2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 1481528 Bu arada biz bugünn 8ayimizi bitirdik
Hayırlısıyla gelsin bebişin :)

Güle güle kullan kuzucum terliğini inşallah

Kızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde. Allahım yardimci olsun bana
canım Allah kolaylik versin normalde taşınmak zaten zor bu halinle iki kat daha zor olur eminim sakın ağır falan kaldırayim deme dikkat et kendine

Benimde karnımda çıkmaya başladı o kdr krem sürdüm boşuna
ben hiç kullanmadım canım genetikse zaten çatlarsın demişlerdi şimdiye kadar birşey yok bakalım doğumdan sonra ne durumda olacağız

İnşallah canım hepiniz güzel haberlerle dönersiniz

Bugün odamız la ilgili son eksikleri hallettik odamız dan minik kare paylaşıyorum bulutlu ve uçan balonlu bir oda hayal etmiştim yağmaya çalıştım

çook güzel olmuş bayıldım güle güle kullanın işallah içindebebişinle :) kağı süsünü kendin mi yaptın bir yerdenmi aldın biyerden aldıysan kaça aldın nerden aldın :)

çook güzel olmuş bayıldım güle güle kullanın işallah içindebebişinle :) kağı süsünü kendin mi yaptın bir yerdenmi aldın biyerden aldıysan kaça aldın nerden aldın :)
Canım instagramdan keçe işi ile uğraşan bir bayandan sipariş verdim normal de renk renk ti ama ben mavi ağırlıklı istedim 80 tl idi fiyatı

Ayyy vallahi her sayfaya girdiğimde acaba
Mytwin doğurdu mu diyorum kız Mytwin
gözümkulağım sende haberin olsun Rabbim
vakti zamanı geldiğinde hepimize hayırlı
doğumlar nasip etsin imşallah

Amin amin Rabbim kimseye yaşatmasın

Canım ya çok geçmiş olsun uzan dinlen bol bol bak biz açılmayla 12 haftayı geride bıraktık boşver hiç birşey yapma senden ve bebeğinden kıymetli değil en azından 37 olsun doktorunu dinle çok geçmiş olsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…