2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam mayıs anneleri....
okuyamadım yazılanları epey oldu giremeyeli...
var mı doğum yapan??
benim az kaldı heyecan dorukta...
spinal sezeryan olacak büyük ihtimalle....
var mı tecrübesi olan??

Tamda zor donemde tasiniyosun canim dikkat et kendine Allah kolaylik veesin

Güle güle kullan canım maşallah bitirmişsin eksiğini, terliklerini de çok beğendim

Allah yardımcın olsun ya ben Eğilip kalkmakta zorlanıyorum sen nasıl halledeceksin

canım Allah kolaylik versin normalde taşınmak zaten zor bu halinle iki kat daha zor olur eminim sakın ağır falan kaldırayim deme dikkat et kendine

Ben o durumu atlattım çok şükür. Darısı başına inş. Allah yardımcın olsun ..

Ahh canım şu erkek milleti o zaman kendisi söylesin canım sonuçta arkadaşı anlayışla karşılar bence

Ayyyyy inanmıyorum yaaa çok sevindim aferin adama hadi gözün aydın canım
Teşekkür ederim kızlar. Inanin çok yorucu .ev alt üst olmuş durumda neyi nereye nasıl koyacagimi bilmiyorum tek basimayim.gozumde büyüyor her şey eşim de bıraktı yeni eve gitti orayla ilgilenecek. Annemi aradım belki gelir.
Belim çok agiriyor gerçekten çok zormuş. Aglayasim var

Geçen yıl çeyiz yaparken anlamıştum ne zor olduğunu tam bugünler di öyle zordu ki herkes bir odaya girdi de öyle hallettik 1 günde ama çok fazla kşşiydik
keşke elimizden birşey gelebilse senin için çok zor çok karnında yavrun var ben bilemiyorum ki nasıl yapıcan

Mutfak için yukarılara tırmanma eşine burak canım

Mutfakta yukarilari annenm indirip koliye dizmisti canım sağolsun birazdan da qgeliyor yardım edecek bana. O da evinde tadilat yapıyor kaç gündür yorgun bir de benimle uğrasacak şimdi kiyamiyorum ki ona da. . Şu an yatak odasindayim.ben eşyalara bakıyorum onlar bana bakıyor :) hepsini pencereden aşağı atasim var :)

Yaaa allah yardım etsin ya çok zor canm annen uğraşmak olarak algılamaz seve seve yapar üzülme lütfen

Canım naptın göremeyince seni çok merak ettim maşallah bebişin hala seninle demek vaktini bekliyor evdesin dimi artık
Evdeyim canim tum gun yatiyorum gece uyuyamiyrm dengem bozuldu bebis rahat gelesi yok aysonuna alck doktor ins

Çok saol canim bnd dinlencem ztn bol bol inşallah dediğin gibi 37 ve fazlasını görürüm

Ooo maşallah subhanallah bebeğin gelişimi çok iyi canım.ama erken doğum kanalına erken girmiş kıyamakıyamam.inşallah az daha bekler meleğin.allah yardımcın olsun

Cnm kolay gelsin allah yardim etsin sen kendini çok yorma dinleme dinleme yap boşver herşey olduğu kadar olsun ...

Cnm kolay gelsin allah yardim etsin sen kendini çok yorma dinleme dinleme yap boşver herşey olduğu kadar olsun ...
Öyle yapacam canım. Eşimi arayıp nerdesin yoruldum gel yardım et diyorum bana bişey yok ki yardım edilecek diyor. Madem yok ben de her şeyi olduğu gibi bırakıyorum geldiğinde kendi yapsın. Kızımı da düşünmem lazım. Onun sağlığı daha önemli

Kızlar napionuz . O net tekmeler yok bi kaç gündür nadir durtukleme ve uzaninca hissetmedigim ama gördüğüm karnimin kalkıp inmesi. Sizde nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…