2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nst ye girdin mi canim insaAllah erken gelmezler

Canım bebeğin dönmemiş demekki.kasılman mı var? Doktora mı gidiyorsun anlamadım.canım şimdiden sonra doğsa da sorun olmaz Allahın izniyle.hayırlı haberlerle gel inşallah.

canım stres yapma mümkün olduğunca uzan dinlen Rabbimden hayırlısını iste

herkese iyi akşamlar,
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 31+4 bugün 2000 gr olmuş oğlum ama doğum kanalındaymış başının yarısını göremedi doktor düşünün, 15 gün daha kalır umarım dedi. Zaten 1 haftadır bacak aramdaki kemikler ağrıyordu meğer başı ordaymış dua edin lütfen daha çok küçüğüz ciğerlerimiz gelişti mi o bile bellli değil çok korkuyorummmmmm

Allah yardımcın olsun canım.açılma falan var mı peki? İnşallah bikaç hafta daha bekler büyür bebeğin.

Canım uzan dinlen fazla ayakta durma, inşallah bekler bebeğin biraz daha. Ciğer geliştirici iğne falan yapmayı düşündü mü doktorun. Allah yardımcınız olsun

Sancılar düzenli mi geliyor canım. Düzensizse ya da duş alınca geçiyorsa yalancı sancıdır onlar. Makat gelişi olunca niye erken doğum oluyormuş ki. İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. Stres yapma , zor biliyorum ama stres daha çok etkiliyor kasılmaları falan.

Bizim daha cantamiz hazir degil ne kadar rahatim ya
Benim de hazır değil hatta kıyafetleri falan da yıkamadım daha. Geçen gün stres olunca sabun tozunu aldım o telaşla.Sonra tekrar sancı çıkmayınca kaldı :)

aynı durumdaymışız seninle. Allah bize ve bizim gibi olan herkese yardım etsin inşallah. ben zaten 3 aydır yatıyorum biraz esnetmiş haftasonları kaçamaklar yapmıştım hoppp inmiş sıpam aşağıya eskisi gibi sadece tuvalet banyoya kalkıcam artık 36 dan önce doğmasalar keşkeeeeeeee.. Rahim ağzım 19. haftada 27 mm di 1 ay sonra aynıydı başka ölçüm de yapmadı... senin kaçmış

Allah yardımcın olsun canım.açılma falan var mı peki? İnşallah bikaç hafta daha bekler büyür bebeğin.

inşallah aminn cnmmm,
açılma için alttan bakması gerektiğinen çekiniyor bakmak istemiyor niyeyse.. Akıntı leke sancın olursa hemen gel dedi sadece belirtileri bunlarmış

Canım uzan dinlen fazla ayakta durma, inşallah bekler bebeğin biraz daha. Ciğer geliştirici iğne falan yapmayı düşündü mü doktorun. Allah yardımcınız olsun

canım leken ve sancın olmadığı sürece iğneyi yaptırmanı istemiyorum çok masum şeyler değil dedi 2 hafta daha kalırsa sorunumuz kalmaz diyor ama hiç bişey bilmiyorum yaaaa

canım senin geç yumurtlamada olabilir belki bebeğin esasında küçük haftası bunu hiç konuştunmu doktorunla

Canim doktoruma gore normal bi aksilik yok. en baslarda 15 gun gerideydi zaten. Sonra 1 haftaya dusurduk ama simdi yine fark acildi.

Saglikla dogsun insaAllah canim. Dinlen bol bol

canim bol bol dinlen hic yurume insaAllah 36 haftaya kadar dayanir bebisin

Benim de hazır değil hatta kıyafetleri falan da yıkamadım daha. Geçen gün stres olunca sabun tozunu aldım o telaşla.Sonra tekrar sancı çıkmayınca kaldı :)
canim hazirlayalim artik bizim bebislerin napacagi belli olmaz:)

Kasik a
Kasik agrii bendede var sanvilaniyorum resmen normalmi acaba? Ins 38 haftalara kadar kalir bebekler canim

Ne guldurdun beniiii:)))

Burdayım canım, uzun zamandır giremiyorum tlfdan girip okuyorum yazıcakken atıyo siteden, hata veriyo nedense :) daha bekliyoruz doğumu, 10 mayıs bdt ama erken gelebilirler, hayırlısı olsun :)
@toist
@hukukcu_
@BurcuMelek
Mytwin
Kızlar sizi görmüyorum sanki artık Özledim valla
Canım benimm ben de özledm valla merak ettiğin için teşekkür ederiz teyzeee :) sen nasılsın iyi misin fıstık kızın napıyo
Onu bilmiyorum girip girmediğini de sanki doğumu olmuş gibi geldi bana da
yok doğum olmadı canım olursa mutlaka haber vermeye çalışırım inşallah, bu arada biz de bu gece seni bekliycez burda dün giremedim ama uyumuyordum yine
Canım maşallah yavruna büyümüş, doktorun dediği gibi bol bol dinlen sen de öyleyse canım Allahın izniyle zamanında gelicek bütün bebişler ben inanıyorum, sakın stres yapma, sağlıkla gelsinler hepsi
Kizlar adalat kullanan var mi. Erken dogum engelleyici olarak verdi ama. Kalp ve tansiyon ilaci. Korktum kullanmadim
Canım adalatı erken doğum olmasın diye kullanıyorlar bildiğim kadarıyla ki doktorun verdiyse kullan bence ihmal etme, inşallah zamanında sağlıcakla gelirler
İyi etmişsin canım, çok şükür hazırsın artık, rahatça bekleyebiliriz uygulamalarına da bayıldım doğrusu
Ohh çok şükür herşey hazır canım temizlik işi de hallolmuş darısı bize ,zamanında sağlıcakla gelsin bebişler :)
Panik olma canım benim Allahın izniyle vaktinde gelicek bebiş inşallah, stres yaparsan daha kötü olur, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Korkma canım heyecan yapma Allahın izniyle hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelicekler :) Sağlıkla kucağımıza alalım hepsini inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…