Bizim de ismimiz belli değilKizlar aranizda bebisi hala isimsiz olan varmi tek biz miyizz:)
Bugunde doktor kontrolum vardi. 1 kilo daha vermisim. Bebisimde almis. Cok mutlu oldum :)) boylelikle 3 kilo almis oluyorum. Oda bebegin kilosu zaten. Ama sende sikinti yapma canim. O kilolarin cogunu vereceksin. Ikinizde saglikliysaniz hic sikinti yapma kendine.ben herseye hasretim sonucta oda kotu.sen en azindan caninin istedigini yiyebiliyosun.bosver o yuzden.aman allahım 4 kilo mu :O ben 20 kiloyu tamamladım daha bibucuk ayım var. heralde 30 a merdiven dayayacam doğuma kadar, bu kadar tatlı yemeyle :)
Cnm hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz benim 26. Haftada 15lere yükseldi tansiyon ilacı kullanıyorum o zaman dan beri. Stres olunca hiç düşmüyorKızlar Günaydın. .dün den beri tansiyonum 13 e 8. Ki benim hep 9 a 6 dir.dun geceden beri uyuyqmqdim stresten.cunku doktorum gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti..Sonuç bişi çıkmamisti ama yükselince mutlaka gel demisti. Hastaneyi aradım randevu yok ama gelin yardimci oluruz dediler. Şimdi eşimle gidicez..ne olur yardım edin bana bebeğim daha çok küçük. .Dünden beri de hareketleri çok azaldı
Kiz mi erkek mi cnmBizim de ismimiz belli değil
Kız canım... zeynep, neva, rana, esma nur liste uzayıp gidiyoKiz mi erkek mi cnm
Hahah tatlım hepsi şakaydi.Ilahi deli kız seni .
hem güzel anlatmisin hem de araya reklam sıkıştırmışsın
Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Yeni evde bebişinle, eşinle birlikte mutlu bi ömür geçir inşallah :)Günaydın kizcemin güzel mi güzel teyzeleri :)
eşimin arkadaşı dün yatak odasını bitirmiş ben üzüldüm diye. Bugün getirecekmis. . Büyük ihtimalle yarın yeni evde oluruz inşallah. :)
Günaydın, hoşgeldin canım :) Bence istediğin hastaneye gideblirsin doğum başladığında, bi sıkıntı olacağını sanmam.Günaydınn uzun zamandır takip ediyordum ama bugüne nasip oldu aranıza katılmak heyecanlı bekleyiş bi an önce Mayıs gelsin ve Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah. Birşey sormak istiyorum doğum başladığında istediğimiz devlet hastanesine gidebiliyor muyuz yani benim gittiğim hastanede ilk doğumlardan yapılmıyormuş bi sıkıntı olur mu ?
Günaydınn canım ohhh ne güzel 37 oluyosun demek, artık korkmaya gerek yok istediği zaman gelebilir bebeğin :) 37den sonrası normal oluyor çünkü. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah.Günaydın kızlar, biZde 35+6 olduk bugün. 36 bitiyor 37 ye giriyorum. Dün gece kasılmaların çok oldu. Ama bebiş hareket ederken oldu sertleşmem. Bir saatte 3 kez oldu çok korktum.
Sanırım artık gelmek istiyor bu yaramazlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Geçmiş olsun canım, neyseki bebeğinde bişey yok iyisiniz. İnşallah düzene girer tansiyonunda ama stres yapmamaya çalış ondan da düşmüyodur belki.Kızlar doktordan geldim idrar ve kan tahlillerim iyi çıktı. .bebegim de iyi çok şükür. .2250 olmuş.haftasi ile uyumlu değil. .tansiyonum orda da 12 ye 8 çıktı. 2 saatte bir olcturmen gerek dedi tansiyonumu..evde alet var ama ondan istemedi.pompali olan var ya ondan olcceksin dedi. 5 gün boyunca. Sonra perşembe günü beni ara ona göre bakalım dedi. .evde geldim ölçtum yine 12 ye 8...neden çıktı anlamadım ya..tamam çok yüksek degil ama benim hep 9 a 6 olurdu
İnşallah canım, dikkat edersen bekleyecektir bebeğin :)Saol cnm artik az hareket yapcam dikkat edicem , INSALLAH hayirli zamanda gelir
Evet canım normal sanırım, teşekkür ederiz inşallah :)Gecmis olsun son haftalarda boyle durumlar normal diye biliyorum , insallah vaktinde gelicek kizin cnm :)
Zeynep ve nevayi beğendimKız canım... zeynep, neva, rana, esma nur liste uzayıp gidiyo
Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Yeni evde bebişinle, eşinle birlikte mutlu bi ömür geçir inşallah :)
Günaydın, hoşgeldin canım :) Bence istediğin hastaneye gideblirsin doğum başladığında, bi sıkıntı olacağını sanmam.
Günaydınn canım ohhh ne güzel 37 oluyosun demek, artık korkmaya gerek yok istediği zaman gelebilir bebeğin :) 37den sonrası normal oluyor çünkü. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah.
Geçmiş olsun canım, neyseki bebeğinde bişey yok iyisiniz. İnşallah düzene girer tansiyonunda ama stres yapmamaya çalış ondan da düşmüyodur belki.
Ne güzel haberler almışsın böyle maşallah, maşallah oğluşuna az kaldı artık :)Herkese merhaba,
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Oglusu boyle sik sik gormek cok guzelmis:) oglus 2700 gr. 49 cm. Olmus.doktor bundan sonra dogum baslarsa engellemeyiz dedi. Sezeryan icin de dogum aninda gidisata gore belli olacak dedi. cok sevindim.bu arada kordon kanini da saklatmayi dusnuyoruz biz. Dun onkimden aradilar gorustuk. Doktorada soyledim. Onun icin ucret almiyormus doktor. Bu hafta kitimizi gonderecekler.doguma giderken yanimizda goturecekmisiz. Hersey guzel gidiyor insallah daha da guzel olacak hepimiz icin.
Haklısın canım artık korkmamak gerek beklicez her an :))Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Yeni evde bebişinle, eşinle birlikte mutlu bi ömür geçir inşallah :)
Günaydın, hoşgeldin canım :) Bence istediğin hastaneye gideblirsin doğum başladığında, bi sıkıntı olacağını sanmam.
Günaydınn canım ohhh ne güzel 37 oluyosun demek, artık korkmaya gerek yok istediği zaman gelebilir bebeğin :) 37den sonrası normal oluyor çünkü. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah.
Geçmiş olsun canım, neyseki bebeğinde bişey yok iyisiniz. İnşallah düzene girer tansiyonunda ama stres yapmamaya çalış ondan da düşmüyodur belki.
Nasılsın , görüyorum seni hep ama yazmıyorsun bize :) şikayetlerin var mi ne durumdasın paylaşsana bizimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?