- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Üzülme canım önemli olan onlara sağlıcakla kavusmamiz.nne şekilde olursa olsun yeter ki gelsin kuzucuklar. Öyle rahat annesi ekmek elden su golden :) ohhh missben de cuma gitcem doktora canım. 36+0 olcak cuma günü. benim de hala kafası yukarıda dönmeye niyeti yok
Ne yapsınlar canım merak ediyorlar özellikle ikiz anneleri genelde erken doğurur ya :) bak emele 1 hafta girmedi kız doğurdu 1 haftayı doldurdu geldi. Artık arkadaslarda psikolojikmen ortada olmayan doğurdu sanıyorlar :)Hahah :):) Geldim sapasağlam, kız arkayı dönemeye gelmiyo hemen doğurdumu acaba diye yazıp duruyolar :):)
Bu arada korkma şekerim, daha acısını bilmiyoz 2. doğumlar ne yapsın, ben de sezeryandan korkuyom inşallah normal olur
vajinal kaşıntı beyaz akıntı vardı canım aynısıkıntın benimle aynı mı canım.
takma ya millet hep konuşuyo, ben 32. haftadayım hep aşağıdaydı karnım, hala öyle,Gunaydin kizlar
Beni gören bazi kadınlar aaaa göbeğin asagiya inmiş bir haftaya doğar gibi patavatsız laflar ediyorlar. Dun ebe kontrol etti. 9. Ayda zaten biraz inermiş. Olmasi gereken yerde dedi. Bugün kontrolün var. Soracagim bakalim doktora.herkes bilip bilmeden konusuyor.
İyi ikiz bebeğim yok yoksa avrya açardım ağzımı yumardım gözünüÜzülme canım önemli olan onlara sağlıcakla kavusmamiz.nne şekilde olursa olsun yeter ki gelsin kuzucuklar. Öyle rahat annesi ekmek elden su golden :) ohhh miss
Ne yapsınlar canım merak ediyorlar özellikle ikiz anneleri genelde erken doğurur ya :) bak emele 1 hafta girmedi kız doğurdu 1 haftayı doldurdu geldi. Artık arkadaslarda psikolojikmen ortada olmayan doğurdu sanıyorlar :)
Ben de sezeryandan korkuyordum artık korkmuyorum. Inşallah gonlundeki olur canım :)
biz dogurmasak olmuyor mu hep içeride kalsinlar
Üf hem de nasıl :):) Sanki kemik kırılacak ortadan ikiye :):)kızlar dünden beri sanki ayağa kalkarken leğen kemiğim ve daha alttaki kemikler kıpırdıyo acıyo gibi geliyo. genişliyo mu anlamadım. sizin de oluyo mu?
Allah yardımcımız olur inşallah canlar, kolay doğum isteyene İnşirah ve İnşikak surelerini her gün okumasını tavsiye ederim, ikisi yarım sayfa anca ediyor. Benim ters oğlum okumaya başladıktan sonra döndü...Konuş canım. Ama.cok geç kalma. erken konuş bak ne olacak
Benim de ilk başıma ne geleceğini bilmediğim için de korkuyorum
Canım benimki de en son donmemisti. Ve hâlâ donmemis gibi hissediyorum. Hep kafası midem in orda. Elime geliyor. Cuma günü gidecem doktora. O zaman doğum şeklini konuşur herhalde bugün 36.haftaya girdim
gıttım canım ıkı doktor da aynısını dıyor,ayrıntılım da Atıl beyde oldu o da aynı seyı soyledı malesef,calısmayla alakası yok ınan ben basından bu yana tehlıkem oldugu ıcın hep yattım hıc calısmadım,evımı de temızlıkcı gelıyor yapıyor.Benım sorun tek gerıden gelmek degıl,bacak karın gelişimi de zayıf ,bı de ustune sekerım cıktı dıyetteyım o yuzden pekmez yıyemıyorum .
