2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sevgili anneler içinizde bebek beşiğini ikea ya da baby tech ten alan var mı? hangisini önerirsiniz? aklımda 2 şey var. ya ikea Hensvik 60*120 ya da baby tech beyaz kelebekler 70*130. sizce hangisi? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler....

Masallah canim ya hersey yolunda darisi bizlere ins. Oglusunu mis gibi kokluyorum

Canim bahcelievler medicalpark odalari filanda iyu temiz sezeryan dr um prof 4000 tl

Canim ozel gop hastanesini tavsiye derim. Hem uygun hem de cok duzgun.

@
Canım bizim özel sağlık sigortası warmis normal SSK yla aynimi acaba yoksa fiyat farkedermi
Canim benim dr um ekip calisiyor ve yardimci docentlerde var onlarin 3000 civari sezeryan fiyati.484 14 84 telefonu telde bilgi veriyorlar latif bey, jane hanim, kadir savanin ekibi kisaca fiyat sorabilirsin ozel sigortali.ben sssk li gittigim icin bilemiyorum.ama ferah ve temiz odalarida.ben daha once fatihede gittim bahcelievler daha ferah ve dr kadrosu iyi

Güzel haberlerle gelin inşallah, ben mevlid için baykuş yapmıştım buzdolabı süsü onlardan vericem kat hemşirelerine :):) doktorlarımıza :)

KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, ömrü bereketli olsun inşallah, mayısın 2. annesi :)

Canim kızın ismini sarya mi koycak siniz kulağa çok hoş geliyor anlamı ne
Evet Sarya olacak :):) Beğenmene sevindim, özgür kadın, hür kadın demek :)

Ben baby tech aldim 70*130 ama daha kuramadim canim. Bana mantikli geldi. Çünkü park yatak gibi kademeli ve toplanabiliyor. 3 yasina kadar kullanabiliyor sun.

Canim gorsel olarak bilemem ama buyuk olanitercih et derim 60 cm kucuk

Ben baby tech aldim 70*130 ama daha kuramadim canim. Bana mantikli geldi. Çünkü park yatak gibi kademeli ve toplanabiliyor. 3 yasina kadar kullanabiliyor sun.
peki içinin yatağı nasıl? sert mi yumuşak mı acaba? bebekler için sert yatak iyi diyorlar ondan merak ettim.

Kizlar bende vajina enfeksiyonu var.kasinti ve peynir kesigi goruntusu.doktora gitmek istemiyorm bunun icin.aranizda ayni sikintiyi yasayip ilac kullananlar vardi.ilaclarinizi yazabilirmisiniz bende alip kullanayim

Bebegin gelisimini etkilemez degilmi canim internette okudum bu tur seylerden bahsetmis biraz huzursuz oldum

Benim doktorum hiç onemsemedi bu durumu canim son ayda oldugumuz için. Senin doktorun olumsuz herhangi birşey söyledi mi? Ben ilk aylarda olursa bebeğin gelişimiyle ilgili sıkıntı olacağinı okudum canım

Allah bagislasin canm, anali babali saglikli bir ömrü olsun insallah.. bakalim biz ne zaman kavusacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…