2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kordon kanı bankasından saklatabilirsiniz. ..sonuçta parasini verince saklayın demiyorlar sanırım. .çapa para verilmiyor mu? Nasıl onların tercihine kalıyor?

dün gece apar topar çantamı hazırladım erken doğurmam inşallah.... iki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum bi tuhaflık var ama... hayırlısı.
ilk doğumum 32. haftalıkken olmuştu. yine erken doğurcam diye korkuyorum
ya benim doğum yaklaştı yada daha önce erken doğurduğum için psikolojik öyle hissediyorum.

Kasılma değil o dimi canım? Yoksa kolunu bacağını çıkarıyor benimki de :))
Kasilma mi olabilir mi yani oglan boylr dediğin gibi kafasini bazen gogsumun altina dayiyo sag tarafta toplanio ayagi sol tarafta kasikta oluyor. Birde yürüyüş yaptığımda ara ara kasiklarimda baski olup cisim varmis gibi oluyor

Kordon kanı bankasından saklatabilirsiniz. ..sonuçta parasini verince saklayın demiyorlar sanırım. .çapa para verilmiyor mu? Nasıl onların tercihine kalıyor?
Capa devletin oldugu icin para almiyor ve riskli bir durum olmayinca almiyorlarmis

toist cnm insallah benim de düzene girer ya..Özel bişi yaptın mi cnm düzene girmesi için. .sürekli de ölçmek istemiom çünkü stres yapıom iyice

Kötü bsymiymis o bi arkadas su ic demis bol bol bende suyu az içiyorum ama ne demek yani rahatsız mi oluyor içerde

Kötü bsymiymis o bi arkadas su ic demis bol bol bende suyu az içiyorum ama ne demek yani rahatsız mi oluyor içerde
Canim benimde oyle oluyordu nst de sanci bile cikti bende suyu az iciyordum doktorum suyu 3 lt ye cikarmami soyledi ve hakkaten kasilmalarim azaldi

Olabilir canım bazen karıştırıyoruz, kasılma ile bebek hareketlerini. Korkma, telaş yapma kasılma süresi kısa ve çok sık olmuyorsa tehlikeli değil. Rahimi doğuma hazırlıyor.

toist cnm insallah benim de düzene girer ya..Özel bişi yaptın mi cnm düzene girmesi için. .sürekli de ölçmek istemiom çünkü stres yapıom iyice
Inşallah canım, inan bişey yapmamıştım ama çok hamur işi yedim geçen ay, bilmem ki şimdi düşündüm sen söyleyince. Ondan olabilir mi acaba

Bugün odamız la ilgili son eksikleri hallettik odamız dan minik kare paylaşıyorum bulutlu ve uçan balonlu bir oda hayal etmiştim yağmaya çalıştım

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-04-20-12-29-1.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 177
  • Screenshot_2015-04-04-20-19-20.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_2015-04-04-20-12-21-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 156
  • PE379831.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 172
  • PE241579.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 135
  • PE338954.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 126
  • PE291860.webp
    9 KB · Görüntüleme: 134
  • PE291862.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 138
selam kızlar abes gelmezse birşey sormak istiyorum, şişkinlik hissi olduğu zaman yani gaz sorunu yaşadığınızda bebek hareketlerini daha az hissettiğiniz oluyor mu? Gaz sorunu yaşadığımda karnım sertleşiyor bebeği az hissediyorum, sabahtan olduysa akşama geçiyor bebeği daha rahat hissediyorum, sizde de oluyor mu? panik yapıyorum ,

İyi akşamlar hanımlar bugün kontrolümüz vardı ama oğlum yüzünü göstermedi yine bize süpriz diyor heralde kilosu 2750gr boyu 48 cm olmuş yalnız dr acayip rahat yat dinlen kalabildiği kadar dursun içerde dedi ve teee 28 nisana gün verdi ben 2 hafta sonrasını beklerken bakalım kısmet ne olacak

Hayret ya neden gecmiyor israrla bendede durum ayni
Ben umudumu kestim artık hayırlısıyla doğum zamanında olsun yeter diyorum, doktor erken doğuma neden olabilir diyo. Neyse ki aylardır dayanabildim :) doğumdan sonra gecer dıye düşünüyorum. Benim hamile kaldığımdan beri var

Bugün odamız la ilgili son eksikleri hallettik odamız dan minik kare paylaşıyorum bulutlu ve uçan balonlu bir oda hayal etmiştim yağmaya çalıştım
Güzel bir kombin olmuş tebrikler, güle güle kullanın :)

Daha az mı bilmiyorum da daha sert karnım onu ben de farkettim.

Iyi akşamlar canım, maşallah paşaya :) boyu kilosu çok güzelmiş, dursun dursun demek ki bir sıkıntı görmemiş doktorun. Sen rahat etmezsen bir kaçamak yaparsın artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…