2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Henüz almadım ama araştırmslarım oldu babytech derim ben

Canım aradım simdi 5500 diyor indirim yapmazmi acaba?

Canım benim Allah yardımcın olsun, dualarim seninle inş toparlar biran önce haftasını yakalar yoğun bakıma gerek kalmadan sağlikla kucağına alirsin yavrunu

Kizlar bende vajina enfeksiyonu var.kasinti ve peynir kesigi goruntusu.doktora gitmek istemiyorm bunun icin.aranizda ayni sikintiyi yasayip ilac kullananlar vardi.ilaclarinizi yazabilirmisiniz bende alip kullanayim
Bende de akinti var. Doktorum vagihex fitil vermisti 2 ay once fln kulandim. Son ayda kullanilmasi dogru olmayabilir.bence doktoruna danis canim

merhaba arkadaşlar
ben sık sık karın ağrısı çekiyorum bu ağrıyı oğlumun olduğu heryerde hissediyorum.
geçen gün sabah kalktım hava güneşli diye yorganımı balkona attım sonra bulaşıkları yıkıyordum ki karın ağrısı başladı.
eşim beni kıvranırken görünce baya bi bağırdı çağırdı "ben sana iş yapma demiyormuyum" bilmem ne diye. daha sonra ben toparlanınca "ben annemlere gidiyorum" dedi ve gitti. tabi ben çıldırdım bulaşıklar durulanmadan kaldı ev toparlanmadan beyfendi iş yapma diyor annesine gidiyor peki bu işleri kim yapacak ucundan tutayım yardım edeyim demiyor.
şunu yapalım diyorum hiç bişeye özenmediği gibi alalade yapıp çıkıyor. ayyy ben sinirden deli olacam ya

Canim kilo dışında başka bir sıkıntı var mı sende ya da bebeğinde?Neden alsinlar ki? 37-38.haftaya kadar cok vakit var. Daha haftan çok küçük gelişir büyür Allah in izniyle bol bol dua et..
var dırenc var yeterınce besın alamıyor karın cevresı,bacak gelısımı ve kılosu gerıde.Bu dırenc olunca anıden gelısımı dura bılırmıs ya da gerıye gede bılırmıs sureklı

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim iyi olmanıza

Izne ayrilan arkadaslarin gunluk rutinleri de degisiyor, bebegin hareketleri de bu yeni duzene ayak uydurmaya calisiyor olabilir. Benim de her gun ogleden sonra cok hareketli oluyor, ama hafta sonlari da resmen beyimiz tatil yapiyor:))

Ne mutlu sağlikli ve çok güzel kilosu sütünde varmış ne mutlu sana canım, güle güle buyüt bebeğini inş, benimde ilkinde çok acımıştı gogus uçlarim, lansinoh cok iyi geliyor cnm aklında olsun

Canım ben Kolan Şişlide yapacagim doktorum disardan gelicek bende arastirdim ve bu hastaneyi begendim odalari yeni dogan bakim unitesi doktorlari vs gayet guzel yeni tertemiz bir hastane bir bak istersen sende sgk anlasmasida var, ben doktoruma 4000 hastaneye 2500 lira vericem, hastanenin doktoru dogum yaptirirsa 3500 du fiyat yanlis hatirlamiyorsam

Kizlar bende vajina enfeksiyonu var.kasinti ve peynir kesigi goruntusu.doktora gitmek istemiyorm bunun icin.aranizda ayni sikintiyi yasayip ilac kullananlar vardi.ilaclarinizi yazabilirmisiniz bende alip kullanayim
ben daha geçen hafta doktora yazdırdım canım travazol krem ve mıxovul 7 ovul diye fitil kullanıyorum

gıttım canım ıkı doktor da aynısını dıyor,ayrıntılım da Atıl beyde oldu o da aynı seyı soyledı malesef,calısmayla alakası yok ınan ben basından bu yana tehlıkem oldugu ıcın hep yattım hıc calısmadım,evımı de temızlıkcı gelıyor yapıyor.Benım sorun tek gerıden gelmek degıl,bacak karın gelişimi de zayıf ,bı de ustune sekerım cıktı dıyetteyım o yuzden pekmez yıyemıyorum .

Canm sisli çok uzak bana ya Zeytinburnu dayım ben

Benim doktorum hiç onemsemedi bu durumu canim son ayda oldugumuz için. Senin doktorun olumsuz herhangi birşey söyledi mi? Ben ilk aylarda olursa bebeğin gelişimiyle ilgili sıkıntı olacağinı okudum canım
Yorum yapmadi dr canim sadece dogumun yaklastigini gosteriyor dedi haftaya tekrar gidicem sorup rahatlarim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…