2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bzizm ismimizde kesin değil baha kesin ama atif da muhalefet var nolacak bilmiyorum karar vetemiyoruz

aman allahım 4 kilo mu :O ben 20 kiloyu tamamladım daha bibucuk ayım var. heralde 30 a merdiven dayayacam doğuma kadar, bu kadar tatlı yemeyle :)
Bugunde doktor kontrolum vardi. 1 kilo daha vermisim. Bebisimde almis. Cok mutlu oldum :)) boylelikle 3 kilo almis oluyorum. Oda bebegin kilosu zaten. Ama sende sikinti yapma canim. O kilolarin cogunu vereceksin. Ikinizde saglikliysaniz hic sikinti yapma kendine.ben herseye hasretim sonucta oda kotu.sen en azindan caninin istedigini yiyebiliyosun.bosver o yuzden.

Cnm hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz benim 26. Haftada 15lere yükseldi tansiyon ilacı kullanıyorum o zaman dan beri. Stres olunca hiç düşmüyor

Kızlar doktordan geldim idrar ve kan tahlillerim iyi çıktı. .bebegim de iyi çok şükür. .2250 olmuş.haftasi ile uyumlu değil. .tansiyonum orda da 12 ye 8 çıktı. 2 saatte bir olcturmen gerek dedi tansiyonumu..evde alet var ama ondan istemedi.pompali olan var ya ondan olcceksin dedi. 5 gün boyunca. Sonra perşembe günü beni ara ona göre bakalım dedi. .evde geldim ölçtum yine 12 ye 8...neden çıktı anlamadım ya..tamam çok yüksek degil ama benim hep 9 a 6 olurdu

I ilknur32 evet cnm takıntı haline getirdim annem ve eşim kızıo bana sürekli ölçüyorum diye..napayım taktım ya düşmüyor diye..

Herkese merhaba,
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Oglusu boyle sik sik gormek cok guzelmis:) oglus 2700 gr. 49 cm. Olmus.doktor bundan sonra dogum baslarsa engellemeyiz dedi. Sezeryan icin de dogum aninda gidisata gore belli olacak dedi. cok sevindim.bu arada kordon kanini da saklatmayi dusnuyoruz biz. Dun onkimden aradilar gorustuk. Doktorada soyledim. Onun icin ucret almiyormus doktor. Bu hafta kitimizi gonderecekler.doguma giderken yanimizda goturecekmisiz. Hersey guzel gidiyor insallah daha da guzel olacak hepimiz icin.

Ilahi deli kız seni .
hem güzel anlatmisin hem de araya reklam sıkıştırmışsın
Hahah tatlım hepsi şakaydi. biraz büyük olanlari hurca koydum minikleri de öylece dolaba dizdim örtü falan sermedim yani
kızlar pek giremiyorum ama erken doğum riski olanlar varmış kalbinizi ferah tutun stres yapmayin kendinize. Yatin dinlenin bolca. Zaten yüzdük kuyruguna geldik. Bebislerimizi yakinda kucagmza alcaz hepimiz hayirlisiyla. Artık sirayla yazariz buraya

Günaydın kizcemin güzel mi güzel teyzeleri :)
eşimin arkadaşı dün yatak odasını bitirmiş ben üzüldüm diye. Bugün getirecekmis. . Büyük ihtimalle yarın yeni evde oluruz inşallah. :)
Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Yeni evde bebişinle, eşinle birlikte mutlu bi ömür geçir inşallah :)
Günaydın, hoşgeldin canım :) Bence istediğin hastaneye gideblirsin doğum başladığında, bi sıkıntı olacağını sanmam.
Günaydınn canım ohhh ne güzel 37 oluyosun demek, artık korkmaya gerek yok istediği zaman gelebilir bebeğin :) 37den sonrası normal oluyor çünkü. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah.
Geçmiş olsun canım, neyseki bebeğinde bişey yok iyisiniz. İnşallah düzene girer tansiyonunda ama stres yapmamaya çalış ondan da düşmüyodur belki.

Teşekkür ederim canım :)

Ne güzel haberler almışsın böyle maşallah, maşallah oğluşuna az kaldı artık :)

Haklısın canım artık korkmamak gerek beklicez her an :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…