Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah gönlüne göre olur herşey :) Kesinlikle öyle yeterki sağlıklı olsunlar ve biz de sağlıklı olalım doğum şekli hiç önemli değil hayırlısı olsun :)Çok rahatsız olursan doktorunu arayıp sor canım
Bence de canım bebiş ve senin için en sagliklisi neyse onu yap :) her iki doğum şeklinin de zorlukları var yani. kolay değil ağrısız sizisiz anne olmak :)
Ben normal istiyorum canım ama en son gittiğimde bebek donmemisti daha. Hâlâ dönmedi sanırım çünkü karnim yukarıda. Başını midemde hissediyorum.hhayırlısı neyse o olsun canım ısrarcı değilim o kadar normalde. Ben de haftaya gidecem büyük ihtimalle 10un dan sonra
Inşallah canım sen de güzel haberlerle gelirsin doktorun sana gün verir artık :)Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah gönlüne göre olur herşey :) Kesinlikle öyle yeterki sağlıklı olsunlar ve biz de sağlıklı olalım doğum şekli hiç önemli değil hayırlısı olsun :)
Kızlar erken gelir derler senin kız geç kalmış :) keyfi yerinde sanırım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kizlar birgun icinde birden karnim cup diye asagi indi ve agrim var( kotu hissediyorum kalkip yuruyunce sanki dogurcakmisim gibi hissediyorum
Canım göbeğin aşağı indiyse yani göğsünün altı boşaldı ve rahatladıysan doğum yaklasiyo demek bildiğim kadarıyla...Kuzum belki bebiş dönmüştür. Kafası aşağı döndüğünde midede rahatlama kasiklarda ağırlık oluyormuş.
Sağol cnm uygulicam tabikide,aamin insallahMaşallah size, doktorun dediklerini uygula arkadaşım, rabbim zamanında hayırlı doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Ewet az sikmamiz lazim kizimla disimizi,insallah cok saol cnmCanım 37. haftadan sonra normal zaten, şu 3 haftanı da dinlenerek geçir , çok yorma kendini bebiş biraz daha toparlansın. Doktorun da ne güzel demiş hemen doğum demiyorum diye. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
Saol cnm insallah :)MasaAllah bebisine canim insaAllah zamaninda gelir bebisin canim:)
Saol cnm,dinlencem artik bol bol, bnm gecen ay agri var diye vajinadan ultrasyonla olcmustu dunde bebegi kanalda gorunce ayni sekilde yine olctu kisalma varmis sikintili durumlarda bakiliyor istemasaalah kızceye
bol bol dinlen canm doktorn dediklerini uygula, bizimki rahim ağzı flan ölçmedi sanırım gerçi nasıl yapıldıgınıda bilmiyorm ama
Saol cnm, hayirlisi artik duyunca uzuldumde sonra sakinledim kuzucum az daha dayansinda insallah bende hazirliklarimi yapiyim bir an once ....Gecmiş olsun öncelikle 37.hafta yıda tamamla inşaAllah zaten gelişimi tamamlanmış oluxo dr.um bana dedi bu haftadan sonra gelsede önemli deil ama kendini 37ye kadar koru canım hakkınizda hayirlisi üzülme sakın annesi sağlıkla gelsin bebişin
Saol cnm artik az hareket yapcam dikkat edicem , INSALLAH hayirli zamanda gelirMaşallah bebişine tosun olmuş
Canım yürüyüş gerçekten etkiliyor bazı yapıları. Demekki semin yapın müsait. Ben de oyuzden çok yürümedim. Boş bol dinlen hiçbişey olmaz inşallah :)
Benimki yandı senin haftanda. Hatta dönmedi yavrum diyordum sonra bir gittim dönmüş kuzu.Yan olunca Dönme aşamasında oluyor kuzun :)
Saolsunlar yapicaklar ztn herseyi ben dinlenmedeyim artik...Stres yapma canım. O seni daha çok etkiler. Sen hazırlıklarını tamamla yine de . Ailen yardimci olsun kuzum. Sonra uzat ayaklarını oh mis gibi dinlen
Cnm ayni durumdayiz bnmkide yola girmis senin yine haftan ileri sukur dinlencez artik cok cok gecmis olsun...Ya kızlar dr bebek makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
Kızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
Gecmis olsun cnm ayni durumdayix dun bende dr ya gittim yola girmis bnmde kafayi tam goremedi baya girmis yola dedi ve haftalarimizda ayni hmn hmn seninki bnmkinden kilolu bnmki 1833 kg hakkimizda hayirlisi sikma canini bnd ilk duyunca panik oldum sonra esimle sakince konustuk esim belki erken gelmesi hayirli ki dedi bu durum cikti dedi dusununce mantikli neyse hayirli vakit saglikla o zmn gelsin kuzular insallahherkese iyi akşamlar,
