masaAllah bebişine canımİyi akşamlar hanımlar bugün kontrolümüz vardı ama oğlum yüzünü göstermedi yine bize süpriz diyor heralde kilosu 2750gr boyu 48 cm olmuş yalnız dr acayip rahat yat dinlen kalabildiği kadar dursun içerde dedi ve teee 28 nisana gün verdi ben 2 hafta sonrasını beklerken bakalım kısmet ne olacak
gitti gidiyorda vardı canım haliBugün odamız la ilgili son eksikleri hallettik odamız dan minik kare paylaşıyorum bulutlu ve uçan balonlu bir oda hayal etmiştim yağmaya çalıştım
Canım hemen bakacağım çok güzel bizim düz beyaz halımız var Halı almayız demiştik ama bakayımgitti gidiyorda vardı canım hali
Benimde syni canim basindan beri devam ins erkan dogumu tetiklemezde dogumdan sonra rahatca tedavide edilir zaten devam ederseBen umudumu kestim artık hayırlısıyla doğum zamanında olsun yeter diyorum, doktor erken doğuma neden olabilir diyo. Neyse ki aylardır dayanabildim :) doğumdan sonra gecer dıye düşünüyorum. Benim hamile kaldığımdan beri var
Amin canim Rabbim yardim etsin insallahKızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde.Allahım yardimci olsun bana
Teşekkür ederim canımAmin canim Rabbim yardim etsin insallah
Kızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde.Allahım yardimci olsun bana
Tamda zor donemde tasiniyosun canim dikkat et kendine Allah kolaylik veesinKızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde.Allahım yardimci olsun bana
Güle güle kullan canım maşallah bitirmişsin eksiğini, terliklerini de çok beğendimBunlarda bizim son aldiklarimiz sanirim çok küçük ayrintilar disind bi eksiğimiz kalmadi doğum için valizimizide aldik the end yani :) Eki Görüntüle 1481374 Eki Görüntüle 1481375 Eki Görüntüle 1481372 Eki Görüntüle 1481378
Allah yardımcın olsun ya ben Eğilip kalkmakta zorlanıyorum sen nasıl halledeceksinKızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde.Allahım yardimci olsun bana
Baya uzunmuş süre ama olsun canım maşallah iyi demekki bebeğin, boyu kilosu da iyi maşallah :) darısı da bize olsun iyi haberlerle dönelim randevulardan :)İyi akşamlar hanımlar bugün kontrolümüz vardı ama oğlum yüzünü göstermedi yine bize süpriz diyor heralde kilosu 2750gr boyu 48 cm olmuş yalnız dr acayip rahat yat dinlen kalabildiği kadar dursun içerde dedi ve teee 28 nisana gün verdi ben 2 hafta sonrasını beklerken bakalım kısmet ne olacak
Ohh hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah :)Bunlarda bizim son aldiklarimiz sanirim çok küçük ayrintilar disind bi eksiğimiz kalmadi doğum için valizimizide aldik the end yani :) Eki Görüntüle 1481374 Eki Görüntüle 1481375 Eki Görüntüle 1481372 Eki Görüntüle 1481378
Zor canım valla çok zor, Allah yardımcın olsun, aman dikkat et kendini yorma yavaş yavaş halletmeye çalış işlerini..Kızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde.Allahım yardimci olsun bana
Yaa kızlar çok komiksiniz gerçekteniyi geceler herkeseee :):)
Benim Minnak Sevgilim kuzucum bugün ben de madame coco dan terlik aldım son bi eksiğim kaldı onu da alırsam tam olucaz :) Bu arada ben emzik neyim almadıığım için bernardodan aldığım seramik tencere de kaynatamadım haha :):)
Şaka mıydı bende eşime okuyodum yazdıklarını bende mi sorun var diye daha 1.5-2 ay var yıkadım utuledim çekmecelere yerlestirdim sadeceHahah tatlım hepsi şakaydi.biraz büyük olanlari hurca koydum minikleri de öylece dolaba dizdim örtü falan sermedim yani
kızlar pek giremiyorum ama erken doğum riski olanlar varmış kalbinizi ferah tutun stres yapmayin kendinize. Yatin dinlenin bolca. Zaten yüzdük kuyruguna geldik. Bebislerimizi yakinda kucagmza alcaz hepimiz hayirlisiyla. Artık sirayla yazariz buraya
Aynen ya 17 kg aldım zaten bacaklarimda çatlaklar da oluşmaya başlamış biraz moralim bozulduMasaAllah bebisine canim sanada masaAllah nasil kilo veriyorsun canim ya biz aldik basimizi gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?