Makat gelişi olunca erken doğum mu oluyormuş çok çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol haftan ilerde zaten bir kaç hafta daha dayansın minikYa kızlar dr o makat gelişi dedi erken dogum olabilir dedi gelse de alırız zaten cigerleri gelişmiştir dedi çok panik oldum çantamı hazırlıyorum şimdi ara ara sancı hissediyorum belimde kasıklarımda stresten oluyo galiba
Kalır inşallah annesi sen stres yapma Allah büyük dinlen bol bolherkese iyi akşamlar,
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 31+4 bugün 2000 gr olmuş oğlum ama doğum kanalındaymış başının yarısını göremedi doktor düşünün, 15 gün daha kalır umarım dedi. Zaten 1 haftadır bacak aramdaki kemikler ağrıyordu meğer başı ordaymış dua edin lütfen daha çok küçüğüz ciğerlerimiz gelişti mi o bile bellli değil çok korkuyorummmmmm
Mytwin biz seni bekliyoruz ki daha doğurmadın değil miBurdayım canım, uzun zamandır giremiyorum tlfdan girip okuyorum yazıcakken atıyo siteden, hata veriyo nedense :) daha bekliyoruz doğumu, 10 mayıs bdt ama erken gelebilirler, hayırlısı olsun :)
Canım benimm ben de özledm valla merak ettiğin için teşekkür ederiz teyzeee :) sen nasılsın iyi misin fıstık kızın napıyo
yok doğum olmadı canım olursa mutlaka haber vermeye çalışırım inşallah, bu arada biz de bu gece seni bekliycez burda dün giremedim ama uyumuyordum yine
Canım maşallah yavruna büyümüş, doktorun dediği gibi bol bol dinlen sen de öyleyse canım Allahın izniyle zamanında gelicek bütün bebişler ben inanıyorum, sakın stres yapma, sağlıkla gelsinler hepsi
Canım adalatı erken doğum olmasın diye kullanıyorlar bildiğim kadarıyla ki doktorun verdiyse kullan bence ihmal etme, inşallah zamanında sağlıcakla gelirler
İyi etmişsin canım, çok şükür hazırsın artık, rahatça bekleyebiliriz uygulamalarına da bayıldım doğrusu
Ohh çok şükür herşey hazır canım temizlik işi de hallolmuş darısı bize ,zamanında sağlıcakla gelsin bebişler :)
Panik olma canım benim Allahın izniyle vaktinde gelicek bebiş inşallah, stres yaparsan daha kötü olur, sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Korkma canım heyecan yapma Allahın izniyle hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelicekler :) Sağlıkla kucağımıza alalım hepsini inşallahhhh
Ayyyyy inanmıyorum yaaa çok sevindim aferin adama hadi gözün aydın canımGünaydın kizcemin güzel mi güzel teyzeleri :)
eşimin arkadaşı dün yatak odasını bitirmiş ben üzüldüm diye. Bugün getirecekmis. . Büyük ihtimalle yarın yeni evde oluruz inşallah. :)
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsınız pekiKızlar Günaydın. .dün den beri tansiyonum 13 e 8. Ki benim hep 9 a 6 dir.dun geceden beri uyuyqmqdim stresten.cunku doktorum gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti..Sonuç bişi çıkmamisti ama yükselince mutlaka gel demisti. Hastaneyi aradım randevu yok ama gelin yardimci oluruz dediler. Şimdi eşimle gidicez..ne olur yardım edin bana bebeğim daha çok küçük. .Dünden beri de hareketleri çok azaldı
Geçmiş olsun canım senin minik kendini doğuma hazırlıyor herhalde bitmek üzere ya şaka gibiGünaydın kızlar, biZde 35+6 olduk bugün. 36 bitiyor 37 ye giriyorum. Dün gece kasılmaların çok oldu. Ama bebiş hareket ederken oldu sertleşmem. Bir saatte 3 kez oldu çok korktum.
