2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Canim gecmis olsun, Allah anali babali buyutsun insallah. Iki gun takip edemedim forumu, ilk bebeklerimiz gelmis:))) darisi hayirlisiyla vaktiyle bizlerin basina insallah :))

Kizlar size bsry sorcam ya ayiptir soylemesi bnim vajina icime sanki bicak saplaniyo gbi sanci oluyo sizdede oluyo mu normal mi

Kizlar size bsry sorcam ya ayiptir soylemesi bnim vajina icime sanki bicak saplaniyo gbi sanci oluyo sizdede oluyo mu normal mi

Bendede 1 haftadir cok fazla vajinada ağri var özellikle geceleri artıyor. Dün gece vajinamdan makata kadar cok agrim oldu ve korktum açıkcası ilk gebeliğimde yaşamadım boyle bir agri. Bugün bol bol yatip dinlendim. Nette rahim kaslarının gerilmesinden kaynaklandığı yazıyor. Dün doktoruma sordum pek umursamadı sağolsun son ay artik normal bu ağrılar dedi canım

Canım kasılman çıktığında agrin da var miydi msj bulup alıntılayamadim k. Bakma
Ya sen kendini boşuna üzüyosun sata göre aramızda tam bir ay var ve senin bebeğinin kilosu haftasına göre çok çok iyi, sen emin misin doktorunun lisans diplomasının olduğuna ?
Allah iyiliğini versin meley yaa akşam akşam güldürdün beni
Canım bendede oluyo ama normal mi değil mi bilmiyorum yarın kontrolum var soracam insaallah haber veririm sana da :)
J jasminka83 canım meley arkadaş bi bakıma haklı çünkü o haftalarda benim de senin bebişin kilosna yakindi ki doktorum sıkıntı olmadığıni genetik olduğunu ve her kilolu bebeğin sağlıklı bebek olmadığnı söyledi tedbir al gerisini tevekkul et canım herşey güzel olacak insaallah :) :)

Bicak saplanir gbi sanki sanci grip cikiyo bebimde canim ama onumde 7hafta war daha erken dogmasinlar beklesinler hic olmazsa mayis ayina bi girelim sonra gelebilirler

Banada haber wer tatlim nornalmi degilmi bakalim ne digcek dr un

Banada haber wer tatlim nornalmi degilmi bakalim ne digcek dr un
Tamam canım biönce ki kontrolde de sormuştum normal demişti bakalım büyük ihtimal yine normaldir çünkü vücudumuz kendini normal doğuma hazırlıyomus :) :) insaallah bizlerde bebişlerimze sağ salim kavuşuruz :)

Bicak saplanir gbi sanki sanci grip cikiyo bebimde canim ama onumde 7hafta war daha erken dogmasinlar beklesinler hic olmazsa mayis ayina bi girelim sonra gelebilirler

Evet benimde en buyuk korkum 38.haftadan önce doğması, panik oluyorum bu ağrılardan helede gece olunca hayirlısı olsun hakkımızda canım

lilalila canım tavsiye üzerine ilaç kullanmak ne kader doğru bilmiyorum ama ben cleocin vajinal krem kullandım enfeksiyon için 1haftalık bi tedavi sonrasında idrar tahlilim temiz çıktı:) :)

Evet benimde en buyuk korkum 38.haftadan önce doğması, panik oluyorum bu ağrılardan helede gece olunca hayirlısı olsun hakkımızda canım
Canım bende de aynı korku var geçtiğimiz hafta annem geldi çantamızi beşiğimızi aldık hazır ettik insaallah zamanını beklerler ve doğduklarında hiç bir teçhizata gerek kalmadan bebişlermizi sağ salim kucağımiza alip evlerimize geliriz <3 <3 <3

İnsallah canim insallahhh artik zamanlarimiz gelsin istiyorum biran oncee

Benimdr hep gece tutuyo agrim sancim falan kesin gece doguracam diyorum esimede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…