ne diyimki Dr da senin gibi dedi bu hmn geleceği anlamında değil die bol bol yat dedi hareketlerini kısıtlama dedi,insallahEn iyisi canım moral bozmaya değmez. Doğumdan sonra tartilir bakarız
Canım üzülme lütfen büyüdü artık bebişler hem bu hemen geleceği anlamına gelmiyor sen dikkat et kendine. Seni yoracak bişey yapma. Sağlıkla gelsin Yavrularımız
Canim kullan onu kasilmalara cok iyi gwliyor hem bebislerin ne kdr gec gelirse o kadar iyi onlar icinKizlar adalat kullanan var mi. Erken dogum engelleyici olarak verdi ama. Kalp ve tansiyon ilaci. Korktum kullanmadim
Aynen canim bugun itibariyle 35 haftayi bitirdik bakalim ayni tarihli dogumu olanlardan hangimiz once doguracak:)Mrb kızlar bugün tam 35 haftayı bitirdik. Bütün kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik. Toz olmasın diye English homeden aldigim keselere koydum kıyafetleri içim rahat etmedi bir de Madam cocodan aldığım örtüyü de üstüne serdim. biberonlarimizi ve emzigimizi de schafer tenceremde kaynattktan sonra herseyimz hazır oldu.şaka bir yana herseyimz hazır artık çok şükür. Beklemedeyiz, sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah.
Bizim daha cantamiz hazir degil ne kadar rahatim yaBende şimdi nevresim herşeyi hurca koydum zaten 5 tane hastahane çıkışı mız var 0 3 aya ait
Diğer herşey 3 6 6 9 9 12 böyle büyük onlarca kıyafet o yüzden acelesi yoktu ama yıkadım 5 ütülerim dolaba da dediğin gibi bohça yapar koyarım
Hastajane çantası içinde kılıflar keselere koydum ama bavula daha koymadım onu da yakın da hazırlarım
35 haftaya kadar herşeyi halledeyim diyorum
InsaAllah canim insaAllah:)Kızlar napiyosunuz geceliklerim de alındı Cantam hazır. Kilot ve çorap koyucam sadece. Bebeğim cantasi zaten hazırdı . KV geldi Evimi temizledi doğuma yakın gene gelcekmis. Bebegimin yatağı bile hazır. Şimdi onu bekliyorum saglikla gelir benimkide sizinkilerde inşallah.
Stres yapma canım. O seni daha çok etkiler. Sen hazırlıklarını tamamla yine de . Ailen yardimci olsun kuzum. Sonra uzat ayaklarını oh mis gibi dinlenİlk defa bu kdr telaş oldum Rabbim hayırlı zaman neyse onu nasip etsin ne diyimki Dr da senin gibi dedi bu hmn geleceği anlamında değil die bol bol yat dedi hareketlerini kısıtlama dedi,insallah
Evet iyi fikir canim tesekkurlerCanım ben sunum için englısh home ferforje tepsi yada aldığım bebek arabası şeklin de sepetle sunacağım yada ikea da böle beyaz tePSİ var çok severek kullanıyorum ona koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?