2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar dr proluton igneyi(progesteron) hala devam ettiriyor bana baska devam eden varmi kullananlardan

Canim yarin sabun tozu alip bebisin giysilerini yikayacam Allah'in izniyle yarin hszirlarim :)
ben hastahane için olan parçaları yıkamıştım 1 ay önce ama ütülerken oturduğum halde zorlandım

o yüzden parça parça yaptım bugün nevresimleri halletim ütüledim

bide kıyafetleri astım tek başıma yapmak istedim nedense

Görmüyorum seni uzun zamandır canım :) biz iyiyiz çok şükür kızın keyfi yerinde ekmek elden su golden :) :)
senin Paşalar nasıl

Eline saglik canim Rabbim bebisinin hepsini kirlettigi gunude gostersin insaAllah bende kendim yapmak istiyorum :)

Görmüyorum seni uzun zamandır canım :) biz iyiyiz çok şükür kızın keyfi yerinde ekmek elden su golden :) :)
senin Paşalar nasıl
İyi bizimkiler de çok şükür canım, bizde de keyifler iyi :) az kaldı heyecan var onlarda da bende de, sağlıkla doğsalar da sevsek artık, ısırsak totolarını

iyi aksamlar kizlar, herkesler iyi sanıyorum kuzularimiz büyüyorlar maşallah, sağ salim vakitlice kucagimiza alırız inşallah..
Elifeva cokçok sevinsevindim senin adına, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Sanırım hazırlık yapmayan bi ben kaldımHala annemlerdeyim, salı çarşamba gidelim diyoduk ama eşim fena grip olmuş, ben iyileşmeden gelme sana da gecmesin son zaman dedi ben de kaldım artık, bi aksilik çıkmazsa pazar gidicez.
Fırsat buldukça girip okudum bi sorun olmadığını görmek mutlu etti beni rahatlattı
Sağlıcakla kalın :)

Kizlar doktor kontrolum vardi. 35+0 olduk. 2611 gr olmus. gecen hafta gitmistik sadece 52 gr almis 1 haftada. Cok az geldi bana

Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim" çoklu alıntı nasıl yapılıyo bilemedim. toist @tuubaa60 ozge22ozge E elf21 safakmeley BurcuMelek Myhsa Gecen haftaki ölçümlerle karşılaştırdım. Gecen hafta bpd:90.78 çıkmış bu haftaysa87.38 mm çıkmış. Bu ölçüm bebeğin şakaklarından yapılan ölçümmüş. Küçülmesi mümkün mü? Doktor gecen hafta yanlış ölçmüş gibi geldi bana

Evet canım bazen ölçümlerde yanlışlık olabiliyor, daha doğrusu mm fark bile etkilediği için işaretlediği alan önemli. Hatta ultrason kağıdında da +- değerin değişebileceği görünüyor. O yüzden hiç takma kafana önemli olan sağlıklı olması, şükür ki sağlıklı bebişlerimiz

Evet canım ALlaha şükür sağlıklılar. Gecen haftalarda 200-250 gr alıp bu hafta 52 gr cıkınca üzüldüm biraz. Yediklerimde de azalma yok. Bakalım haftaya ne çıkacak :)

Kizlar dr proluton igneyi(progesteron) hala devam ettiriyor bana baska devam eden varmi kullananlardan
Ben kullabiyorum canim haftada bi tane doguma kadar kullanacaksin dedi dr ama normal dogumu bu sefer tehlikeye atarmiyiz acaba diye dusunuyorum

Canım bende oluyo. Sanki poposu ya da sırtı çıkıyo nefesim kesiliyo

Kizlar bebegin cantasini hazirliyorum bezi ve mamasi kaldi sadece.hangi bezi alacagimi bilemedim .siz hangisini tercih ettiniz oneriniz var mi? Bir de mama almam lazim.sezeryen yapacagim icin cantasina koyacagim hastaneden istiyorlarmis

Kizlar bebegin cantasini hazirliyorum bezi ve mamasi kaldi sadece.hangi bezi alacagimi bilemedim .siz hangisini tercih ettiniz oneriniz var mi? Bir de mama almam lazim.sezeryen yapacagim icin cantasina koyacagim hastaneden istiyorlarmis
Ben arkadaşımın önerisiyle prima premium care aldım, göstergesi de var

Ben arkadaşımın önerisiyle prima premium care aldım, göstergesi de var
Beyaz mı oluyor canım onlar

Canım mama hastajane çantasına mı konulacak gerek varmı bilemedim ben

Canım benim stres çok etkili, Söylemek kolay ama yapmamaya çalış yavrun için. Çok üzüldüm, Rabbim şifa versin inşallah, zamanını beklesin yavrun ama yatarak dinlenmeye çalış ertelendikçe rahatlarsın.

Iyi geceler canım, korkma moralini yüksek tutmaya çalış. Rabbim kprusun bebeğini, zamanında gelsin inşallah. Ama 3 cm açılması olanlar bile sürekli yatarak 3 hafta ertelemişlerdi doğumlarını. Demekki hareket tetikliyor Doğumu. Sen de dikkat edersin Allahın izniyle hiçbişey olmaz.

Canım baş çevresinin küçülmesi imkansız. Demekki öncekinde yanlış ölçtü aslında yavrun normal almış kilosunu. Artık kesinleşti canını sıkmana gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…