- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
Bende haftada iki yapiliyorum canim benim sezeryan olcak zatenBen kullabiyorum canim haftada bi tane doguma kadar kullanacaksin dedi dr ama normal dogumu bu sefer tehlikeye atarmiyiz acaba diye dusunuyorum
Adalat ne icin canim cok agrim var ama bana vermediBrn 28 de basladiim.36 ya kadar kullanicam. Adalat da yazdi bu gidisimde
Benimde inanilmaz agrim basladi korkuyorum yaçok sağolun kızlar makat gelişi olunca alttan çok ittiriyor çoğu hareketi kasıklarımda ondan erken gelebilir dedi galiba nst ye girmedim sancım düzenli değil 2 saat sürekli ağrıdı ve çok şükür dinlenince geçti ayağa kalkınca doğurcam diye kalkmadımikinci gebeliğim aslında ilkinde sancı gitgide şiddetlenmişti bu aynı dozda sürekli devam etti farkı anlamam lazım ama ne bileyim insan panik oluyo belki bu sefer farklı olur diye bugünü atlattık yarına Allah kerim
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canim
Kuzum belki bebiş dönmüştür. Kafası aşağı döndüğünde midede rahatlama kasiklarda ağırlık oluyormuş.Kizlar birgun icinde birden karnim cup diye asagi indi ve agrim var( kotu hissediyorum kalkip yuruyunce sanki dogurcakmisim gibi hissediyorum
Ben prima alacaktim canı Doç. Arkadaşım huggies yenidoğan almamı önerdi hem organik hemde doğal pamuktan yapılmış dedi. Mama olarak da hip almamı söyledi o da organikmisKizlar bebegin cantasini hazirliyorum bezi ve mamasi kaldi sadece.hangi bezi alacagimi bilemedim .siz hangisini tercih ettiniz oneriniz var mi? Bir de mama almam lazim.sezeryen yapacagim icin cantasina koyacagim hastaneden istiyorlarmis
canım sende enfeksyon var mıyd yanlış mı hatırlıyorum acaba. ondan da olabilir. geçmezse doktorunu ara bence. geçmiş olsunKizlar birgun icinde birden karnim cup diye asagi indi ve agrim var( kotu hissediyorum kalkip yuruyunce sanki dogurcakmisim gibi hissediyorum
Günaydın canım, inşallah bişey çıkmayacak. Tansiyonu ilaçla düşürüyorlar bildiğim kadarıyla. Kaçta randevun, bizi habersiz Bırakma.Kızlar Günaydın. .dün den beri tansiyonum 13 e 8. Ki benim hep 9 a 6 dir.dun geceden beri uyuyqmqdim stresten.cunku doktorum gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti..Sonuç bişi çıkmamisti ama yükselince mutlaka gel demisti. Hastaneyi aradım randevu yok ama gelin yardimci oluruz dediler. Şimdi eşimle gidicez..ne olur yardım edin bana bebeğim daha çok küçük. .Dünden beri de hareketleri çok azaldı
Ins canim ayagi kalktim mahvoluyorumKuzum belki bebiş dönmüştür. Kafası aşağı döndüğünde midede rahatlama kasiklarda ağırlık oluyormuş.
7 sinde randevu canım, sezeryan olcaz büyük ihtimal, normalde kendim de zorlanırım diye düşünüyorum :) sizin belli mi? Normal mi istiyorsunAhh dimi canım :) dört gözle bekliyoruz gelmelerini . Çok şükür çok az kaldı daha dün keseleri görmek için heyecan yapıyorduk :) doğum şeklin më olacak canıM konuştun mu doktorunla genelde çoğul gebeliklerde normal doğum yapmıyor doktorlar. Seninki ne diyor
Evet vardi canim 5 gun antibiyotik kullandim simdi nedir durum bilmiyorum umarim rahatlarim yoksa aricamcanım sende enfeksyon var mıyd yanlış mı hatırlıyorum acaba. ondan da olabilir. geçmezse doktorunu ara bence. geçmiş olsun
serse basidir muhtemeln cnm.biyerde okumustum yumusak bi ittirme oluyorsa popo sertse basmis.benimde bas ayni yerde gobek deligimin solundada da yumusak ittirmeyi hissediyorum popoyu.dondugunu kendim anlamak istiyorm da ondan soruyorum canim.donunce heralde basinin serrligini kasigimda ayaklarini gogusumun alt kisimlarinda hissedecegimdir.oralarda bisey hisseiyorumdeğişiyor canım. Bazen tam midem in altında bazen göbek deliği çevresinde bazen kasıklarımda. Her yerde yani. Ama göbek deliği min sağ tarafında avucuma bazen bir sertlik geliyor kafası mi poposu mu kestiremiyorum. Sen neevrede hissediyorsun
sen nerede hissesiyosun canim hareketlerinibenim bebeğim de yan duruyor:)
ins oyledir canim bunu cok merak ediyordum.tsk ederim bilgi verdigin icinMaşallah bebişine tosun olmuş
Canım yürüyüş gerçekten etkiliyor bazı yapıları. Demekki semin yapın müsait. Ben de oyuzden çok yürümedim. Boş bol dinlen hiçbişey olmaz inşallah :)
Benimki yandı senin haftanda. Hatta dönmedi yavrum diyordum sonra bir gittim dönmüş kuzu.Yan olunca Dönme aşamasında oluyor kuzun :)
nerede hissediyosun cnm hareketlerini benimkiyle aynimi diye bakiyorumBennn hala dönmedi
geçmemiş olabilir kasıklarıma baskı yapabiliyo bazen. sürekli tuvalete gitmem gerekiyomuş gibi oluyo.Evet vardi canim 5 gun antibiyotik kullandim simdi nedir durum bilmiyorum umarim rahatlarim yoksa aricam
serse basidir muhtemeln cnm.biyerde okumustum yumusak bi ittirme oluyorsa popo sertse basmis.benimde bas ayni yerde gobek deligimin solundada da yumusak ittirmeyi hissediyorum popoyu.dondugunu kendim anlamak istiyorm da ondan soruyorum canim.donunce heralde basinin serrligini kasigimda ayaklarini gogusumun alt kisimlarinda hissedecegimdir.oralarda bisey hisseiyorum
sen nerede hissesiyosun canim hareketlerini
ins oyledir canim bunu cok merak ediyordum.tsk ederim bilgi verdigin icin
nerede hissediyosun cnm hareketlerini benimkiyle aynimi diye bakiyorum
Çok rahatsız olursan doktorunu arayıp sor canımIns canim ayagi kalktim mahvoluyorum
Bence de canım bebiş ve senin için en sagliklisi neyse onu yap :) her iki doğum şeklinin de zorlukları var yani. kolay değil ağrısız sizisiz anne olmak :)7 sinde randevu canım, sezeryan olcaz büyük ihtimal, normalde kendim de zorlanırım diye düşünüyorum :) sizin belli mi? Normal mi istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?