2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah gönlüne göre olur herşey :) Kesinlikle öyle yeterki sağlıklı olsunlar ve biz de sağlıklı olalım doğum şekli hiç önemli değil hayırlısı olsun :)

Inşallah canım sen de güzel haberlerle gelirsin doktorun sana gün verir artık :)
Aynen öyle canım :)

Kizlar birgun icinde birden karnim cup diye asagi indi ve agrim var ( kotu hissediyorum kalkip yuruyunce sanki dogurcakmisim gibi hissediyorum
Kuzum belki bebiş dönmüştür. Kafası aşağı döndüğünde midede rahatlama kasiklarda ağırlık oluyormuş.
Canım göbeğin aşağı indiyse yani göğsünün altı boşaldı ve rahatladıysan doğum yaklasiyo demek bildiğim kadarıyla...
İki gün önce bende bi rahatlama oldu sabah kalktigimda daha hafif hissetmiştim kendimi ama göbeğim aşağıda değil sadece aşağıya baskı arttı. Demek dönünce öyle oluyo..

Ewet az sikmamiz lazim kizimla disimizi,insallah cok saol cnm

masaalah kızceye
bol bol dinlen canm doktorn dediklerini uygula, bizimki rahim ağzı flan ölçmedi sanırım gerçi nasıl yapıldıgınıda bilmiyorm ama
Saol cnm,dinlencem artik bol bol, bnm gecen ay agri var diye vajinadan ultrasyonla olcmustu dunde bebegi kanalda gorunce ayni sekilde yine olctu kisalma varmis sikintili durumlarda bakiliyor iste

Saol cnm, hayirlisi artik duyunca uzuldumde sonra sakinledim kuzucum az daha dayansinda insallah bende hazirliklarimi yapiyim bir an once ....

Saol cnm artik az hareket yapcam dikkat edicem , INSALLAH hayirli zamanda gelir

Cnm ayni durumdayiz bnmkide yola girmis senin yine haftan ileri sukur dinlencez artik cok cok gecmis olsun...

Gecmis olsun cnm ayni durumdayix dun bende dr ya gittim yola girmis bnmde kafayi tam goremedi baya girmis yola dedi ve haftalarimizda ayni hmn hmn seninki bnmkinden kilolu bnmki 1833 kg hakkimizda hayirlisi sikma canini bnd ilk duyunca panik oldum sonra esimle sakince konustuk esim belki erken gelmesi hayirli ki dedi bu durum cikti dedi dusununce mantikli neyse hayirli vakit saglikla o zmn gelsin kuzular insallah

Saol cnm bol bol dinlencez artik hakkimizda hayirlisi insallah vakitlerinde gelirler :)

Gecmis olsun son haftalarda boyle durumlar normal diye biliyorum , insallah vaktinde gelicek kizin cnm :)

Canım üzme kendini.bebeğin hiçte küçük değil.Hayırlısıyla doğsa bile sorun olmaz ki tansiyonunu düşürürler inşallah hastanede.sitres yapmamaya çalış.inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…