Çok sevindim benim de hep o civarda çıkıyor korkma ben de evde takip ediyorum. Tahlillerin iyi çıkmış bebiş de iyi daha ne olsun :)Kızlar doktordan geldim idrar ve kan tahlillerim iyi çıktı. .bebegim de iyi çok şükür. .2250 olmuş.haftasi ile uyumlu değil. .tansiyonum orda da 12 ye 8 çıktı. 2 saatte bir olcturmen gerek dedi tansiyonumu..evde alet var ama ondan istemedi.pompali olan var ya ondan olcceksin dedi. 5 gün boyunca. Sonra perşembe günü beni ara ona göre bakalım dedi. .evde geldim ölçtum yine 12 ye 8...neden çıktı anlamadım ya..tamam çok yüksek degil ama benim hep 9 a 6 olurdu
Neva yı eşim de çok beğeniyor. Anlamı: ses nağme, bereket-zenginlik, kuvvet kudret..Zeynep ve nevayi beğendim
Anlami da çok güzelmiş. Zeynep neva da koyabilirsinz. Tek başına Neva da güzel.Neva yı eşim de çok beğeniyor. Anlamı: ses nağme, bereket-zenginlik, kuvvet kudret..
Zeynep de benim yıllardır aklımda olan bi isim, iki isim konusunda da kararsızlık varAnlami da çok güzelmiş. Zeynep neva da koyabilirsinz. Tek başına Neva da güzel.
Sen ilac kullanmiyomusun canim.benim adet sancisi gibi canim uzaninca raharliyorum kalkincabasliyorgeçmemiş olabilir kasıklarıma baskı yapabiliyo bazen. sürekli tuvalete gitmem gerekiyomuş gibi oluyo.
Bende ondan korkuyorum zaten gogsumun alti birden bosaldi gercektende birgundeCanım göbeğin aşağı indiyse yani göğsünün altı boşaldı ve rahatladıysan doğum yaklasiyo demek bildiğim kadarıyla...
İki gün önce bende bi rahatlama oldu sabah kalktigimda daha hafif hissetmiştim kendimi ama göbeğim aşağıda değil sadece aşağıya baskı arttı. Demek dönünce öyle oluyo..
evet kullanıyorum hatta her gittiğimde toz ilaç veriyo. bu kez yine bol lökosit çıktı. idrar kültürü istedi tekrar pzt sonuç çıkcak. yürüyünce birden sancı giriyo alt tarafa doğru anlık oluyo.Sen ilac kullanmiyomusun canim.benim adet sancisi gibi canim uzaninca raharliyorum kalkincabasliyor
MasaAllah bebisine canim sanada masaAllah nasil kilo veriyorsun canim ya biz aldik basimizi gidiyoruzHerkese merhaba,
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Oglusu boyle sik sik gormek cok guzelmis:) oglus 2700 gr. 49 cm. Olmus.doktor bundan sonra dogum baslarsa engellemeyiz dedi. Sezeryan icin de dogum aninda gidisata gore belli olacak dedi. cok sevindim.bu arada kordon kanini da saklatmayi dusnuyoruz biz. Dun onkimden aradilar gorustuk. Doktorada soyledim. Onun icin ucret almiyormus doktor. Bu hafta kitimizi gonderecekler.doguma giderken yanimizda goturecekmisiz. Hersey guzel gidiyor insallah daha da guzel olacak hepimiz icin.
Kizlar aranizda bebisi hala isimsiz olan varmi tek biz miyizz:)
MasaAllah canim biz artik haftalik gidiyoruz:)Kizlar suan nst deyim. Oglum iyiymis massallah. 2 kilo 26 gr olmus. 43 cm. Bidaha 4 hafta sonra. Sonra yine yazarim.
En yüksek 13 çıktı ozaman ölçmemi söyledi doktor. Sonra 12 11 10 civarlarında çıktı hep. Hayır geçen ay böyleydi canım bu ay hep 10 11. Bence dönemsel bişey o dönemi atlatırsan rahatlarsın sonra. Çünkü benim baş ağrım da oluyordu. Ve birden geçti.toist cnm senin de mi böyle çıkıo. Yani kaç çıkıyor. Hep aynı mı peki
Herkese merhaba,
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Oglusu boyle sik sik gormek cok guzelmis:) oglus 2700 gr. 49 cm. Olmus.doktor bundan sonra dogum baslarsa engellemeyiz dedi. Sezeryan icin de dogum aninda gidisata gore belli olacak dedi. cok sevindim.bu arada kordon kanini da saklatmayi dusnuyoruz biz. Dun onkimden aradilar gorustuk. Doktorada soyledim. Onun icin ucret almiyormus doktor. Bu hafta kitimizi gonderecekler.doguma giderken yanimizda goturecekmisiz. Hersey guzel gidiyor insallah daha da guzel olacak hepimiz icin.
Demekki ayaklari asagi dogru duruyor canim seninkinin.ben ayaklari nerde anlayamiyorumkafası sağ tarafta canım ittiğinde sertlik oluşuyo. ayak hareketlerini uzandığımda kasıklarımda hissediyorum. kuş çırpınışı gibi
canım senin kontrol ne zaman bayadır gitmiyorsun sendeEn yüksek 13 çıktı ozaman ölçmemi söyledi doktor. Sonra 12 11 10 civarlarında çıktı hep. Hayır geçen ay böyleydi canım bu ay hep 10 11. Bence dönemsel bişey o dönemi atlatırsan rahatlarsın sonra. Çünkü benim baş ağrım da oluyordu. Ve birden geçti.
Ben normal dogum dusunuyorum canim insallahBende haftada iki yapiliyorum canim benim sezeryan olcak zaten
canım bitkisel boyanın bence bir zararı olmaz sen yinede doktoruna danış istersenKizlarr ya sac boyatma konusnda ne dusunuyosunuz ben dogumdan once boyatsam acaba bi zarari olur mu bitkisel hoya ile simdi boyatmadim hamileligimden beri kapaliyimda ustelik ama mevlutte boyasiz olsun istemiyorum bebis doguncada kucucuk bebegi nasil birakipta gidicrm kuafore diyorum emzirmek gerekecek sonucta sut sagma makinasi pompasi falan almadim ben calismiyorum ewdeyim ihtiyac duymam diye
Sacini boyqtipta bebegine bsey olan duydun mu hic canim sen ben duymadim ama genede pipirikleniyorum bebegime bsey olursa diyecanım bitkisel boyanın bence bir zararı olmaz sen yinede doktoruna danış istersen
sen bilirsin canım ama ben hiç boyatmadım. yakın bir kuaför varsa 1 saatte boyar. bakcak biri varsa doğumdan sonra daha iyi bence ama kanaman olursa onu bilmiyorum tabi.Kizlarr ya sac boyatma konusnda ne dusunuyosunuz ben dogumdan once boyatsam acaba bi zarari olur mu bitkisel hoya ile simdi boyatmadim hamileligimden beri kapaliyimda ustelik ama mevlutte boyasiz olsun istemiyorum bebis doguncada kucucuk bebegi nasil birakipta gidicrm kuafore diyorum emzirmek gerekecek sonucta sut sagma makinasi pompasi falan almadim ben calismiyorum ewdeyim ihtiyac duymam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?