2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Aaaa sesli şok geçirdim valla. Eşim koşarak geldi ne oldu doguruyon mu diye :)
Ay çok sevindim canım Allah analı babali büyütün inşallah.
Ne zaman nasıl oldu bak hiç haber vermiyon. Bebisimiz nasıl. Sen nasılsın.
Ayrıntıları bekliyoruz..

haftaya halıları yıkamaya veriyorum, 19 nisanda da detaylı temizlik varr

aa inanmiyorum ne ara ne zaman doğurdun heyecan bastı yine beni
Ben o de öyle canım. Doğum tarihlerimiz aynı :)
Az önce eşime diyorum bebişe kavuşmak istiyor musun evet dedi. Haftaya dogurayim mi dedim nasıl yani deyip şoka girdi. 37.haftaya giriyorum istersen sezeryanla hemencecik doğurabilirim dedim yok erken daha bekle dedi :)

Güpgüzel haberlerle gelin inşallah, gözden kaçırdığım anne varsa kusura bakmasın, kontrole gidecekler hayırlısıyla gidin gelin de yüzümüz gülsün :)
Sağol canım benim.çok şükür bizde hersey yolunda. Biraz küçük fare kadar doğacagız. Dr minik doğacak dedi. 2100gr 44 cm olmuşuz :)

Geçmiş olsun, atlıyorsa bence bir doktora danış. Ilerlemesin daha fazla.

Kizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan
Geçmiş olsun canım. Henüz yok ama yavaş yavaş Yaşanacak diye biliyorum ben.

Kizlar pasamin hastaneye goturuleceklerini bugun yikadim asarken bile ope koklaya astim Rabbim kullandirtmayi nasip etsin insaAllah..yarinda utulicem insaAllah Eki Görüntüle 1484555
Ohh miss gibi olmuşlar, güle güle giydirmek nasip olsun annesi

KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Hayırlı olsuuuuuun bebişin 3 kg yı geçmişti öyle Hatırlıyorum unarım iyisinizdir :) bizi merakta Bırakma lütfen ayrıntılı bilgi istiyoruz :):)

Canim uzme kendini insaAllah doppler sonucun iyi cikar tez zamanda kilo almaya baslar bebisin

ay evet tarihlerimiz aynı hangimizin ki erken davranacak biraz daha dursunlar canım ya ben daha hazır değilim hiç birşey yapmadim birde Bebiş 2 kilo bir hafta gerideydi 3 kilo olsun da öyle dogsun tembih ediyorum da bakalım söz dinleyecek mi normal doğum olsun istiyorum annenler uzakta hemen ayaklanıp Bebişe ve kendime bakayım ay çenem düştü yine benim

Allah yardımcın olsun canım benim,İnşallah sorun çıkmaz

Canım 1 haftanın önemi yok geç dollenmedir o.
Evet ben de şimdi kaç kilo olduğunu bilmiyorum 3 hafta önce 2 idi. Cuma doktora gidicem bakalım kaç olmuş :)

canım benım saglıklıysa mınık olması onemli degilmis.ınsallah sorun cikmaz bırsz daha kılo alır .zeytin yedinmi herkeez onu soyluyodu

Canim bide bbaşka dr a gitsen ayni şeyi diyecekmi.olcumlerde farklilik olabiliyor.yumurta ceviz muz pekmez yemeye Calis.benimde 5 ggün geride Dr.calismayan biri olsaydin bu gerilik olmazdi dedi.üzme kendini yemeye calis olur mu.bebis de uzulmesin

Canim bide baska

Aminn canim cumlemiz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…