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 31+4 bugün 2000 gr olmuş oğlum ama doğum kanalındaymış başının yarısını göremedi doktor düşünün, 15 gün daha kalır umarım dedi. Zaten 1 haftadır bacak aramdaki kemikler ağrıyordu meğer başı ordaymış dua edin lütfen daha çok küçüğüz ciğerlerimiz gelişti mi o bile bellli değil çok korkuyorummmmmm
aynı durumdaymışız seninle. Allah bize ve bizim gibi olan herkese yardım etsin inşallah. ben zaten 3 aydır yatıyorum biraz esnetmiş haftasonları kaçamaklar yapmıştım hoppp inmiş sıpam aşağıyaeskisi gibi sadece tuvalet banyoya kalkıcam artık 36 dan önce doğmasalar keşkeeeeeeee.. Rahim ağzım 19. haftada 27 mm di 1 ay sonra aynıydı başka ölçüm de yapmadı... senin kaçmış
Bnm gecen ay 33 du bu ay 24 e dusmus ben bu zamana kdr cok hareketliydim ama artik dinlenmeye gecicem
inşallah aminn cnmmm,
açılma için alttan bakması gerektiğinen çekiniyor bakmak istemiyor niyeyse.. Akıntı leke sancın olursa hemen gel dedi sadece belirtileri bunlarmış
canım leken ve sancın olmadığı sürece iğneyi yaptırmanı istemiyorum çok masum şeyler değil dedi 2 hafta daha kalırsa sorunumuz kalmaz diyor ama hiç bişey bilmiyorum yaaaa
Saol cnm bol bol dinlencez artik hakkimizda hayirlisi insallah vakitlerinde gelirler :)Burdayım canım, uzun zamandır giremiyorum tlfdan girip okuyorum yazıcakken atıyo siteden, hata veriyo nedense :) daha bekliyoruz doğumu, 10 mayıs bdt ama erken gelebilirler, hayırlısı olsun :)
Canım benimm ben de özledm valla merak ettiğin için teşekkür ederiz teyzeee :) sen nasılsın iyi misin fıstık kızın napıyo
yok doğum olmadı canım olursa mutlaka haber vermeye çalışırım inşallah, bu arada biz de bu gece seni bekliycez burda dün giremedim ama uyumuyordum yine
Canım maşallah yavruna büyümüş, doktorun dediği gibi bol bol dinlen sen de öyleyse canım Allahın izniyle zamanında gelicek bütün bebişler ben inanıyorum, sakın stres yapma, sağlıkla gelsinler hepsi
Canım adalatı erken doğum olmasın diye kullanıyorlar bildiğim kadarıyla ki doktorun verdiyse kullan bence ihmal etme, inşallah zamanında sağlıcakla gelirler
İyi etmişsin canım, çok şükür hazırsın artık, rahatça bekleyebiliriz uygulamalarına da bayıldım doğrusu
Ohh çok şükür herşey hazır canım temizlik işi de hallolmuş darısı bize ,zamanında sağlıcakla gelsin bebişler :)
Panik olma canım benim Allahın izniyle vaktinde gelicek bebiş inşallah, stres yaparsan daha kötü olur, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Korkma canım heyecan yapma Allahın izniyle hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelicekler :) Sağlıkla kucağımıza alalım hepsini inşallahhhh
Gecmis olsun son haftalarda boyle durumlar normal diye biliyorum , insallah vaktinde gelicek kizin cnm :)Günaydın kızlar, biZde 35+6 olduk bugün. 36 bitiyor 37 ye giriyorum. Dün gece kasılmaların çok oldu. Ama bebiş hareket ederken oldu sertleşmem. Bir saatte 3 kez oldu çok korktum.
Sanırım artık gelmek istiyor bu yaramazlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Canım üzme kendini.bebeğin hiçte küçük değil.Hayırlısıyla doğsa bile sorun olmaz ki tansiyonunu düşürürler inşallah hastanede.sitres yapmamaya çalış.inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.Kızlar Günaydın. .dün den beri tansiyonum 13 e 8. Ki benim hep 9 a 6 dir.dun geceden beri uyuyqmqdim stresten.cunku doktorum gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti..Sonuç bişi çıkmamisti ama yükselince mutlaka gel demisti. Hastaneyi aradım randevu yok ama gelin yardimci oluruz dediler. Şimdi eşimle gidicez..ne olur yardım edin bana bebeğim daha çok küçük. .Dünden beri de hareketleri çok azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?