Nst ye girdin mi canim insaAllah erken gelmezlerYa kızlar dr bebek makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
Canım bebeğin dönmemiş demekki.kasılman mı var? Doktora mı gidiyorsun anlamadım.canım şimdiden sonra doğsa da sorun olmaz Allahın izniyle.hayırlı haberlerle gel inşallah.Ya kızlar dr bebek makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
canım stres yapma mümkün olduğunca uzan dinlen Rabbimden hayırlısını isteYa kızlar dr bebek makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
Benmde değil nisan sonuna hazır ederimBizim daha cantamiz hazir degil ne kadar rahatim ya
Allah yardımcın olsun canım.açılma falan var mı peki? İnşallah bikaç hafta daha bekler büyür bebeğin.herkese iyi akşamlar,
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 31+4 bugün 2000 gr olmuş oğlum ama doğum kanalındaymış başının yarısını göremedi doktor düşünün, 15 gün daha kalır umarım dedi. Zaten 1 haftadır bacak aramdaki kemikler ağrıyordu meğer başı ordaymış dua edin lütfen daha çok küçüğüz ciğerlerimiz gelişti mi o bile bellli değil çok korkuyorummmmmm
Canım uzan dinlen fazla ayakta durma, inşallah bekler bebeğin biraz daha. Ciğer geliştirici iğne falan yapmayı düşündü mü doktorun. Allah yardımcınız olsunherkese iyi akşamlar,
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 31+4 bugün 2000 gr olmuş oğlum ama doğum kanalındaymış başının yarısını göremedi doktor düşünün, 15 gün daha kalır umarım dedi. Zaten 1 haftadır bacak aramdaki kemikler ağrıyordu meğer başı ordaymış dua edin lütfen daha çok küçüğüz ciğerlerimiz gelişti mi o bile bellli değil çok korkuyorummmmmm
Sancılar düzenli mi geliyor canım. Düzensizse ya da duş alınca geçiyorsa yalancı sancıdır onlar. Makat gelişi olunca niye erken doğum oluyormuş ki. İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. Stres yapma , zor biliyorum ama stres daha çok etkiliyor kasılmaları falan.Ya kızlar dr bebek makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
Benim de hazır değil hatta kıyafetleri falan da yıkamadım daha. Geçen gün stres olunca sabun tozunu aldım o telaşla.Sonra tekrar sancı çıkmayınca kaldı :)Bizim daha cantamiz hazir degil ne kadar rahatim ya
Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Allah yardımcın olsun canım.açılma falan var mı peki? İnşallah bikaç hafta daha bekler büyür bebeğin.
Canım uzan dinlen fazla ayakta durma, inşallah bekler bebeğin biraz daha. Ciğer geliştirici iğne falan yapmayı düşündü mü doktorun. Allah yardımcınız olsun
canım senin geç yumurtlamada olabilir belki bebeğin esasında küçük haftası bunu hiç konuştunmu doktorunla
Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Canim yarin sabun tozu alip bebisin giysilerini yikayacam Allah'in izniyle yarin hszirlarim :)Benmde değil nisan sonuna hazır ederim
Canım sen yapsan iyi olur
canim bol bol dinlen hic yurume insaAllah 36 haftaya kadar dayanir bebisinherkese iyi akşamlar,
canim hazirlayalim artik bizim bebislerin napacagi belli olmaz:)Benim de hazır değil hatta kıyafetleri falan da yıkamadım daha. Geçen gün stres olunca sabun tozunu aldım o telaşla.Sonra tekrar sancı çıkmayınca kaldı :)
Evet evet bence de :) bu hafta halledicem inşallah canımcanim hazirlayalim artik bizim bebislerin napacagi belli olmaz:)
canim bol bol dinlen hic yurume insaAllah 36 haftaya kadar dayanir bebisin
Kasik agrii bendede var sanvilaniyorum resmen normalmi acaba? Ins 38 haftalara kadar kalir bebekler canimYa kızlar dr bebek makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
Ne guldurdun beniiii:)))Mrb kızlar bugün tam 35 haftayı bitirdik. Bütün kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik. Toz olmasın diye English homeden aldigim keselere koydum kıyafetleri içim rahat etmedi bir de Madam cocodan aldığım örtüyü de üstüne serdim. biberonlarimizi ve emzigimizi de schafer tenceremde kaynattktan sonra herseyimz hazır oldu.şaka bir yana herseyimz hazır artık çok şükür. Beklemedeyiz, sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah.
Burdayım canım, uzun zamandır giremiyorum tlfdan girip okuyorum yazıcakken atıyo siteden, hata veriyo nedense :) daha bekliyoruz doğumu, 10 mayıs bdt ama erken gelebilirler, hayırlısı olsun :)@toist Günaydın canım, yok ya henüz doğurmadı çok şükür , daha
ikiz olunca dedim erken mi doğum oldu haftasını da hatırlamıyorum iyi bari sevindim herkesi n bebisi zamanında doğsun ama sanki zaman artık geçıkıyor gibi geliyor bana
Canım benimm ben de özledm valla merak ettiğin için teşekkür ederiz teyzeee :) sen nasılsın iyi misin fıstık kızın napıyo
Onu bilmiyorum girip girmediğini de sanki doğumu olmuş gibi geldi bana da
Canım maşallah yavruna büyümüş, doktorun dediği gibi bol bol dinlen sen de öyleyse canım Allahın izniyle zamanında gelicek bütün bebişler ben inanıyorum, sakın stres yapma, sağlıkla gelsinler hepsiKızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Canım adalatı erken doğum olmasın diye kullanıyorlar bildiğim kadarıyla ki doktorun verdiyse kullan bence ihmal etme, inşallah zamanında sağlıcakla gelirlerKizlar adalat kullanan var mi. Erken dogum engelleyici olarak verdi ama. Kalp ve tansiyon ilaci. Korktum kullanmadim
Mrb kızlar bugün tam 35 haftayı bitirdik. Bütün kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik. Toz olmasın diye English homeden aldigim keselere koydum kıyafetleri içim rahat etmedi bir de Madam cocodan aldığım örtüyü de üstüne serdim. biberonlarimizi ve emzigimizi de schafer tenceremde kaynattktan sonra herseyimz hazır oldu.şaka bir yana herseyimz hazır artık çok şükür. Beklemedeyiz, sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah.
Ohh çok şükür herşey hazır canım temizlik işi de hallolmuş darısı bize ,zamanında sağlıcakla gelsin bebişler :)Kızlar napiyosunuz geceliklerim de alındı Cantam hazır. Kilot ve çorap koyucam sadece. Bebeğim cantasi zaten hazırdı . KV geldi Evimi temizledi doğuma yakın gene gelcekmis. Bebegimin yatağı bile hazır. Şimdi onu bekliyorum saglikla gelir benimkide sizinkilerde inşallah.
Panik olma canım benim Allahın izniyle vaktinde gelicek bebiş inşallah, stres yaparsan daha kötü olur, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değilYa kızlar dr bebek makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
Korkma canım heyecan yapma Allahın izniyle hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelicekler :) Sağlıkla kucağımıza alalım hepsini inşallahhhhherkese iyi akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?