GÜNAYDIN CANIM, YOK BEN KÜÇÜK OLMASINA ÜZÜLMÜYORUM, SAĞLIKLI, HAFTASIYLA UYUMLU OLSUN YETER, HEM DOĞUMU DA KOLAY OLUR BELKİ :)Kızlar her ikinize de şunu söyleyim tam bir hafta önce doktora gittiğimde 2180 gr ve 44 cm idi yavrum, ondan 2 hafta önce gittiğimde 1870 gr idi yani 310 gr almış 2 haftada tamı tamına günüyle uyumlu dedi doktorum ki türkiyedeki en iyi cihazlardan birini kullanıyor ve türkiyenin en iyi kadın doğumcu artı perinatologlarından, bu sebepten sakın üzülmeyin, benim içim çok rahat yavrum tam zamanıyla uyumlu, bi daha duymayım sizden de böyle şeyler, burdaki abartılı kilolara takılmayın, çok sağlıklı bebekleriniz, öperim sizi de bebeklerinizi de :*
Evet canım benimde çok oluyor. Özellikle son 2-3 gündür. Acaba nedendir.Kizlar size bsry sorcam ya ayiptir soylemesi bnim vajina icime sanki bicak saplaniyo gbi sanci oluyo sizdede oluyo mu normal mi
aaa hayırlı olsun cnm bebek nasıl sen nasılsın gozunuzaydın :)KıZlar ben doğurdum başka doğuran var mı
canım cok gecmıs olsun canını sıkma hersey duzelır ınsallah kızında yakalar haftasını sen dua et yeterkızım bugun yıne canımı sıktı gelısım gerılıyı 7 gunden 10 gune cıkmıs,2 haftaya 240 gram buyumusDoktorum tekrar olumsuzlastı,bır hafta sonraya tekrar doplere gırmen gerek dedı.sorun cıkarsa almak zorunda kalacaklardaha cok kucuk 1240 gr.Iyıce moralim bozuldu yogun bakımı ıyı olan hastane arayısına gectık artık.
Canım biz seninle aynı sattayız ve sanki aynı gün doğurucaz :) Belirtiler de tutuyor :Osaol cnm:)
ıyı olmanıza cok sevındım cnm rabbım hayırlısıyla buyutmeyı nasip etsın ınsallah :)Tek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
snndemı kanaldaydı cnm benımkı cok vaktını goremıcek gıbı sankı saglıkla gelsınde artık hakkımızda hayırlısı :)Canım biz seninle aynı sattayız ve sanki aynı gün doğurucaz :) Belirtiler de tutuyor :O
sıkıntın benimle aynı mı canım.ben daha geçen hafta doktora yazdırdım canım travazol krem ve mıxovul 7 ovul diye fitil kullanıyorum
Tek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
cok saol canım sız etkılenmeyın herkesde olcak deıl ınsallah sızde boyle bır durum olmaz, bende sızlerın tam tersıydım hıc olumsuzluklardan etkılenmezdım bnmkı vaktınde olucak dıye ama tersı oldu :)hatta o gun dr sedyeye yatarken bıle dr dedımkı bızım kız cok agır hareketlerınde fln bu kız 40 da gelmıcek dıye guldum dalga gectım ama supriz yaptı hanım annesine :) hayırlısı ne dıyelımCok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine seninle ayni haftadayim bende korktum
doktoruma danışırsam gel muayne edelim der gidesim yok hiç :) kan testinde mi cıktı senin yoksa kendın mı farkedip doktora gittin canımBende de akinti var. Doktorum vagihex fitil vermisti 2 ay once fln kulandim. Son ayda kullanilmasi dogru olmayabilir.bence doktoruna danis canim
saol canım ama bende yavas yavas atlatıyorum bu durumu herseyde bır hayır vardır dıyorum bısey demıyorum yeterkı saglıkla gelsın bebegım napalım ne yasanması lazımsa yasıcaz ılk gunler cok cok kotuydumde sımdı alıstım hazırlıkları yapmaya calısıyorum ıste gerı kalan vakıttede dınlenmeye calısıyorumCanım senin üzülmene üzülüyorum, yazdıklarını okurken moralin bana yansiyo bebişin de olumsuz etkilenir annesi, ne güzel bu haftaya kadar gelmişsin ayakta durmayıp yatarak biraz daha büyütürsün bebeğini, sağlığı yerinde olduktan sonra erken gelmesinde de bi hayır vardır. Bizim bi komşumuz 6 ay boyunca ayaklarının altında yastıkla hep yattı abartısız sadece tuvalete gitti geldi ve bebeği gayet sağlıklı oldu. Tavsiyem sen de mecbur olmadıkça kalkma yerinden
İşte bir Eskişehirli :):) Ben de Eskişehirdeyim, hayırlı uğurlu olsun bebişin, hangi hastaneye gidiyorsun?Ne kadar pahalı istanbulda fiyatlar Eskişehir'de özel hastanede doğum yapıcam fiyat 1750 tl bence buraya gelin
İşte sizden beklediğim tepki de bu :) Hem doğumumuz kolay olur :) Önemli olan sağlıklı olması :):)GÜNAYDIN CANIM, YOK BEN KÜÇÜK OLMASINA ÜZÜLMÜYORUM, SAĞLIKLI, HAFTASIYLA UYUMLU OLSUN YETER, HEM DOĞUMU DA KOLAY OLUR BELKİ :)
İşte bir Eskişehirli :):) Ben de Eskişehirdeyim, hayırlı uğurlu olsun bebişin, hangi hastaneye gidiyorsun?
İşte sizden beklediğim tepki de bu :) Hem doğumumuz kolay olur :) Önemli olan sağlıklı olması :):)
Canım walla bende anlamıyorum Acıbadem de güya bedawa yapacaktır eşimin çalıştığı yerin anlaşması war DİE anlaşması olduğu halde üste 7 bin lira vereceksiniz dediler yuhhh dedim ama dr.um okadar iyiydiki abartısız 45 dk muayene sürüyordu çok sewiyodum ama imkânsız o kadar weremeyiz simdi 3.500 4000 liraya sezeryan yapacak hastane arıyorum 20 günüm kaldı doğuma napcam bilmiyorumAhh canım o yüzden saat 5 ten beri uyanigim. Uyuyamadim. O agridan. Sırt üstü yatmayi denedim nefes alamadım ki çok zararliymis doktorum hep uyariyordu yatma diye. Az kaldı sabretmek ten başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım
ücretler niye o kadar pahalı ya. Sok oldum. Burda normal doğum 600 tl
sezeryan 700 tl. .
Canım burada da war 600 e doğum yaptıran yer ama ben kizimi sezeryanla dogurdum hic memnun kalmadim gitmek istemiyorum orayaErzurum
A gelin arkadaşlar muayane 35-40 doğum 600 :) karsata odayol bedava ya yyapicam :) sadece özel Dr girecek 110 lira ona verecem :)
Yazik size solediginiz miktarlar çok uçuk. Çok üzüldüm
Çok ya. Paraya yazık. Resmen sizi yürüyen para olarak görüyorlar.Canım walla bende anlamıyorum Acıbadem de güya bedawa yapacaktır eşimin çalıştığı yerin anlaşması war DİE anlaşması olduğu halde üste 7 bin lira vereceksiniz dediler yuhhh dedim ama dr.um okadar iyiydiki abartısız 45 dk muayene sürüyordu çok sewiyodum ama imkânsız o kadar weremeyiz simdi 3.500 4000 liraya sezeryan yapacak hastane arıyorum 20 günüm kaldı doğuma napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?