- 5 Mart 2015
- 284
- 207
- 18
- 34
Çok güzel canım güle güle kullanın inşaAllahEki Görüntüle 1481565 Eki Görüntüle 1481579 Eki Görüntüle 1481585 Eki Görüntüle 1481586 Eki Görüntüle 1481588
teyzeleri bu da prensesimin odasi :))
Benimde karnımda çıkmaya başladı o kdr krem sürdüm boşunaAynen ya 17 kg aldım zaten bacaklarimda çatlaklar da oluşmaya başlamış biraz moralim bozuldu
Hayırlısıyla gelsin bebişin :)Eki Görüntüle 1481528 Bu arada biz bugünn 8ayimizi bitirdik
Güle güle kullan kuzucum terliğini inşallahiyi geceler herkeseee :):)
@Benim Minnak Sevgilim kuzucum bugün ben de madame coco dan terlik aldım son bi eksiğim kaldı onu da alırsam tam olucaz :) Bu arada ben emzik neyim almadıığım için bernardodan aldığım seramik tencere de kaynatamadım haha :):)
ay maşallah ne güzel olmuş ya renklere bayıldım, güle güle kullansın kızımız :)Eki Görüntüle 1481565 Eki Görüntüle 1481579 Eki Görüntüle 1481585 Eki Görüntüle 1481586 Eki Görüntüle 1481588
canım Allah kolaylik versin normalde taşınmak zaten zor bu halinle iki kat daha zor olur eminim sakın ağır falan kaldırayim deme dikkat et kendineKızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde.Allahım yardimci olsun bana
ne kadar şirin bir oda olmuş insanın ordan çıkası gelmezEki Görüntüle 1481565 Eki Görüntüle 1481579 Eki Görüntüle 1481585 Eki Görüntüle 1481586 Eki Görüntüle 1481588
ben hiç kullanmadım canım genetikse zaten çatlarsın demişlerdi şimdiye kadar birşey yok bakalım doğumdan sonra ne durumda olacağızBenimde karnımda çıkmaya başladı o kdr krem sürdüm boşuna
İnşallah canım hepiniz güzel haberlerle dönersinizBaya uzunmuş süre ama olsun canım maşallah iyi demekki bebeğin, boyu kilosu da iyi maşallah :) darısı da bize olsun iyi haberlerle dönelim randevulardan :)
Ohh hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah :)
Zor canım valla çok zor, Allah yardımcın olsun, aman dikkat et kendini yorma yavaş yavaş halletmeye çalış işlerini..
Ben hiç bişey sürmemiştim annem hiç çatlamamış bende çatlamam ozaman demiştim ama birazda kiloyu çok almakla alakalı galibaBenimde karnımda çıkmaya başladı o kdr krem sürdüm boşuna
Bugün odamız la ilgili son eksikleri hallettik odamız dan minik kare paylaşıyorum bulutlu ve uçan balonlu bir oda hayal etmiştim yağmaya çalıştım
Benim annemde var bendede cikti dedigin gibiben hiç kullanmadım canım genetikse zaten çatlarsın demişlerdi şimdiye kadar birşey yok bakalım doğumdan sonra ne durumda olacağız
Canım instagramdan keçe işi ile uğraşan bir bayandan sipariş verdim normal de renk renk ti ama ben mavi ağırlıklı istedim 80 tl idi fiyatıçook güzel olmuş bayıldım güle güle kullanın işallah içindebebişinle :) kağı süsünü kendin mi yaptın bir yerdenmi aldın biyerden aldıysan kaça aldın nerden aldın :)
Insallah canim ya cok tesekkur ederiz suan tek eksigimiz prensesimiz ah bi de gelse hemen :)ay maşallah ne güzel olmuş ya renklere bayıldım, güle güle kullansın kızımız :)
Babasiyla hep ordayiz zaten kapiyi acip bakiyoru geri kapatiyoruz tozlanmasin diye :)ne kadar şirin bir oda olmuş insanın ordan çıkası gelmez
Kızlar taşınmak çok zormuş ya her yer her yerde.Allahım yardimci olsun bana
Ahh canım şu erkek milleti o zaman kendisi söylesin canım sonuçta arkadaşı anlayışla karşılar bence
Ayyy vallahi her sayfaya girdiğimde acabasafakmeley t: 40301617 .!.:haha :):) Yok be ne doğurması :) Oğluşları ile bidoğuapasağlam zamanın geçmesini bekliyor :):)
Maşallahhhhh
Bende de oluyor hem de sancıyla birlikte dakka tutuyorum bi kaç kasılmadan başka olmuyor korkma sen de :)
Amin amin Rabbim kimseye yaşatmasınAmin canım Allah bir daha yaşatmasın
Bence gayet normal canım çok daha düşük olan arkadaşlar var onlara da normal demiş doktoru. Bazısı önce alıyor sonra sıralanıyor,bazısı sonra birden alıyor bunu farkettim
Canım ya çok geçmiş olsun uzan dinlen bol bol bak biz açılmayla 12 haftayı geride bıraktık boşver hiç birşey yapma senden ve bebeğinden kıymetli değil en azından 37 olsun doktorunu dinle çok geçmiş olsun canım yaKızlar biz Dr dan geldik 1833 kg iyi dedi gerçek onun üstünde çok duramadik çünkü bebeğim doğum kanalına girmiş bu saatten snr çok değişmez dedi Dr çünkü baya bir inmiş dedi rahim uzunluğunu ölçtü gecen aya gore kısalmış dedi tabi hmn doğumda demiyorum ama 40 da gormezsin sen dedi bende sedyeyle yatarken dalga geciodum Dr dedimki bizim kız çok agir 40 zor gelir bu sözleri duyunca sok oldum yürüyüş mümkün olduğunca az dedi bol bol yatican dedi hayırlısı artik hakkımızda bizden boyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?