Canim boyatani cok gordum bi sorun olacagini sanmiyorum ama gercek bitkisel boya ile boyat kuaforler bitkisel diye kandirip hamilelerin sacini boyuyorlar.ayrica ilk üc ayda tehlikeli kritik donem oldugu icin.bebek dogduktan hemen sonra boyatiyorlar bebek emzirirken kucaktayken o kimyasali kokluyo,icine cekiyor daha zararli benceKizlarr ya sac boyatma konusnda ne dusunuyosunuz ben dogumdan once boyatsam acaba bi zarari olur mu bitkisel hoya ile simdi boyatmadim hamileligimden beri kapaliyimda ustelik ama mevlutte boyasiz olsun istemiyorum bebis doguncada kucucuk bebegi nasil birakipta gidicrm kuafore diyorum emzirmek gerekecek sonucta sut sagma makinasi pompasi falan almadim ben calismiyorum ewdeyim ihtiyac duymam diye
Isim konusu çok zor canım. Ben de tek isim istiyodum ama karar veremeyince iki isim koymaya karar verdik. Kız olsa hazırdı ismi erkek olunca zorlandık. Kerem Alp koycaz nasipse ins.Zeynep de benim yıllardır aklımda olan bi isim, iki isim konusunda da kararsızlık vargenelde hep birini kullanıyorlar çevremde.. sizin kız mi erkek mi canım ismi belli mıydı?
bende duymadım amaSacini boyqtipta bebegine bsey olan duydun mu hic canim sen ben duymadim ama genede pipirikleniyorum bebegime bsey olursa diye
Pazartesi canım randevum 2 hafta önce gitmiştim, ozaman suyum mu sızıyor sıkıntısıyla çok girememiştim foruma. Senin ne zamandı randevun?canım senin kontrol ne zaman bayadır gitmiyorsun sende
Canım yapılan kimyasal etkileşimin sonucu hemen çıkmaz ki bebekten yıllar sonra çıkar. Ben kesinlikle karşıyım kimyasal sonuçta. Emzirirken bile doğru bulmuyorum. Ama en doğrusunu doktor bilir tabiki. Sen çok istekliysen doktoruna danışıp tanıdığın güvendiğin bir kuaförde bitkisel boya deneyebilirsin :)Kizlarr ya sac boyatma konusnda ne dusunuyosunuz ben dogumdan once boyatsam acaba bi zarari olur mu bitkisel hoya ile simdi boyatmadim hamileligimden beri kapaliyimda ustelik ama mevlutte boyasiz olsun istemiyorum bebis doguncada kucucuk bebegi nasil birakipta gidicrm kuafore diyorum emzirmek gerekecek sonucta sut sagma makinasi pompasi falan almadim ben calismiyorum ewdeyim ihtiyac duymam diye
Kasılma değil o dimi canım? Yoksa kolunu bacağını çıkarıyor benimki de :))Kızlar bebeğim solda böyle toplanıyor resmen duruşu belli oluyor karnim yamuluyor sizinde oluyor mu :)
ya bnde dogumdan hemen sonra ombre yaptırmak istiyorum ama emzirrken yaptırma diyolar esim yapıcak evde ama korkuyorum emzirrken bisey olurmu diyeKizlarr ya sac boyatma konusnda ne dusunuyosunuz ben dogumdan once boyatsam acaba bi zarari olur mu bitkisel hoya ile simdi boyatmadim hamileligimden beri kapaliyimda ustelik ama mevlutte boyasiz olsun istemiyorum bebis doguncada kucucuk bebegi nasil birakipta gidicrm kuafore diyorum emzirmek gerekecek sonucta sut sagma makinasi pompasi falan almadim ben calismiyorum ewdeyim ihtiyac duymam diye
benimde p.tesi canım inşaAllah güzel haberlerle geliriz canımPazartesi canım randevum 2 hafta önce gitmiştim, ozaman suyum mu sızıyor sıkıntısıyla çok girememiştim foruma. Senin ne zamandı randevun?
