ilk saatlerde sut gelmezse mama veriyorlarmis hastanede ki hemsire cantanizda olsun dedi ben de her ihtimale karsi alayim diyorumBeyaz mı oluyor canım onlar
Canım mama hastajane çantasına mı konulacak gerek varmı bilemedim ben
Nst ye girdin mi canim insaAllah erken gelmezler
Sancılar düzenli mi geliyor canım. Düzensizse ya da duş alınca geçiyorsa yalancı sancıdır onlar. Makat gelişi olunca niye erken doğum oluyormuş ki. İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. Stres yapma , zor biliyorum ama stres daha çok etkiliyor kasılmaları falan.
Kasik a
Kasik agrii bendede var sanvilaniyorum resmen normalmi acaba? Ins 38 haftalara kadar kalir bebekler canim
Burdayım canım, uzun zamandır giremiyorum tlfdan girip okuyorum yazıcakken atıyo siteden, hata veriyo nedense :) daha bekliyoruz doğumu, 10 mayıs bdt ama erken gelebilirler, hayırlısı olsun :)
Canım benimm ben de özledm valla merak ettiğin için teşekkür ederiz teyzeee :) sen nasılsın iyi misin fıstık kızın napıyo
yok doğum olmadı canım olursa mutlaka haber vermeye çalışırım inşallah, bu arada biz de bu gece seni bekliycez burda dün giremedim ama uyumuyordum yine
Canım maşallah yavruna büyümüş, doktorun dediği gibi bol bol dinlen sen de öyleyse canım Allahın izniyle zamanında gelicek bütün bebişler ben inanıyorum, sakın stres yapma, sağlıkla gelsinler hepsi
Canım adalatı erken doğum olmasın diye kullanıyorlar bildiğim kadarıyla ki doktorun verdiyse kullan bence ihmal etme, inşallah zamanında sağlıcakla gelirler
İyi etmişsin canım, çok şükür hazırsın artık, rahatça bekleyebiliriz uygulamalarına da bayıldım doğrusu
Ohh çok şükür herşey hazır canım temizlik işi de hallolmuş darısı bize ,zamanında sağlıcakla gelsin bebişler :)
Panik olma canım benim Allahın izniyle vaktinde gelicek bebiş inşallah, stres yaparsan daha kötü olur, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Korkma canım heyecan yapma Allahın izniyle hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelicekler :) Sağlıkla kucağımıza alalım hepsini inşallahhhh
Bende prima premium care aldım sanırım en iyisi o ama diğerlerinde denemek lazım pisik yapmadığı sürece o kadar pahalı almayada gerek yok sanırım abimin 20 gün önce çocuğu oldu onlar hep molfix kullandı hiçte bebekte pisik yapmadı mama içinde aptamil 1 numarayı kullandilar evet sezeryan da süt hemen gelmediği için bebek sarılık olmasın diye mama veriyorlarilk saatlerde sut gelmezse mama veriyorlarmis hastanede ki hemsire cantanizda olsun dedi ben de her ihtimale karsi alayim diyorum
Ahh dimi canım :) dört gözle bekliyoruz gelmelerini . Çok şükür çok az kaldı daha dün keseleri görmek için heyecan yapıyorduk :) doğum şeklin më olacak canıM konuştun mu doktorunla genelde çoğul gebeliklerde normal doğum yapmıyor doktorlar. Seninki ne diyorİyi bizimkiler de çok şükür canım, bizde de keyifler iyi :) az kaldı heyecan var onlarda da bende de, sağlıkla doğsalar da sevsek artık, ısırsak totolarını
Kızlar erken gelir derler senin kız geç kalmış :) keyfi yerinde sanırım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhanimlar sureler kısaliyo. heyecan varmi? bende hala doguramayanlardanım... bakalim benim kız ne zaman supriz yapacak. herkeze hayirli kolay dogumlar diliyorum.
Ilahi deli kız seni .Mrb kızlar bugün tam 35 haftayı bitirdik. Bütün kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik. Toz olmasın diye English homeden aldigim keselere koydum kıyafetleri içim rahat etmedi bir de Madam cocodan aldığım örtüyü de üstüne serdim. biberonlarimizi ve emzigimizi de schafer tenceremde kaynattktan sonra herseyimz hazır oldu.şaka bir yana herseyimz hazır artık çok şükür. Beklemedeyiz, sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah.
Alla h korusun bebeğim üzme kendini iyi cikacak inşallah. Cok kafana takincada oynamıyor. Hayırlı haberlerle gelin inşallah dualarim seninleKızlar Günaydın. .dün den beri tansiyonum 13 e 8. Ki benim hep 9 a 6 dir.dun geceden beri uyuyqmqdim stresten.cunku doktorum gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti..Sonuç bişi çıkmamisti ama yükselince mutlaka gel demisti. Hastaneyi aradım randevu yok ama gelin yardimci oluruz dediler. Şimdi eşimle gidicez..ne olur yardım edin bana bebeğim daha çok küçük. .Dünden beri de hareketleri çok azaldı
Beyaz mı oluyor canım onlar
Canım mama hastajane çantasına mı konulacak gerek varmı bilemedim ben
Canım benim stres çok etkili, Söylemek kolay ama yapmamaya çalış yavrun için. Çok üzüldüm, Rabbim şifa versin inşallah, zamanını beklesin yavrun ama yatarak dinlenmeye çalış ertelendikçe rahatlarsın.
Iyi geceler canım, korkma moralini yüksek tutmaya çalış. Rabbim kprusun bebeğini, zamanında gelsin inşallah. Ama 3 cm açılması olanlar bile sürekli yatarak 3 hafta ertelemişlerdi doğumlarını. Demekki hareket tetikliyor Doğumu. Sen de dikkat edersin Allahın izniyle hiçbişey olmaz.
Canım baş çevresinin küçülmesi imkansız. Demekki öncekinde yanlış ölçtü aslında yavrun normal almış kilosunu. Artık kesinleşti canını sıkmana gerek kalmadı.
Hayirli olsun canimGünaydın kizcemin güzel mi güzel teyzeleri :)
eşimin arkadaşı dün yatak odasını bitirmiş ben üzüldüm diye. Bugün getirecekmis. . Büyük ihtimalle yarın yeni evde oluruz inşallah. :)
Allah yardimcin olsun canim. Benim de sittim agtiyorMigde bulantisiyla baslayan bi sabahtan gunaydin annisler hamileligin basina dondum sanki resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?