2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydın kızlarrr,bizimde jokerdeki avent indirimnden aldıklarımız gelmiş son eksiklerimizdi ama emzikler pembe gelmişş cok sinir oldum yaa geri göndericem simdi işin yoksa uğraş :/ eşimde bu bi işaret mi acaba kızmı deyip duruyor kız aşkı depreşti.

Benimde inanilmaz agrim basladi korkuyorum ya

Kizlar birgun icinde birden karnim cup diye asagi indi ve agrim var ( kotu hissediyorum kalkip yuruyunce sanki dogurcakmisim gibi hissediyorum

Kizlar birgun icinde birden karnim cup diye asagi indi ve agrim var ( kotu hissediyorum kalkip yuruyunce sanki dogurcakmisim gibi hissediyorum
Kuzum belki bebiş dönmüştür. Kafası aşağı döndüğünde midede rahatlama kasiklarda ağırlık oluyormuş.

Kizlar bebegin cantasini hazirliyorum bezi ve mamasi kaldi sadece.hangi bezi alacagimi bilemedim .siz hangisini tercih ettiniz oneriniz var mi? Bir de mama almam lazim.sezeryen yapacagim icin cantasina koyacagim hastaneden istiyorlarmis
Ben prima alacaktim canı Doç. Arkadaşım huggies yenidoğan almamı önerdi hem organik hemde doğal pamuktan yapılmış dedi. Mama olarak da hip almamı söyledi o da organikmis

canım sende enfeksyon var mıyd yanlış mı hatırlıyorum acaba. ondan da olabilir. geçmezse doktorunu ara bence. geçmiş olsun

Günaydın canım, inşallah bişey çıkmayacak. Tansiyonu ilaçla düşürüyorlar bildiğim kadarıyla. Kaçta randevun, bizi habersiz Bırakma.

7 sinde randevu canım, sezeryan olcaz büyük ihtimal, normalde kendim de zorlanırım diye düşünüyorum :) sizin belli mi? Normal mi istiyorsun

canım sende enfeksyon var mıyd yanlış mı hatırlıyorum acaba. ondan da olabilir. geçmezse doktorunu ara bence. geçmiş olsun
Evet vardi canim 5 gun antibiyotik kullandim simdi nedir durum bilmiyorum umarim rahatlarim yoksa aricam

serse basidir muhtemeln cnm.biyerde okumustum yumusak bi ittirme oluyorsa popo sertse basmis.benimde bas ayni yerde gobek deligimin solundada da yumusak ittirmeyi hissediyorum popoyu.dondugunu kendim anlamak istiyorm da ondan soruyorum canim.donunce heralde basinin serrligini kasigimda ayaklarini gogusumun alt kisimlarinda hissedecegimdir.oralarda bisey hisseiyorum

benim bebeğim de yan duruyor:)
sen nerede hissesiyosun canim hareketlerini

ins oyledir canim bunu cok merak ediyordum.tsk ederim bilgi verdigin icin

Bennn hala dönmedi
nerede hissediyosun cnm hareketlerini benimkiyle aynimi diye bakiyorum

kafası sağ tarafta canım ittiğinde sertlik oluşuyo. ayak hareketlerini uzandığımda kasıklarımda hissediyorum. kuş çırpınışı gibi

Ins canim ayagi kalktim mahvoluyorum
Çok rahatsız olursan doktorunu arayıp sor canım
7 sinde randevu canım, sezeryan olcaz büyük ihtimal, normalde kendim de zorlanırım diye düşünüyorum :) sizin belli mi? Normal mi istiyorsun
Bence de canım bebiş ve senin için en sagliklisi neyse onu yap :) her iki doğum şeklinin de zorlukları var yani. kolay değil ağrısız sizisiz anne olmak :)
Ben normal istiyorum canım ama en son gittiğimde bebek donmemisti daha. Hâlâ dönmedi sanırım çünkü karnim yukarıda. Başını midemde hissediyorum.hhayırlısı neyse o olsun canım ısrarcı değilim o kadar normalde. Ben de haftaya gidecem büyük ihtimalle 10un dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…