2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canim eşim Hiç kabullenmez ailesinin ona yardım etmek istemedigini. Hiç de bişey söylemez. Öyle yapıyor hep cefayi ben çekiyorum sefayi o sürüyor. Evlendigim zaman da hiç yardım etmediler. .
Benim kaynanamlarda oyle hic umursamazlar hamileligimin ilk 4 ayi bulanti yuzunden ne yemek yiyebildim ne ayaga kalkabildim bir kere olsun ne gelip nasilsin dediler ne de yemek yolladilar.anneme gittim geldim veya esim bakti sagolsun anlarim yani.
bende d3 taanlattığını gibi oldu canım

Tabiki dedigin dogru naz yapiyor derler bide eltin varsa ve hamileligi boyunca bulanti veya kusma falan yasamadiysa tek soz naz yapio olur.tasinma konusu da ayni ama Allah korusun bebege birsey olsa bir bebege bakamadi sahip cikamadi derler.camlarimi silemiyorum gorumcem her geldiginde bak camlar kirli diye esime laf soyluyor o da savunmuyo beni.

Canım ben de az önce ayaklarım uzatıp onlara bakıyordum davul gibi olmuşlar. Hatta eşime gösterip ne iğrenç olmuşlar dedim :) :) o da sanki içine pamuk doldurmuslar dedi. :) ozelli
Bende herseyden şüpheleNir oldum iyi bari herkeste var

Canim benim hayirli olsun cok zor biliyorum hele bi de yardim eden yoksa.. Evi tasidiysaniz yerlestirme olur yavas yavas yorma sakin kendini.. Olmazsa kadin al yine.. Kolay gelsin insallah kolayca hallolur..

Kızlar bu yalancı kasılmalar çok mu önemli illa hastaneye gitmek gerekiyor mu? ayrıca nefes almakta çok zorlanıyorum kalbim çok çarpıyor sizde var mı ?

Son düzenleme:
Kızlar bu yalancı kasılmalar çok mu önemli illa hastaneye gitmek gerekiyor mu? ayrıca nefes almakta çok zorlanıyorum kalbim çok çarpıyor sizde var mı ?
Yalancı kasılmalar problem yok, önemli olan tekrar etmesi..belli aralıklarla sürekli oluyorsa doktoru mutlaka bilgilendirmeli ..

Canim benim hayirli olsun cok zor biliyorum hele bi de yardim eden yoksa.. Evi tasidiysaniz yerlestirme olur yavas yavas yorma sakin kendini.. Olmazsa kadin al yine.. Kolay gelsin insallah kolayca hallolur..
Canım Nerelerdesin sen yaa. Sürekli kayboluyorsun
Yavaş yavaş yapıcam canım valla çok yoruldum Bugün. Birazdan uyucam Sabaha yavaş yavaş yaparım artık

Yalancı kasılmalar problem yok, önemli olan tekrar etmesi..belli aralıklarla sürekli oluyorsa doktoru mutlaka bilgilendirmeli ..
kasılma olup olmadığını da anlayamıyorum ki Karnım çok sert bebek bir yere yıgilip kalıyor baya uzun bi süre

Kizlar bebegimin tekmeleri cok canimi yakiyor cok agritiyor ya dayanamiyorum agrisina (((

Kizlar yarin bizim 2bucukta kontrolumuz war we yagrin agdaciyada gidicem ama endiseleniyorumda 3hafts once kasilma yuzune hastanede yattim ya agda yaparken oendimi kasarmisim buda kasilmalari tetiklermi diye endiseleniyorumda yillardir agda yapan biriyim normalde gecen ay disarda agdacida yaptirdim cok asiri hizli almisti canim yanmisti simdi orayada gitmek istemiyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…