2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de cuma gitcem doktora canım. 36+0 olcak cuma günü. benim de hala kafası yukarıda dönmeye niyeti yok
Üzülme canım önemli olan onlara sağlıcakla kavusmamiz.nne şekilde olursa olsun yeter ki gelsin kuzucuklar. Öyle rahat annesi ekmek elden su golden :) ohhh miss
Ne yapsınlar canım merak ediyorlar özellikle ikiz anneleri genelde erken doğurur ya :) bak emele 1 hafta girmedi kız doğurdu 1 haftayı doldurdu geldi. Artık arkadaslarda psikolojikmen ortada olmayan doğurdu sanıyorlar :)
Ben de sezeryandan korkuyordum artık korkmuyorum. Inşallah gonlundeki olur canım :)
biz dogurmasak olmuyor mu hep içeride kalsinlar

takma ya millet hep konuşuyo, ben 32. haftadayım hep aşağıdaydı karnım, hala öyle,

İyi ikiz bebeğim yok yoksa avrya açardım ağzımı yumardım gözünü Yazık günah ya milletin psikolojisini bozuyorlar :) Neyse uzatmıyım konuyu ıhım ıhım :):) Ya kuzu valla benim bi rahatsızlığım var yaralarım iyileşmiyor ya da çok geç iyileşiyor ondan mütevellit sezeryan beni çok korkutuyor, senin de normal olabiliyorsa kendini alıştır derim, her şeyin doğal olanı makbul :) Doğururken kaynananı düşün o hırsla hemen pırtlatırsın :):):)

kızlar dünden beri sanki ayağa kalkarken leğen kemiğim ve daha alttaki kemikler kıpırdıyo acıyo gibi geliyo. genişliyo mu anlamadım. sizin de oluyo mu?
Üf hem de nasıl :):) Sanki kemik kırılacak ortadan ikiye :):)

Allah yardımcımız olur inşallah canlar, kolay doğum isteyene İnşirah ve İnşikak surelerini her gün okumasını tavsiye ederim, ikisi yarım sayfa anca ediyor. Benim ters oğlum okumaya başladıktan sonra döndü...

Anladim canim inşaallah sikinti olmaz Rabbim sifasini versin.sen gönlünü ferah tut bundan sonra topar lar insaallah bebisin.

Günaydın güzel anneler ve bebişleri Aldı beni bir korku bu aralar sanki akşama sabaha doğuracakmışım gibi hayırlısıyla bir 38.haftamızı görseydik.. Gece olunca artıyor bu çatı ağrıları vs. Sağlıcakla alalım hepimiz kucağımıza inş

Süper birisin ya insan senin yanında yaşlanmaz heralde hep böyle pozitif ol doğumunda çok kolay olacak Allahın izniyle

Günaydın kızlar , iş yerinde son haftam deli gibi yoğunum , akşam eve gidince de ölü gibi oluyorum sadece okuyabiliyorum dün biz de kontrole gittik hersey yolundaymış bebiş büyüyomuş hala baş aşağı ama kanala falan girmemiş , bana baştan beri iri bebek diyodu ama kilosu 2800 normal seyrediyo sanki , emell5 arkadasımız doğurmuş çok şaşırdım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Öyle bir sorunun varsa korkmakta haklısın canım. Ben önceden anestezi almıştım rahim filmi için almadan önce 1 saat aglamistim hiç unutmam. Ama uyandiktan sonra bir rahatlama oldu ki hiç sorma doktora daha istiyorum bundan dedim :) :) :) bak bunda haklısın onu dunursem şimdi bile dogururum evde tek başıma hem de ohh rahat rahat
Süper birisin ya insan senin yanında yaşlanmaz heralde hep böyle pozitif ol doğumunda çok kolay olacak Allahın izniyle
ayyy canım ağzından bal damliyor
gaza geldim dogurmaya gidiyorum ben

Oh oh maşallah pasaya kocaman abi olmuş yerim ben onun tontis yanaklarını

Hiç korkmayın diyecem ama faydası olur mu sizin için bilmiyorum. İlk bebek dolayısıyla sezeryan oldum ama şimdiki aklım olsaydı zorlardım doktorumu diye düşünüyorum. Bunu normal yapmak istiyorum nasip olursa, yapacak doktoru da araştırıp buldum. Kolay ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah.

YA BEN HİÇ KORKMUYORUM DOĞUMDAN, BAŞIMA GELMEDİ HİÇ ONDAN MI ACABA ?? ÇOCUĞU EMZİRMEKTEN DAHA ÇOK KORKUYORUM BEN :)
Yalniz degilmisim demekk bende acisini bilmedigimden cok stres yapmiyorum ilk dogumum bebinde olcak ama emzirirken gogusum yara olup kanarsa emziremessem diyr aklim gidiyo dr umda krem falan onceden baslamana gerek yok dedi herkezin dr u 1ay oncesen basla demis benimki tersini soyledi anlayamadim bende

bana dda baştan beri iri diyodu doktorum canım. 35+0 2610 grdı. nerden çıkarıyolar iri diye bilmiyorum. en fazla 3200-3400 olur gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…