2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masaAllah bebişine canım

Bugün odamız la ilgili son eksikleri hallettik odamız dan minik kare paylaşıyorum bulutlu ve uçan balonlu bir oda hayal etmiştim yağmaya çalıştım
gitti gidiyorda vardı canım hali

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-04-21-16-22.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 108
[QUOTEoist, post: 40321593, member: 334531"]Güzel bir kombin olmuş tebrikler, güle güle kullanın :)

Daha az mı bilmiyorum da daha sert karnım onu ben de farkettim.

Iyi akşamlar canım, maşallah paşaya :) boyu kilosu çok güzelmiş, dursun dursun demek ki bir sıkıntı görmemiş doktorun. Sen rahat etmezsen bir kaçamak yaparsın artık :)[/QUOTE]
Ya ne bileyim millet nst ye falan giriyor dedim boşver onşarı bak içerde son model nst var kablosuz ama gerek yok dedi şaştım bende bakalım ne kadar dayanabilicem

Kizlar ben lojmanda olduğumdanoda yapamiyprum daha oönce ikinci oglumdada böle bi topikteydim ve o zaman oda yapanlar hep paylasmisti çorap aksak paylasirdik çok güzel oluyor bence
Sizde odalarinizi alışverişlerini si daha çok paylassaniz ne güzel olur en azindan yapanlar

Benimde syni canim basindan beri devam ins erkan dogumu tetiklemezde dogumdan sonra rahatca tedavide edilir zaten devam ederse

Güle güle kullan canım maşallah bitirmişsin eksiğini, terliklerini de çok beğendim

Kızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde. Allahım yardimci olsun bana
Allah yardımcın olsun ya ben Eğilip kalkmakta zorlanıyorum sen nasıl halledeceksin

Baya uzunmuş süre ama olsun canım maşallah iyi demekki bebeğin, boyu kilosu da iyi maşallah :) darısı da bize olsun iyi haberlerle dönelim randevulardan :)
Ohh hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah :)
Kızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde. Allahım yardimci olsun bana
Zor canım valla çok zor, Allah yardımcın olsun, aman dikkat et kendini yorma yavaş yavaş halletmeye çalış işlerini..

Yaa kızlar çok komiksiniz gerçekten
Hayırlı olsun terliğin hayatımm güle güle giymek nasip olsun inşallah

Şaka mıydı bende eşime okuyodum yazdıklarını bende mi sorun var diye daha 1.5-2 ay var yıkadım utuledim çekmecelere yerlestirdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…