2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar napionuz . O net tekmeler yok bi kaç gündür nadir durtukleme ve uzaninca hissetmedigim ama gördüğüm karnimin kalkıp inmesi. Sizde nasıl
Canim o durum bizdede var hatta bu 3 gundur iyice azaldi gibi korkuyorum doktora soylemeye kotu bisey diyecek diye neyseki yarin kontrolum var

İsim de bilmiyoruz ya esin diyor ki benim minnak Sevgilim in eşiyim ☺inşallah Hepimiz sağ salim kucagimiza alırız bebişlerimizi

Kızlar ben de son zamanlarda iyice şiştigimi hissediyorum. Bacak arası kemiklerimde çok baskı ve ağrı var iyice aşağı indi yada kilosu arttıgi için öyle oluyo diye düşünüyorum. Hareketlerinde pek degisiklik yok bizim her gün aynı saatlerde hareketleniyo ya da hareketsizlesiyo. Bir de bu haftalara kadar sert olan karnim yumuşadı. Nedendir bilmem su kaçağı falan yoktur inşallah. Doktora bi gitseydm hayirlisiyla ins hersey yolundadir. Pek giremiyorum ins sizler de iyisinizdir hersey yolunda gidiyodur. Son viraja geldik çok şükür

Kızlar şimdi yeni eve gidiyorum. Eski evde benlik işler bitti. Yeni evde de temizlik yapılmıştı sözde kirlendi. Ellerimden öper artık :)
Çok yoruldum. Bugün bişey yerlestirmicem. Sadece eşimin kıyafetlerini cikaracam dolabı silip yerlestirecem . Yarın ise gidecek yazık o da çok yoruldu. Rabbim yardımcımız olsun . Kimse yardıma gelmedi kaynanam gilden. . Pikniğe gitmişler. Iç çekip Allah büyük diyorum. Eşimle birbirimizden başka kimsemiz yok bunu öğrenmiş olduk

Kızlar ayak bileklerm şişmiş normal mi ki
Canım ben de az önce ayaklarım uzatıp onlara bakıyordum davul gibi olmuşlar. Hatta eşime gösterip ne iğrenç olmuşlar dedim :) :) o da sanki içine pamuk doldurmuslar dedi. :) ozelli

Canım Allah kolaylık versin ya.bizimkiler Allahları var yardım ederlerdi ama eşin bişey demiyor mu anne gel yardım et falan demez mi?eşim olsa arar saydırır pikniğinize de size de diye.benim ihtiyacım olduğunda yanımda olmayan sefa sürdüğüm zamanda da gölge etmesin yani.

Benim kaynanamlarda oyle hic umursamazlar hamileligimin ilk 4 ayi bulanti yuzunden ne yemek yiyebildim ne ayaga kalkabildim bir kere olsun ne gelip nasilsin dediler ne de yemek yolladilar.anneme gittim geldim veya esim bakti sagolsun anlarim yani.

Benim kaynanamlarda oyle hic umursamazlar hamileligimin ilk 4 ayi bulanti yuzunden ne yemek yiyebildim ne ayaga kalkabildim bir kere olsun ne gelip nasilsin dediler ne de yemek yolladilar.anneme gittim geldim veya esim bakti sagolsun anlarim yani.
He o konuda bizimkiler de öyleler.ölsen umurları olmaz.hatta naz yapıyorsun diye düşünürler ama taşınma işi başka ya.yemek yapamazsan ısmarlarsın dışardan olur biter belki amsa koskoca evi taşımak hamile halinle birde.hiç olmadı yeni evde Ariver şuraya şu konulcak anne şurayı silecez derdi.birlikte bile olsa yaparlardı.ama ben olsam iyi bir tavır koyardım ev yerleştiğinde geldiklerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…