Sanırım artık gelmek istiyor bu yaramazlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Maşallah maşallahBugunde doktor kontrolum vardi. 1 kilo daha vermisim. Bebisimde almis. Cok mutlu oldum :)) boylelikle 3 kilo almis oluyorum. Oda bebegin kilosu zaten. Ama sende sikinti yapma canim. O kilolarin cogunu vereceksin. Ikinizde saglikliysaniz hic sikinti yapma kendine.ben herseye hasretim sonucta oda kotu.sen en azindan caninin istedigini yiyebiliyosun.bosver o yuzden.
Burdayım canım :) öyle bişey olursa haberiniz olur, aman daha erken canım benim hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah hepsi :) Amiiinn, bu arada yine gececisin
Canım ara ara olur stres yaptıkça yükselir korkma bir şey olmaz inşallahKızlar doktordan geldim idrar ve kan tahlillerim iyi çıktı. .bebegim de iyi çok şükür. .2250 olmuş.haftasi ile uyumlu değil. .tansiyonum orda da 12 ye 8 çıktı. 2 saatte bir olcturmen gerek dedi tansiyonumu..evde alet var ama ondan istemedi.pompali olan var ya ondan olcceksin dedi. 5 gün boyunca. Sonra perşembe günü beni ara ona göre bakalım dedi. .evde geldim ölçtum yine 12 ye 8...neden çıktı anlamadım ya..tamam çok yüksek degil ama benim hep 9 a 6 olurdu
Amin hepsi vaktini beklesin inşallahBurdayım canım :) öyle bişey olursa haberiniz olur, aman daha erken canım benim hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah hepsi :) Amiiinn, bu arada yine gececisin
Ben gece gündüz uyuyamıyorum bu aralar, kemiklerim ağrıyo artık yan yatmaktanAmin hepsi vaktini beklesin inşallahmidem yanıyoooo gece ayaktayız gündüz uyuyoruz biz seninkiler de seni uyutmamış
Canım senin işin daha zor şu an kendi nefsime kızıyorum Allah yar ve yardımcın olsun doğum hakkında konuştun mu doktorunla tahmini ne zaman olur diyo ayy çok heyecanlı sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahBen gece gündüz uyuyamıyorum bu aralar, kemiklerim ağrıyo artık yan yatmaktanneyseki az vaktimiz kaldı
Konuşmadım canım bu gittiğimde konuşuruz muhtemelen, 7sinde randevumuz :) hepimize zor yaa öyle deme sonuçta hamilelik zor yani Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah canım hepsini sağlıkla kucağımıza alalım :) baksana sıpalar uykusuzluğa şimdiden alıştırıyorlar biziCanım senin işin daha zor şu an kendi nefsime kızıyorum Allah yar ve yardımcın olsun doğum hakkında konuştun mu doktorunla tahmini ne zaman olur diyo ayy çok heyecanlı sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Aynen ya ki ben uyku manyağıyım normaldeMytwin 0325225 .!.:Konuhas canım bu gittiğimde konuşuruz muhtemelen, 7sinde randevumuz :) hepimize zor yaa öyle deme sonuçta hamilelik zor yani Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah canım hepsini sağlıkla kucağımıza alalım :) baksana sıpalar uykusuzluğa şimdiden alıştırıyorlar bizi
Acaba gerçekten gecici miAynen ya ki ben uyku manyağıyım normalde
ama uykuya hasretkaldım canı sağolsun başka bir şey istemem geçici bir durum ne de olsa
Ayyy zaten herkes öyle diyo iyi günlerin tadını çıkar diyorlar da offf offf iyi olacak inşallah ya onların gülüşü bile yeter benceAcaba gerçekten gecici midoğduktan sonra bi süre daha geceleri uykusuz kalıbma olsun evet dediğin gibi canları sağolsun yeterkiii :))
Aynen öyle canım benimm yeterki sağlıklı olsunlar yerim hepsini :)Ayyy zaten herkes öyle diyo iyi günlerin tadını çıkar diyorlar da offf offf iyi olacak inşallah ya onların gülüşü bile yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?