2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kuzum bende hastaneye kasilma yuzune yatmistim merak ediyosun sanirim kasilma sanciyi sende bende nst de %75sanci cikiyodu ama ben karnimin kasildiini hissediyodum sanci hissetmiyodum bebek kendini cok kastigindan hafif aci weriyodu adet sancisi gbi dogumda oyle baslicak heralde acilmayla birlikte sancimiz olur diye dusunuyorum ben acilmam yoktu benim ondan hissetmedim diyorum

kızlar bnim bacaklarımın yanları cok agrıyo yan yatmaktn napsam gecer uyuyamıyrum sırt ustu uyumak istiyorum
Benimde uyusuyor bizaman sonra bacsklarim arada bir yat sirt ustu ben yatiyorum bazen nefesim sikisinca yan donuyorum

@lilalila canım tavsiye üzerine ilaç kullanmak ne kader doğru bilmiyorum ama ben cleocin vajinal krem kullandım enfeksiyon için 1haftalık bi tedavi sonrasında idrar tahlilim temiz çıktı:) :)

Canim senin akintinmi vardi? Tahlilide enfeksyon mu cikmisti? Benim akintim gecmiyo hep enfeksiyon cikiyo tahlilde acaba idrar yolu enfeksiyonu degil mi diye şüphe ediyorum
@lilalila canım tavsiye üzerine ilaç kullanmak ne kader doğru bilmiyorum ama ben cleocin vajinal krem kullandım enfeksiyon için 1haftalık bi tedavi sonrasında idrar tahlilim temiz çıktı:) :)

Ya ben de sağa yatarsam sağ elim, sola yatarsam sol elimin uyuşmasıyla uyanıyorum geceleri hem de kaç kere, gündüzleri de ellerimin ici kemiklerim agriyo resmen, dr a da sormadım son ay olduğundan sanırım

Ben ikea hensvik aldım çok güzel duruyor kullanımını bilemem ama şimdilik memnunum

Selam kizlar.. Bu bogaz yanmasindan biktim ben. Surubuda iciyorum ama yok ne yesem nefret ettirdi(( off az kaldi dayanicaz.sizin nasil mayis anneleri. Haftaya da kontrolum var. herhalde haftaya duser artik kontroller
benimde ilk başlarda yaniyordu ama dikkat ettiğimde beri şükür hiç yanmiyor. Çok fazla baharatlı ve aci yemeklerden uzak duruyom. Yanma olunca süt yoğurt gibi şeyler yiyom iciyom geçiyo. Umarım sende de gecer

maşallah yaa kiskanmadim desem yalan olur. Bende oğlumu kucaklamaya sabirsizlaniyom. Ikinizinde iyi olduğuna sevindim. Bu arada bende inş oğluma efe ismini verecem:) ali efe olucak inş.

Canim senin akintinmi vardi? Tahlilide enfeksyon mu cikmisti? Benim akintim gecmiyo hep enfeksiyon cikiyo tahlilde acaba idrar yolu enfeksiyonu degil mi diye şüphe ediyorum
Canım benim akıntm o kadar çok tu ki burda ki arkadaşlar çok teselli etti...suyumuz geliyor galiba diye apar topar gittik meğerse hafif bi enfeksiyonmus geçti hamdolsun :) insaallah senin ki de geçer

kızlar bnim bacaklarımın yanları cok agrıyo yan yatmaktn napsam gecer uyuyamıyrum sırt ustu uyumak istiyorum
Ahh canım o yüzden saat 5 ten beri uyanigim. Uyuyamadim. O agridan. Sırt üstü yatmayi denedim nefes alamadım ki çok zararliymis doktorum hep uyariyordu yatma diye. Az kaldı sabretmek ten başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım
Çok fazla canım ya o kadar odeyemeyiz
ücretler niye o kadar pahalı ya. Sok oldum. Burda normal doğum 600 tl
sezeryan 700 tl. .

Erzurum
A gelin arkadaşlar muayane 35-40 doğum 600 :) karsata odayol bedava ya yyapicam :) sadece özel Dr girecek 110 lira ona verecem :)
Yazik size solediginiz miktarlar çok uçuk. Çok üzüldüm

Ben korkuyorum canm bizim bebeler hızlı mı davrandı yürürken canım Yanıyor o bölge sızlıyor
benımkı kesınlıkle hızlı canım ama ınsallah sızde bır seyler yoktur o yanmalar sızlamalar normal cunku alan cok daralıyor organlar sıkısıyor artık bı hareket ettıkcede ıcte sallanmayla sızlama olur sen gonlunu ferah tut ınsallah vaktınde gelıcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…