son 2-3 gündür ayakta uyuyorum resmen yaaa nasıl bişey anlamadım 24 saat uyusam yetmicek gibi elimde battaniye yastıkla evin içinde geziyorum..:)Günaydın mayıs anneleri :) nasılsınz biz uykumuz olsa da olmasa da yataktan çıkmak istemiyoruz çok tembellestık :) :)
Canim benimBenim Minnak Sevgilim canım seni rüyamda gördüm ( nasıl yani) :) hayir olsun! doğum yapmistin nasıl oldu nasıl anladın sancini diyorum çok farklı bişi diyorsun :)
Bu sıpalar baya zorluyo anlaşıldıAyni beni anlatmissin canim
Bende de öyle artik tekmë olarak değil ittirMe gibiKızlar napionuz . O net tekmeler yok bi kaç gündür nadir durtukleme ve uzaninca hissetmedigim ama gördüğüm karnimin kalkıp inmesi. Sizde nasıl
Canim yıkadim ütüledim cantalarimizi hazırladım yani hepsini hazir ettim. Çünkü 35i bitirdik ne olur ne olmaz belki de bu ay sonuna gelir bebisler. Bir de çok ağırlaştım zaten daha fazla beklesem zor olurdu. Senin haftan benden geride. Sen de bir iki hafta sonra yapsan hazır etsen fena olmaz canım bi zararı olmaz yani hazır olunca daha rahat ediyo insanin içi hem.Şaka mıydı bende eşime okuyodum yazdıklarını bende mi sorun var diye daha 1.5-2 ay var yıkadım utuledim çekmecelere yerlestirdim sadece
Yanlışlıkla benim mesajımı alıntılamışsın sanırım.. Doğurmadı kız ya zırt pırt doğurdun mu diyip kızı şartlayıp durmayın, ne güzel bir hamilelik geçiriyor, belki bizden sonra doğuracak ne biliyosunuz????
Heheheee :-D terligin hayırlı olsun tatlım ben de pazar cocodan aldım terligi seninki kadar güzel değildir öyle sade bişey ama olsuniyi geceler herkeseee :):)
Benim Minnak Sevgilim kuzucum bugün ben de madame coco dan terlik aldım son bi eksiğim kaldı onu da alırsam tam olucaz :) Bu arada ben emzik neyim almadıığım için bernardodan aldığım seramik tencere de kaynatamadım haha :):)
Saol yavru kuş bugüne kadar benim de hep pazar homedandı da :) indirimde görünce alalım dedik eşimle :):)Heheheee :-D terligin hayırlı olsun tatlım ben de pazar cocodan aldım terligi seninki kadar güzel değildir öyle sade bişey ama olsun
artık büyüdüler canım. Yerleri daracık tekme atamiyorlar. Ittiriyorlar sıkıştık yer açın biraz daha diye :)Kızlar napionuz . O net tekmeler yok bi kaç gündür nadir durtukleme ve uzaninca hissetmedigim ama gördüğüm karnimin kalkıp inmesi. Sizde nasıl
canım senin haftanda bende aynı şeyleri yaşadım. bebek kanala girmişti. ağrım sancım çoktu. ebe ve doktorda dinleniceksin bol bol dediler. bende öyle yaptım 2 hafta. sonra bebeğim döndü yukarı. şimdi sen bu dönemde birisini çağır yanına işlerini yapacak. sonra sende gerekmedikçe kalmadan uzan yada dinlen ve iyi beslen canım. rahat olacaksın birde strese sokma kendini. sonra o doğası gereği dönecektir allahın izniyle. biz iyiyiz şuan bak günümüzü bekler olduk. bende baştan çok üzülmüştüm.herkese iyi akşamlar,
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 31+4 bugün 2000 gr olmuş oğlum ama doğum kanalındaymış başının yarısını göremedi doktor düşünün, 15 gün daha kalır umarım dedi. Zaten 1 haftadır bacak aramdaki kemikler ağrıyordu meğer başı ordaymış dua edin lütfen daha çok küçüğüz ciğerlerimiz gelişti mi o bile bellli değil çok korkuyorummmmmm
Canm bu aydan sonra boyle hissedecez bende de ayniKızlar napionuz . O net tekmeler yok bi kaç gündür nadir durtukleme ve uzaninca hissetmedigim ama gördüğüm karnimin kalkıp inmesi. Sizde nasıl
Teşekkür ederim kızlar. Inanin çok yorucu .ev alt üst olmuş durumda neyi nereye nasıl koyacagimi bilmiyorumtek basimayim.gozumde büyüyor her şey eşim de bıraktı yeni eve gitti orayla ilgilenecek. Annemi aradım belki gelir.
Belim çok agiriyor gerçekten çok zormuş. Aglayasim var
Geçiyor merak etme, Acele etme. Benim bir ay geçecek nerdeyse hala duvar kağıdımın işi bitmedi. Ama dert etmiyorum yerleştim iyi kötü. Bebeğim benimle ve benim yerimde olmak isteyen ne kadar insan var, düşüncesiyle yerleştim..Ve benim kıymetlim tüp bebek.. Kimsem yok yanımda, benimde. Ama Rabbim yardım ediyor, hele ki kimsesizseniz Dağına görede kar veriyor..
Selam ve dua ile, kolay gelsin ..
Ben de aynı durumdayım canım, akşamları özellikle artıyor ki çok su içiyorum. Son ay çok normalmiş :)Kızlar ayak bileklerm şişmiş normal mi ki
Canm senin de mi acilman var. Bende de var yatiyorum surekliÇok saol canim bnd dinlencem ztn bol bol inşallah dediğin gibi 37 ve fazlasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?