- 12 Kasım 2014
- 86
- 48
- 18
- 32
Tamam canım çok teşekkür ederimGazi osmanpasa merkezde ama zeytin burnuna cok uzak degil. Gidebilirsin yani. Bir arastir istersen. Bende memorial a gidiyodum. Odeme 7000 bana kalan olunca vazgectim. Suitodalari hem cik guzel hem cok uygun.
Henüz almadım ama araştırmslarım oldu babytech derim bensevgili anneler içinizde bebek beşiğini ikea ya da baby tech ten alan var mı? hangisini önerirsiniz? aklımda 2 şey var. ya ikea Hensvik 60*120 ya da baby tech beyaz kelebekler 70*130. sizce hangisi? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler....
Canım aradım simdi 5500 diyor indirim yapmazmi acaba?@
Canim benim dr um ekip calisiyor ve yardimci docentlerde var onlarin 3000 civari sezeryan fiyati.484 14 84 telefonu telde bilgi veriyorlar latif bey, jane hanim, kadir savanin ekibi kisaca fiyat sorabilirsin ozel sigortali.ben sssk li gittigim icin bilemiyorum.ama ferah ve temiz odalarida.ben daha once fatihede gittim bahcelievler daha ferah ve dr kadrosu iyi
kızım bugun yıne canımı sıktı gelısım gerılıyı 7 gunden 10 gune cıkmıs,2 haftaya 240 gram buyumusDoktorum tekrar olumsuzlastı,bır hafta sonraya tekrar doplere gırmen gerek dedı.sorun cıkarsa almak zorunda kalacaklardaha cok kucuk 1240 gr.Iyıce moralim bozuldu yogun bakımı ıyı olan hastane arayısına gectık artık.
Benim de 35+4 bugun. Bakalim canim baya az kaldi :):) sendemi 35 + sin bakalim nezaman dogurucaz
Bende de akinti var. Doktorum vagihex fitil vermisti 2 ay once fln kulandim. Son ayda kullanilmasi dogru olmayabilir.bence doktoruna danis canimKizlar bende vajina enfeksiyonu var.kasinti ve peynir kesigi goruntusu.doktora gitmek istemiyorm bunun icin.aranizda ayni sikintiyi yasayip ilac kullananlar vardi.ilaclarinizi yazabilirmisiniz bende alip kullanayim
var dırenc var yeterınce besın alamıyor karın cevresı,bacak gelısımı ve kılosu gerıde.Bu dırenc olunca anıden gelısımı dura bılırmıs ya da gerıye gede bılırmıs sureklıCanim kilo dışında başka bir sıkıntı var mı sende ya da bebeğinde?Neden alsinlar ki? 37-38.haftaya kadar cok vakit var. Daha haftan çok küçük gelişir büyür Allah in izniyle bol bol dua et..
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim iyi olmanızaTek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
Izne ayrilan arkadaslarin gunluk rutinleri de degisiyor, bebegin hareketleri de bu yeni duzene ayak uydurmaya calisiyor olabilir. Benim de her gun ogleden sonra cok hareketli oluyor, ama hafta sonlari da resmen beyimiz tatil yapiyor:))sana öyle geliyordur canım o zaman
benm doktorum hergün hemen hemen aynı saatlerde hareket eder günde en az 10 kere hareket ediyorsa yeter gününün yüzde 80ini uyuyarak geçiriyor zaten dedi
sen hareket saatlerini takip et mesela sabah 9 da hareket ediyorsa hergün uzan bekle hareket etmesini
ben öyle yapıyorum
Tek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
zeytın yumurta et her seyı denedım olmuyor damarımdakı dırenc ızın vermıyor buyumesınecanım benım saglıklıysa mınık olması onemli degilmis.ınsallah sorun cikmaz bırsz daha kılo alır .zeytin yedinmi herkeez onu soyluyodu
Selam iyi aksamlar kızlar öncelikle emel hayırlı ugurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün benim size bi sorum olacak lütfen cewap yazın benim için çok önemli İstanbul avrupa yakasindayim acibadem bakirkoye gidiyordum çok memnundum bugün doğum ücretini konuştuk onbin lira dediler eşimin şirketi sadece 4 bin lirasini karsiliyo biz 6 bin lira wermemiz lazim ama çokcok fazla o yüzden acilen yeni bi hastane bulmam lazim 27 nisanda sezeryanla doğum yapmak zorundayım ama benim hangi hastaneye gideceğim bile belli değilİstanbul avrupa yakasında bana güzel bi hastane söyleyin lütfen
ben daha geçen hafta doktora yazdırdım canım travazol krem ve mıxovul 7 ovul diye fitil kullanıyorumKizlar bende vajina enfeksiyonu var.kasinti ve peynir kesigi goruntusu.doktora gitmek istemiyorm bunun icin.aranizda ayni sikintiyi yasayip ilac kullananlar vardi.ilaclarinizi yazabilirmisiniz bende alip kullanayim
gıttım canım ıkı doktor da aynısını dıyor,ayrıntılım da Atıl beyde oldu o da aynı seyı soyledı malesef,calısmayla alakası yok ınan ben basından bu yana tehlıkem oldugu ıcın hep yattım hıc calısmadım,evımı de temızlıkcı gelıyor yapıyor.Benım sorun tek gerıden gelmek degıl,bacak karın gelişimi de zayıf ,bı de ustune sekerım cıktı dıyetteyım o yuzden pekmez yıyemıyorum .Canim bide bbaşka dr a gitsen ayni şeyi diyecekmi.olcumlerde farklilik olabiliyor.yumurta ceviz muz pekmez yemeye Calis.benimde 5 ggün geride Dr.calismayan biri olsaydin bu gerilik olmazdi dedi.üzme kendini yemeye calis olur mu.bebis de uzulmesin
Canim bide baska
Canm sisli çok uzak bana ya Zeytinburnu dayım benCanım ben Kolan Şişlide yapacagim doktorum disardan gelicek bende arastirdim ve bu hastaneyi begendim odalari yeni dogan bakim unitesi doktorlari vs gayet guzel yeni tertemiz bir hastane bir bak istersen sende sgk anlasmasida var, ben doktoruma 4000 hastaneye 2500 lira vericem, hastanenin doktoru dogum yaptirirsa 3500 du fiyat yanlis hatirlamiyorsam
Yorum yapmadi dr canim sadece dogumun yaklastigini gosteriyor dedi haftaya tekrar gidicem sorup rahatlarim insBenim doktorum hiç onemsemedi bu durumu canim son ayda oldugumuz için. Senin doktorun olumsuz herhangi birşey söyledi mi? Ben ilk aylarda olursa bebeğin gelişimiyle ilgili sıkıntı olacağinı okudum canım
Hangi dr un fiyatiymis buCanım aradım simdi 5500 diyor indirim yapmazmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?