İlk dogumun sezeryan bunu normal mi yapicaksincanim ne guzelHiç korkmayın diyecem ama faydası olur mu sizin için bilmiyorum. İlk bebek dolayısıyla sezeryan oldum ama şimdiki aklım olsaydı zorlardım doktorumu diye düşünüyorum. Bunu normal yapmak istiyorum nasip olursa, yapacak doktoru da araştırıp buldum. Kolay ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah.
HAYIRLI olsun cnm cok sevindim iyi olmanıza :)Tek tek alıntılayamadım kızlar 29 Mart aksamı yemek sonrası suyum gelmeye başladı önce idrar Kaçağı sandık fazlalasınca doğru hastaneye Gittik :) veeee 30 Mart Sabahı mis kokulu Efe mi kucağıma aldım 3.270 kg Doğdu maşallah kuvezde yatmadık.sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğim doğum Kanalı'nda değildi ve açılmam yoktu...3 gün hastanede yattım doğumdan 8 saat sonra ayağa Kalktım :) çok şükür iyiyiz canlarım oğlum hemen emmeye başladı yalnız Göğüs uçlarınızı dikkat edin doğumdan daha beter acı veriyor sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım öpüyoruz oğlumlaa :)
Hiç korkmayın diyecem ama faydası olur mu sizin için bilmiyorum. İlk bebek dolayısıyla sezeryan oldum ama şimdiki aklım olsaydı zorlardım doktorumu diye düşünüyorum. Bunu normal yapmak istiyorum nasip olursa, yapacak doktoru da araştırıp buldum. Kolay ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah.
BENİM DR LANSİNOH BAŞLA BU HAFTA DEDİ, BENCE KULLAN CANIM. BENİM İKİ ARKADAŞ PERİŞAN OLDU, KAN EMZİRDİM DİYORDU BİRİ, BU KREMLE İYİLEŞTİLER...Yalniz degilmisim demekk bende acisini bilmedigimden cok stres yapmiyorum ilk dogumum bebinde olcak ama emzirirken gogusum yara olup kanarsa emziremessem diyr aklim gidiyo dr umda krem falan onceden baslamana gerek yok dedi herkezin dr u 1ay oncesen basla demis benimki tersini soyledi anlayamadim bende
Benimde ilk oğlum 35 haftasında 2650 gr.dı (geçen gün ultrason kağıdına baktım aklımda kalmış) 38+1 de normal doğumla 3850 doğdu, yani iri canım bebeğin maşallah:)bana dda baştan beri iri diyodu doktorum canım. 35+0 2610 grdı. nerden çıkarıyolar iri diye bilmiyorum. en fazla 3200-3400 olur gibi geliyo.
bana dda baştan beri iri diyodu doktorum canım. 35+0 2610 grdı. nerden çıkarıyolar iri diye bilmiyorum. en fazla 3200-3400 olur gibi geliyo.
Benimde ilk oğlum 35 haftasında 2650 gr.dı (geçen gün ultrason kağıdına baktım aklımda kalmış) 38+1 de normal doğumla 3850 doğdu, yani iri canım bebeğin maşallah:)
günaydın kızlar bi kaç gündür bende normal doğumu çok istemem rağmen içimde büyük bi korku oluşuyor sanki doğuramayacakmışım gibi oysaki o kadar cesaretli biriyimdir ki rabbim hayırlısını versin inşalalh bi avazda kurtuluruz
Ben çok hareketli biriyim iki gün yatmak zorunda kaldım epidural sezeryandı buarada. Bir kadın benim doğum yaptığım günün ertesi gece sabaha karşı acil geldi hastaneye epidural normal doğum yaptı iki saat sürdü sürmedi kadını gördüm oturuyordu, tuvaletine rahatça gitti geldi, benimse kalkmaya çalışmaktan dirseklerim yara olmuştu çok acıyordu, bebeği emzirmek için de biraz dik konuma gelmek gerekiyordu her defasında karın kaslarım çok acıdığı için hep dirseklerime yük biniyordu. Ameliyet izi desen o da yıllarca seninle kalıyo işte, inşallah bu sefer normal olur ya çok istiyorum, genetik olarak da yatkın olduğumu düşünüyorum biraz onun da rahatlığı var heralde annem bizi evde ebeyle doğurmuş ki kardeşlerim 5 kilo doğmuş bir ben 3 kilo doğmuşum:)Ne gibi sıkıntılar yaşadınız ilk doğum sezeryan olmuş. Benim ilk doğum normal oldu baya problemliydi şimdi kısmetse sezeryan olucak ama yaşamadığım içinde korkuyorum açıkcası
