- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
Tamda zor donemde tasiniyosun canim dikkat et kendine Allah kolaylik veesin
Güle güle kullan canım maşallah bitirmişsin eksiğini, terliklerini de çok beğendim
Allah yardımcın olsun ya ben Eğilip kalkmakta zorlanıyorum sen nasıl halledeceksin
Baya uzunmuş süre ama olsun canım maşallah iyi demekki bebeğin, boyu kilosu da iyi maşallah :) darısı da bize olsun iyi haberlerle dönelim randevulardan :)
Ohh hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah :)
Zor canım valla çok zor, Allah yardımcın olsun, aman dikkat et kendini yorma yavaş yavaş halletmeye çalış işlerini..
canım Allah kolaylik versin normalde taşınmak zaten zor bu halinle iki kat daha zor olur eminim sakın ağır falan kaldırayim deme dikkat et kendine
Ben o durumu atlattım çok şükür. Darısı başına inş. Allah yardımcın olsun ..
Ahh canım şu erkek milleti o zaman kendisi söylesin canım sonuçta arkadaşı anlayışla karşılar bence
Teşekkür ederim kızlar. Inanin çok yorucu .ev alt üst olmuş durumda neyi nereye nasıl koyacagimi bilmiyorumAyyyyy inanmıyorum yaaa çok sevindim aferin adama hadi gözün aydın canım
aynen ya sabah uyandığımda sol tarafımdaki tüm kemikler ağrıyorBen gece gündüz uyuyamıyorum bu aralar, kemiklerim ağrıyo artık yan yatmaktanneyseki az vaktimiz kaldı
Canım naptın göremeyince seni çok merak ettim maşallah bebişin hala seninle demek vaktini bekliyor evdesin dimi artıkBayadir giremiyorumsayfalar cok ilerlemis ins herkes iyidir
Geçen yıl çeyiz yaparken anlamıştum ne zor olduğunu tam bugünler di öyle zordu ki herkes bir odaya girdi de öyle hallettik 1 günde ama çok fazla kşşiydikTeşekkür ederim kızlar. Inanin çok yorucu .ev alt üst olmuş durumda neyi nereye nasıl koyacagimi bilmiyorumtek basimayim.gozumde büyüyor her şey eşim de bıraktı yeni eve gitti orayla ilgilenecek. Annemi aradım belki gelir.
Belim çok agiriyor gerçekten çok zormuş. Aglayasim var
Geçen yıl çeyiz yaparken anlamıştum ne zor olduğunu tam bugünler di öyle zordu ki herkes bir odaya girdi de öyle hallettik 1 günde ama çok fazla kşşiydik
keşke elimizden birşey gelebilse senin için çok zor çok karnında yavrun var ben bilemiyorum ki nasıl yapıcan
Mutfak için yukarılara tırmanma eşine burak canım
Yaaa allah yardım etsin ya çok zor canm annen uğraşmak olarak algılamaz seve seve yapar üzülme lütfenMutfakta yukarilari annenm indirip koliye dizmisti canım sağolsun birazdan da qgeliyor yardım edecek bana. O da evinde tadilat yapıyor kaç gündür yorgun bir de benimle uğrasacak şimdikiyamiyorum ki ona da. . Şu an yatak odasindayim.ben eşyalara bakıyorum onlar bana bakıyor :) hepsini pencereden aşağı atasim var :)
Senin de mi ? Uff çok zor canım ya.. Ben tam uyuyorum sonra o ağrıyla uyanıp diğer tarafa dönüyorum bu kez o taraf ağrıyoaynen ya sabah uyandığımda sol tarafımdaki tüm kemikler ağrıyor
Evdeyim canim tum gun yatiyorum gece uyuyamiyrm dengem bozuldu bebis rahat gelesi yok aysonuna alck doktor insCanım naptın göremeyince seni çok merak ettim maşallah bebişin hala seninle demek vaktini bekliyor evdesin dimi artık
Ayni beni anlatmissin canimSenin de mi ? Uff çok zor canım ya.. Ben tam uyuyorum sonra o ağrıyla uyanıp diğer tarafa dönüyorum bu kez o taraf ağrıyoAllah yardım etsiin
Şimdi gitti annem. Tek başıma kaldım yine canım. Ama cok yoruldum.bisey yapmıcam sanırım artıkYaaa allah yardım etsin ya çok zor canm annen uğraşmak olarak algılamaz seve seve yapar üzülme lütfen
Çok saol canim bnd dinlencem ztn bol bol inşallah dediğin gibi 37 ve fazlasını görürümCanım ya çok geçmiş olsun uzan dinlen bol bol bak biz açılmayla 12 haftayı geride bıraktık boşver hiç birşey yapma senden ve bebeğinden kıymetli değil en azından 37 olsun doktorunu dinle çok geçmiş olsun canım ya
Ooo maşallah subhanallah bebeğin gelişimi çok iyi canım.ama erken doğum kanalına erken girmiş kıyamakıyamam.inşallah az daha bekler meleğin.allah yardımcın olsunherkese iyi akşamlar,
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 31+4 bugün 2000 gr olmuş oğlum ama doğum kanalındaymış başının yarısını göremedi doktor düşünün, 15 gün daha kalır umarım dedi. Zaten 1 haftadır bacak aramdaki kemikler ağrıyordu meğer başı ordaymış dua edin lütfen daha çok küçüğüz ciğerlerimiz gelişti mi o bile bellli değil çok korkuyorummmmmm
Cnm kolay gelsin allah yardim etsin sen kendini çok yorma dinleme dinleme yap boşver herşey olduğu kadar olsun ...Teşekkür ederim kızlar. Inanin çok yorucu .ev alt üst olmuş durumda neyi nereye nasıl koyacagimi bilmiyorumtek basimayim.gozumde büyüyor her şey eşim de bıraktı yeni eve gitti orayla ilgilenecek. Annemi aradım belki gelir.
Belim çok agiriyor gerçekten çok zormuş. Aglayasim var
Öyle yapacam canım. Eşimi arayıp nerdesin yoruldum gel yardım et diyorum bana bişey yok ki yardım edilecek diyor. Madem yok ben de her şeyi olduğu gibi bırakıyorum geldiğinde kendi yapsın. Kızımı da düşünmem lazım. Onun sağlığı daha önemliCnm kolay gelsin allah yardim etsin sen kendini çok yorma dinleme dinleme yap boşver herşey olduğu kadar olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?