- 12 Kasım 2014
- 86
- 48
- 18
- 32
canım ben Zeytinburnu dayım buraya yakin bi hastane istiyorum yinede cewap weerdigin için çok teşekkür ederimben beşikteaşta jinemed hastanesine gidiyorum memnunum,
ay ne güzel ya topigin ikinci annesi hayırlı olsunTek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
Bn İstanbul dayım acil bi hastane bulmam lazimC
nm ben Ankara'dayım Sami Ulus'ta sezaryen oldum gerçekten çok memnun kaldım
Tek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
Başka bir doktora ya da detaylı ultrosana mı girsen allah şifa versinkızım bugun yıne canımı sıktı gelısım gerılıyı 7 gunden 10 gune cıkmıs,2 haftaya 240 gram buyumusDoktorum tekrar olumsuzlastı,bır hafta sonraya tekrar doplere gırmen gerek dedı.sorun cıkarsa almak zorunda kalacaklardaha cok kucuk 1240 gr.Iyıce moralim bozuldu yogun bakımı ıyı olan hastane arayısına gectık artık.
Medicalpafk fatihe gifiyorum benBn İstanbul dayım acil bi hastane bulmam lazim
ayyy maşşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..:)Tek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
Canim tebrikler. Allah anali babali buyutsun.KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Nasıl canım guzelmi hastane dr.un nasıl bide sezeryan fiyatını biliyomusun?Medicalpafk fatihe gifiyorum ben
Cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine seninle ayni haftadayim bende korktumBIZDE HABERLER COK IYI DEIL CANIM KIZIM CIKMAK ISTIYOR SANIRSAM KANALA GIRMIS RAHIM KISALIGINA BAKILDI GECEN AYA GORE KISALMIS DR HEMEN DEMIYORUM AMA ERKEN DOGUM OLUCAK SANIRIM DEDI BU SAATTEN SONRADA DEGISMEZ DEDI CUNKU BAYA BIR GIRMIS KANALA KIZIM BOYLE YANI TABI HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK NE DIYELIM COK FAZLA YURUME DEDI
Canım nasıl hastane temizmi ilgileniyorlarmi bide dr.un nasıl Bide çok soru soruyorum biliyorum ama fiyatlar nasıl?yagmur elaaa cnm ben Yenibosna nisa hastanesine gidiyorum ve memnunum
3000 tl diye hatırlıyorum doktorum da gsyet iyi Ayşe Gül S.'a gidiyorumNasıl canım guzelmi hastane dr.un nasıl bide sezeryan fiyatını biliyomusun?
kızım bugun yıne canımı sıktı gelısım gerılıyı 7 gunden 10 gune cıkmıs,2 haftaya 240 gram buyumusDoktorum tekrar olumsuzlastı,bır hafta sonraya tekrar doplere gırmen gerek dedı.sorun cıkarsa almak zorunda kalacaklardaha cok kucuk 1240 gr.Iyıce moralim bozuldu yogun bakımı ıyı olan hastane arayısına gectık artık.
Yaslanmaya baslamis dogum yaklasiyor dedi dr ama beslenmesine iliskin bisey soylemedi umarim cok etkilemez beslenmesinibenım kuzenımde de olmustu pkasenta yetmezlıyı .Senın suan haftan cok ıyı merak etme bebıs gelişiminı tamamlamıs.Plasenta yaslanması olunca bebegın yeterınce besın alamıyor demektır artık ama ne kadar yaslandıgı onemli.Kuzenımın bu durum 7 cı ayda cıktı 9 aya gırınce dogurdu.Yanı bı bucuk ay takıple devam ettı o yuzden kafana takma fazla canım
Canım k.bkma çok soru soruyorum ama hastane nasıl temizmi bide ilgileniyolarmi?3000 tl diye hatırlıyorum doktorum da gsyet iyi Ayşe Gül S.'a gidiyorum
Kismet canim artik burdaki tarih yanlis olmus 35+4 tu bugunevet olabilir ama normaldir zaten 37. haftadasın canım. dert etme bence
Saol canim umarim hizli yaslanmaz benimki bi sure daha idate eder canimGeçmiş olsun, atlıyorsa bence bir doktora danış. Ilerlemesin daha fazla.
Geçmiş olsun canım. Henüz yok ama yavaş yavaş Yaşanacak diye biliyorum ben.
Ohh miss gibi olmuşlar, güle güle giydirmek nasip olsun annesi
Hayırlı olsuuuuuunbebişin 3 kg yı geçmişti öyle Hatırlıyorum unarım iyisinizdir :) bizi merakta Bırakma lütfen ayrıntılı bilgi istiyoruz :):)
Canım ağrın sizin çok oldu mu sezeryandan sonra. kalkarken zorlandin miC
nm ben Ankara'dayım Sami Ulus'ta sezaryen oldum gerçekten çok memnun kaldım
Canım senin üzülmene üzülüyorumHAKLISIN HERSEY BIR SEKILDE OLCAK ARTIK EV TEMIZLIGINI FLN GECTIM ONDA HAZIRLIKSIZ OLSAMDA KOYMICAK TEK DERDIM YIKANACAKLAR BANA YARDIM ETCEK UTU FLN YAPCAK ADAM COK ALLAHTAN HATTA BEN YIKARIM DIYORUM KARDESIM KARSI KOMSUM EW HANIMI O UTULER DIYE DUSUNUYORUM TABI HAFTA SONUNA KALMAZSA KALIRSA HEP BIRLIKTE YAPCAZ UZULSEMDE COK BIRSEY DEGISMIYOR DUSUN DUSUN DELI OLUYORUM KENDIME STRES
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?