2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
GÜNAYDIN CANIM, YOK BEN KÜÇÜK OLMASINA ÜZÜLMÜYORUM, SAĞLIKLI, HAFTASIYLA UYUMLU OLSUN YETER, HEM DOĞUMU DA KOLAY OLUR BELKİ :)

canım cok gecmıs olsun canını sıkma hersey duzelır ınsallah kızında yakalar haftasını sen dua et yeter

ıyı olmanıza cok sevındım cnm rabbım hayırlısıyla buyutmeyı nasip etsın ınsallah :)

MasaAllahhhh , cok sevindim ikinizde iyisiniz sukurr. Darisii bize insaAllahh

Cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine seninle ayni haftadayim bende korktum
cok saol canım sız etkılenmeyın herkesde olcak deıl ınsallah sızde boyle bır durum olmaz, bende sızlerın tam tersıydım hıc olumsuzluklardan etkılenmezdım bnmkı vaktınde olucak dıye ama tersı oldu :)hatta o gun dr sedyeye yatarken bıle dr dedımkı bızım kız cok agır hareketlerınde fln bu kız 40 da gelmıcek dıye guldum dalga gectım ama supriz yaptı hanım annesine :) hayırlısı ne dıyelım

Bende de akinti var. Doktorum vagihex fitil vermisti 2 ay once fln kulandim. Son ayda kullanilmasi dogru olmayabilir.bence doktoruna danis canim
doktoruma danışırsam gel muayne edelim der gidesim yok hiç :) kan testinde mi cıktı senin yoksa kendın mı farkedip doktora gittin canım

saol canım ama bende yavas yavas atlatıyorum bu durumu herseyde bır hayır vardır dıyorum bısey demıyorum yeterkı saglıkla gelsın bebegım napalım ne yasanması lazımsa yasıcaz ılk gunler cok cok kotuydumde sımdı alıstım hazırlıkları yapmaya calısıyorum ıste gerı kalan vakıttede dınlenmeye calısıyorum

Ne kadar pahalı istanbulda fiyatlar Eskişehir'de özel hastanede doğum yapıcam fiyat 1750 tl bence buraya gelin
İşte bir Eskişehirli :):) Ben de Eskişehirdeyim, hayırlı uğurlu olsun bebişin, hangi hastaneye gidiyorsun?

GÜNAYDIN CANIM, YOK BEN KÜÇÜK OLMASINA ÜZÜLMÜYORUM, SAĞLIKLI, HAFTASIYLA UYUMLU OLSUN YETER, HEM DOĞUMU DA KOLAY OLUR BELKİ :)
İşte sizden beklediğim tepki de bu :) Hem doğumumuz kolay olur :) Önemli olan sağlıklı olması :):)

Gunaydinlar herkese. .doğum korkusu sardı tüm bedenimi ruhumu. Niye o kadar korkuyorum bilmiyorum ki. Normal doğuma sıcak bakan çok isteyen ben şimdi sezeryana kayiyorum. Oldu bittiye gelsin istiyorum. Ayy lohusa depresyonun şimdiden girdim sanırım

Nerdesin kaç saattir canım doğurdun sandım valla az kalsa polisi arayacaktim hehe

Canım walla bende anlamıyorum Acıbadem de güya bedawa yapacaktır eşimin çalıştığı yerin anlaşması war DİE anlaşması olduğu halde üste 7 bin lira vereceksiniz dediler yuhhh dedim ama dr.um okadar iyiydiki abartısız 45 dk muayene sürüyordu çok sewiyodum ama imkânsız o kadar weremeyiz simdi 3.500 4000 liraya sezeryan yapacak hastane arıyorum 20 günüm kaldı doğuma napcam bilmiyorum

Cani
Erzurum
A gelin arkadaşlar muayane 35-40 doğum 600 :) karsata odayol bedava ya yyapicam :) sadece özel Dr girecek 110 lira ona verecem :)
Yazik size solediginiz miktarlar çok uçuk. Çok üzüldüm
Canım burada da war 600 e doğum yaptıran yer ama ben kizimi sezeryanla dogurdum hic memnun kalmadim gitmek istemiyorum oraya sezwryandan sonra 10 gün dikislerimin açısından duramadim yine ayni şeyleri yasamak istemiyorum

Çok ya. Paraya yazık. Resmen sizi yürüyen para olarak görüyorlar.
Inşallah bulursun canım. Arkadaşlar bir çok yer onermis eleyerek bak karar ver git muayene ol konuş doktorla. 20 gün az kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…