- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Bebeğim 1 ay önce 1400 gr civarındaydı, bence çok umutsuz olma senin için dosyama da baktım eşime de sordum, o da onayladı 1370 gibi bişiyditamam canım
Ozel sigortayada 5500 muymus fiyatDr.u sormadim bile normal hastanenin fiyatı ama SGK siz SGK li 3.200 dedi
Canim gecmis olsun, Allah anali babali buyutsun insallah. Iki gun takip edemedim forumu, ilk bebeklerimiz gelmis:))) darisi hayirlisiyla vaktiyle bizlerin basina insallah :))KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Tmm canim yazarim muhim bisey olsa uyarirdi diye dusunuyorum ama yinede konusucam icim rahaticim rahatetsinBanada yaz canım bende tedirgin oldum şimdi. İnşallah bebeklerimizin gelişimiyle ilgili bir sikıntı olmaz
Wollex newyork premium class 1100 e internetten aldık çok sağlam çok begendikBebek arabası aldınız mı, çok çeşit varrr kafam karıştıı
Geçmiş olsun umarım bebeğin de sende iyisinizdir allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Kizlar size bsry sorcam ya ayiptir soylemesi bnim vajina icime sanki bicak saplaniyo gbi sanci oluyo sizdede oluyo mu normal mi
Canım kasılman çıktığında agrin da var miydi msj bulup alıntılayamadim k. BakmaOlur inşallah canım bir dahaki gidişinde yine iyi olur. Sen bol bol dua et, gerisi Rabb'ime kalıyor. Biz de dua ederiz inşallah. Herşey olacağına varıyor ama iyi Düşünelim iyi olsun. Daha önce bu durumda olan ve sağlıklı bebekler getiren birçok kişi vardır eminim. Sen ve bebeğin neden onlardan olmayasınız.
Allah iyiliğini versin meley yaa akşam akşam güldürdün beniYa sen kendini boşuna üzüyosun sata göre aramızda tam bir ay var ve senin bebeğinin kilosu haftasına göre çok çok iyi, sen emin misin doktorunun lisans diplomasının olduğuna ?
Canım bendede oluyo ama normal mi değil mi bilmiyorumKizlar size bsry sorcam ya ayiptir soylemesi bnim vajina icime sanki bicak saplaniyo gbi sanci oluyo sizdede oluyo mu normal mi
Bicak saplanir gbi sanki sanci grip cikiyo bebimde canim ama onumde 7hafta war daha erken dogmasinlar beklesinler hic olmazsa mayis ayina bi girelim sonra gelebilirlerBendede 1 haftadir cok fazla vajinada ağri var özellikle geceleri artıyor. Dün gece vajinamdan makata kadar cok agrim oldu ve korktum açıkcası ilk gebeliğimde yaşamadım boyle bir agri. Bugün bol bol yatip dinlendim. Nette rahim kaslarının gerilmesinden kaynaklandığı yazıyor. Dün doktoruma sordum pek umursamadı sağolsun son ay artik normal bu ağrılar dedi canım
Banada haber wer tatlim nornalmi degilmi bakalim ne digcek dr unCanım kasılman çıktığında agrin da var miydi msj bulup alıntılayamadim k. Bakma
Allah iyiliğini versin meley yaa akşam akşam güldürdün beni
Canım bendede oluyo ama normal mi değil mi bilmiyorumyarın kontrolum var soracam insaallah haber veririm sana da :)
J jasminka83 canım meley arkadaş bi bakıma haklı çünkü o haftalarda benim de senin bebişin kilosna yakindi ki doktorum sıkıntı olmadığıni genetik olduğunu ve her kilolu bebeğin sağlıklı bebek olmadığnı söyledi tedbir al gerisini tevekkul et canım herşey güzel olacak insaallah :) :)
Gözün aydınKıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
Tamam canım biönce ki kontrolde de sormuştum normal demişti bakalım büyük ihtimal yine normaldir çünkü vücudumuz kendini normal doğuma hazırlıyomus :) :) insaallah bizlerde bebişlerimze sağ salim kavuşuruz :)Banada haber wer tatlim nornalmi degilmi bakalim ne digcek dr un
Bicak saplanir gbi sanki sanci grip cikiyo bebimde canim ama onumde 7hafta war daha erken dogmasinlar beklesinler hic olmazsa mayis ayina bi girelim sonra gelebilirler
Bicak saplanir gbi sanki sanci grip cikiyo bebimde canim ama onumde 7hafta war daha erken dogmasinlar beklesinler hic olmazsa mayis ayina bi girelim sonra gelebilirler
Canim benimde vajinamda agri var hele bazen bebek cikacak gibi oluyor:)Kizlar size bsry sorcam ya ayiptir soylemesi bnim vajina icime sanki bicak saplaniyo gbi sanci oluyo sizdede oluyo mu normal mi
Canım bende de aynı korku var geçtiğimiz hafta annem geldi çantamızi beşiğimızi aldık hazır ettik insaallah zamanını beklerler ve doğduklarında hiç bir teçhizata gerek kalmadan bebişlermizi sağ salim kucağımiza alip evlerimize geliriz <3 <3 <3Evet benimde en buyuk korkum 38.haftadan önce doğması, panik oluyorum bu ağrılardan helede gece oluncahayirlısı olsun hakkımızda canım
İnsallah canim insallahhh artik zamanlarimiz gelsin istiyorum biran onceeTamam canım biönce ki kontrolde de sormuştum normal demişti bakalım büyük ihtimal yine normaldir çünkü vücudumuz kendini normal doğuma hazırlıyomus :) :) insaallah bizlerde bebişlerimze sağ salim kavuşuruz :)
Benimdr hep gece tutuyo agrim sancim falan kesin gece doguracam diyorum esimedeEvet benimde en buyuk korkum 38.haftadan önce doğması, panik oluyorum bu ağrılardan helede gece oluncahayirlısı olsun hakkımızda canım
Normal demekki artik canimCanim benimde vajinamda agri var hele bazen bebek cikacak gibi oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?