Canım yapılan kimyasal etkileşimin sonucu hemen çıkmaz ki bebekten yıllar sonra çıkar. Ben kesinlikle karşıyım kimyasal sonuçta. Emzirirken bile doğru bulmuyorum. Ama en doğrusunu doktor bilir tabiki. Sen çok istekliysen doktoruna danışıp tanıdığın güvendiğin bir kuaförde bitkisel boya deneyebilirsin :)
canım cok uzun sürüyorsa kasılmadır o dikkat et bol su içKızlar bebeğim solda böyle toplanıyor resmen duruşu belli oluyor karnim yamuluyor sizinde oluyor mu :)
MAşallah ne güzel büyümüş bebeğin :)Herkese merhaba,
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Oglusu boyle sik sik gormek cok guzelmis:) oglus 2700 gr. 49 cm. Olmus.doktor bundan sonra dogum baslarsa engellemeyiz dedi. Sezeryan icin de dogum aninda gidisata gore belli olacak dedi. cok sevindim.bu arada kordon kanini da saklatmayi dusnuyoruz biz. Dun onkimden aradilar gorustuk. Doktorada soyledim. Onun icin ucret almiyormus doktor. Bu hafta kitimizi gonderecekler.doguma giderken yanimizda goturecekmisiz. Hersey guzel gidiyor insallah daha da guzel olacak hepimiz icin.
Senin bebişe de maşallah :)Kizlar suan nst deyim. Oglum iyiymis massallah. 2 kilo 26 gr olmus. 43 cm. Bidaha 4 hafta sonra. Sonra yine yazarim.
Canım benim kuzenim boyatmıştı hamileyken bişey olmadı ama ben boyatmadım. Boyatmayı da düşünmüyorum , bu kadar bekledim beklerim biraz daha. Ama sen illa boyatmak istiyosan doktoruna danıştıktan sonra boyat bence.Kizlarr ya sac boyatma konusnda ne dusunuyosunuz ben dogumdan once boyatsam acaba bi zarari olur mu bitkisel hoya ile simdi boyatmadim hamileligimden beri kapaliyimda ustelik ama mevlutte boyasiz olsun istemiyorum bebis doguncada kucucuk bebegi nasil birakipta gidicrm kuafore diyorum emzirmek gerekecek sonucta sut sagma makinasi pompasi falan almadim ben calismiyorum ewdeyim ihtiyac duymam diye
Benim de öyle oluyor, sertleşiyor göbeğimin olduğu yer. Kasılmaymış meğer o :)Kızlar bebeğim solda böyle toplanıyor resmen duruşu belli oluyor karnim yamuluyor sizinde oluyor mu :)
canım ben pek bişey olanı duymadım ama sen yinede doktoruna danışSacini boyqtipta bebegine bsey olan duydun mu hic canim sen ben duymadim ama genede pipirikleniyorum bebegime bsey olursa diye
Oyy maşallah annesi oglusuna :)Kizlar suan nst deyim. Oglum iyiymis massallah. 2 kilo 26 gr olmus. 43 cm. Bidaha 4 hafta sonra. Sonra yine yazarim.
Maşallah yavruna canimHerkese merhaba,
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Oglusu boyle sik sik gormek cok guzelmis:) oglus 2700 gr. 49 cm. Olmus.doktor bundan sonra dogum baslarsa engellemeyiz dedi. Sezeryan icin de dogum aninda gidisata gore belli olacak dedi. cok sevindim.bu arada kordon kanini da saklatmayi dusnuyoruz biz. Dun onkimden aradilar gorustuk. Doktorada soyledim. Onun icin ucret almiyormus doktor. Bu hafta kitimizi gonderecekler.doguma giderken yanimizda goturecekmisiz. Hersey guzel gidiyor insallah daha da guzel olacak hepimiz icin.
Ilacin adin ne ? Allah kolaylik versin canim agri tedirgin ediyor insanievet kullanıyorum hatta her gittiğimde toz ilaç veriyo. bu kez yine bol lökosit çıktı. idrar kültürü istedi tekrar pzt sonuç çıkcak. yürüyünce birden sancı giriyo alt tarafa doğru anlık oluyo.
Ins canim bende normal istiyordum ama plasenta previa dan dolayi zorunlu sezeryannolcakBen normal dogum dusunuyorum canim insallah
amin canım ilacın adı MONUROL SaşeIlacin adin ne ? Allah kolaylik versin canim agri tedirgin ediyor insani
Canım maşallah çok güzel boy kiloHerkese merhaba,
Biz de yeni karar verdik sayilir. Yekta Kemal nasil sizce?Kizlar aranizda bebisi hala isimsiz olan varmi tek biz miyizz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?