2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bayadir giremiyorumsayfalar cok ilerlemis ins herkes iyidir

Makat gelişi olunca erken doğum mu oluyormuş çok çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol haftan ilerde zaten bir kaç hafta daha dayansın minik

Kalır inşallah annesi sen stres yapma Allah büyük dinlen bol bol

Mytwin biz seni bekliyoruz ki daha doğurmadın değil mi

Günaydın kizcemin güzel mi güzel teyzeleri :)
eşimin arkadaşı dün yatak odasını bitirmiş ben üzüldüm diye. Bugün getirecekmis. . Büyük ihtimalle yarın yeni evde oluruz inşallah. :)
Ayyyyy inanmıyorum yaaa çok sevindim aferin adama hadi gözün aydın canım

Canım geçmiş olsun şimdi nasılsınız peki

Geçmiş olsun canım senin minik kendini doğuma hazırlıyor herhalde bitmek üzere ya şaka gibi

Maşallah maşallah

Ayyy vallahi her sayfaya girdiğimde acaba
Mytwin doğurdu mu diyorum kız Mytwin
gözümkulağım sende haberin olsun Rabbim
vakti zamanı geldiğinde hepimize hayırlı
doğumlar nasip etsin imşallah
Burdayım canım :) öyle bişey olursa haberiniz olur, aman daha erken canım benim hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah hepsi :) Amiiinn, bu arada yine gececisin

Canım ara ara olur stres yaptıkça yükselir korkma bir şey olmaz inşallah

Burdayım canım :) öyle bişey olursa haberiniz olur, aman daha erken canım benim hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah hepsi :) Amiiinn, bu arada yine gececisin
Amin hepsi vaktini beklesin inşallah midem yanıyoooo gece ayaktayız gündüz uyuyoruz biz seninkiler de seni uyutmamış

Ben gece gündüz uyuyamıyorum bu aralar, kemiklerim ağrıyo artık yan yatmaktan neyseki az vaktimiz kaldı
Canım senin işin daha zor şu an kendi nefsime kızıyorum Allah yar ve yardımcın olsun doğum hakkında konuştun mu doktorunla tahmini ne zaman olur diyo ayy çok heyecanlı sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah

Iyi geceler kızlar görmediklerim varsa hakkını helal etsin okumaya çalıştım genel itibariyle herkes iyi biz daha hiç bir hazırlık yapmadık nisan sonunu bekliyoruz Rabbim o günleri de göstersin inşallah şükür iyiyiz bizde sık sık giremiyorum ama sürekli aklım burada hepiniz Allaha emanet olun kendinize ve minik kuzucuklarınıza iyi bakın

Konuşmadım canım bu gittiğimde konuşuruz muhtemelen, 7sinde randevumuz :) hepimize zor yaa öyle deme sonuçta hamilelik zor yani Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah canım hepsini sağlıkla kucağımıza alalım :) baksana sıpalar uykusuzluğa şimdiden alıştırıyorlar bizi

Aynen ya ki ben uyku manyağıyım normalde
ama uykuya hasretkaldım canı sağolsun başka bir şey istemem geçici bir durum ne de olsa

Aynen ya ki ben uyku manyağıyım normalde
ama uykuya hasretkaldım canı sağolsun başka bir şey istemem geçici bir durum ne de olsa
Acaba gerçekten gecici mi doğduktan sonra bi süre daha geceleri uykusuz kalıcaz ama olsun evet dediğin gibi canları sağolsun yeterkiii :))

Acaba gerçekten gecici mi doğduktan sonra bi süre daha geceleri uykusuz kalıbma olsun evet dediğin gibi canları sağolsun yeterkiii :))
Ayyy zaten herkes öyle diyo iyi günlerin tadını çıkar diyorlar da offf offf iyi olacak inşallah ya onların gülüşü bile yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…