Sami ulus su devlet hastanesi olan degil miC
nm ben Ankara'dayım Sami Ulus'ta sezaryen oldum gerçekten çok memnun kaldım
Masallah canim ya hersey yolunda darisi bizlere ins. Oglusunu mis gibi kokluyorumTek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
Allah analı babalı büyütsün, hadi gözün aydın darısı bizlereKıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Canim bahcelievler medicalpark odalari filanda iyu temiz sezeryan dr um prof 4000 tlSelam iyi aksamlar kızlar öncelikle emel hayırlı ugurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün benim size bi sorum olacak lütfen cewap yazın benim için çok önemli İstanbul avrupa yakasindayim acibadem bakirkoye gidiyordum çok memnundum bugün doğum ücretini konuştuk onbin lira dediler eşimin şirketi sadece 4 bin lirasini karsiliyo biz 6 bin lira wermemiz lazim ama çokcok fazla o yüzden acilen yeni bi hastane bulmam lazim 27 nisanda sezeryanla doğum yapmak zorundayım ama benim hangi hastaneye gideceğim bile belli değilİstanbul avrupa yakasında bana güzel bi hastane söyleyin lütfen
Canım bizim özel sağlık sigortası warmis normal SSK yla aynimi acaba yoksa fiyat farkedermiCanim bahcelievler medicalpark odalari filanda iyu temiz sezeryan dr um prof 4000 tl
Canim ozel gop hastanesini tavsiye derim. Hem uygun hem de cok duzgun.Selam iyi aksamlar kızlar öncelikle emel hayırlı ugurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün benim size bi sorum olacak lütfen cewap yazın benim için çok önemli İstanbul avrupa yakasindayim acibadem bakirkoye gidiyordum çok memnundum bugün doğum ücretini konuştuk onbin lira dediler eşimin şirketi sadece 4 bin lirasini karsiliyo biz 6 bin lira wermemiz lazim ama çokcok fazla o yüzden acilen yeni bi hastane bulmam lazim 27 nisanda sezeryanla doğum yapmak zorundayım ama benim hangi hastaneye gideceğim bile belli değilİstanbul avrupa yakasında bana güzel bi hastane söyleyin lütfen
O nerde canım?Canim ozel gop hastanesini tavsiye derim. Hem uygun hem de cok duzgun.
Canim benim dr um ekip calisiyor ve yardimci docentlerde var onlarin 3000 civari sezeryan fiyati.484 14 84 telefonu telde bilgi veriyorlar latif bey, jane hanim, kadir savanin ekibi kisaca fiyat sorabilirsin ozel sigortali.ben sssk li gittigim icin bilemiyorum.ama ferah ve temiz odalarida.ben daha once fatihede gittim bahcelievler daha ferah ve dr kadrosu iyiCanım bizim özel sağlık sigortası warmis normal SSK yla aynimi acaba yoksa fiyat farkedermi
Gazi osmanpasa merkezde ama zeytin burnuna cok uzak degil. Gidebilirsin yani. Bir arastir istersen. Bende memorial a gidiyodum. Odeme 7000 bana kalan olunca vazgectim. Suitodalari hem cik guzel hem cok uygun.O nerde canım?
Ayni gun o zaman dogum tarihlerimiz canim :)Kismet canim artik burdaki tarih yanlis olmus 35+4 tu bugun
Güzel haberlerle gelin inşallah, ben mevlid için baykuş yapmıştım buzdolabı süsü onlardan vericem kat hemşirelerine :):) doktorlarımıza :)Selam kizlar.. yarin oglusumla bulusmaya gidiyoruz. Bi tanidik bir fikir paylasti sizler de yapmak isterseniz aklinizda bulunsun. Dogum cantasina kadin dogum katinda gorevli hemsirelere verilmek uzere lavanta kesesi gibi kucuk hediyeler koy. Bebegin herkese mutluluk getirsin dedi. Yapar miyim vaktim olur mu bilemiyorum ama paylasmak istedim..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, ömrü bereketli olsun inşallah, mayısın 2. annesi :)KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Evet Sarya olacak :):) Beğenmene sevindim, özgür kadın, hür kadın demek :)Canim kızın ismini sarya mi koycak siniz kulağa çok hoş geliyor anlamı ne
İyi iyi özelden yaxıyorum sanaCanım k.bkma çok soru soruyorum ama hastane nasıl temizmi bide ilgileniyolarmi?
Ben baby tech aldim 70*130 ama daha kuramadim canim. Bana mantikli geldi. Çünkü park yatak gibi kademeli ve toplanabiliyor. 3 yasina kadar kullanabiliyor sun.sevgili anneler içinizde bebek beşiğini ikea ya da baby tech ten alan var mı? hangisini önerirsiniz? aklımda 2 şey var. ya ikea Hensvik 60*120 ya da baby tech beyaz kelebekler 70*130. sizce hangisi? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler....
:) sendemi 35 + sin bakalim nezaman dogurucazAyni gun o zaman dogum tarihlerimiz canim :)
Canim gorsel olarak bilemem ama buyuk olanitercih et derim 60 cm kucuksevgili anneler içinizde bebek beşiğini ikea ya da baby tech ten alan var mı? hangisini önerirsiniz? aklımda 2 şey var. ya ikea Hensvik 60*120 ya da baby tech beyaz kelebekler 70*130. sizce hangisi? yardımcı olursanız çok sevinirim. şekkürler....
peki içinin yatağı nasıl? sert mi yumuşak mı acaba? bebekler için sert yatak iyi diyorlar ondan merak ettim.Ben baby tech aldim 70*130 ama daha kuramadim canim. Bana mantikli geldi. Çünkü park yatak gibi kademeli ve toplanabiliyor. 3 yasina kadar kullanabiliyor sun.
Bebegin gelisimini etkilemez degilmi canim internette okudum bu tur seylerden bahsetmis biraz huzursuz oldum
Allah bagislasin canm, anali babali saglikli bir ömrü olsun insallah.. bakalim biz ne zaman kavusacagiztek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?