2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İlk dogumun sezeryan bunu normal mi yapicaksincanim ne guzel

HAYIRLI olsun cnm cok sevindim iyi olmanıza :)

Ne gibi sıkıntılar yaşadınız ilk doğum sezeryan olmuş. Benim ilk doğum normal oldu baya problemliydi şimdi kısmetse sezeryan olucak ama yaşamadığım içinde korkuyorum açıkcası

BENİM DR LANSİNOH BAŞLA BU HAFTA DEDİ, BENCE KULLAN CANIM. BENİM İKİ ARKADAŞ PERİŞAN OLDU, KAN EMZİRDİM DİYORDU BİRİ, BU KREMLE İYİLEŞTİLER...

günaydın kızlar bi kaç gündür bende normal doğumu çok istemem rağmen içimde büyük bi korku oluşuyor sanki doğuramayacakmışım gibi oysaki o kadar cesaretli biriyimdir ki rabbim hayırlısını versin inşalalh bi avazda kurtuluruz

bana dda baştan beri iri diyodu doktorum canım. 35+0 2610 grdı. nerden çıkarıyolar iri diye bilmiyorum. en fazla 3200-3400 olur gibi geliyo.
Benimde ilk oğlum 35 haftasında 2650 gr.dı (geçen gün ultrason kağıdına baktım aklımda kalmış) 38+1 de normal doğumla 3850 doğdu, yani iri canım bebeğin maşallah:)

Günaydın kızlar. Dun gece nerdeyse doktora gidecektim. Nasıl gerildi karnim üstten alttan sertlikler şişlikler bebek toplanıyo gibi. Hafif ağrılı ama daha çok gerginlik rahatsızlık hissi. Neyse duşa girdim magnezyum içtim azaldı. Bugün bişey yok gibi ama çok tirstim

bana dda baştan beri iri diyodu doktorum canım. 35+0 2610 grdı. nerden çıkarıyolar iri diye bilmiyorum. en fazla 3200-3400 olur gibi geliyo.

Evet sanırım ben iri olduğumdan bebeğin de iri olacağını söyledi ama bence de en fazla 3.5 falan olur ki bence makul çünkü ben normal doğum istiyorum , 4 kilo bebişi normal doğurmaktansa 3.5 doğuralım demi : ) ben kendim 4.250 eşim de 4.5 kilo doğmuş sanırım iri bebek olacak derken bizi de hesaba kattı

Benimde ilk oğlum 35 haftasında 2650 gr.dı (geçen gün ultrason kağıdına baktım aklımda kalmış) 38+1 de normal doğumla 3850 doğdu, yani iri canım bebeğin maşallah:)

:O o nasıl olur demekki cihazlar yanlış 3 haftada 1 kilo 200 gram mı almış bebeek

doktorla uzun uzun konustuk tek yapman greken beni izlemek dedi , göz temasını kaybetmeyeceksin kendini bırakmayacaksın dedi doğumlarda yüzde 40 kadın deliriyor dedi ben ona nefes al diyorum o ittirmeye çalışıyor sonra da yırtıyor her yerini dedi tek yapman gereken sey doğru nefes alıp vermek onu da benle koordine çalışarak yapacaksın dedi korkulacak hiç bişey yok dedi beni bayağı bir rahatlattı , doğumdan önce nefes egzersizi gibi bişey yapacak mıyız dedim , hiç gerek yok zaten o anda beni izlersen her seyi hallederiz dedi , sen de doktorunla konus canım bence

Ne gibi sıkıntılar yaşadınız ilk doğum sezeryan olmuş. Benim ilk doğum normal oldu baya problemliydi şimdi kısmetse sezeryan olucak ama yaşamadığım içinde korkuyorum açıkcası
Ben çok hareketli biriyim iki gün yatmak zorunda kaldım epidural sezeryandı buarada. Bir kadın benim doğum yaptığım günün ertesi gece sabaha karşı acil geldi hastaneye epidural normal doğum yaptı iki saat sürdü sürmedi kadını gördüm oturuyordu, tuvaletine rahatça gitti geldi, benimse kalkmaya çalışmaktan dirseklerim yara olmuştu çok acıyordu, bebeği emzirmek için de biraz dik konuma gelmek gerekiyordu her defasında karın kaslarım çok acıdığı için hep dirseklerime yük biniyordu. Ameliyet izi desen o da yıllarca seninle kalıyo işte, inşallah bu sefer normal olur ya çok istiyorum, genetik olarak da yatkın olduğumu düşünüyorum biraz onun da rahatlığı var heralde annem bizi evde ebeyle doğurmuş ki kardeşlerim 5 kilo doğmuş bir ben 3 kilo doğmuşum:)

canım drumla konuştu oda aynılarını söyledi ama ne biliyim bu aralr o sancının başlaması ıkınma bunlar devamlı gözümün önüne geliyor inşallah çok zorlamadan gelirler ve annelerini hiç üzmezler zaten sonrasını düşününce acayip heyecan başlıyor o ilk kucağına alacağım an kokusu herşeyini düşünyüorum bu aralar hayırlısıyla bi doğursaydım kafayı sıyırmadan :)

İnşallah Allah gönlüne göre nasip etsin canım bu sefer. Ben normal doğum yapıp tam iki ay hiç oturamadım gece gündüz yan yatmaktan yanlarım morarmıştı psikolojim falan bozulmuştu. Ben o iki güne razıyım yani:) Doğum hiç birşey değil ben hep söylüyorum lohusalık ve iyileşme süreci çok önemli, Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin hemen iyileşip ayaklanalım inş:)

:O o nasıl olur demekki cihazlar yanlış 3 haftada 1 kilo 200 gram mı almış bebeek
+_250 gr diyor, almış valla canım demekki cihazın ne kadar doğru ölçtüğünü bilmiyorum ama banada doktorum ozamanlar hep iri diyordu yanılmadıda. Sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil zaten, inş sütümüz bol olur emzirebiliriz hemen toparlıyorlar zaten

Kızlar sol el parmakları m uyusuyo iki gündür sizdede oluomu

ben haftada 200 gr alırsa diye hesaplamıştım. maşallah oğlun son haftalarda baya kilo almış o zaman. :)

evet bence de işallah sütümüz bol olur da beslenir dışarda

Maşallah size :):) Senin kilo ne durumda beni yalnız bırakmıyosun dimi :):) ya benim de bugünü saymazsak 11 iş günüm kaldı puf :) biraz iri gibi bebiş evet :):) ama anne babaya bakarsak normal :)

Oh maşşallah :) Sağlıkla gelsinler..

Normalden korkmuyorum aksine çok istiyorum benim korkum sezeryan olmak :):)

Gunaydin kizlar.. doktordayiz iceri girmeyi bekliyoruz. Bakalim baby neler yapiyor, ne kadar büyümüş
Hadi hayırlı haberler al insaşşahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…