2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nst ye girdin mi canim insaAllah erken gelmezler

Kasik a

Kasik agrii bendede var sanvilaniyorum resmen normalmi acaba? Ins 38 haftalara kadar kalir bebekler canim

çok sağolun kızlar makat gelişi olunca alttan çok ittiriyor çoğu hareketi kasıklarımda ondan erken gelebilir dedi galiba nst ye girmedim sancım düzenli değil 2 saat sürekli ağrıdı ve çok şükür dinlenince geçti ayağa kalkınca doğurcam diye kalkmadım ikinci gebeliğim aslında ilkinde sancı gitgide şiddetlenmişti bu aynı dozda sürekli devam etti farkı anlamam lazım ama ne bileyim insan panik oluyo belki bu sefer farklı olur diye bugünü atlattık yarına Allah kerim

ilk saatlerde sut gelmezse mama veriyorlarmis hastanede ki hemsire cantanizda olsun dedi ben de her ihtimale karsi alayim diyorum
Bende prima premium care aldım sanırım en iyisi o ama diğerlerinde denemek lazım pisik yapmadığı sürece o kadar pahalı almayada gerek yok sanırım abimin 20 gün önce çocuğu oldu onlar hep molfix kullandı hiçte bebekte pisik yapmadı mama içinde aptamil 1 numarayı kullandilar evet sezeryan da süt hemen gelmediği için bebek sarılık olmasın diye mama veriyorlar

İyi bizimkiler de çok şükür canım, bizde de keyifler iyi :) az kaldı heyecan var onlarda da bende de, sağlıkla doğsalar da sevsek artık, ısırsak totolarını
Ahh dimi canım :) dört gözle bekliyoruz gelmelerini . Çok şükür çok az kaldı daha dün keseleri görmek için heyecan yapıyorduk :) doğum şeklin më olacak canıM konuştun mu doktorunla genelde çoğul gebeliklerde normal doğum yapmıyor doktorlar. Seninki ne diyor

hanimlar sureler kısaliyo. heyecan varmi? bende hala doguramayanlardanım... bakalim benim kız ne zaman supriz yapacak. herkeze hayirli kolay dogumlar diliyorum.
Kızlar erken gelir derler senin kız geç kalmış :) keyfi yerinde sanırım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ilahi deli kız seni .
hem güzel anlatmisin hem de araya reklam sıkıştırmışsın

Migde bulantisiyla baslayan bi sabahtan gunaydin annisler hamileligin basina dondum sanki resmen

Hayirlisiyla biran once zaman gelsin we dograyim istiyorum kizlar cok sabirsizlaniyorum mayis gelsin hemencikk

Kızlar Günaydın. .dün den beri tansiyonum 13 e 8. Ki benim hep 9 a 6 dir.dun geceden beri uyuyqmqdim stresten.cunku doktorum gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti..Sonuç bişi çıkmamisti ama yükselince mutlaka gel demisti. Hastaneyi aradım randevu yok ama gelin yardimci oluruz dediler. Şimdi eşimle gidicez..ne olur yardım edin bana bebeğim daha çok küçük. .Dünden beri de hareketleri çok azaldı

Alla h korusun bebeğim üzme kendini iyi cikacak inşallah. Cok kafana takincada oynamıyor. Hayırlı haberlerle gelin inşallah dualarim seninle

Günaydınn uzun zamandır takip ediyordum ama bugüne nasip oldu aranıza katılmak heyecanlı bekleyiş bi an önce Mayıs gelsin ve Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah. Birşey sormak istiyorum doğum başladığında istediğimiz devlet hastanesine gidebiliyor muyuz yani benim gittiğim hastanede ilk doğumlardan yapılmıyormuş bi sıkıntı olur mu ?

Sağol canım. İçim rahatladı bakalım haftaya ne çıkcak

Fazla endişelenmeyin bol bol dua edin doktorların her dediğini kafaya takmayın çok düşündükçe stres yapınca vücut daha çok geriliyor ağrılarda artar . Rahat bırakın kendinizi bende bi doktorun lafıyla 3ay kafama taktım herşeyi ama Rabbim koruyor hergün karnınızı okşayın ayetel kürsü nas Felak vs okuyun Allaha güvenin çok rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…