canım drumla konuştu oda aynılarını söyledi ama ne biliyim bu aralr o sancının başlaması ıkınma bunlar devamlı gözümün önüne geliyordoktorla uzun uzun konustuk tek yapman greken beni izlemek dedi , göz temasını kaybetmeyeceksin kendini bırakmayacaksın dedi doğumlarda yüzde 40 kadın deliriyor dedi ben ona nefes al diyorum o ittirmeye çalışıyor sonra da yırtıyor her yerini dedi tek yapman gereken sey doğru nefes alıp vermek onu da benle koordine çalışarak yapacaksın dedi korkulacak hiç bişey yok dedi beni bayağı bir rahatlattı , doğumdan önce nefes egzersizi gibi bişey yapacak mıyız dedim , hiç gerek yok zaten o anda beni izlersen her seyi hallederiz dedi , sen de doktorunla konus canım bence
Ben çok hareketli biriyim iki gün yatmak zorunda kaldım epidural sezeryandı buarada. Bir kadın benim doğum yaptığım günün ertesi gece sabaha karşı acil geldi hastaneye epidural normal doğum yaptı iki saat sürdü sürmedi kadını gördüm oturuyordu, tuvaletine rahatça gitti geldi, benimse kalkmaya çalışmaktan dirseklerim yara olmuştu çok acıyordu, bebeği emzirmek için de biraz dik konuma gelmek gerekiyordu her defasında karın kaslarım çok acıdığı için hep dirseklerime yük biniyordu. Ameliyet izi desen o da yıllarca seninle kalıyo işte, inşallah bu sefer normal olur ya çok istiyorum, genetik olarak da yatkın olduğumu düşünüyorum biraz onun da rahatlığı var heralde annem bizi evde ebeyle doğurmuş ki kardeşlerim 5 kilo doğmuş bir ben 3 kilo doğmuşum:)
+_250 gr diyor, almış valla canım demekki cihazın ne kadar doğru ölçtüğünü bilmiyorum ama banada doktorum ozamanlar hep iri diyordu yanılmadıda. Sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil zaten, inş sütümüz bol olur emzirebiliriz hemen toparlıyorlar zaten:O o nasıl olur demekki cihazlar yanlış 3 haftada 1 kilo 200 gram mı almış bebeek
200gr alirmis duzgun beslenirsen,doktor öyle dedi
ben haftada 200 gr alırsa diye hesaplamıştım. maşallah oğlun son haftalarda baya kilo almış o zaman. :)Benimde ilk oğlum 35 haftasında 2650 gr.dı (geçen gün ultrason kağıdına baktım aklımda kalmış) 38+1 de normal doğumla 3850 doğdu, yani iri canım bebeğin maşallah:)
+_250 gr diyor, almış valla canım demekki cihazın ne kadar doğru ölçtüğünü bilmiyorum ama banada doktorum ozamanlar hep iri diyordu yanılmadıda. Sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil zaten, inş sütümüz bol olur emzirebiliriz hemen toparlıyorlar zaten
Maşallah size :):) Senin kilo ne durumda beni yalnız bırakmıyosun dimi :):) ya benim de bugünü saymazsak 11 iş günüm kaldı puf :) biraz iri gibi bebiş evet :):) ama anne babaya bakarsak normal :)Günaydın kızlar , iş yerinde son haftam deli gibi yoğunum , akşam eve gidince de ölü gibi oluyorum sadece okuyabiliyorum dün biz de kontrole gittik hersey yolundaymış bebiş büyüyomuş hala baş aşağı ama kanala falan girmemiş , bana baştan beri iri bebek diyodu ama kilosu 2800 normal seyrediyo sanki , emell5 arkadasımız doğurmuş çok şaşırdım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
Oh maşşallah :) Sağlıkla gelsinler..günaydın kızlarrr. biz dün oğluşumla görüştük. paşam 2900 olmuş. 49 cm de boyu. doktorumuz haftasıyla gayet iyi dedi. suyum herşeyim normalmiş. nst de sancım da çıkmadı. 36+2yiz. şimdilik herşey çok güzel şükürler olsun
Normalden korkmuyorum aksine çok istiyorum benim korkum sezeryan olmak :):)Hiç korkmayın diyecem ama faydası olur mu sizin için bilmiyorum. İlk bebek dolayısıyla sezeryan oldum ama şimdiki aklım olsaydı zorlardım doktorumu diye düşünüyorum. Bunu normal yapmak istiyorum nasip olursa, yapacak doktoru da araştırıp buldum. Kolay ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah.
Hadi hayırlı haberler al insaşşahhGunaydin kizlar.. doktordayiz iceri girmeyi bekliyoruz. Bakalim baby neler yapiyor, ne kadar büyümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?