2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay ne güzel ya topigin ikinci annesi hayırlı olsun suyun aniden mi geldi benim de ilk hamilelik suyun gelmesini nasıl anlayacağım bilmiyorum

Canım hayırlı olsun,çok sevindim :)Sağlıkla analı babalı büyütün inş..Darısı bizlere artık:)

Başka bir doktora ya da detaylı ultrosana mı girsen allah şifa versin

ayyy maşşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..:)

Cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine seninle ayni haftadayim bende korktum

Canim, benim bebekte kiloda geriden geliyor inan bende senin gibiyim bak 35 ime geldim ama önemli olan organ sağlığı, uzunlugu,ciğer gelisimi...,inan dua et toparlanacaklar ben hep kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum, bir yandan doğum sonraki süreç var,inşallah emziririzde hemen toparlanirlar...kilo yapıcı yiyecekler ye,bana kilo almak sakıncalı ama olurda bebeğime yarar die artık Kasmiyum yiyiyorum, inan penguen gibi yürüyorum üstüne üstü bir de ise gidiyorum gören işte doğuracaksin git artık dior ama bir yandan yine doğum sonrası izin için çalışıyorum Allah yardımcımız olsun...elimizde değil ama inan üzülmeni istemiyorum umarım toparlanirlar bir an once

Yaslanmaya baslamis dogum yaklasiyor dedi dr ama beslenmesine iliskin bisey soylemedi umarim cok etkilemez beslenmesini

Saol canim umarim hizli yaslanmaz benimki bi sure daha idate eder canim

Canım senin üzülmene üzülüyorum, yazdıklarını okurken moralin bana yansiyo bebişin de olumsuz etkilenir annesi, ne güzel bu haftaya kadar gelmişsin ayakta durmayıp yatarak biraz daha büyütürsün bebeğini, sağlığı yerinde olduktan sonra erken gelmesinde de bi hayır vardır. Bizim bi komşumuz 6 ay boyunca ayaklarının altında yastıkla hep yattı abartısız sadece tuvalete gitti geldi ve bebeği gayet sağlıklı oldu. Tavsiyem sen de mecbur olmadıkça kalkma yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…