2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Sağol canım benim.çok şükür bizde hersey yolunda. Biraz küçük fare kadar doğacagız. Dr minik doğacak dedi. 2100gr 44 cm olmuşuz :)
Kızlar her ikinize de şunu söyleyim tam bir hafta önce doktora gittiğimde 2180 gr ve 44 cm idi yavrum, ondan 2 hafta önce gittiğimde 1870 gr idi yani 310 gr almış 2 haftada tamı tamına günüyle uyumlu dedi doktorum ki türkiyedeki en iyi cihazlardan birini kullanıyor ve türkiyenin en iyi kadın doğumcu artı perinatologlarından, bu sebepten sakın üzülmeyin, benim içim çok rahat yavrum tam zamanıyla uyumlu, bi daha duymayım sizden de böyle şeyler, burdaki abartılı kilolara takılmayın, çok sağlıklı bebekleriniz, öperim sizi de bebeklerinizi de :*

Yorum yapmadi dr canim sadece dogumun yaklastigini gosteriyor dedi haftaya tekrar gidicem sorup rahatlarim ins

Banada yaz canım bende tedirgin oldum şimdi. İnşallah bebeklerimizin gelişimiyle ilgili bir sikıntı olmaz

Canim kendinide bebeginide uzme. Benim minigimde geriden geliyor. Bu ay 2 haftaya cikti gittikce arayi acti. Ama ben inaniyorum ki miniklerimiz saglikla dogacaklar insaAllah.

benım tek kılo degıl uzunluk,karın cevresı de gerıden geliyor,damarda dırenc oldugu ıcın preeklamsı rıskım de var ,bu yuzden hep takıpteyım ama boyle arayı tekrar acması korkutuyor,en azından ıkı kıloya ulassın ıstıyorum,fazla ara ogun yapamıyorum mıdem almıyor,bunun ıcın kendımı sucluyorum surekli

Alıntı yapamadım.. İyiyiz kızlar merak ettiğiniz için teşekkür ederiz. Doktorumuz yine tarih vermedi cumartesi tekrar gidicez bakalım nolucak.. Herkes iyidir inşallah, emelll5 hayırlı olsun canım doğum yapmışsın Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine, sağlıcakla mutlu huzurlu büyüt inşallah, Rabbim hepimize de sağlıkla doğurmayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Of of oğlum isimsiz kaldi . napicam bilmiyorum atıf baha ya karar vermiştim ama atıf kimseden kabul görmedi . deli olacagim cok uzgunum .

Selam canim memorialda ekstralarla
birlikte 7500 civari fiyat vermislerdi.

insallah canım ama arayı tekrar acması canımı sıkıyor en azından 2-2.5 olsun dıyorum.
Olur inşallah canım bir dahaki gidişinde yine iyi olur. Sen bol bol dua et, gerisi Rabb'ime kalıyor. Biz de dua ederiz inşallah. Herşey olacağına varıyor ama iyi Düşünelim iyi olsun. Daha önce bu durumda olan ve sağlıklı bebekler getiren birçok kişi vardır eminim. Sen ve bebeğin neden onlardan olmayasınız.

sata gore hazıran 15, doktor olcumune gore 26 hazıran
Ya sen kendini boşuna üzüyosun sata göre aramızda tam bir ay var ve senin bebeğinin kilosu haftasına göre çok çok iyi, sen emin misin doktorunun lisans diplomasının olduğuna ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…