2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim benim de hep o civarda çıkıyor korkma ben de evde takip ediyorum. Tahlillerin iyi çıkmış bebiş de iyi daha ne olsun :)

Bende ondan korkuyorum zaten gogsumun alti birden bosaldi gercektende birgunde

Sen ilac kullanmiyomusun canim.benim adet sancisi gibi canim uzaninca raharliyorum kalkincabasliyor
evet kullanıyorum hatta her gittiğimde toz ilaç veriyo. bu kez yine bol lökosit çıktı. idrar kültürü istedi tekrar pzt sonuç çıkcak. yürüyünce birden sancı giriyo alt tarafa doğru anlık oluyo.

MasaAllah bebisine canim sanada masaAllah nasil kilo veriyorsun canim ya biz aldik basimizi gidiyoruz

toist cnm senin de mi böyle çıkıo. Yani kaç çıkıyor. Hep aynı mı peki
En yüksek 13 çıktı ozaman ölçmemi söyledi doktor. Sonra 12 11 10 civarlarında çıktı hep. Hayır geçen ay böyleydi canım bu ay hep 10 11. Bence dönemsel bişey o dönemi atlatırsan rahatlarsın sonra. Çünkü benim baş ağrım da oluyordu. Ve birden geçti.

kordon kanını saklatmayı mı düşünüyorsunuz canım? çok iyi bir fikir ya. acaba şartları ve fiyatı nedir? biraz bilgi verebilir misin rica etsem?

canım senin kontrol ne zaman bayadır gitmiyorsun sende

Kizlarr ya sac boyatma konusnda ne dusunuyosunuz ben dogumdan once boyatsam acaba bi zarari olur mu bitkisel hoya ile simdi boyatmadim hamileligimden beri kapaliyimda ustelik ama mevlutte boyasiz olsun istemiyorum bebis doguncada kucucuk bebegi nasil birakipta gidicrm kuafore diyorum emzirmek gerekecek sonucta sut sagma makinasi pompasi falan almadim ben calismiyorum ewdeyim ihtiyac duymam diye

canım bitkisel boyanın bence bir zararı olmaz sen yinede doktoruna danış istersen

canım bitkisel boyanın bence bir zararı olmaz sen yinede doktoruna danış istersen
Sacini boyqtipta bebegine bsey olan duydun mu hic canim sen ben duymadim ama genede pipirikleniyorum bebegime bsey olursa diye

sen bilirsin canım ama ben hiç boyatmadım. yakın bir kuaför varsa 1 saatte boyar. bakcak biri varsa doğumdan sonra daha iyi bence ama kanaman olursa onu bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…