2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım 1 haftanın önemi yok geç dollenmedir o.
Evet ben de şimdi kaç kilo olduğunu bilmiyorum 3 hafta önce 2 idi. Cuma doktora gidicem bakalım kaç olmuş :)
canım haftasıyla uyumluydu hep ilk defa gerilemiş siz 3 kiloya yaklasmissınızdr canım bence sağlıklı olsun da kiloya çok takılmıyorum cikarmasi daha kolay olur

Tek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)

MasaAllah canim cok guzel bir kiloyla dogmus yerim ben senin efe'ni mis kokulunu bizim yerimizede kokla

J jasminka83 canım 10 gün gerilik çok kötü değil inan 2 3 hafta geri olanlar var. Inanıyorum benişin çok iyi olacak inşallah. Rabbim şifa versin bolcana.

Ohh maşallah canım, aferin oğluşuna kendini kurtarmış tosbağa olarak doğmuş. Allah daha iyi etsin hayırlınolsun doğumun. Bu arada göğüs ucu konusunda haklısım. Ayva çekirdeği jeli ve kalkan işe yarıyormuş bilgin olsun.

maşallah canım çokk sevindimm cennet kokulunu öp bizim yerimize deee :)
biz de sağlıkla kavuşalım inş yavrumuza :)

İnşallah yaa.bana doğumdan sonra çok kötü olur dedi korktum yaa.ben hastaneden en çabuk nasıl çıkarım diye dülünüyorum 2 çocuk da evde var sonuçta.adam öyle söyleyince kafama danketti.
İnsallah yukselir hayatim kan uzumu alicam aktardan ben kurusunu cok iyi geliyomus bide ben petmez falan da yerim ama dusmus genede

Hayirli olsun saglikla buyusun

Selam iyi aksamlar kızlar öncelikle emel hayırlı ugurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün benim size bi sorum olacak lütfen cewap yazın benim için çok önemli İstanbul avrupa yakasindayim acibadem bakirkoye gidiyordum çok memnundum bugün doğum ücretini konuştuk onbin lira dediler eşimin şirketi sadece 4 bin lirasini karsiliyo biz 6 bin lira wermemiz lazim ama çokcok fazla o yüzden acilen yeni bi hastane bulmam lazim 27 nisanda sezeryanla doğum yapmak zorundayım ama benim hangi hastaneye gideceğim bile belli değil İstanbul avrupa yakasında bana güzel bi hastane söyleyin lütfen

ben beşikteaşta jinemed hastanesine gidiyorum memnunum,

canım haftasıyla uyumluydu hep ilk defa gerilemiş siz 3 kiloya yaklasmissınızdr canım bence sağlıklı olsun da kiloya çok takılmıyorum cikarmasi daha kolay olur
Aynen canım doğduktan sonra çok hızlı toparlaniyorlarmis önemli olan sağlıklı olmasi. Kilolu bebek sağlıklı anlamına da gelmiyor :)
bişey olmaz. Sıkma canını canım. Dedigim gibi 1 haftanın önemi yok o kadar :)
Oyy maşallahh Kuzuya canım çok sevindim iyi olmanıza :)

Ca

Kizlar göbeği asagiya düşen var mi? Benim sanki bebis asagiya indi. Mifeme olan baski azaldi. Ebeye sordum bugün. 9. Ayda normal dedi. Sizlerinki nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…