normal o zaman sanki çıtırdıyo gbi geliyo :)Üf hem de nasıl :):) Sanki kemik kırılacak ortadan ikiye :):)
Süper birisin ya insan senin yanında yaşlanmaz heralde hep böyle pozitif ol doğumunda çok kolay olacak Allahın izniyleGunaydinlar herkese. .doğum korkusu sardı tüm bedenimi ruhumu. Niye o kadar korkuyorum bilmiyorum ki. Normal doğuma sıcak bakan çok isteyen ben şimdi sezeryana kayiyorum. Oldu bittiye gelsin istiyorum. Ayy lohusa depresyonun şimdiden girdim sanırım
Nerdesin kaç saattir canım doğurdun sandım valla az kalsa polisi arayacaktim hehe
Tugbaa arkadasimiz gidicek bgun dr una sorcak canim ama herkezde oluyomus nerdeyse normal diye dusunmeye basladim bendeEvet canım benimde çok oluyor. Özellikle son 2-3 gündür. Acaba nedendir.
Öyle bir sorunun varsa korkmakta haklısın canım. Ben önceden anestezi almıştım rahim filmi için almadan önce 1 saat aglamistim hiç unutmam. Ama uyandiktan sonra bir rahatlama oldu ki hiç sorma doktora daha istiyorum bundan dedim :) :) :) bak bunda haklısın onu dunursem şimdi bile dogururum evde tek başıma hem de ohh rahat rahatİyi ikiz bebeğim yok yoksa avrya açardım ağzımı yumardım gözünüYazık günah ya milletin psikolojisini bozuyorlar :) Neyse uzatmıyım konuyu ıhım ıhım :):) Ya kuzu valla benim bi rahatsızlığım var yaralarım iyileşmiyor ya da çok geç iyileşiyor ondan mütevellit sezeryan beni çok korkutuyor, senin de normal olabiliyorsa kendini alıştır derim, her şeyin doğal olanı makbul :) Doğururken kaynananı düşün o hırsla hemen pırtlatırsın :):):)
ayyy canım ağzından bal damliyorSüper birisin ya insan senin yanında yaşlanmaz heralde hep böyle pozitif ol doğumunda çok kolay olacak Allahın izniyle
Oh oh maşallah pasaya kocaman abi olmuş yerim ben onun tontis yanaklarınıgünaydın kızlarrr. biz dün oğluşumla görüştük. paşam 2900 olmuş. 49 cm de boyu. doktorumuz haftasıyla gayet iyi dedi. suyum herşeyim normalmiş. nst de sancım da çıkmadı. 36+2yiz. şimdilik herşey çok güzel şükürler olsun
Hiç korkmayın diyecem ama faydası olur mu sizin için bilmiyorum. İlk bebek dolayısıyla sezeryan oldum ama şimdiki aklım olsaydı zorlardım doktorumu diye düşünüyorum. Bunu normal yapmak istiyorum nasip olursa, yapacak doktoru da araştırıp buldum. Kolay ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah.Hahah :):) Geldim sapasağlam, kız arkayı dönemeye gelmiyo hemen doğurdumu acaba diye yazıp duruyolar :):)
Bu arada korkma şekerim, daha acısını bilmiyoz 2. doğumlar ne yapsın, ben de sezeryandan korkuyom inşallah normal olur
Yalniz degilmisim demekk bende acisini bilmedigimden cok stres yapmiyorum ilk dogumum bebinde olcak ama emzirirken gogusum yara olup kanarsa emziremessem diyr aklim gidiyo dr umda krem falan onceden baslamana gerek yok dedi herkezin dr u 1ay oncesen basla demis benimki tersini soyledi anlayamadim bendeYA BEN HİÇ KORKMUYORUM DOĞUMDAN, BAŞIMA GELMEDİ HİÇ ONDAN MI ACABA ?? ÇOCUĞU EMZİRMEKTEN DAHA ÇOK KORKUYORUM BEN :)
bana dda baştan beri iri diyodu doktorum canım. 35+0 2610 grdı. nerden çıkarıyolar iri diye bilmiyorum. en fazla 3200-3400 olur gibi geliyo.Günaydın kızlar , iş yerinde son haftam deli gibi yoğunum , akşam eve gidince de ölü gibi oluyorum sadece okuyabiliyorum dün biz de kontrole gittik hersey yolundaymış bebiş büyüyomuş hala baş aşağı ama kanala falan girmemiş , bana baştan beri iri bebek diyodu ama kilosu 2800 normal seyrediyo sanki , emell5 arkadasımız doğurmuş çok şaşırdım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?